2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız ben hiç sıkıştırmadım ya benimkini. Sıkıştırsam da anlamaz adam o hissi bilmiyor
Hahaha, adamı şaşırt ona küçük sürprizler yap

Benim adam cidden uyumuş yaa, yazık.. Telefonu şarja taktım biraz öpüp sarılıp uyurum ben de.. Sabahına hatırlamıyor zaten o yüzden uyurken istediğimi yapabiliyorum Yaşasın kötülük

Herkese iyi geceler, tatlı uykularrr

Bende hep öpüp sarılıyorum taciz ediyorum ama hatırlamıyor iyi geceler canım

sana da bol şans doğumunda sağlıkla al insallah kucagina

Ya iste eşim.cok.sevgisini verdi büyüttü sanirim benimde hayalim dolgulu sutyen takmak ya çok güzel duruyor onlar.hic takamam öyle anca evde dışarda.cok dikkat çekiyor. Hayaller.hayatlar

Yarin dogum yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim bir avazda kurtarsin.rahat dogumlari olsun.❤

Ben eşime çok acımaya başladım ya yazık adama valla. Kurudu adam. Ne gösteriyorum ne Elletiyorum. Zavallım ya. Karşımda koltukta sızdı garibim.
Bizimde bacı gardas olmamıza ramak kaldı ne zaman olacak bilmiyorum annemde kaldı burda ne zaman yollar açılacak belli değil ben ne zaman tamamen iyileşip kendimi hazır hissederim bilemem şimdi bide asya hanım var o varken nasıl olur ortasında uyanır mi of of bak dertlendim gece gece

Ya iste eşim.cok.sevgisini verdi büyüttü sanirim benimde hayalim dolgulu sutyen takmak ya çok güzel duruyor onlar.hic takamam öyle anca evde dışarda.cok dikkat çekiyor. Hayaller.hayatlar
Sevgisini kattı diyosun biz çok çalışmadık demek üstüne ay yok dolgulu sütyen den nefret ediyorum cok acıtıyor bence sıkıyor olanı da sen yine tak hobi olarak evde ama zaten var maşallah ben olsam dantel ince bralet denen sütyenlerden alır takardım

Hele doğunca gör farkındalığı ben 9 ay anlamadim bebegim olacağını nerdeyse kuzum Allah yardımcin olsun inşallah vakit bulunca bilgi ve foto alalim merakta koma bizi

Öyle var kuzum dantelli çapraz li vs ama onları taksam kurtulamam eşimden şu ara hiç halim yokzaten nerdeyse doğuma kadar ilişki oluyor birde öyle çamaşırlar giysem.simdi bünyem kaldırmaz.

evet cnm muhtemelen İstanbul olması bi de annem 65 yaş üstü ; ondan olsa gerek. Napalım herkes sağlıklı olsun da bu da geçer elbet; senin adına sevindim cnm bi süre artık online görüşmeler yapacağız

Valla o eski halimden eser yok şimdi lise ve üniversite zamanındaydı o dövüşler, kaslı vücutlar
Ya evet o sütyenlere bayılıyorum. Bir de en çok içime sütyen giymeden şu sırt dekolteli elbise ve bluzlerden giymek istiyorum. Hayaller füze meme, gerçekler keçi memesi

Acaba bu emzirince pörsür hikayesi doğru mu ya? Gidecek cağnım memişler.

Valla bebek olunca daha zor napcaz bilmem

Şu Sütyensiz gezmek benim hayalim ya evde hiç takmıyorum da dışarıda takıyorum tahta gibi gezemem diye ay cok gaza geldim yaa

Tikkabilla kesinlikle katılıyorum
Hayatımda verdiğim en doğru karar hatta geç bile kalmışım derim hep; çok da korkulcak bişe deil ben üç gün sonra işe geri dönmüştüm ; aynnen dediği gibi asla sütyen kullanmıyorum sanki içten kalıplı bir sütyen var gibi duruyor Aklında varsa hiç düşünme yaptır

Yine çoşmuş buralar.
Ama libido agacsizkoalaa olmayınca olmuyor. Yarından sonra onu bulanada aşk olsunn.
Evet ya doğumdan sonra muhabbetler de gaz, uyku, yara memeler olacak. Hepimizin ortak dertleri değişecek. Libido mazide kalacak, pabucu dama atılacak

Ya bu hayaller ile yaptırdım bende iki sene devamlı bikini alıyordum ne heves kalmış içimde destekli bikinileri dediğin gibi denizden çıkıp şarıl şarıl suyunu akıtma olayına ne gülerlerdi arkadaşlarım :)))
Sonra ben de onların ki sarkmaya başlayınca güldüm tabi benden sonra en az üç arkadaşım yaptırdı ; görünce dayanamıyor insan

Ben de istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…