Canım sen ne durumdasın var mı bi ilerlemeBeni de unutmayın bende yarın doğuma girebilirim
Yok canım ya 40+3 girecek 2 saat sonra cimcime hala sancı ağrı su nişan yok yokCanım sen ne durumdasın var mı bi ilerleme
kızlar esimin müdürünün esi hemsire.bugun esime demisler ki yenidogan bebeginiz varmis.esime sen annenlerin evde kal annenlerde bebekle ve esinle sizin evde kalsinlar demis.yenidogan bebege virus bulasir perisan olursunuz.ilk 40 gun eve gitme demisler.esimde simdi gelms bana bunu soruyor ne dersin diye.
ya zaten yeni lohusayim.esim de olmadan kafayi yerim.dedim sen de maske tak evde.maske korumaz ayni evde demis kadin.ayy iyice sinirim bozuldu.bebeginizi kaybedersiniz cok uzulursunuz falan demis.nabalim yani kocalari evden mi atalim?
Kızlar salı gittiğimde doktor cumartesi gel bakalım her şey aynıysa Pazartesi suni verelim dedi ama ben cuma gelim dedim tmm dedi şimdi de kararsızım sizce bu kadar beklemişken ve her şey aynıyken pazartesi belliyim mi yoksa yarın suni Sancıyı alım mi pazartesi bebek 40+6 oluyor doktor cumartesi yarım pazar da çalışmadığı için pazartesiue direk kalıyor
Korkma canım yarın zaten kontrol var suni sancı cok mu kötü birşey bilmiyorum ki bende ilk kez doğum yapıcam sana git gitme diyemiyorum o yüzden.Yok canım ya 40+3 girecek 2 saat sonra cimcime hala sancı ağrı su nişan yok yok
Yarın bir daha gitçem yaa korkuyorum kakasını yapar diye
Valla bilemiyorum ki canım eşin çalışıyor anladığım kadarıyla evde değil bu süreçte. Yani bebeginizi kaybedersiniz falan bunlar çok agır sözler böyle insanları korkutmak bilemiyorumkızlar esimin müdürünün esi hemsire.bugun esime demisler ki yenidogan bebeginiz varmis.esime sen annenlerin evde kal annenlerde bebekle ve esinle sizin evde kalsinlar demis.yenidogan bebege virus bulasir perisan olursunuz.ilk 40 gun eve gitme demisler.esimde simdi gelms bana bunu soruyor ne dersin diye.
ya zaten yeni lohusayim.esim de olmadan kafayi yerim.dedim sen de maske tak evde.maske korumaz ayni evde demis kadin.ayy iyice sinirim bozuldu.bebeginizi kaybedersiniz cok uzulursunuz falan demis.nabalim yani kocalari evden mi atalim?
İğne yapmadılar bana eşimle aramda değiş uyumsuzluk bebekle benim aramda 5 den başladı 7-9-11-13 olmuş en son 2-3 özel hastaneye götürdüm bilmiyorum ne olacakBenim canım geldi ikisi de başıma sana uyuşmazlık için iğne vururlar. Bebek için de sarılık değeri kaç cikti
Yarın gitçem zaten aam yarın her şey aynıysa ne yapacağıma karar veremiyorumBen olsam yarın giderdim şimdi bile çok sabırsızlanıyorum çünkü.
Ahh benim de ilkKorkma canım yarın zaten kontrol var suni sancı cok mu kötü birşey bilmiyorum ki bende ilk kez doğum yapıcam sana git gitme diyemiyorum o yüzden.
Valla bilemiyorum ki canım eşin çalışıyor anladığım kadarıyla evde değil bu süreçte. Yani bebeginizi kaybedersiniz falan bunlar çok agır sözler böyle insanları korkutmak bilemiyorum
O zaman yarın bi git bak belki açılma sancı çıkar bebek nasıl bi görmüş olursun artık haftasonu da gelmesse pazartesi en son suni sancıyla doğum yaparsın. Aklıma baska bisey gelmiyor.Ahh benim de ilkBilmiyorum işte sordum ama suni sancıyı bilen yok Sanırım annem zor bir şey diyor ama bilmiyorum ki
Beş günü çoktan geçti gidemedik ki. Pazartesi gidicem ama 12. Gün oluyor bi ise yarar mi bilmiyorum.5. gün sartmis canim.ilk dogdufgunda alinan ayri.
