2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal deniliyor canim. bir huzursuzlugu yoksa normaldir.

damlayi hiç bilmiyorum.
Canim sütüm yetmiyor gogus ucunda sıkıntılı mama veriyorum çoğunlukla. Damlada süt yapıyor diyorlar eşime aldırdım ama daha içmedim korkuyorumda bitkisel diyor ama

Kaka olayı normal canım 10 güne kadar yapmaması anne sütğiü alan bebeklerde.
Bestlak ben de kullanıyorum kaşığa döküp içiyorum direk tadı fena değil işe yaradı gibi.
Bir de bugün malt içeceği aldım içtim bakacaz faydası olacak mı.

Kızlar gözde çapaklanma normal mi bebekte?
Kontrole gittğmzde doktor sordu yok demiştim. Sonradan başladı nette korkutucu şeyler yazıyor.
benim doğar doğmaz olmuştu. hem de çapak vs degil gayet çok bir akinti. vajinal doğumlarda çok sık oluyor. antibiyotikli damla vermişti. onu da düzgun kullanamadik. gözünün alt kapağı açılıp cep gibi içine damlatilacakti. uyurken hiç açamadım gözünü vs. azalmıştı ama geçmemişti.

dün sütümden damlatip sildim. bugün hiç birsey kalmadi ben bile şaşkınım. çünkü küçük kizimda olmuştu, damlalar merhemler göz pınarı masajlari neler yapmıştım da çok uzun sürmüştü. o zaman da annem sütünü damlat derdi de ben dinlememistim. eski usuller zarar verir vs diye.

tavsiye etmem çünkü doktor tavsiyesi degil ama yaşadığım bu. belki de zaten iyilesecekti sadece rast geldi bilemiyorum.

Ben emziğe karşı değilim. Heleki gazlı bir bebekse.
Uyutmak için bende vermeye çalışıyorum. Kızlar ya nukun kauccuk emziğimi yoksa Evet philips avent ultra air olan mı iyi siz hangi marka almıştınız.
Ben chicco physio comfort aldım bebek atmadı hiç.

BKGK cnm bizimkide 20 damla bi sabah bi akşam 10 ar damla şeklinde ama ben 5 saatte bir 5 damla olarak veriyorum..
Kendin suya karıştırıp iciyorsun dimi

Süt için ben de günde 2-3 sb rezene çayı içiyorum.
Bulguru 3-4 günde bir yapıyorum. Yanında yeşil soğan ve dereotunu bol yiyorum. Bol su içiyorum. El yapumı vişne suyu içiyorum.. daha ne yapıyııımm..

Kızlar gözde çapaklanma normal mi bebekte?
Kontrole gittğmzde doktor sordu yok demiştim. Sonradan başladı nette korkutucu şeyler yazıyor.
Gözünü kapacatak şekilde mi çapaklanma canım sabahları gözü yapışık şekilde uyanıyorsa göz yaşı kanallarında tıkanıklık var diyorlar. Masaj yapıyorsun zamanla açılıyor. Pamuğa anne sütü damlatıp temizleyebilirsin yoğunsa

Soğan gaz yapmıyor mu canım. Ben yemiyorum soğan pek

Canım gözün aydın senin adına sevindim. Başın niye dönüyor ki tansiyonun falan mı düşük acaba?
Teşekkür ederim canım Bilmiyorum ki canım dün hastanede ölçüldüğünde 12/7 cıkmıs tı gayet iyiydi. Bugun sabah uyandım ve böyle basım dönüyordu ancak kendime gelebildim gün boyu uzandım simdi daha iyiyim
Canım yeşil soğan çok ama çok gaz yapıyor biraz ara ver belki bebeginin gazı ondandır

Ben kullanıyorum canım bestlk damla başlarda günde 3 kez 20 damla kullandım şimdi günde 1 e düşürdüm sütüm çok fazla kontrolsüz bir şekilde arttı üstüm başım hep ıslak günde kaç kıyafet değişiyorum sayamadım bebeğim 17 günlük

Siz böyle deyince acaba dedim yaa.. Olmazsa biraz yemeyim bakalım o mu gaz yapıyor... Gazlı bebe de ne zormış yaa.. Kol bacak bel sırt kalmıyor insanda..
Haa buarada kızlar biz kaç gündür saç kurutma makinesinin sesiyle uyuyorduk. Şükür buğün damlanın faydasını gördük te sancımız yok ama yine kıvranıyor ve zor cıkarıyor gazını..

Tee ne zaman anneme demişti doktoru kardeşim doğdugun da yeşil soğan yeme diye süt yapıyormuş ama gaz da çok yapıyormuş sütün tadını da değiştiriyor çok yenildiğinde. Yine haftada bi kez bi iki dal ye istersen canın çekerse dere otunu yemeye devam et o daha da faydalı kiraz çekirdeği falan mı koysan karnına belki rahatlatır biraz

Az önce pamuğa damlatıp sildim sütümle gözlerini Siz sütünüzü damla gibi gözünün içine mi damlattınız?

Evet temizledim. Kapatacak şekilde değil sabah uyandığımızda olurya bizde iç kısımda onun gibi ama az önce sarı akıntı şeklinde geldi korktm hemen sütümle sildim.

Kızlar birşey daha sorucam ya ben uyanınca sütüm oluyor sağıyorum ama akşama doğru bitiyor sütüm su çorba kimyon soğan herşeyi yiyorum aslında ama niye bi kez boşalında uyumadan dolmuyor göğüslerim. Çok stresliyim uyku zar zor uyuyorum belki 2 gecede 3 saat ondan mı oluyor?
Birde bu sarılık belası kendi kendine geçer mi illa hastanede mi yatmak lazım yine arttı sarardı gibi geliyor acile gitmeyede korkuyorum oof ne zormuş çocuk büyütmek

Evet temizledim. Kapatacak şekilde değil sabah uyandığımızda olurya bizde iç kısımda onun gibi ama az önce sarı akıntı şeklinde geldi korktm hemen sütümle sildim.
O şekilde bizimkinde de oluyor canım normal endişelenmene gerek yok

Dahil canım dahil. Korkusuda, endişeside, sevgiside anneliğe dahil.
agacsizkoalaa yarın bu saatlerde emişme saatin olacak belki
Valla bu saate kadar temizlik saatiydi. İnşallah yarın emişme saati olur.
Merhaba kızlar nasılsınız bugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum
Ayaklarını yukarı dikseydin biraz canım. Belki tansiyonun falan düşmüştür. Annen geliyor demek ne güzel. Bizde dayanamayıp söyledik sezeryanı ama annem hemen ağlamaya başladı. Birde gel beni al diyor. Anne alamam 65 yaş üstüsün, kronik hastalığın var dedim. Ben kötü oldum.
kangurular gibi küçücükken doğurup kesemizde saklasak ne güzel olurdu diyorum ben
Ah keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…