- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Canım kimse güle oynaya gitmiyordur zaten eminim. Bende tedirginim, korkuyorum ama illa ki çıkacak o çocuk ordan. Ya öncesinde acı çekeceksin, ya sonrasında. Öyle 5 dkda acısız ağrısız olan birşey değil ki doğum. Keşke öyle olsa bu aradaKızlar ben hiç iyi değilim,ya ne var bunda diyeceksiniz ama istemsizce çok korkuyorum.yarın sezeryana giricem nasipse.bu sabah hüzünle uyandım.normal doğum benim için travma idi.şimdi isteyerek sezeryan oluyorum ama inşallah bu kararımdan ötürü pişman olmam.çünkü nasıl bir ağrı acıyla karşılacağımı bilmiyorum maZur görün.ikinci doğum kolay mı olurdu acaba diyorum bi taraftan,ama makat hastalığı da çok korkutuyor.ağlayasım geliyor kısacası.kızımında bana ihtiyacı olacak bir an önce toparlanmak istiyorum
Dün çıktık kanka. 11 e düştü değeri gerisini emzirerek hallet dedi doktor. Şükür iyi görünüyo şu an.
Kuzum kendini bu kadar strese sokma. Normal de kolay değil biliyosun. Onda da dikis oluyo. Tek farkı dikişin bölgesi olacak öyle düşün.Kızlar ben hiç iyi değilim,ya ne var bunda diyeceksiniz ama istemsizce çok korkuyorum.yarın sezeryana giricem nasipse.bu sabah hüzünle uyandım.normal doğum benim için travma idi.şimdi isteyerek sezeryan oluyorum ama inşallah bu kararımdan ötürü pişman olmam.çünkü nasıl bir ağrı acıyla karşılacağımı bilmiyorum maZur görün.ikinci doğum kolay mı olurdu acaba diyorum bi taraftan,ama makat hastalığı da çok korkutuyor.ağlayasım geliyor kısacası.kızımında bana ihtiyacı olacak bir an önce toparlanmak istiyorum
Ben emzik kullanmayı düşünüyorum canım alırsa eğer. Bazı bebekleri rahatlatıyor emzik uyurken. Benimki de öyle olursa kullanırım.Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
Gece o kadar çok uyanıyor ki gözüm.kapali emziriyorum artık. Korkuyorum üstünde uyuycam diye. Eşim de korkudan başımda nöbet tutuyor çok yıprandık. Yine de emzik vermemeliymisim gibi geliyorBen emzik kullanmayı düşünüyorum canım alırsa eğer. Bazı bebekleri rahatlatıyor emzik uyurken. Benimki de öyle olursa kullanırım.
Karbonat döküp üstüne sirke dokseydin keşke canım. Çok güzel açardı. Baglantiyi yanlış mı yaptın acaba ondan mı akıtıyor?Kızlar ya uyandığımdan beri mutfağın lavabosuyla uğraşıyorum. Dün gece tıkandı su gitmiyor bir damla bile. Sebze yıkama gerekiyor kullanmam gerekiyor su gitmiyor sinir oldum. Bütün hortumları söktüm içinden plöp plöp bir sürü jölemsi şeyler çıktı leş gibi koktuçok da dikkat ederim yağ dökmem falan ama anlamadım bu işi. Yıllardır birikti herhalde. Şimdi taktım geri hortumları boruları. İlk başta sıkıntı yoktu. Şimdi de akıtmaya başladı. Delireceğim valla belim koptu eğilmekten
Canım lavabo açıçılar oluyor eşin alsın işe yarar belkiKızlar ya uyandığımdan beri mutfağın lavabosuyla uğraşıyorum. Dün gece tıkandı su gitmiyor bir damla bile. Sebze yıkama gerekiyor kullanmam gerekiyor su gitmiyor sinir oldum. Bütün hortumları söktüm içinden plöp plöp bir sürü jölemsi şeyler çıktı leş gibi koktuçok da dikkat ederim yağ dökmem falan ama anlamadım bu işi. Yıllardır birikti herhalde. Şimdi taktım geri hortumları boruları. İlk başta sıkıntı yoktu. Şimdi de akıtmaya başladı. Delireceğim valla belim koptu eğilmekten
Bende vericem emzik canım. Kötü bir şey değilki emzik. Yalancı meme gibi kullanılmaktan iyidir. Seninde uykuya, dinlenmeye ihtiyacın var sonuçta süt yapımı için. İçin rahat olsun yani.Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
Kız en kötü lavabo açıcılardan dökseydin. Ne uğraşmışsın kıyamamKızlar ya uyandığımdan beri mutfağın lavabosuyla uğraşıyorum. Dün gece tıkandı su gitmiyor bir damla bile. Sebze yıkama gerekiyor kullanmam gerekiyor su gitmiyor sinir oldum. Bütün hortumları söktüm içinden plöp plöp bir sürü jölemsi şeyler çıktı leş gibi koktuçok da dikkat ederim yağ dökmem falan ama anlamadım bu işi. Yıllardır birikti herhalde. Şimdi taktım geri hortumları boruları. İlk başta sıkıntı yoktu. Şimdi de akıtmaya başladı. Delireceğim valla belim koptu eğilmekten
