Ah canım anam gelip gidip bana iciriyor☺Kızlar süt için kayısı hoşafı çok söylerler. Yaptınız mı bilmiyorum ama ben yapacağım kavanozlara koyarım dolaba hem bağırsaklarda iyi geliyor.
Şekerli suyu ben kızlarıma ve oğluma da verdim canım. Karaciğer çalışsın sarılığı atsın diye veriliyor. Kızlar zamanında ve 3kg üstü olduğundan işe yaradı sarılık derdimiz olmadı hiç. Oğlum minik olunca verdiğim şekerli sular da işe yaramadı.Kızlar bu sarılık için önceden annelerimiz bebek ilk doğdugun da bi çay kaşığı şekerli su veriyormuş ağzına. Evet zararlı ama bazen acaba yapsam mı diye aklımdan geçiriyorum ya birde ilk doğdugun da o sütünüzden gözüne damlatın bebegin diyorlar şil şapak olmuyormuşhiç duydunuz mu böyle bişeyler?
Bak smdi sen diyince ben yapmaya suan karar verdim annem de gelecek yanıma ablamda yapmayı unuttu çok pişman oldu sarılık oldu falan tabi ondan değil ama benimkine kesin yapacaktı. Gelmeseydi de bana kesin yap demişti demekki bi bildikleri varmış sende tecrübeli bi annesin zaten bi kaşık ne zararı olabilir ki dimiŞekerli suyu ben kızlarıma ve oğluma da verdim canım. Karaciğer çalışsın sarılığı atsın diye veriliyor. Kızlar zamanında ve 3kg üstü olduğundan işe yaradı sarılık derdimiz olmadı hiç. Oğlum minik olunca verdiğim şekerli sular da işe yaramadı.
Süt damlatma işini bilmiyorum göz problemi yaşamadık hiç. Ama sütümle yüzünü falan silerim cildi beslensin diye
Küvözde kalırken emzirmeye gittiğimde benimki yine uyanmakta zorlanıyordu hemşire kalktı şırıngaya hazırlamış şekerli suları memeye ağzını dayattı bebeğin meme ucundan sıktı ağzına şap diye uyandı tuttu memeyi sıpaBak smdi sen diyince ben yapmaya suan karar verdim annem de gelecek yanıma ablamda yapmayı unuttu çok pişman oldu sarılık oldu falan tabi ondan değil ama benimkine kesin yapacaktı. Gelmeseydi de bana kesin yap demişti demekki bi bildikleri varmış sende tecrübeli bi annesin zaten bi kaşık ne zararı olabilir ki dimi
Ahh teşekkür ederim iyi ki sormuşum canım valla içimi rahatlattın anlattıklarınlaKüvözde kalırken emzirmeye gittiğimde benimki yine uyanmakta zorlanıyordu hemşire kalktı şırıngaya hazırlamış şekerli suları memeye ağzını dayattı bebeğin meme ucundan sıktı ağzına şap diye uyandı tuttu memeyi sıpahastanede bu yöntemi kullanıyorlarmış
Aynen şimdi bir daha konuştuk biraz sakinlemiş şükür.Sanırım tansiyonum düştü kan şekerim falan sıfırlandı sanki dünya döndü bir süre benim için gerçektenbenim annem genç yani 50 yasında ama dinç en azından gelmesi beni rahatlatacak ya kıyamam üzüldüm smdi neden söylemek istemediğini anladım aklı da kalacak sizde
Sağol canımcım, inşallah sağlıkla kavuşuruz.Yarın doğuma girecek kızlarrrçok heyecanlı. Sağsağlim alın inşallah kucaklarınıza bebeklerinizi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Valla biz temizlik yaptık, sonra ben kendi temziliğimi yaptım. Eşime bir güzel kendimi keselettim. Şimdi 12'den önce son yemeklerimi yiyorum.agacsizkoalaa Umudum- CocoChanelmademoiselle kızlar ne Durumdasınız sesiniz çıkmıyor son sürat hazırlık mı yapıyorsunuz bu aksam uzatın ayaklarınızı yatın dinlenin yarın çoook güzel bir gün olacak sizler için
K Kuf canım çıkmışsınız sonunda gözün aydın ben demiştim kısa sürede çıkarsınız diye bol bol emişmeli günleriniz olsun❣
Güzel planlar hayata geçirilmişAynen şimdi bir daha konuştuk biraz sakinlemiş şükür.
