Kız doğumu tetikler diye okumuştum bir yerde. Çok kurcalamamak gerek diye biliyorumİnşallah görürüz de, buralarda görebilecek miyiz seni acep
Kız adam ellesin azıcık madem pörsüyecek adam tadını çıkarsın birazBenimkinin eli hep orada zaten
Bende merak ediyorumÇok merak ediyorum zaten
Evet bende izin vermiyorum bişi olur diyekız o nası benzetme hayattan soğuttun mememi kökünden kesesim geldi
Dorukta vallaagacsizkoalaa nasılsın kuzum heyecan ne alemde
Görürüz görürüzİnşallah görürüz de, buralarda görebilecek miyiz seni acep
Kız adam ellesin azıcık madem pörsüyecek adam tadını çıkarsın birazBenimkinin eli hep orada zaten
Ay inanmıyorum olanda çok var olmayanda hiç yokAnam biz büyütüyoz bu da küçültüyor, az olanlara ver hayrına
Şaka bir yana küçültme ameliyatları daha zor oluyormuş sanırım, annemin halası küçültmüştü kadının yine büyüdü. Nasıl büyüyor ya aklım almıyor.
Yaptır kız, süper oluyor süper.. Kas altı benim de, evet 1 hafta zor, hatta ilk 4 gün zor sadece, sonra yavaş yavaş her gün bir nebze iyileşiyorsun. Sütyen mütyen hak getire memeler foraCanım karakoldan almışlar babama üç gün yol İni yazmışlar annemi bırakıp dönecek. Bir de İstanbul da değilim maraşa gelecekler ondan izin vermiş olabilirler canım sizin orda vaka sayısı çok fazla ya belki bu nedenle Red olmuştur üzüldüm simdi senin adına
Ben gögüslerime sürdüm yumuşasın diye özellikle uçları böyle parça parça ya beni sinir ediyor sanki ısırılmış gibi zaten ucu da yok olanda böyle ondan çok sürdüm. Ayy seninkileri hayal ettim ben simdi süper gözüküyodurben emzirme sonrası sakınca yaptırcam karar verdim zaten eşime diyorum senin de hakkın büyük gögüsler diye gülüyoruz ya kas altı çok acıyomuş ama en fazla 1 haftaya iyileşiyormuş yaptıran herkes memnun. Ben kulağım kepçeydi onu yaptırdım sırayla ondan sonra memeyi yaptırcam tamamdır
Şu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diyeYaptır kız, süper oluyor süper.. Kas altı benim de, evet 1 hafta zor, hatta ilk 4 gün zor sadece, sonra yavaş yavaş her gün bir nebze iyileşiyorsun. Sütyen mütyen hak getire memeler foraBir de benim meme uçlarım içe dönüktü, ameliyattan sonra düzleşti. Meme ucumun görünmesi gibi bir derdim de yok yani.. Kışın asla takmıyorum sütyen, yazın da yarım atlet tarzı, askısız dikişsiz oluyor ya kıyafete göre gerekirse ondan giyiyorum.
Biz bir yasak uygulamadık hiç o konuda ama eşim kıstırıyor sonra yok yok erken doğurursun falan ellemiim diyor ama dayanamıyor yineKız doğumu tetikler diye okumuştum bir yerde. Çok kurcalamamak gerek diye biliyorumyanlış mı biliyorum ki acep
Anam biz büyütüyoz bu da küçültüyor, az olanlara ver hayrına
Şaka bir yana küçültme ameliyatları daha zor oluyormuş sanırım, annemin halası küçültmüştü kadının yine büyüdü. Nasıl büyüyor ya aklım almıyor.
Çok büyük rahatlık cidden..Şu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diyeay cok gaza geldim yaa
Hey maşallah nasıl bünye bu büyüdükçe büyüyor, mayalanıyor mu nebenim suan 100 oldu buyuduler.normalde 95 falan .ilk evlendigimde 85 ti .sonra malum nedenle buyudu sanirim yani bende 85 seviyorum
Ben eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.Biz bir yasak uygulamadık hiç o konuda ama eşim kıstırıyor sonra yok yok erken doğurursun falan ellemiim diyor ama dayanamıyor yineKişiden kişiye değişiyordur belki, beni tetikleseydi şimdiye bin kere doğurmuştum.
Hey maşallah nasıl bünye bu büyüdükçe büyüyor, mayalanıyor mu ne
Maya mı dedinHey maşallah nasıl bünye bu büyüdükçe büyüyor, mayalanıyor mu ne
Ay kııız çok üzülürüm bak adama ben şimdi.. Ne de gariptir şimdi oBen eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.