Acıktığı için uyanıyorsa emzik de işe yaramaz canım. Onu da nasıl anlarız hiç bilmiyorumGece o kadar çok uyanıyor ki gözüm.kapali emziriyorum artık. Korkuyorum üstünde uyuycam diye. Eşim de korkudan başımda nöbet tutuyor çok yıprandık. Yine de emzik vermemeliymisim gibi geliyor ☹ keşke her şeyin en doğrusunu dogalini yapabilsem ama demek ki öyle kolay olmuyomus bu işler
Lavabo açıcı yaptım canım daha önce. Açmadı. Şu an borular ve hortumu tıkayan birşey yok. Temizledim kaynar suyla. Herhalde boruyu tam mı oturtamıyorum bilmiyorum tam en üst bağlantıdan akıtıyor eviyenin delik kısmından. Biraz daha kurcalayayım bakayımCanım lavabo açıçılar oluyor eşin alsın işe yarar belki
Ben emzik veriyorum canım memede uyutmuyorum. Emzirdikten sonra gazını çıkarıp biraz biberon takviyesi veriyoruz tekrar gazını çıkarıp yatırıp emziğini veriyoruz. Uyuyor rahatça. Dalınca çekiyorum ağzından yada kendi atıyor. Kızlarım almamıştı emzik çok zorlanmıştım uykuya geçerken vs.oğlum tuttu şükürKızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
Aynı şekilde bağladım canım herhalde oturtamadım. Koca göbekle eğilmek zor oluyorKarbonat döküp üstüne sirke dokseydin keşke canım. Çok güzel açardı. Baglantiyi yanlış mı yaptın acaba ondan mı akıtıyor?
Her şeyi yaptım canım kostikler lavabo açıcılar. Azar azar gidiyordu düne kadar. Dün tam tıkandı. Bugün dedim boruları sökmeden olmayacak bu. Hallettim açıldı ama sızıntı oluyor şimdi de. Onu da hallederim inşallah. Bu gidişle tesisatçı olacağımBende vericem emzik canım. Kötü bir şey değilki emzik. Yalancı meme gibi kullanılmaktan iyidir. Seninde uykuya, dinlenmeye ihtiyacın var sonuçta süt yapımı için. İçin rahat olsun yani.
Kız en kötü lavabo açıcılardan dökseydin. Ne uğraşmışsın kıyamam
Aynen benim de baş ağrım çok olurdu ya.. Gözlerimi bile bağlardım en ufak bir ışık huzmesi beynimi delerdi.Canım yazdıysan bile kaçırmışım. Doğum başlasın diye bir şeyler yaptın mı?
Klasik öneriler var ya: ilişki, squat, merdiven inip çıkmak gibi. Zaten yarın kontrolün varmış ama bir gecede bile ne olacağı belli olmaz.
Canım seni anlıyorum ama ben olsam kalan günümü bunları düşünerek kötü geçirmezdim. Hakkında hayırlısı buymuş demek. Bak grubun çoğusu sezeryan oldu. Benimde normal sıkıntıya düşerse sezeryan olurum. İyileşme dersen her ikisininde kendine göre sıkıntıları var. Sonuçta ameliyat, kendine biraz zaman tanıyacaksın. Belki de bundan sonra gebelik düşünmeyeceksin. O yüzden her anın tadını çıkarmaya çalış. Yarın öyle ya da böyle mis kokulu bebişin kucağında olacak. Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun canım. Gebeliğin ilk zamanlarında ne çok çekmiştim baş ağrısını. 3 günlük geçmeyen ağrılara şaka gibi parol içer dururdum.
Temizlik gibisi yok ama kendini fazla yorma özellikle doktor dinlensin demişken. Benim doktor ilgisiz bir şey demediği için bende yapıyorum gerçi. Tutamıyorum kendimi nedense.
Ben vereceğim inşallah doğduğu gibi.. Anneyi emzik niyetine kullanıyorlar sonra.. Uyumak için bile meme istiyorlar. Annenin de dinlenmeye ihtiyacı var.Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
Ben sezeryan oldum 2 saat sonra ayağa kalkıp yürüdüm tabi acı var ama yürümezse iyileşemezCanım kimse güle oynaya gitmiyordur zaten eminim. Bende tedirginim, korkuyorum ama illa ki çıkacak o çocuk ordan. Ya öncesinde acı çekeceksin, ya sonrasında. Öyle 5 dkda acısız ağrısız olan birşey değil ki doğum. Keşke öyle olsa bu aradao yüzden hiç gerilme. Hemoraid sorunun varmış bak normal için zorlasan bile hem öncesinde hem sonrasında acı çekmiş olacaksın. Sana da yazık değil mi? Ben okuduğum kadarıyla 3.güne çoğu kişi ayaklanmış oluyormuş. Belki normal doğum yapsan alttan dikişin olsa bile aynı süre zorlanacaksın. Ne olursa olsun her ikisi de doğum sonunda meleğine kavuşmak var, o kısma odaklan. Gerginliğini atmaya çalış. Ben kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum sürekli. Vakit geçiyor öyle böyle. Ameliyattan sonra da geçecek su gibi. Bir bakmışsın ayaklanmış kendi işlerini görür hale gelmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?