2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
C cecenn çok teşekkür ederim canım inş tez zamanda bekletmeden sağlıklı bir şekilde seninki de gelir. Ben de heyecan yoktu ama banyo falan yapıp eşyaları kapıya çıkarınca başladı sanırım bu gece uyuyamam. Sabah olmak bilmez.

SonsuzUmut canım benimki de 41 hafta oldu doktorum geçen hafta karar verdi eğer cumaya kadar gelmezse suni sancı vericem diye yani bu kararı doktorun alması daha iyi. Çatı muayenesi yaparken çatımın ve kemik yapımın çok uygun olduğunu söylemişti Rahim ağzım yumuşamış sancı verirsem açılma olur dedi. Ben de çok istiyordum zaten ama yine de kararı doktoruma bırakmak istedim. Bence sen de doktoruna güveniyorsan öyle yap. Eğer suni sancı ile doğum yapacağını düşünüyorsa korkacak bir şeyin yok demektir. Ben normal sancıyla arasında bir fark olacağını sanmıyorum. Bakalım yarın deneyimimi buradan yazarım.

Canım öncelikle bence bu anlattığın durumlar geçici, bebeğe alışmak, yeni düzene alışmak zaten zorken eşin bir de hem işindeki sıkıntıyı hem de senin her gün acı çekmeni kafaya takıyor anlaşılan.. Biz hep annelik üzerinden konuşuyoruz ama erkekler de bir süreçten geçiyor kendince.. Omuzlarında büyük bir sorumluluk hissediyorlar bence.. Toplum hep anneye odaklanıyor ama.. Babaları önemseyen pek yok.
Ben de dün doğumhanede açıklık kontrolünde son gücümle çığlık atınca eşim dışarıdan duymuş, ne yapacağımı bilemedim çok çaresiz hissettim diyor. Hani insanlara nasıl katil oluyorlar diyoruz ya demek herkesin böyle bir sınırı var sevdiğin birine zarar verildiğinde diyor. Dün bir de evde hüngür hüngür ağladım sinirim bozulduğu için baktım onun da gözleri dolmuş. Onların da ellerinden bir şey gelmiyor ki, zaten yardım edebildikleri ölçüde çok şükür ellerinden geleni yapıyorlar. Bu süreçte onlarıolabildiğşnce dahil etmeliyiz ki sorumluluk almak erkekler için iyi hissettirir kendilerini..
Senin de eşinle aran yine eskiye döner en fazla 3 aya, merak etme.. Şu an düzen gerekiyor, onu da oturtursunuz yakında inşallah

Korkma demesi kolay keşke şu an yarın akşam olmuş olsa mesela sağol kuzum et, bol duaya ihtiyacımız var.

Aslında hepimizin yaşayacağı seyleri yasıyorsun sen sanki bende buna benzer seyler yaşayacağımı düşünüyorum. Evet anne baba olma fikri çok güzel ama bize farkında olmasakta bi sorumluluk yüklüyor hatta yükledi bile şimdiden. Biz de sizin gibiyiz evde hep bi şebeklik komiklik gırgır şamata falan sanki sevgiliyiz gibi yaşıyoruz bazen birbirimize biz anne baba olucaz farkında mıyız diyoruz. Sizde bunu yaşıyorsunuz suan o farkındalığı yaşıyorsunuz bir de bizim şansımıza hersey üst üste geldi hastalıklar salgılar tek doğum yapmak herseye tek basına gögüs germeye çalışmak. Eşin hem sana destek olmaya çalışıyor hemde herseyi üstesinden gelmek istiyor bak maaşlar yarım yattı sıkıntı çekiyor olabilir maddi manevi hersey bi anda üstüne çöktü. Aslında böyle olması çok normal mutlaka düzelecektir. Şimdi bi alışma sürecindesiniz o yüzden sen bunları çok düşünme sakın öyle depresyona girmek yok. Biz burdayız ona diyemediklerini gel yaz buraya hatta bana özelden arada saydırabilirsin atış serbest için rahatlasın boşver kendinize zaman tanıyın daha cok yeni anne babasınız eşinde tüm bu süreçlere alışacak eski neşesine dönecek, o şuan sizin için güçlü duruyor sende bebeğin ve eşin için ona destek ol. Kız el ele verince üstesinden gelinmeyecek sey yok bu hayatta canım

