- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hahaha, adamı şaşırt ona küçük sürprizler yapKız ben hiç sıkıştırmadım ya benimkini. Sıkıştırsam da anlamaz adam o hissi bilmiyor
Bende hep öpüp sarılıyorum taciz ediyorum ama hatırlamıyorHahaha, adamı şaşırt ona küçük sürprizler yap
Benim adam cidden uyumuş yaa, yazık.. Telefonu şarja taktım biraz öpüp sarılıp uyurum ben de.. Sabahına hatırlamıyor zaten o yüzden uyurken istediğimi yapabiliyorumYaşasın kötülük
Herkese iyi geceler, tatlı uykularrr
sana da bol şans doğumunda sağlıkla al insallah kucaginaYarın tam 41 oluyorum kimi doktor 41 i kimisi 42 yi zaman geçmesi olarak görüyormuş benim ki 41 in ortalarını bekleyecekti ama hem hastalıktan hem de bebek biraz fazla büyüdüğü için beklemekten vazgeçti 1 hafta daha beklerse 4 kiloyu geçiyor normal doğurma şansını kaybederim diye yarın suniyi vericek inş.
Ya iste eşim.cok.sevgisini verdi büyüttü sanirimBizde niye işe yaramadı o büyüme naptınız acaba taktik ver
Şimdi adam ısrar etse karşısında siyah kuşak karateci var napsın sızmasında
Ahahahha bende hep öyle yapıyorum foşş diye su akıyo sjajajajja Ayyy aklıma geldi simdiben de hep şey giyinmek istiyorum dolgusuz incecik sadece da telden sütyenler varya onların hastasıyım
Allah yardımcın olsun inşallah doğum olunca fırsat bulursan yaz bizi merakta bırakma burdaBende merak ediyorum
Dorukta valla
Görürüz görürüz
Bizimde bacı gardas olmamıza ramak kaldıBen eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.
Sevgisini kattı diyosun biz çok çalışmadık demek üstüneYa iste eşim.cok.sevgisini verdi büyüttü sanirimbenimde hayalim dolgulu sutyen takmak ya çok güzel duruyor onlar. hic takamam öyle anca evde dışarda.cok dikkat çekiyor. Hayaller.hayatlar
Hele doğunca gör farkındalığı ben 9 ay anlamadim bebegim olacağını nerdeyseJadesi inanılmaz heyecanlıyım , sınava girecek çocuklar gibiyim aynı . Dün sürece inanamaz,bebeği sahiplenir miyim acaba hemen filan derken bugün Yeni farkındalığım oluşuyor . Benim için çok ulaşılmaz bir durumdu . Yarının hayalini bile kuramıyorum . Bebeğimle karnımda son gecem olduğu için hüzünlüyüm ben de .
Bakalım yarın ola hayrola . Hepinize iyi geceler Kızlar
Öyle var kuzum dantelli çapraz li vs ama onları taksam kurtulamam eşimden şu ara hiç halim yokSevgisini kattı diyosun biz çok çalışmadık demek üstüneay yok dolgulu sütyen den nefret ediyorum cok acıtıyor bence sıkıyor olanı da sen yine tak hobi olarak evde ama zaten var maşallah ben olsam dantel ince bralet denen sütyenlerden alır takardım
Canım karakoldan almışlar babama üç gün yol İni yazmışlar annemi bırakıp dönecek. Bir de İstanbul da değilim maraşa gelecekler ondan izin vermiş olabilirler canım sizin orda vaka sayısı çok fazla ya belki bu nedenle Red olmuştur üzüldüm simdi senin adına
Ben gögüslerime sürdüm yumuşasın diye özellikle uçları böyle parça parça ya beni sinir ediyor sanki ısırılmış gibi zaten ucu da yok olanda böyle ondan çok sürdüm. Ayy seninkileri hayal ettim ben simdi süper gözüküyodurben emzirme sonrası sakınca yaptırcam karar verdim zaten eşime diyorum senin de hakkın büyük gögüsler diye gülüyoruz ya kas altı çok acıyomuş ama en fazla 1 haftaya iyileşiyormuş yaptıran herkes memnun. Ben kulağım kepçeydi onu yaptırdım sırayla ondan sonra memeyi yaptırcam tamamdır
Valla o eski halimden eser yok şimdiBizde niye işe yaramadı o büyüme naptınız acaba taktik ver
Şimdi adam ısrar etse karşısında siyah kuşak karateci var napsın sızmasında
Ahahahha bende hep öyle yapıyorum foşş diye su akıyo sjajajajja Ayyy aklıma geldi simdiben de hep şey giyinmek istiyorum dolgusuz incecik sadece dantelden sütyenler varya onların hastasıyım
Valla o eski halimden eser yok şimdilise ve üniversite zamanındaydı o dövüşler, kaslı vücutlar
Ya evet o sütyenlere bayılıyorum. Bir de en çok içime sütyen giymeden şu sırt dekolteli elbise ve bluzlerden giymek istiyorum. Hayaller füze meme, gerçekler keçi memesi
Valla bebek olunca daha zor napcaz bilmemBizimde bacı gardas olmamıza ramak kaldıne zaman olacak bilmiyorum annemde kaldı burda ne zaman yollar açılacak belli değil ben ne zaman tamamen iyileşip kendimi hazır hissederim bilemem şimdi bide asya hanım var o varken nasıl olur ortasında uyanır mi of of bak dertlendim gece gece
Şu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diyeay cok gaza geldim yaa
Evet ya doğumdan sonra muhabbetler de gaz, uyku, yara memeler olacak. Hepimizin ortak dertleri değişecek. Libido mazide kalacak, pabucu dama atılacakYine çoşmuş buralar.
Ama libidoagacsizkoalaa olmayınca olmuyor. Yarından sonra onu bulanada aşk olsunn.
Ya bu hayaller ile yaptırdım bende iki sene devamlı bikini alıyordum ne heves kalmış içimde destekli bikinileri dediğin gibi denizden çıkıp şarıl şarıl suyunu akıtma olayına ne gülerlerdi arkadaşlarım :)))Ne bileyim içi boşalınca öyle olur diye dedim
Ben de aynen ya. Özellikle bikini mayo falan giyerken memeli olayım istiyorum. Bikini de bile destekli alıyorum. Denize girip çıkıyorum bastırıp suyunu boşaltıyorum şarıl şarıl akıyorrezillik resmen. İnce ipli bikini hayalim var
Ben de istiyorumTikkabilla kesinlikle katılıyorum
Hayatımda verdiğim en doğru karar hatta geç bile kalmışım derim hep; çok da korkulcak bişe deil ben üç gün sonra işe geri dönmüştüm ; aynnen dediği gibi asla sütyen kullanmıyorum sanki içten kalıplı bir sütyen var gibi duruyor ☺☺☺Aklında varsa hiç düşünme yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?