Çocuğun ağzına verip de iştahla emdigini görünce üzülmem de sevdaya dahil mi koalaBende vericem emzik canım. Kötü bir şey değilki emzik. Yalancı meme gibi kullanılmaktan iyidir. Seninde uykuya, dinlenmeye ihtiyacın var sonuçta süt yapımı için. İçin rahat olsun yani.
Kız en kötü lavabo açıcılardan dökseydin. Ne uğraşmışsın kıyamam
Anca kusunca anlıyorumAcıktığı için uyanıyorsa emzik de işe yaramaz canım. Onu da nasıl anlarız hiç bilmiyorum
Ya cidden beni kullanıyor resmen, vermek en doğrusu sanırım. Tabii tutarsa. Başta tuttu ama sonra attı. Deniyorum hala.Ben emzik veriyorum canım memede uyutmuyorum. Emzirdikten sonra gazını çıkarıp biraz biberon takviyesi veriyoruz tekrar gazını çıkarıp yatırıp emziğini veriyoruz. Uyuyor rahatça. Dalınca çekiyorum ağzından yada kendi atıyor. Kızlarım almamıştı emzik çok zorlanmıştım uykuya geçerken vs.oğlum tuttu şükür
Hortum yırtılmış da olabilir canım.Aynı şekilde bağladım canım herhalde oturtamadım. Koca göbekle eğilmek zor oluyordeneyeyim tekrar olmazsa eşim gelince bakar artık yoruldum
Evet canım.sadece kollarını sariyorum yarım kundak. Ama bazen sevmiyor çok kızıyor mecbur açıyorum. Oyuncak etti koca kadını kendine essek sipası
Kesinlikle. Gece sinirlerim çok yıpranıyor. Hadi şimdi eşim evde. Yarın ise baslayinca ne olacak? Adamın da uykusu kalmadı ki.Ben vereceğim inşallah doğduğu gibi.. Anneyi emzik niyetine kullanıyorlar sonra.. Uyumak için bile meme istiyorlar. Annenin de dinlenmeye ihtiyacı var.
Amin canım. Cidden doğurmak en kolay kismiymis meğer. İnşallah en kısa sürede atlatır minik.Kızlar bugün sabahtan beri ağlamaktan perişan oldum doktorlar bugüne kadar verme mama deyip durdular seni emsin emsin daha dün geldi sütüm zaten dünden beri de pek emmemişti sabah kontrole götürdüm çocuğumun kanını aldılar şekeri düşmüş sarılığı yükselmiş hemen götür mama ver 3 saatte bir dedi doktor eve geldik ama hep baygın gibi yatmak istiyor zorla uyandırıp mama veriyorum işitme testinde de sol kulağından geçemedik doğurmaktan korkuyorduk doğurmak neymiş ki kendi acımı başımın dikişlerimin ağrısını herşeyi unuttum dikişlerim açılsa bile ayaktayım çocuğum için Allah kötü şeyler yaşatmasın hiçbirimizin çocuğuna tarifsizmiş bu duygu..
