Canim sütüm yetmiyor gogus ucunda sıkıntılı mama veriyorum çoğunlukla. Damlada süt yapıyor diyorlar eşime aldırdım ama daha içmedim korkuyorumda bitkisel diyor amaanne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal deniliyor canim. bir huzursuzlugu yoksa normaldir.
damlayi hiç bilmiyorum.
Kaka olayı normal canım 10 güne kadar yapmaması anne sütğiü alan bebeklerde.Kızlar bebek ilk günler her açtığımda kakasını yapıyordu dün öğlen 12 gibi yaptı bugünde banyo yaptırırken yapmış az bişey sonra farkettik. 1 gün boyunca yapmaması normal mi?
Birde bestlak damla aldım burada bir arkadaş kullanıyordu. Nasıl kullanıyorsunuz? Recetesinde detaylı yazmıyor sadece günde 3 sefer 20 ser damla diyir
Avent almıştım ultra air canım. İtirazsız aldı benimki.Ben emziğe karşı değilim. Heleki gazlı bir bebekse.
Uyutmak için bende vermeye çalışıyorum. Kızlar ya nukun kauccuk emziğimi yoksa philips avent ultra air olan mı iyi siz hangi marka almıştınız.
benim doğar doğmaz olmuştu. hem de çapak vs degil gayet çok bir akinti. vajinal doğumlarda çok sık oluyor. antibiyotikli damla vermişti. onu da düzgun kullanamadik. gözünün alt kapağı açılıp cep gibi içine damlatilacakti. uyurken hiç açamadım gözünü vs. azalmıştı ama geçmemişti.Kızlar gözde çapaklanma normal mi bebekte?
Kontrole gittğmzde doktor sordu yok demiştim. Sonradan başladı nette korkutucu şeyler yazıyor.
Ben chicco physio comfort aldım bebek atmadı hiç.Ben emziğe karşı değilim. Heleki gazlı bir bebekse.
Uyutmak için bende vermeye çalışıyorum. Kızlar ya nukun kauccuk emziğimi yoksa Evet philips avent ultra air olan mı iyi siz hangi marka almıştınız.
Kendin suya karıştırıp iciyorsun dimiBKGK cnm bizimkide 20 damla bi sabah bi akşam 10 ar damla şeklinde ama ben 5 saatte bir 5 damla olarak veriyorum..
Gözünü kapacatak şekilde mi çapaklanma canım sabahları gözü yapışık şekilde uyanıyorsa göz yaşı kanallarında tıkanıklık var diyorlar. Masaj yapıyorsun zamanla açılıyor. Pamuğa anne sütü damlatıp temizleyebilirsin yoğunsaKızlar gözde çapaklanma normal mi bebekte?
Kontrole gittğmzde doktor sordu yok demiştim. Sonradan başladı nette korkutucu şeyler yazıyor.
Ben chicco physio comfort aldım bebek atmadı hiç.
Kendin suya karıştırıp iciyorsun dimi
Soğan gaz yapmıyor mu canım. Ben yemiyorum soğan pekSüt için ben de günde 2-3 sb rezene çayı içiyorum.
Bulguru 3-4 günde bir yapıyorum. Yanında yeşil soğan ve dereotunu bol yiyorum. Bol su içiyorum. El yapumı vişne suyu içiyorum.. daha ne yapıyııımm..
Soğan gaz yapmıyor mu canım. Ben yemiyorum soğan pek
Teşekkür ederim canımCanım gözün aydın senin adına sevindim.Başın niye dönüyor ki tansiyonun falan mı düşük acaba?
Canım yeşil soğan çok ama çok gaz yapıyor biraz ara ver belki bebeginin gazı ondandırSüt için ben de günde 2-3 sb rezene çayı içiyorum.
Bulguru 3-4 günde bir yapıyorum. Yanında yeşil soğan ve dereotunu bol yiyorum. Bol su içiyorum. El yapumı vişne suyu içiyorum.. daha ne yapıyııımm..
Ben kullanıyorum canım bestlk damla başlarda günde 3 kez 20 damla kullandım şimdi günde 1 e düşürdüm sütüm çok fazla kontrolsüz bir şekilde arttı üstüm başım hep ıslak günde kaç kıyafet değişiyorum sayamadım bebeğim 17 günlükKızlar bebek ilk günler her açtığımda kakasını yapıyordu dün öğlen 12 gibi yaptı bugünde banyo yaptırırken yapmış az bişey sonra farkettik. 1 gün boyunca yapmaması normal mi?