Mayalı poğaça da diyebilirim bakMaya mı dedin
Aaa onu bilemiyorum benim eşimle var aramda kızın kan grubu da babasininki otomatik olarak onlada var bana iğne vurdular direkİğne yapmadılar bana eşimle aramda değiş uyumsuzluk bebekle benim aramda 5 den başladı 7-9-11-13 olmuş en son 2-3 özel hastaneye götürdüm bilmiyorum ne olacak
Ne bileyim içi boşalınca öyle olur diye dedimÇok merak ediyorum zaten
Evet bende izin vermiyorum bişi olur diyekız o nası benzetme hayattan soğuttun mememi kökünden kesesim geldi
Ben de aynen ya. Özellikle bikini mayo falan giyerken memeli olayım istiyorum. Bikini de bile destekli alıyorum. Denize girip çıkıyorum bastırıp suyunu boşaltıyorum şarıl şarıl akıyorŞu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diyeay cok gaza geldim yaa
Kız ben hiç sıkıştırmadım ya benimkini. Sıkıştırsam da anlamaz adam o hissi bilmiyorAy kııız çok üzülürüm bak adama ben şimdi.. Ne de gariptir şimdi o
Benimki de kıstırıyom diye benim uykum geldi deyip gitti yattı, uyumadı biliyom telefona bakıyorŞarjım bitiyor zaten, bir gidem de azıcık yatakta sıkıştıram uyumadan
Yapma kuzum sen bu grubun eğlence timsalisin☺ lohusalık bende de var ota boka ağlıyorum ki hamileyken hiç yasamadim düşün eşine gelince bebegim sen zorluk çekince üzülmüştür bebeğimiz ve sen normale dönünce oda dönecek hepimiz yeni bir hayata adım attik artık adaptasyon surecimiz olacak ayak uydurmak farkli hamilelik başka şeymiş sonrasi bambaşka o yüzden hep böyle kalmayacak yani dediğin gibi bu duruma böyle bakman tamamen lohusaliktan . Şimdi silkin kendine gel ve bize bebeğimizin büyüme surecinde alabilecegimiz indirimli urunlerden bahsetKızlar, lohusa depresyonu hafiften göz kırpıyor sanırım bana. Yani sizden başka kim anlar beni bilemedim. O yüzden yazmak istedim
Öncelikle eşimle iliskim çok farklı bir boyuta taşındı. Eşim çok düşünceli bebek doğduğundan beri. Ve aramızdaki o yıllardır süren esprili sohbet yerini ciddiyetle bıraktı. Belki karantinanin da etkisi vardır bilemiyorum. Bir de maaşının yarısını kestiler karantina yüzünden. Hepsi bir araya geldi sanırım. Ama ben onun eski halini çok özlüyorum. Gidip sarılıyorum, öpüyorum, karşılık veriyor ama bakışları hep dalgın. Niye böylesin diyorum endiseliyim bebek için diyor. Başta enfeksiyon, sonra sarılık ve hastanede yatma, bebeğin emme refleksi, benim her emzirmede meme yarasından acı çekmem, her akşam vurduğum kan sulandırıcı yüzünden yine acı çekmem, bunları gördükçe adam kahroluyor resmen. Eskiden kırk çeşit komik lakapla seslenen adam sadece melek diyor artık. O böyle oldukça ben de sanırım lohusa depresyonuna sürükleniyorum. Dün gece emzirirken bırakmak istedim hem de çok. Bırakıp sadece uyumak istedim.
Aslında eşimin bu hali ben sancı cekerken başladı. O gece benimle birlikte o da sancı çekti resmen. Doğumda kapı önünde çığlıklarımı duymuş. Annesi anlattı annesini arayıp ağlamış. Ki bu adam öyle kolay kolay annesine derdini söylemeyen bir adamdır. Tahminim bu büyük sorumluluk ona yeni bir bakış açısı getirdi. Ama ben eğlenceli olsun eskisi gibi istiyorum. Öyle yaşamak ve bebeğe de öylesini yaşatmak istiyorum. Bu şekilde çok yoruluyorum çünkü. Akıl verin bana ne yapayım?
Bizde niye işe yaramadı o büyüme naptınız acaba taktik verbenim suan 100 oldu buyuduler.normalde 95 falan .ilk evlendigimde 85 ti .sonra malum nedenle buyudu sanirim yani bende 85 seviyorum
Şimdi adam ısrar etse karşısında siyah kuşak karateci var napsın sızmasındaBen eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.
Ahahahha bende hep öyle yapıyorum foşş diye su akıyo sjajajajja Ayyy aklıma geldi simdiNe bileyim içi boşalınca öyle olur diye dedim
Ben de aynen ya. Özellikle bikini mayo falan giyerken memeli olayım istiyorum. Bikini de bile destekli alıyorum. Denize girip çıkıyorum bastırıp suyunu boşaltıyorum şarıl şarıl akıyorrezillik resmen. İnce ipli bikini hayalim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?