2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rezene çayını hangi marka kullanıyorsunuz

Süt stresle doğrudan orantılı canım. Rahat olup olumlu düşünmen lazım. Gün içinde bebek uyuyunca sen de yatıp dinlenmeye çalış yarım saat de olsa uyusan çok faydası olur. Sarılık için illa hastanede tedavi şart değil. Bol bol beslersen o kendiliğinden zamanla geçer.

Her saat başı 20 ml süt veriyorum. Düne göre daha sarı gelmeye başladı gözüme keşke şu cihaz satılsada alıp ölçebilsek

ben de korkuyorum sarilik meselesinden.sariligin ilerlerdigini nasil anlayabilirim
ne seviyede doktora goturebilirim.saglik ocaginda sarilik testi yapiliyor mu acaba? topuk icin gittmek zorundayim bakarlar mi acaba?
evet ben de senle ayni seyleri yasadigimizin farkindayim
ne ilginc tesaduf.acaba yapilan anestezi ya da dogum yontemi mi etkiledi boyle amniyon vs yutulmasini?odemi doktora sordum normal dedi ama hala gecmedi

Kuzum ben normal doğumu bilmiyorum ama sezeryanin yalan yok ilk 3 günü çok zor geciyor ama umutsuzluga kapılma toparliyorsun geri bak benim 1 hafta oldu dün artık her seyimi yapabiliyorum rahatlıkla yurumem her şeyin normale döndü stres yapman çok normal doğum yapacaksın ama her türlü doğum zor kolayı yokki☺ sonucunu düşün annesi daha öncede tattin nasıl güzel biliyorsun

Sanırım tansiyonum düştü kan şekerim falan sıfırlandı sanki dünya döndü bir süre benim için gerçekten benim annem genç yani 50 yasında ama dinç en azından gelmesi beni rahatlatacak ya kıyamam üzüldüm smdi neden söylemek istemediğini anladım aklı da kalacak sizde

Kızlar süt için kayısı hoşafı çok söylerler. Yaptınız mı bilmiyorum ama ben yapacağım kavanozlara koyarım dolaba hem bağırsaklarda iyi geliyor.

Yaaa hem bebişler uğraşıp hem gelip beni güldürüyorsun kız maşallah sana valla.

Merhaba kızlar nasılsınız bugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum

Canım adına çok sevindim. Ne güzel izin almış geliyorlar bak yalnız olmayacaksın gözün aydın.

Yaaa hem bebişler uğraşıp hem gelip beni güldürüyorsun kız maşallah sana valla.

Canım adına çok sevindim. Ne güzel izin almış geliyorlar bak yalnız olmayacaksın gözün aydın.
Sağol cecencim bende cok sevindim inşallah annem gelince hemen doğururum malum öyle çok da kalamayacak yanımda Haftaiçi doğursam cok güzel olur bu arada hoşaf yap kesinlikle annem ablama hergün yapıp içirmişti kayısı vişne üzüm ne bulduysa ya da sen hangisini seversen yap hazırla içersin

Kızlar bebeğimde doğumdan sonra sarılık çıktı benim ve bebeğim arasında kan uyuşmazlığı çıktı başına gelen varmı böyle bişey
Benim canım geldi ikisi de başıma sana uyuşmazlık için iğne vururlar. Bebek için de sarılık değeri kaç cikti

Her saat başı 20 ml süt veriyorum. Düne göre daha sarı gelmeye başladı gözüme keşke şu cihaz satılsada alıp ölçebilsek
Saat başı 20 alıyorsa sarılık olacağını sanmam canım iyi miktar. Sarılık yüzünde ve göz bebeklerinde olur her bebeğin bacaklara kadar inmemesi gerek. Yüzündeki sarılık 1 ay sonra falan kendiliğinden dağılır.

Canım öncelikle çok streslisin bu yazisindan bile belli oluyor onu biraz azaltmaya çalışmalısın bence haklisin uykusuzluk sarılık bebegin emmesi falan derken hiç kolay degil süreç . Sariliga gelince düşüyor güzelce beslenirse günden güne illa hastanede yatmasina gerek yok ama değerine bağlı tabi sem güzelce besle o kendini belli ediyor

Kızlar bu sarılık için önceden annelerimiz bebek ilk doğdugun da bi çay kaşığı şekerli su veriyormuş ağzına. Evet zararlı ama bazen acaba yapsam mı diye aklımdan geçiriyorum ya birde ilk doğdugun da o sütünüzden gözüne damlatın bebegin diyorlar şil şapak olmuyormuş hiç duydunuz mu böyle bişeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…