Aynen yaa karar vermek çok zormuş cidden yarın sabah yazarım inş sancım ve açılmam olurO zaman yarın bi git bak belki açılma sancı çıkar bebek nasıl bi görmüş olursun artık haftasonu da gelmesse pazartesi en son suni sancıyla doğum yaparsın. Aklıma baska bisey gelmiyor.
Ay bilmiyorum çok değişik. Yarın anne olacağıma hala inanamıyorum. Bir yandan çok tedirginim, bir yandan çok heyecanlıyım. Sanki sabah acaba gitmesek mi ya vazgeçtim ben diyebilirim gibime geliyor.Güzel planlar hayata geçirilmişya nasıl bi his yarın sabah kucagında olacağını bilmek
Muhtemelen senin gibi tavanı izleyeceğim.agacsizkoalaa
@CocoChanelmademoiselle
kızlar yarin dogum tarihinizdi sanirim.bu gece sıkı beslenin ha
şaka bi yana hazmı kolay yemekler yeyin.sabaha kadar uyumaya çalışın.benim gibi tavanı izlemeyin. coco canim korkma sezaryenden.Allah buyuk.inan ki geciyor.ustelik senin sezaryen icin gecerli sebeplerin var.anestezi sirasinda sakin sakin durun.ameliyathane de oyle cok korkunc bir yer degil.zaten doktorlar insani rahatlatmak icin konusup duruyorlar
hersey bebegini sana gosterdiklerinde geciyor
Allah yardimciniz olsun..
K Kuf canim birturlu bakamiyorum sayfalara ama gozume carpti sarilik gecirmisiniz.gecmis olsun.
@xiexie canim bebegini güzel gunlerde buyut.sen cok guclu bir kadinsin belli.Allah yardimciniz olsun bebegine de sana da
Sağol kuzum benim.agacsizkoalaa
@CocoChanelmademoiselle
Umudum-
@Bercestte
Yarın 4 minik geliyor.
SonsuzUmut da ihtimal dahilinde.
Ne güzel ya bol bebişli bir gün.
Sizlerden haber bekleyeceğiz.
Allah yardımcınız olsun kızlar.
Teyze olacağın içindir, çok şey paylaştık burda. Bende her bebişte heyecanlanıyorum.Ya ben niye bu kadar heyecan yapıyorum şu an anlamadım
Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir doğum nasip etsin inşallahAynen şimdi bir daha konuştuk biraz sakinlemiş şükür.
Sağol canımcım, inşallah sağlıkla kavuşuruz.
Valla biz temizlik yaptık, sonra ben kendi temziliğimi yaptım. Eşime bir güzel kendimi keselettim. Şimdi 12'den önce son yemeklerimi yiyorum.
İnşallah canımAynen yaa karar vermek çok zormuş cidden yarın sabah yazarım inş sancım ve açılmam olur
Çok güzel bi duygu ben gidip yatağına baktıkça bile duygulanıyorum anne olmak çok özel bi duygu. Aslında kaygılarım da var ama yine de o anı sabırsızlıkla bekliyorumAy bilmiyorum çok değişik. Yarın anne olacağıma hala inanamıyorum. Bir yandan çok tedirginim, bir yandan çok heyecanlıyım. Sanki sabah acaba gitmesek mi ya vazgeçtim ben diyebilirim gibime geliyor.
Muhtemelen senin gibi tavanı izleyeceğim.Saatler geçtikçe heyecanım artıyor.
Sağol kuzum benim.
Teyze olacağın içindir, çok şey paylaştık burda. Bende her bebişte heyecanlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?