2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım kimse güle oynaya gitmiyordur zaten eminim. Bende tedirginim, korkuyorum ama illa ki çıkacak o çocuk ordan. Ya öncesinde acı çekeceksin, ya sonrasında. Öyle 5 dkda acısız ağrısız olan birşey değil ki doğum. Keşke öyle olsa bu arada o yüzden hiç gerilme. Hemoraid sorunun varmış bak normal için zorlasan bile hem öncesinde hem sonrasında acı çekmiş olacaksın. Sana da yazık değil mi? Ben okuduğum kadarıyla 3.güne çoğu kişi ayaklanmış oluyormuş. Belki normal doğum yapsan alttan dikişin olsa bile aynı süre zorlanacaksın. Ne olursa olsun her ikisi de doğum sonunda meleğine kavuşmak var, o kısma odaklan. Gerginliğini atmaya çalış. Ben kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum sürekli. Vakit geçiyor öyle böyle. Ameliyattan sonra da geçecek su gibi. Bir bakmışsın ayaklanmış kendi işlerini görür hale gelmişsin.

Kuzum kendini bu kadar strese sokma. Normal de kolay değil biliyosun. Onda da dikis oluyo. Tek farkı dikişin bölgesi olacak öyle düşün.

Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?

Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
Ben emzik kullanmayı düşünüyorum canım alırsa eğer. Bazı bebekleri rahatlatıyor emzik uyurken. Benimki de öyle olursa kullanırım.

Kızlar ya uyandığımdan beri mutfağın lavabosuyla uğraşıyorum. Dün gece tıkandı su gitmiyor bir damla bile. Sebze yıkama gerekiyor kullanmam gerekiyor su gitmiyor sinir oldum. Bütün hortumları söktüm içinden plöp plöp bir sürü jölemsi şeyler çıktı leş gibi koktu çok da dikkat ederim yağ dökmem falan ama anlamadım bu işi. Yıllardır birikti herhalde. Şimdi taktım geri hortumları boruları. İlk başta sıkıntı yoktu. Şimdi de akıtmaya başladı. Delireceğim valla belim koptu eğilmekten

Ben emzik kullanmayı düşünüyorum canım alırsa eğer. Bazı bebekleri rahatlatıyor emzik uyurken. Benimki de öyle olursa kullanırım.
Gece o kadar çok uyanıyor ki gözüm.kapali emziriyorum artık. Korkuyorum üstünde uyuycam diye. Eşim de korkudan başımda nöbet tutuyor çok yıprandık. Yine de emzik vermemeliymisim gibi geliyor keşke her şeyin en doğrusunu dogalini yapabilsem ama demek ki öyle kolay olmuyomus bu işler

Karbonat döküp üstüne sirke dokseydin keşke canım. Çok güzel açardı. Baglantiyi yanlış mı yaptın acaba ondan mı akıtıyor?

Canım lavabo açıçılar oluyor eşin alsın işe yarar belki

Bende vericem emzik canım. Kötü bir şey değilki emzik. Yalancı meme gibi kullanılmaktan iyidir. Seninde uykuya, dinlenmeye ihtiyacın var sonuçta süt yapımı için. İçin rahat olsun yani.
Kız en kötü lavabo açıcılardan dökseydin. Ne uğraşmışsın kıyamam

Acıktığı için uyanıyorsa emzik de işe yaramaz canım. Onu da nasıl anlarız hiç bilmiyorum

Canım lavabo açıçılar oluyor eşin alsın işe yarar belki
Lavabo açıcı yaptım canım daha önce. Açmadı. Şu an borular ve hortumu tıkayan birşey yok. Temizledim kaynar suyla. Herhalde boruyu tam mı oturtamıyorum bilmiyorum tam en üst bağlantıdan akıtıyor eviyenin delik kısmından. Biraz daha kurcalayayım bakayım

Ben emzik veriyorum canım memede uyutmuyorum. Emzirdikten sonra gazını çıkarıp biraz biberon takviyesi veriyoruz tekrar gazını çıkarıp yatırıp emziğini veriyoruz. Uyuyor rahatça. Dalınca çekiyorum ağzından yada kendi atıyor. Kızlarım almamıştı emzik çok zorlanmıştım uykuya geçerken vs.oğlum tuttu şükür

Reactions: Kuf
Karbonat döküp üstüne sirke dokseydin keşke canım. Çok güzel açardı. Baglantiyi yanlış mı yaptın acaba ondan mı akıtıyor?
Aynı şekilde bağladım canım herhalde oturtamadım. Koca göbekle eğilmek zor oluyor deneyeyim tekrar olmazsa eşim gelince bakar artık yoruldum

K Kuf canım aklıma ne geldi bak. Sen kundak kullanıyor musun? Bebekler hareket edip sık sık kendini uyandırıp ağlıyor. Emmek için değil de onun için kalkıyor olmasın?

Her şeyi yaptım canım kostikler lavabo açıcılar. Azar azar gidiyordu düne kadar. Dün tam tıkandı. Bugün dedim boruları sökmeden olmayacak bu. Hallettim açıldı ama sızıntı oluyor şimdi de. Onu da hallederim inşallah. Bu gidişle tesisatçı olacağım

Aynen benim de baş ağrım çok olurdu ya.. Gözlerimi bile bağlardım en ufak bir ışık huzmesi beynimi delerdi.
Temizlik yapınca insan yoruluyor ama kafası rahat ediyor valla.. Bugün sadece mutfakla uğraştım evin geri kalanı duruyor daha.. Yarın da sadece normal bir süpür sil yaparım yeter şimdilik..

Ben vereceğim inşallah doğduğu gibi.. Anneyi emzik niyetine kullanıyorlar sonra.. Uyumak için bile meme istiyorlar. Annenin de dinlenmeye ihtiyacı var.

Ben sezeryan oldum 2 saat sonra ayağa kalkıp yürüdüm tabi acı var ama yürümezse iyileşemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…