2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çocuğun ağzına verip de iştahla emdigini görünce üzülmem de sevdaya dahil mi koala kızlar lohusalık çok saçma bu tarafa gelmeyin tünelin ucu bomb.k bir yere çıkıyor
Acıktığı için uyanıyorsa emzik de işe yaramaz canım. Onu da nasıl anlarız hiç bilmiyorum
Anca kusunca anlıyorum
Ya cidden beni kullanıyor resmen, vermek en doğrusu sanırım. Tabii tutarsa. Başta tuttu ama sonra attı. Deniyorum hala.
Aynı şekilde bağladım canım herhalde oturtamadım. Koca göbekle eğilmek zor oluyor deneyeyim tekrar olmazsa eşim gelince bakar artık yoruldum
Hortum yırtılmış da olabilir canım.
K Kuf canım aklıma ne geldi bak. Sen kundak kullanıyor musun? Bebekler hareket edip sık sık kendini uyandırıp ağlıyor. Emmek için değil de onun için kalkıyor olmasın?
Evet canım.sadece kollarını sariyorum yarım kundak. Ama bazen sevmiyor çok kızıyor mecbur açıyorum. Oyuncak etti koca kadını kendine essek sipası
Ben vereceğim inşallah doğduğu gibi.. Anneyi emzik niyetine kullanıyorlar sonra.. Uyumak için bile meme istiyorlar. Annenin de dinlenmeye ihtiyacı var.
Kesinlikle. Gece sinirlerim çok yıpranıyor. Hadi şimdi eşim evde. Yarın ise baslayinca ne olacak? Adamın da uykusu kalmadı ki.
Amin canım. Cidden doğurmak en kolay kismiymis meğer. İnşallah en kısa sürede atlatır minik.

Merhaba kızlar nasılsınız bugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum
Canım gözün aydın senin adına sevindim. Başın niye dönüyor ki tansiyonun falan mı düşük acaba?

Kızlaaarr nasılsınız yaa ben çok yoğunum sıpam çok gazlı.. Kimler doğurdu deyin heleee

valla cancagizim ikinci kolay olur üçüncü hepten kolay olur laflari hep izafi. benim ikinci doğumum gerçekten kolaydı. ama üçüncü için ayni seyi diyemeyecegim. hatta ilkinden bile zordu. kadin ayni kadin, kanal daha bile geniştir muhtemelen ama oglumun kafasi ablalarından büyüktü. ve zorladi. Rabbime şükrediyorum ki 37. haftada geldi. 40 i bitirseydi çok daha zor olacakti herşey benim için.

demem o ki bir karar vermişsin. artık içini karartma. ikinci kolay olur muydu vs bunu denemeden bilemezsin sonuçta. bebegin durumuna göre kolay da olabilir zor da.
eğer simdiki duygularinla girersen ameliyata en küçük bir aksilikte keşke dersin

sağlıkla al insallah yarın bebeğini kucagina. önemli olan o. Allah'a tevekkül et. herşey cok yolunda gidecek ve iyi olacaksınız insallah.
.

kangurular gibi küçücükken doğurup kesemizde saklasak ne güzel olurdu diyorum ben

Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
emzik anne için kurtarici. günlük bir iki dk denemek için verdim. ama uzun süre için kiyamiyorum henüz.

en azindan bir kirki çıksa. doyup doymadigini, emzikten süt gelmediğini kavrasa ve hareketleriyle emzik degil meme istedigini bana anlastirsa daha rahat vereceğim. şimdi ya açlıktan cuk cuk çekiyorsa diye içim rahat etmiyor.

Reactions: Kuf
Evet işte o da var. İştahlı iştahlı emiyor yavrum süt gelecek sanıyor herhalde

Kızlar bebek ilk günler her açtığımda kakasını yapıyordu dün öğlen 12 gibi yaptı bugünde banyo yaptırırken yapmış az bişey sonra farkettik. 1 gün boyunca yapmaması normal mi?
Birde bestlak damla aldım burada bir arkadaş kullanıyordu. Nasıl kullanıyorsunuz? Recetesinde detaylı yazmıyor sadece günde 3 sefer 20 ser damla diyir

Kızlar gözde çapaklanma normal mi bebekte?
Kontrole gittğmzde doktor sordu yok demiştim. Sonradan başladı nette korkutucu şeyler yazıyor.

Evet işte o da var. İştahlı iştahlı emiyor yavrum süt gelecek sanıyor herhalde
bir iki haftaya anlariz bence. şimdi günlük bir iki dk vermeye devam edeceğim. hele şu riskli haftalari geçsin. o zaman inşallah alir da vereceğim agzina.

anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal deniliyor canim. bir huzursuzlugu yoksa normaldir.

damlayi hiç bilmiyorum.

Ben emziğe karşı değilim. Heleki gazlı bir bebekse.
Uyutmak için bende vermeye çalışıyorum. Kızlar ya nukun kauccuk emziğimi yoksa philips avent ultra air olan mı iyi siz hangi marka almıştınız.

BKGK cnm bizimkide 20 damla bi sabah bi akşam 10 ar damla şeklinde ama ben 5 saatte bir 5 damla olarak veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…