Gel sarılalım ağlayalım zaten yengeç buurcuyuz üstümüze gelmesin kimseYaa, ağlarım bak zaten gözümün ucunda ☹ sağ ol kuzum
Bilmiyorum sanki bu durum hep böyle kalacak gibi geliyor. Bebek de biraz zor bir bebek. Çaresiz hissediyorum kendimi. Sanırım o da öyle hissediyor. Yanımızda büyük de yok.malum virüs belasından dolayı. Oof of.
Hah şöyle ya eski koala geri döndüKız evet o zaman güle oynaya girebilirdim ameliyata.Tamam tamam toparlıyoruz hemen
Sağol canım.
Oo daha o memintolara neler neler olacakModumuz değişsin kızlar yaa..
Ben bugün aynada ne göremmm? Mememin yan tarafında kocaman kıpkırmızı bir çatlakkk
Şu zamana kadar iyi geldik diyordum hiç çatlamadan.. Ama anlamadığım memelerim o kadar da büyümedi, gergin de değil nasıl çatladı yahuu?
Eşime diyorum ki ben bu memelere kaç para saydım sen biliyon mu, olamaz, çatlayamazO da ben napiim diyor. Dedim sen beleşe aldın tabi bu cillop gibi memintoları Ay iyicene yağlayacağım artık umarım geçer o çatlak da..
Kızz ahahahha güldürdün emiModumuz değişsin kızlar yaa..
Ben bugün aynada ne göremmm? Mememin yan tarafında kocaman kıpkırmızı bir çatlakkk
Şu zamana kadar iyi geldik diyordum hiç çatlamadan.. Ama anlamadığım memelerim o kadar da büyümedi, gergin de değil nasıl çatladı yahuu?
Eşime diyorum ki ben bu memelere kaç para saydım sen biliyon mu, olamaz, çatlayamazO da ben napiim diyor. Dedim sen beleşe aldın tabi bu cillop gibi memintoları Ay iyicene yağlayacağım artık umarım geçer o çatlak da..
Ah canım benim. Şu an o kadar yeni ki annelik babalık. Çok normal bu yaşadıklarınız. Üstüne bir de şu hastalık durumları yüzünden ekstra zor bu zamanlar. Hem maddi hem manevi hepimiz o kadar yıprandık ki son bir ayda... Eşin de senin gibi hissediyor emin ol. Sen de elinde olmadan o eski neşeni enerjini kaybettin aslında. Doğal olarak tabi uykusuzluk, yorgunluk.. Emin ol eşin de yorgun olduğu için eskisi gibi şakalaşamıyor, enerjisi yok. Bu durum geçici ama. Bebeğin yakında gülücükler atmaya başlayacak, anne baba demeye başlayacak, emekleyerek, yürüyecek. En eğlenceli zamanları gelecek. Geçmişe bakıp 'ne günlerdi' diyeceksiniz. Üzme kendini canım stres yapma. Hepsi geçecek. Daha güzel günler yakındırKızlar, lohusa depresyonu hafiften göz kırpıyor sanırım bana. Yani sizden başka kim anlar beni bilemedim. O yüzden yazmak istedim ☹
Öncelikle eşimle iliskim çok farklı bir boyuta taşındı. Eşim çok düşünceli bebek doğduğundan beri. Ve aramızdaki o yıllardır süren esprili sohbet yerini ciddiyetle bıraktı. Belki karantinanin da etkisi vardır bilemiyorum. Bir de maaşının yarısını kestiler karantina yüzünden. Hepsi bir araya geldi sanırım. Ama ben onun eski halini çok özlüyorum. Gidip sarılıyorum, öpüyorum, karşılık veriyor ama bakışları hep dalgın. Niye böylesin diyorum endiseliyim bebek için diyor. Başta enfeksiyon, sonra sarılık ve hastanede yatma, bebeğin emme refleksi, benim her emzirmede meme yarasından acı çekmem, her akşam vurduğum kan sulandırıcı yüzünden yine acı çekmem, bunları gördükçe adam kahroluyor resmen. Eskiden kırk çeşit komik lakapla seslenen adam sadece melek diyor artık. O böyle oldukça ben de sanırım lohusa depresyonuna sürükleniyorum. Dün gece emzirirken bırakmak istedim hem de çok. Bırakıp sadece uyumak istedim.
Aslında eşimin bu hali ben sancı cekerken başladı. O gece benimle birlikte o da sancı çekti resmen. Doğumda kapı önünde çığlıklarımı duymuş. Annesi anlattı annesini arayıp ağlamış. Ki bu adam öyle kolay kolay annesine derdini söylemeyen bir adamdır. Tahminim bu büyük sorumluluk ona yeni bir bakış açısı getirdi. Ama ben eğlenceli olsun eskisi gibi istiyorum. Öyle yaşamak ve bebeğe de öylesini yaşatmak istiyorum. Bu şekilde çok yoruluyorum çünkü. Akıl verin bana ne yapayım?
