2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar esimin müdürünün esi hemsire.bugun esime demisler ki yenidogan bebeginiz varmis.esime sen annenlerin evde kal annenlerde bebekle ve esinle sizin evde kalsinlar demis.yenidogan bebege virus bulasir perisan olursunuz.ilk 40 gun eve gitme demisler.esimde simdi gelms bana bunu soruyor ne dersin diye.
ya zaten yeni lohusayim.esim de olmadan kafayi yerim.dedim sen de maske tak evde.maske korumaz ayni evde demis kadin.ayy iyice sinirim bozuldu.bebeginizi kaybedersiniz cok uzulursunuz falan demis.nabalim yani kocalari evden mi atalim?

Kızlar salı gittiğimde doktor cumartesi gel bakalım her şey aynıysa Pazartesi suni verelim dedi ama ben cuma gelim dedim tmm dedi şimdi de kararsızım sizce bu kadar beklemişken ve her şey aynıyken pazartesi belliyim mi yoksa yarın suni Sancıyı alım mi pazartesi bebek 40+6 oluyor doktor cumartesi yarım pazar da çalışmadığı için pazartesiue direk kalıyor

Bilemedim ki şimdi sen yazınca düşündüm 40 gün gelmese koruyacak mı? Tamam bebek biraz büyüyecek ama hala küçük olmayacak mı? İyice korkutuyorlar insanları ya.

Ben olsam yarın giderdim şimdi bile çok sabırsızlanıyorum çünkü.

Yok canım ya 40+3 girecek 2 saat sonra cimcime hala sancı ağrı su nişan yok yok
Yarın bir daha gitçem yaa korkuyorum kakasını yapar diye
Korkma canım yarın zaten kontrol var suni sancı cok mu kötü birşey bilmiyorum ki bende ilk kez doğum yapıcam sana git gitme diyemiyorum o yüzden.
Valla bilemiyorum ki canım eşin çalışıyor anladığım kadarıyla evde değil bu süreçte. Yani bebeginizi kaybedersiniz falan bunlar çok agır sözler böyle insanları korkutmak bilemiyorum

Benim canım geldi ikisi de başıma sana uyuşmazlık için iğne vururlar. Bebek için de sarılık değeri kaç cikti
İğne yapmadılar bana eşimle aramda değiş uyumsuzluk bebekle benim aramda 5 den başladı 7-9-11-13 olmuş en son 2-3 özel hastaneye götürdüm bilmiyorum ne olacak

Ahh benim de ilk Bilmiyorum işte sordum ama suni sancıyı bilen yok Sanırım annem zor bir şey diyor ama bilmiyorum ki

Ahh benim de ilk Bilmiyorum işte sordum ama suni sancıyı bilen yok Sanırım annem zor bir şey diyor ama bilmiyorum ki
O zaman yarın bi git bak belki açılma sancı çıkar bebek nasıl bi görmüş olursun artık haftasonu da gelmesse pazartesi en son suni sancıyla doğum yaparsın. Aklıma baska bisey gelmiyor.

O zaman yarın bi git bak belki açılma sancı çıkar bebek nasıl bi görmüş olursun artık haftasonu da gelmesse pazartesi en son suni sancıyla doğum yaparsın. Aklıma baska bisey gelmiyor.
Aynen yaa karar vermek çok zormuş cidden yarın sabah yazarım inş sancım ve açılmam olur

Güzel planlar hayata geçirilmiş ya nasıl bi his yarın sabah kucagında olacağını bilmek
Ay bilmiyorum çok değişik. Yarın anne olacağıma hala inanamıyorum. Bir yandan çok tedirginim, bir yandan çok heyecanlıyım. Sanki sabah acaba gitmesek mi ya vazgeçtim ben diyebilirim gibime geliyor.
Muhtemelen senin gibi tavanı izleyeceğim. Saatler geçtikçe heyecanım artıyor.
Sağol kuzum benim.
Ya ben niye bu kadar heyecan yapıyorum şu an anlamadım
Teyze olacağın içindir, çok şey paylaştık burda. Bende her bebişte heyecanlanıyorum.

Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir doğum nasip etsin inşallah

Kızlar, lohusa depresyonu hafiften göz kırpıyor sanırım bana. Yani sizden başka kim anlar beni bilemedim. O yüzden yazmak istedim

Öncelikle eşimle iliskim çok farklı bir boyuta taşındı. Eşim çok düşünceli bebek doğduğundan beri. Ve aramızdaki o yıllardır süren esprili sohbet yerini ciddiyetle bıraktı. Belki karantinanin da etkisi vardır bilemiyorum. Bir de maaşının yarısını kestiler karantina yüzünden. Hepsi bir araya geldi sanırım. Ama ben onun eski halini çok özlüyorum. Gidip sarılıyorum, öpüyorum, karşılık veriyor ama bakışları hep dalgın. Niye böylesin diyorum endiseliyim bebek için diyor. Başta enfeksiyon, sonra sarılık ve hastanede yatma, bebeğin emme refleksi, benim her emzirmede meme yarasından acı çekmem, her akşam vurduğum kan sulandırıcı yüzünden yine acı çekmem, bunları gördükçe adam kahroluyor resmen. Eskiden kırk çeşit komik lakapla seslenen adam sadece melek diyor artık. O böyle oldukça ben de sanırım lohusa depresyonuna sürükleniyorum. Dün gece emzirirken bırakmak istedim hem de çok. Bırakıp sadece uyumak istedim.

Aslında eşimin bu hali ben sancı cekerken başladı. O gece benimle birlikte o da sancı çekti resmen. Doğumda kapı önünde çığlıklarımı duymuş. Annesi anlattı annesini arayıp ağlamış. Ki bu adam öyle kolay kolay annesine derdini söylemeyen bir adamdır. Tahminim bu büyük sorumluluk ona yeni bir bakış açısı getirdi. Ama ben eğlenceli olsun eskisi gibi istiyorum. Öyle yaşamak ve bebeğe de öylesini yaşatmak istiyorum. Bu şekilde çok yoruluyorum çünkü. Akıl verin bana ne yapayım?

C cecenn sağolasın canım , darısı sizlere .
Cherrygum Ben de sabahtan beri toparlayamadım kendimi inşallah yarın böyle halsiz olmam. . Sadece duş aldım , kendi hazırlığımı yaptım . İnanılmaz duygusallaştım oturup ağlamak istiyorum ama annemlerdeyim , boğazım düğüm düğüm oldu valla

Kalppare sezaryen le doğumda bebekte o sıvıyı çıkaramama durumu oluyormuş . Sezaryen planlı olduğu için bebek kendini hazırlamamış oluyormuş .normal doğumda Çekilen sancı , kanaldan geçerken filan bebek o sıvıyı atabiliyormuş . Banu çiftçi nin videolarında izlemiştim durumu bu şekilde anlatıyordu anladığım kadarıyla .

Bir de yine o videolarda bebek gözü için öyle bir durumda pamukla suyu kaynatıp , bebek pamuğunun da mikrobunu kırıp pamukla silin diyordu .

Aynen yaa karar vermek çok zormuş cidden yarın sabah yazarım inş sancım ve açılmam olur
İnşallah canım
Çok güzel bi duygu ben gidip yatağına baktıkça bile duygulanıyorum anne olmak çok özel bi duygu. Aslında kaygılarım da var ama yine de o anı sabırsızlıkla bekliyorum korkma kız sen zaten bişi yapmicaksın yarım saatte hersey olup bitecek minik kız yanında olacak bu gece hepinize dua edicem sağ salim kavuşun diye sakın kaçma senden beklenir

Kızlar ya bebegim dün öğleden beri kaka yapmıyordu
Ben mamasını degistirdim aptamil gaz yapio die sma aldım. Bu akşamda yeşil renk ishal olarak dışkıladi normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…