Canım gözün aydın senin adına sevindim.Merhaba kızlar nasılsınızbugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum
valla cancagizim ikinci kolay olur üçüncü hepten kolay olur laflari hep izafi. benim ikinci doğumum gerçekten kolaydı. ama üçüncü için ayni seyi diyemeyecegim. hatta ilkinden bile zordu. kadin ayni kadin, kanal daha bile geniştir muhtemelen ama oglumun kafasi ablalarından büyüktü. ve zorladi. Rabbime şükrediyorum ki 37. haftada geldi. 40 i bitirseydi çok daha zor olacakti herşey benim için.Kızlar ben hiç iyi değilim,ya ne var bunda diyeceksiniz ama istemsizce çok korkuyorum.yarın sezeryana giricem nasipse.bu sabah hüzünle uyandım.normal doğum benim için travma idi.şimdi isteyerek sezeryan oluyorum ama inşallah bu kararımdan ötürü pişman olmam.çünkü nasıl bir ağrı acıyla karşılacağımı bilmiyorum maZur görün.ikinci doğum kolay mı olurdu acaba diyorum bi taraftan,ama makat hastalığı da çok korkutuyor.ağlayasım geliyor kısacası.kızımında bana ihtiyacı olacak bir an önce toparlanmak istiyorum
kangurular gibi küçücükken doğurup kesemizde saklasak ne güzel olurdu diyorum benCanım kimse güle oynaya gitmiyordur zaten eminim. Bende tedirginim, korkuyorum ama illa ki çıkacak o çocuk ordan. Ya öncesinde acı çekeceksin, ya sonrasında. Öyle 5 dkda acısız ağrısız olan birşey değil ki doğum. Keşke öyle olsa bu aradao yüzden hiç gerilme. Hemoraid sorunun varmış bak normal için zorlasan bile hem öncesinde hem sonrasında acı çekmiş olacaksın. Sana da yazık değil mi? Ben okuduğum kadarıyla 3.güne çoğu kişi ayaklanmış oluyormuş. Belki normal doğum yapsan alttan dikişin olsa bile aynı süre zorlanacaksın. Ne olursa olsun her ikisi de doğum sonunda meleğine kavuşmak var, o kısma odaklan. Gerginliğini atmaya çalış. Ben kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum sürekli. Vakit geçiyor öyle böyle. Ameliyattan sonra da geçecek su gibi. Bir bakmışsın ayaklanmış kendi işlerini görür hale gelmişsin.
ya ben de yemek yapacak vakit bulamıyorum.gercek yüzünü asil doğum vakti gelince göstermeye başladı. gittikçe kucakci bir şey oluyor.Kızlaaarr nasılsınız yaa ben çok yoğunum sıpam çok gazlı.. Kimler doğurdu deyin heleee
emzik anne için kurtarici. günlük bir iki dk denemek için verdim. ama uzun süre için kiyamiyorum henüz.Kızlar emzik konusunda fikirleriniz nedir? Az önce verdim benim miniğe. Çünkü mememi emzik niyetine kullanıyordu. Hata mı yaptım acaba izin mi vermeliydim memede kalmasına ne dersiniz?
Ohh tadını çıkar canim valla :)Ay kızlar anca oturdum. Yemek işimi hallettim şimdi. Bir kahve yaptım kendime yayıldım koltuğa camış gibi.Belim ağrımış çok eğildim herhalde
Evet işte o da var. İştahlı iştahlı emiyor yavrum süt gelecek sanıyor herhaldeemzik anne için kurtarici. günlük bir iki dk denemek için verdim. ama uzun süre için kiyamiyorum henüz.
en azindan bir kirki çıksa. doyup doymadigini, emzikten süt gelmediğini kavrasa ve hareketleriyle emzik degil meme istedigini bana anlastirsa daha rahat vereceğim. şimdi ya açlıktan cuk cuk çekiyorsa diye içim rahat etmiyor.
bir iki haftaya anlariz bence. şimdi günlük bir iki dk vermeye devam edeceğim. hele şu riskli haftalari geçsin. o zaman inşallah alir da vereceğim agzina.Evet işte o da var. İştahlı iştahlı emiyor yavrum süt gelecek sanıyor herhalde
anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal deniliyor canim. bir huzursuzlugu yoksa normaldir.Kızlar bebek ilk günler her açtığımda kakasını yapıyordu dün öğlen 12 gibi yaptı bugünde banyo yaptırırken yapmış az bişey sonra farkettik. 1 gün boyunca yapmaması normal mi?
Birde bestlak damla aldım burada bir arkadaş kullanıyordu. Nasıl kullanıyorsunuz? Recetesinde detaylı yazmıyor sadece günde 3 sefer 20 ser damla diyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?