2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah görürüz de, buralarda görebilecek miyiz seni acep

Kız adam ellesin azıcık madem pörsüyecek adam tadını çıkarsın biraz Benimkinin eli hep orada zaten
Kız doğumu tetikler diye okumuştum bir yerde. Çok kurcalamamak gerek diye biliyorum yanlış mı biliyorum ki acep

Çok merak ediyorum zaten

Evet bende izin vermiyorum bişi olur diye kız o nası benzetme hayattan soğuttun mememi kökünden kesesim geldi
Bende merak ediyorum
agacsizkoalaa nasılsın kuzum heyecan ne alemde
Dorukta valla
İnşallah görürüz de, buralarda görebilecek miyiz seni acep

Kız adam ellesin azıcık madem pörsüyecek adam tadını çıkarsın biraz Benimkinin eli hep orada zaten
Görürüz görürüz

Ay inanmıyorum olanda çok var olmayanda hiç yok Benim annemin de çok büyük. Kadıncağızın omuzlarında sütyen askısının geldiği yer çökük resmen. Hep sırtı ağrır. İstediği kıyafeti giyemez. Memem küçük diye hayıflanınca çok kızar bana. Ablamın da iyi göğüs boyutu. Benimki büyümedi. Kime çektim bilmem. Babama herhalde

Yaptır kız, süper oluyor süper.. Kas altı benim de, evet 1 hafta zor, hatta ilk 4 gün zor sadece, sonra yavaş yavaş her gün bir nebze iyileşiyorsun. Sütyen mütyen hak getire memeler fora Bir de benim meme uçlarım içe dönüktü, ameliyattan sonra düzleşti. Meme ucumun görünmesi gibi bir derdim de yok yani.. Kışın asla takmıyorum sütyen, yazın da yarım atlet tarzı, askısız dikişsiz oluyor ya kıyafete göre gerekirse ondan giyiyorum.

Şu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diye ay cok gaza geldim yaa

Kız doğumu tetikler diye okumuştum bir yerde. Çok kurcalamamak gerek diye biliyorum yanlış mı biliyorum ki acep
Biz bir yasak uygulamadık hiç o konuda ama eşim kıstırıyor sonra yok yok erken doğurursun falan ellemiim diyor ama dayanamıyor yine Kişiden kişiye değişiyordur belki, beni tetikleseydi şimdiye bin kere doğurmuştum.

benim suan 100 oldu buyuduler.normalde 95 falan .ilk evlendigimde 85 ti .sonra malum nedenle buyudu sanirimyani bende 85 seviyorum

Ben eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.

Ben eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.
Ay kııız çok üzülürüm bak adama ben şimdi.. Ne de gariptir şimdi o
Benimki de kıstırıyom diye benim uykum geldi deyip gitti yattı, uyumadı biliyom telefona bakıyor Şarjım bitiyor zaten, bir gidem de azıcık yatakta sıkıştıram uyumadan

İğne yapmadılar bana eşimle aramda değiş uyumsuzluk bebekle benim aramda 5 den başladı 7-9-11-13 olmuş en son 2-3 özel hastaneye götürdüm bilmiyorum ne olacak
Aaa onu bilemiyorum benim eşimle var aramda kızın kan grubu da babasininki otomatik olarak onlada var bana iğne vurdular direk

Çok merak ediyorum zaten

Evet bende izin vermiyorum bişi olur diye kız o nası benzetme hayattan soğuttun mememi kökünden kesesim geldi
Ne bileyim içi boşalınca öyle olur diye dedim
Şu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diye ay cok gaza geldim yaa
Ben de aynen ya. Özellikle bikini mayo falan giyerken memeli olayım istiyorum. Bikini de bile destekli alıyorum. Denize girip çıkıyorum bastırıp suyunu boşaltıyorum şarıl şarıl akıyor rezillik resmen. İnce ipli bikini hayalim var

Jadesi inanılmaz heyecanlıyım , sınava girecek çocuklar gibiyim aynı . Dün sürece inanamaz,bebeği sahiplenir miyim acaba hemen filan derken bugün Yeni farkındalığım oluşuyor . Benim için çok ulaşılmaz bir durumdu . Yarının hayalini bile kuramıyorum . Bebeğimle karnımda son gecem olduğu için hüzünlüyüm ben de .
Bakalım yarın ola hayrola . Hepinize iyi geceler Kızlar

Kız ben hiç sıkıştırmadım ya benimkini. Sıkıştırsam da anlamaz adam o hissi bilmiyor

Yapma kuzum sen bu grubun eğlence timsalisin☺ lohusalık bende de var ota boka ağlıyorum ki hamileyken hiç yasamadim düşün eşine gelince bebegim sen zorluk çekince üzülmüştür bebeğimiz ve sen normale dönünce oda dönecek hepimiz yeni bir hayata adım attik artık adaptasyon surecimiz olacak ayak uydurmak farkli hamilelik başka şeymiş sonrasi bambaşka o yüzden hep böyle kalmayacak yani dediğin gibi bu duruma böyle bakman tamamen lohusaliktan . Şimdi silkin kendine gel ve bize bebeğimizin büyüme surecinde alabilecegimiz indirimli urunlerden bahset

benim suan 100 oldu buyuduler.normalde 95 falan .ilk evlendigimde 85 ti .sonra malum nedenle buyudu sanirimyani bende 85 seviyorum
Bizde niye işe yaramadı o büyüme naptınız acaba taktik ver
Şimdi adam ısrar etse karşısında siyah kuşak karateci var napsın sızmasında
Ahahahha bende hep öyle yapıyorum foşş diye su akıyo sjajajajja Ayyy aklıma geldi simdi ben de hep şey giyinmek istiyorum dolgusuz incecik sadece dantelden sütyenler varya onların hastasıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…