2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gel sarılalım ağlayalım zaten yengeç buurcuyuz üstümüze gelmesin kimse aslında yanınızda biri olsa azıcık dinlenmeye vakit Bulurdunuz ahh gözü çıkasıca virüs taş koydu yolumuza. Çaresiz değilsin sen kız çatır çatır doğum yaptın anam bacım daha ne çaresizliği
Kız evet o zaman güle oynaya girebilirdim ameliyata. Tamam tamam toparlıyoruz hemen

Sağol canım.
Hah şöyle ya eski koala geri döndü

Oo daha o memintolara neler neler olacak

Kızz ahahahha güldürdün emi gögüslerine sürmüyo musun çatlak kremi nası çatlamış yahu taş gibi memeler bende hep istedim biliyomusun şöyle dimdik memeler ama cesaret edemedim ya şimdi hamileyken gögüslerim büyüdü bizimki heyecanlanıyor ama işime yaramayacak süt doldu onlar diyo sjsjsjsjsj

Ah canım benim. Şu an o kadar yeni ki annelik babalık. Çok normal bu yaşadıklarınız. Üstüne bir de şu hastalık durumları yüzünden ekstra zor bu zamanlar. Hem maddi hem manevi hepimiz o kadar yıprandık ki son bir ayda... Eşin de senin gibi hissediyor emin ol. Sen de elinde olmadan o eski neşeni enerjini kaybettin aslında. Doğal olarak tabi uykusuzluk, yorgunluk.. Emin ol eşin de yorgun olduğu için eskisi gibi şakalaşamıyor, enerjisi yok. Bu durum geçici ama. Bebeğin yakında gülücükler atmaya başlayacak, anne baba demeye başlayacak, emekleyerek, yürüyecek. En eğlenceli zamanları gelecek. Geçmişe bakıp 'ne günlerdi' diyeceksiniz. Üzme kendini canım stres yapma. Hepsi geçecek. Daha güzel günler yakındır

Yarın tam 41 oluyorum kimi doktor 41 i kimisi 42 yi zaman geçmesi olarak görüyormuş benim ki 41 in ortalarını bekleyecekti ama hem hastalıktan hem de bebek biraz fazla büyüdüğü için beklemekten vazgeçti 1 hafta daha beklerse 4 kiloyu geçiyor normal doğurma şansını kaybederim diye yarın suniyi vericek inş.

Sen bir de beni yarın akşam gör

Ay ben de hep büyük memem olsun istemişimdir şimdi büyüdüler diye benim eşim de elleşme derdinde ama izin vermiyorum emzirme olayı bittikten sonra keçi memesi gibi pörsüyecek büzüşecek diye korkuyorum

Çok merak ediyorum zaten
Evet bende izin vermiyorum bişi olur diye kız o nası benzetme hayattan soğuttun mememi kökünden kesesim geldi

Merhaba kızlar nasılsınız bugun o kadar çok başım dönüyor ki yerimden kalkamadım annem yarın gelecek bugun izin almışlar çok mutluyum tek olucam diye baya stres olmustum
Yaa ne güzel ne kadar şanslısınız; benim annem için de izin almaya çalıştık red oldu ; sizin nasıl vermişler acaba?

Benim iki hafta önce 3 kiloydu normale uygun ama işte çok kararssıısızm suni sancı hikayelerini okudukça stres oldum

Oo daha o memintolara neler neler olacak
Yaa deme öyle, onlar benim için çok kıymetli
Açıkçası karnıma 10 sürüyorsam memelerime 3 sürüyorumdur. Pek üstüne düşmemiştim büyümediler diye ama demek ben fark etmedim. Neyse bunu da geçiririz yaa, ameliyattan sonra tamamı çöl gibi çatlak çatlak olmuştu kıpkırmızı, birden gerildiği için.. Bebe yağı ile geçmişti kısa sürede, iz bile kalmadı.
Eğer aklında varsa kesinlikle tavsiye ederim, bir kere bile pişman olmadım. Anneme göre ameliyattan çıktığımda yüzümde çok pişmanlık varmış öyle diyor hep E çektiğim acılara versin, memişleri görünce acısını falan unuttum valla..

Kızz ahahahha güldürdün emi gögüslerine sürmüyo musun çatlak kremi nası çatlamış yahu taş gibi memeler bende hep istedim biliyomusun şöyle dimdik memeler ama cesaret edemedim ya şimdi hamileyken
Bende emzirmeden sonra küçültme istiyorum ama korkuyorum

İnşallah görürüz de, buralarda görebilecek miyiz seni acep
Kız adam ellesin azıcık madem pörsüyecek adam tadını çıkarsın biraz Benimkinin eli hep orada zaten

Yaa ne güzel ne kadar şanslısınız; benim annem için de izin almaya çalıştık red oldu ; sizin nasıl vermişler acaba?
Canım karakoldan almışlar babama üç gün yol İni yazmışlar annemi bırakıp dönecek. Bir de İstanbul da değilim maraşa gelecekler ondan izin vermiş olabilirler canım sizin orda vaka sayısı çok fazla ya belki bu nedenle Red olmuştur üzüldüm simdi senin adına
Ben gögüslerime sürdüm yumuşasın diye özellikle uçları böyle parça parça ya beni sinir ediyor sanki ısırılmış gibi zaten ucu da yok olanda böyle ondan çok sürdüm. Ayy seninkileri hayal ettim ben simdi süper gözüküyodur ben emzirme sonrası sakınca yaptırcam karar verdim zaten eşime diyorum senin de hakkın büyük gögüsler diye gülüyoruz ya kas altı çok acıyomuş ama en fazla 1 haftaya iyileşiyormuş yaptıran herkes memnun. Ben kulağım kepçeydi onu yaptırdım sırayla ondan sonra memeyi yaptırcam tamamdır

Bende emzirmeden sonra küçültme istiyorum ama korkuyorum
Anam biz büyütüyoz bu da küçültüyor, az olanlara ver hayrına
Şaka bir yana küçültme ameliyatları daha zor oluyormuş sanırım, annemin halası küçültmüştü kadının yine büyüdü. Nasıl büyüyor ya aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…