Sağol canımcım, inşallah sağlıkla kavuşuruz.
Valla biz temizlik yaptık, sonra ben kendi temziliğimi yaptım. Eşime bir güzel kendimi keselettim. Şimdi 12'den önce son yemeklerimi yiyorum.
Beni de unutmayın bende yarın doğuma girebilirimagacsizkoalaa Umudum- CocoChanelmademoiselle kızlar ne Durumdasınız sesiniz çıkmıyor son sürat hazırlık mı yapıyorsunuz bu aksam uzatın ayaklarınızı yatın dinlenin yarın çoook güzel bir gün olacak sizler için
K Kuf canım çıkmışsınız sonunda gözün aydın ben demiştim kısa sürede çıkarsınız diye bol bol emişmeli günleriniz olsun❣
Benimkinde var. Doktor suni gözyaşı verdi. Ilık suyla sil dedi. Bir de sütünden damlat dedi canım.Kızlar gözde çapaklanma normal mi bebekte?
Kontrole gittğmzde doktor sordu yok demiştim. Sonradan başladı nette korkutucu şeyler yazıyor.
Ana olduk diye özümüzü unutmadıkYaaa hem bebişler uğraşıp hem gelip beni güldürüyorsun kız maşallah sana valla.
Canım adına çok sevindim. Ne güzel izin almış geliyorlar bak yalnız olmayacaksın gözün aydın.
sağ ol kuzum Allah razı olsunBak ne güzel haber iste☺ gözün aydın yavrummm
Çok şükür canım
Amin kuzum bol emismeli günlerin darısı başınaagacsizkoalaa Umudum- CocoChanelmademoiselle kızlar ne Durumdasınız sesiniz çıkmıyor son sürat hazırlık mı yapıyorsunuz bu aksam uzatın ayaklarınızı yatın dinlenin yarın çoook güzel bir gün olacak sizler için
Sağ ol kuzumagacsizkoalaa
CocoChanelmademoiselle
kızlar yarin dogum tarihinizdi sanirim.bu gece sıkı beslenin ha
şaka bi yana hazmı kolay yemekler yeyin.sabaha kadar uyumaya çalışın.benim gibi tavanı izlemeyin. coco canim korkma sezaryenden.Allah buyuk.inan ki geciyor.ustelik senin sezaryen icin gecerli sebeplerin var.anestezi sirasinda sakin sakin durun.ameliyathane de oyle cok korkunc bir yer degil.zaten doktorlar insani rahatlatmak icin konusup duruyorlar
hersey bebegini sana gosterdiklerinde geciyor
Allah yardimciniz olsun..
K Kuf canim birturlu bakamiyorum sayfalara ama gozume carpti sarilik gecirmisiniz.gecmis olsun.
xiexie canim bebegini güzel gunlerde buyut.sen cok guclu bir kadinsin belli.Allah yardimciniz olsun bebegine de sana da
İkisinde de verdik biz de canım sağlık ocağı zorunlu zatenKızlar topuk kanını hastanede vermiştim. Sağlık ocağı illa buraya da gel ver diyor. Sağlık ocağına vermeyen var mı aranızda?
5. gün sartmis canim.ilk dogdufgunda alinan ayri.Kızlar topuk kanını hastanede vermiştim. Sağlık ocağı illa buraya da gel ver diyor. Sağlık ocağına vermeyen var mı aranızda?
Ya ben niye bu kadar heyecan yapıyorum şu an anlamadımAynen şimdi bir daha konuştuk biraz sakinlemiş şükür.
Sağol canımcım, inşallah sağlıkla kavuşuruz.
Valla biz temizlik yaptık, sonra ben kendi temziliğimi yaptım. Eşime bir güzel kendimi keselettim. Şimdi 12'den önce son yemeklerimi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?