Canım hep gönüllü olarak dahil zaten. Acaba çok mu dahil diye düşünmeye başladım. Gece ben uyuyayim diye bebek uyanınca o sallıyor. Beni emzirmeye kaldırmak için uyumuyor. Bilmiyorum sanırım o da ben de çok yorulduk. Ama eskisi gibi olmak imkansız gibi geliyor bazen

Canım şuan tam olarak kaç hafta oldun doktor net bir şey demiyor ki riskleri artıyor diyor bekletiyor da kararsız kalıyorum o yüzden benim de çatımın çok uygun olduğunu sçsöyledi sancım olursa hemen doğuracağımı da söyledi bilmiyorum ki bende arada kalıyorum o yüzden

Yaa, ağlarım bak zaten gözümün ucunda sağ ol kuzum
Bilmiyorum sanki bu durum hep böyle kalacak gibi geliyor. Bebek de biraz zor bir bebek. Çaresiz hissediyorum kendimi. Sanırım o da öyle hissediyor. Yanımızda büyük de yok.malum virüs belasından dolayı. Oof of.

Canım suan üstüne düşen duygusallık çok normal ağlayasım varsa da git odada bi tur ağla rahatlarsın. Ama yarın bebeğine kavusacaksın o kadar tüp bebek zorlu yollar derken bitti kız yolun sonuna geldin artık. Yarın gün yeniden doğacak hemde mis kokulu bi bebekle
Korkma demesi kolay keşke şu an yarın akşam olmuş olsa mesela sağol kuzum et, bol duaya ihtiyacımız var.
Kız keşke yanında olsak güle oynaya seni ameliyathaneye soksak yarın ben doğurdum bu da minik kuş diye beklicez yazmanı Ayyy bu ne kasvet ayol toparlanın bakim herkes kendine bi çeki düzen versin anayız biz ana

Cnm herşey o kadar kötü bir hal aldı ki bu virus mahvetti benim kocamda çok düşünceli kimse önünü göremiyor piyasa çok kötü. Biraz duzelse ortalık işlerine dönerler rahatlarlar.insallah sen stres yapma düzelir hersey

İnşallah canım Kendimi çok yorgun hissediyorum çok.

maşallah ya 40 haftayı geçenlere.neyi bekliyor bu kuzucuklar.

K Kuf

Canım bence de süreç olarak çok normal yaşadığın şeyler. En azından bir müdett birçok şey eskisi gibi olmayacak. Bende senin gibiyim eşimle. Birbirine takılmalar, şakalar, her şeyi beraber yapmaya çalışmalar. Şimdi o durumların bir anda ciddileşmesi gerçekten bir korkutur insanı acaba mı dersin hep mi böyle olacak bundan sonra..
Ama illaki önceki düzeninize döneceksiniz. Çünkü sizin ilişkinizin dinamiği o.
Şuan bir geçiş süreci olarak düşün bambaşka bir sorumluluk girdi hayatınıza.
Ama siz ona bebiş size alıştıkça süreç normalleşme başladıkça sizde normale döneceksiniz. Hatta artık o şakaları 3 kişi yapmaya başlayacaksınız. Sadece birazcık zaman lazım. Her şey daha güzel olacak eminim.

Kız evet o zaman güle oynaya girebilirdim ameliyata. Tamam tamam toparlıyoruz hemen
Kızlar yarın doğumu olanlar hayırlısı ile kucaklarına alsınlar inşallah bebişlerini.. Bizi habersiz bırakmayın
Sağol canım.

İnşallah canım Kendimi çok yorgun hissediyorum çok.
Normal cnm 9 ay karnında taşıyorsun sonra doğuyorlar farklı bir düzen kurmaya çalışıyorsun. Hepimiz geçeceğiz bu yollardan uykusuzlugumuz olacak memislerimiz acıyacak ama geçecek. sabredecegiz cnm hersey guzel olacak.

Modumuz değişsin kızlar yaa..

Ben bugün aynada ne göremmm? Mememin yan tarafında kocaman kıpkırmızı bir çatlakkk
Şu zamana kadar iyi geldik diyordum hiç çatlamadan.. Ama anlamadığım memelerim o kadar da büyümedi, gergin de değil nasıl çatladı yahuu?
Eşime diyorum ki ben bu memelere kaç para saydım sen biliyon mu, olamaz, çatlayamaz O da ben napiim diyor. Dedim sen beleşe aldın tabi bu cillop gibi memintoları Ay iyicene yağlayacağım artık umarım geçer o çatlak da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…