Birde bestlak damla aldım burada bir arkadaş kullanıyordu. Nasıl kullanıyorsunuz? Recetesinde detaylı yazmıyor sadece günde 3 sefer 20 ser damla diyir
Tee ne zaman anneme demişti doktoru kardeşim doğdugun da yeşil soğan yeme diye süt yapıyormuş ama gaz da çok yapıyormuş sütün tadını da değiştiriyor çok yenildiğinde. Yine haftada bi kez bi iki dal ye istersen canın çekerseSiz böyle deyince acaba dedim yaa.. Olmazsa biraz yemeyim bakalım o mu gaz yapıyor... Gazlı bebe de ne zormış yaa.. Kol bacak bel sırt kalmıyor insanda..
Haa buarada kızlar biz kaç gündür saç kurutma makinesinin sesiyle uyuyorduk. Şükür buğün damlanın faydasını gördük te sancımız yok ama yine kıvranıyor ve zor cıkarıyor gazını..
Az önce pamuğa damlatıp sildim sütümle gözlerini Siz sütünüzü damla gibi gözünün içine mi damlattınız?benim doğar doğmaz olmuştu. hem de çapak vs degil gayet çok bir akinti. vajinal doğumlarda çok sık oluyor. antibiyotikli damla vermişti. onu da düzgun kullanamadik. gözünün alt kapağı açılıp cep gibi içine damlatilacakti. uyurken hiç açamadım gözünü vs. azalmıştı ama geçmemişti.
dün sütümden damlatip sildim. bugün hiç birsey kalmadi ben bile şaşkınım. çünkü küçük kizimda olmuştu, damlalar merhemler göz pınarı masajlari neler yapmıştım da çok uzun sürmüştü. o zaman da annem sütünü damlat derdi de ben dinlememistim. eski usuller zarar verir vs diye.
tavsiye etmem çünkü doktor tavsiyesi degil ama yaşadığım bu. belki de zaten iyilesecekti sadece rast geldi bilemiyorum.
Evet temizledim. Kapatacak şekilde değil sabah uyandığımızda olurya bizde iç kısımda onun gibi ama az önce sarı akıntı şeklinde geldi korktm hemen sütümle sildim.Gözünü kapacatak şekilde mi çapaklanma canım sabahları gözü yapışık şekilde uyanıyorsa göz yaşı kanallarında tıkanıklık var diyorlar. Masaj yapıyorsun zamanla açılıyor. Pamuğa anne sütü damlatıp temizleyebilirsin yoğunsa
O şekilde bizimkinde de oluyor canım normal endişelenmene gerek yokEvet temizledim. Kapatacak şekilde değil sabah uyandığımızda olurya bizde iç kısımda onun gibi ama az önce sarı akıntı şeklinde geldi korktm hemen sütümle sildim.
Dahil canım dahil. Korkusuda, endişeside, sevgiside anneliğe dahil.Çocuğun ağzına verip de iştahla emdigini görünce üzülmem de sevdaya dahil mi koalakızlar lohusalık çok saçma bu tarafa gelmeyin tünelin ucu bomb.k bir yere çıkıyor
Anca kusunca anlıyorum
Ya cidden beni kullanıyor resmen, vermek en doğrusu sanırım. Tabii tutarsa. Başta tuttu ama sonra attı. Deniyorum hala.
Hortum yırtılmış da olabilir canım.
Evet canım.sadece kollarını sariyorum yarım kundak. Ama bazen sevmiyor çok kızıyor mecbur açıyorum. Oyuncak etti koca kadını kendine essek sipası
Kesinlikle. Gece sinirlerim çok yıpranıyor. Hadi şimdi eşim evde. Yarın ise baslayinca ne olacak? Adamın da uykusu kalmadı ki.
Amin canım. Cidden doğurmak en kolay kismiymis meğer. İnşallah en kısa sürede atlatır minik.
Valla bu saate kadar temizlik saatiydi. İnşallah yarın emişme saati olur.
Ayaklarını yukarı dikseydin biraz canım. Belki tansiyonun falan düşmüştür. Annen geliyor demek ne güzel.Merhaba kızlar nasılsınızbugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum
Ah keşkekangurular gibi küçücükken doğurup kesemizde saklasak ne güzel olurdu diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?