Canım şuan tam olarak kaç hafta oldun doktor net bir şey demiyor ki riskleri artıyor diyor bekletiyor da kararsız kalıyorum o yüzden benim de çatımın çok uygun olduğunu sçsöyledi sancım olursa hemen doğuracağımı da söyledi bilmiyorum ki bende arada kalıyorum o yüzden
Sen bir de beni yarın akşam görGel sarılalım ağlayalım zaten yengeç buurcuyuz üstümüze gelmesin kimseaslında yanınızda biri olsa azıcık dinlenmeye vakit Bulurdunuz ahh gözü çıkasıca virüs taş koydu yolumuza. Çaresiz değilsin sen kız çatır çatır doğum yaptın anam bacım daha ne çaresizliği
Hah şöyle ya eski koala geri döndü
Ay ben de hep büyük memem olsun istemişimdirKızz ahahahha güldürdün emigögüslerine sürmüyo musun çatlak kremi nası çatlamış yahu taş gibi memeler bende hep istedim biliyomusun şöyle dimdik memeler ama cesaret edemedim ya şimdi hamileyken gögüslerim büyüdü bizimki heyecanlanıyor ama işime yaramayacak süt doldu onlar diyo sjsjsjsjsj
Çok merak ediyorum zatenSen bir de beni yarın akşam gör
Evet bende izin vermiyorum bişi olur diyeAy ben de hep büyük memem olsun istemişimdirşimdi büyüdüler diye benim eşim de elleşme derdinde ama izin vermiyorum emzirme olayı bittikten sonra keçi memesi gibi pörsüyecek büzüşecek diye korkuyorum
Yaa ne güzel ne kadar şanslısınız; benim annem için de izin almaya çalıştık red oldu ; sizin nasıl vermişler acaba?Merhaba kızlar nasılsınızbugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum
Benim iki hafta önce 3 kiloydu normale uygun ama işte çok kararssıısızm suni sancı hikayelerini okudukça stres oldumYarın tam 41 oluyorum kimi doktor 41 i kimisi 42 yi zaman geçmesi olarak görüyormuş benim ki 41 in ortalarını bekleyecekti ama hem hastalıktan hem de bebek biraz fazla büyüdüğü için beklemekten vazgeçti 1 hafta daha beklerse 4 kiloyu geçiyor normal doğurma şansını kaybederim diye yarın suniyi vericek inş.
Yaa deme öyle, onlar benim için çok kıymetliOo daha o memintolara neler neler olacak
Açıkçası karnıma 10 sürüyorsam memelerime 3 sürüyorumdur. Pek üstüne düşmemiştim büyümediler diye ama demek ben fark etmedim. Neyse bunu da geçiririz yaa, ameliyattan sonra tamamı çöl gibi çatlak çatlak olmuştu kıpkırmızı, birden gerildiği için.. Bebe yağı ile geçmişti kısa sürede, iz bile kalmadı.Kızz ahahahha güldürdün emigögüslerine sürmüyo musun çatlak kremi nası çatlamış yahu taş gibi memeler bende hep istedim biliyomusun şöyle dimdik memeler ama cesaret edemedim ya şimdi hamileyken gögüslerim büyüdü bizimki heyecanlanıyor ama işime yaramayacak süt doldu onlar diyo sjsjsjsjsj
Kızz ahahahha güldürdün emigögüslerine sürmüyo musun çatlak kremi nası çatlamış yahu taş gibi memeler bende hep istedim biliyomusun şöyle dimdik memeler ama cesaret edemedim ya şimdi hamileyken
Bende emzirmeden sonra küçültme istiyorum ama korkuyorumYaa deme öyle, onlar benim için çok kıymetli
Açıkçası karnıma 10 sürüyorsam memelerime 3 sürüyorumdur. Pek üstüne düşmemiştim büyümediler diye ama demek ben fark etmedim. Neyse bunu da geçiririz yaa, ameliyattan sonra tamamı çöl gibi çatlak çatlak olmuştu kıpkırmızı, birden gerildiği için.. Bebe yağı ile geçmişti kısa sürede, iz bile kalmadı.
Eğer aklında varsa kesinlikle tavsiye ederim, bir kere bile pişman olmadım. Anneme göre ameliyattan çıktığımda yüzümde çok pişmanlık varmış öyle diyor hepE çektiğim acılara versin, memişleri görünce acısını falan unuttum valla..
İnşallah görürüz de, buralarda görebilecek miyiz seni acepSen bir de beni yarın akşam gör
Kız adam ellesin azıcık madem pörsüyecek adam tadını çıkarsın birazAy ben de hep büyük memem olsun istemişimdirşimdi büyüdüler diye benim eşim de elleşme derdinde ama izin vermiyorum emzirme olayı bittikten sonra keçi memesi gibi pörsüyecek büzüşecek diye korkuyorum
Dualarımızdasın sende o zaman canimmmBeni de unutmayın bende yarın doğuma girebilirim
Canım karakoldan almışlar babama üç gün yol İni yazmışlar annemi bırakıp dönecek. Bir de İstanbul da değilim maraşa gelecekler ondan izin vermiş olabilirler canım sizin orda vaka sayısı çok fazla ya belki bu nedenle Red olmuştur üzüldüm simdi senin adınaYaa ne güzel ne kadar şanslısınız; benim annem için de izin almaya çalıştık red oldu ; sizin nasıl vermişler acaba?
Ben gögüslerime sürdüm yumuşasın diye özellikle uçları böyle parça parça ya beni sinir ediyor sanki ısırılmış gibi zaten ucu da yok olanda böyle ondan çok sürdüm. Ayy seninkileri hayal ettim ben simdi süper gözüküyodurYaa deme öyle, onlar benim için çok kıymetli
Açıkçası karnıma 10 sürüyorsam memelerime 3 sürüyorumdur. Pek üstüne düşmemiştim büyümediler diye ama demek ben fark etmedim. Neyse bunu da geçiririz yaa, ameliyattan sonra tamamı çöl gibi çatlak çatlak olmuştu kıpkırmızı, birden gerildiği için.. Bebe yağı ile geçmişti kısa sürede, iz bile kalmadı.
Eğer aklında varsa kesinlikle tavsiye ederim, bir kere bile pişman olmadım. Anneme göre ameliyattan çıktığımda yüzümde çok pişmanlık varmış öyle diyor hepE çektiğim acılara versin, memişleri görünce acısını falan unuttum valla..
Anam biz büyütüyoz bu da küçültüyor, az olanlara ver hayrınaBende emzirmeden sonra küçültme istiyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?