2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet ya doğumdan sonra muhabbetler de gaz, uyku, yara memeler olacak. Hepimizin ortak dertleri değişecek. Libido mazide kalacak, pabucu dama atılacak

Olsun olsuun hepimiz bir an önce doğuralım da o aşamaya geçelim. Bende emişme saatleri istiyorum mesela. Kaşık suratımı görmek istiyorum artık.

İnşallah doğru değildir kime sorsam sarkıyor diyor. Hem küçük hem sarkık olduğunu düşünmek istemiyorum

Aslında çok iş düşüyor bize yine. Egzersiz yapmak lazım sürekli. Kegel egzersizleri de dahil. Tabii ilk zaman kimse onu düşünmez de.

Öyle var kuzum dantelli çapraz li vs ama onları taksam kurtulamam eşimden şu ara hiç halim yokzaten nerdeyse doğuma kadar ilişki oluyor birde öyle çamaşırlar giysem.simdi bünyem kaldırmaz.
Biz hepi topu 2-3 kere o da tee başlarda sonra kardeş olduk
Olabilir canım benim annem 50 yaşında ondan izin almıştır. Olsun canım görüntülü konusursunuz sağlıklı olunda
Acaba nası bi his sütyen siz dışarıda gezmek masum hayallerimiz vardı bizimde
Ay cok gaza geldim bende istiyorum memeeeee
Evet ya doğumdan sonra muhabbetler de gaz, uyku, yara memeler olacak. Hepimizin ortak dertleri değişecek. Libido mazide kalacak, pabucu dama atılacak
Zaten libidomuz düşük hepten sıfırlanacak

Aslında çok iş düşüyor bize yine. Egzersiz yapmak lazım sürekli. Kegel egzersizleri de dahil. Tabii ilk zaman kimse onu düşünmez de.
Ben en çok kalça ve karın egzersizi yapmayı düşünüyorum. Ne hikmetse popom küçüldü hamile kalınca

Acaba bu emzirince pörsür hikayesi doğru mu ya? Gidecek cağnım memişler.
Merhaba ,
Nisan annelerinde dogumlar ne durumda diye bakarken mesajinizi gördüm yazmak istedim.
Dogru maalesef :)) sarkiyor ve yumus yumus oluyor. Ama ben cok onemsemedim. Simdi ikinci geliyor hepten gider
2017 Nisan annesiyim bende. 24.ayda biraktik emme isini. İnsallah emsinlerde sütümüz olsun gerisi hallolur
En kotu bi silikona bakar :))

Ben en çok kalça ve karın egzersizi yapmayı düşünüyorum. Ne hikmetse popom küçüldü hamile kalınca

Ciddi misin? Bu hamilelik nasıl değiştiriyor insanın vucüdunu. Benimde popom da çatlak oluşmuş. Başka bir yerimde yok. Herkesin farklı bir bölgesi çatlıyor.

Kızlaaarrr yarın için sizlere bol şanslar
agacsizkoalaa
CocoChanelmademoiselle
SonsuzUmut

Unuttuğum varsa kusura bakmayın ; bu ayın en popüler günü 10 nisan oldu valla
güzel güzel haberlerinizi bekliyoruz; ve bebişlerin fotolarını da
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarımız sizinle

Benim eksilere düşer herhalde sıfırdan ziyade

Ahh gece gece bu mesaj hiç iyi olmadı.
Şaka bir yana da gerçekten Bebişlerimize feda olsun. Artık anne oluyoruz kolay değil bazı şeyler.

Ciddi misin? Bu hamilelik nasıl değiştiriyor insanın vucüdunu. Benimde popom da çatlak oluşmuş. Başka bir yerimde yok. Herkesin farklı bir bölgesi çatlıyor.
Benim popomda çatlak vardı zaten hala duruyor. Küçülünce iyice saçma büzük bir hal aldı. Popo kaslarım eridi sanırım. Squat falan şart. Birkaç sene önce bunalıma girip ani kilo vermiştim 39kiloya düşmüştüm. O sırada çatladı popom.

Hadi yaa üzüldüm vallahi canım 39 kilo ne demek. Toparlarız inşallah doğumdan sonra yavaş yavaş.

Kızlar bişey söylicem saçma gelebilir ama böyle bacaklarımın arasına bi sıcaklık hissi geliyor aksamdan beri sanki altıma yapmışım gibi ama hiçbişey yok ya çok saçma böyle kendimi falan dinlemem normalde ama sürekli böyle bi sıcaklık geliyor oraya çıldırcam su geldi falan sandım ilkten bu ney anlamadım da

Ala ala neden olur ki öyle bilemedim valla canım

Oyyyy sağol canım benim
Allah yardımcın olsun inşallah doğum olunca fırsat bulursan yaz bizi merakta bırakma burda
Sağol canım, en erken bulduğum fırsatta yazıcam
Yarin dogum yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim bir avazda kurtarsin.rahat dogumlari olsun.❤
Amiiinn
Yine çoşmuş buralar.
Ama libido agacsizkoalaa olmayınca olmuyor. Yarından sonra onu bulanada aşk olsunn.
Aşkolsun ben sizi bırakır mıyım en kötü emişirken yetişirim herkese
Sağol canım benim
Sağol canım ama dinlenmek ne mümkün gözüme uyku girmiyor. Mal gibi yatıyorum öyle sadeve

Kızlar uyuyamıyorum heyecandan, bir de üstüne cırcır oldum. Bu iyi mi kötü mü bilemedim sezeryandan önce doğal boşaltım oldu ama

Çok iyi anlıyorum seni.ilk doğumum acil sezeryandı hiç bişey anlamamıştım şimdi ise haftaya cuma ama şimdiden heycanlı ve stresliyim doktora kontrole giderken bile heyecandan uyuyamıyorum doğuma nasıl gidicem bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…