Evet ya doğumdan sonra muhabbetler de gaz, uyku, yara memeler olacak. Hepimizin ortak dertleri değişecek. Libido mazide kalacak, pabucu dama atılacak
İnşallah doğru değildirAcaba bu emzirince pörsür hikayesi doğru mu ya?Gidecek cağnım memişler.
İnşallah doğru değildirkime sorsam sarkıyor diyor. Hem küçük hem sarkık olduğunu düşünmek istemiyorum
Evet ben deeOlsun olsuun hepimiz bir an önce doğuralım da o aşamaya geçelim. Bende emişme saatleri istiyorum mesela. Kaşık suratımı görmek istiyorum artık.
Biz hepi topu 2-3 kere o da tee başlarda sonra kardeş oldukÖyle var kuzum dantelli çapraz li vs ama onları taksam kurtulamam eşimden şu ara hiç halim yokzaten nerdeyse doğuma kadar ilişki oluyor birde öyle çamaşırlar giysem.simdi bünyem kaldırmaz.
Olabilir canım benim annem 50 yaşında ondan izin almıştır. Olsun canım görüntülü konusursunuz sağlıklı olundaevet cnm muhtemelen İstanbul olması bi de annem 65 yaş üstü ; ondan olsa gerek. Napalım herkes sağlıklı olsun da bu da geçer elbet; senin adına sevindim cnm bi süre artık online görüşmeler yapacağız☺
Acaba nası bi his sütyen siz dışarıda gezmekValla o eski halimden eser yok şimdilise ve üniversite zamanındaydı o dövüşler, kaslı vücutlar
Ya evet o sütyenlere bayılıyorum. Bir de en çok içime sütyen giymeden şu sırt dekolteli elbise ve bluzlerden giymek istiyorum. Hayaller füze meme, gerçekler keçi memesi
Ay cok gaza geldim bende istiyorum memeeeee@Tikkabilla kesinlikle katılıyorum
Hayatımda verdiğim en doğru karar hatta geç bile kalmışım derim hep; çok da korkulcak bişe deil ben üç gün sonra işe geri dönmüştüm ; aynnen dediği gibi asla sütyen kullanmıyorum sanki içten kalıplı bir sütyen var gibi duruyor ☺☺☺Aklında varsa hiç düşünme yaptır
Zaten libidomuz düşük hepten sıfırlanacakEvet ya doğumdan sonra muhabbetler de gaz, uyku, yara memeler olacak. Hepimizin ortak dertleri değişecek. Libido mazide kalacak, pabucu dama atılacak
Ben en çok kalça ve karın egzersizi yapmayı düşünüyorum. Ne hikmetse popom küçüldü hamile kalıncaAslında çok iş düşüyor bize yine. Egzersiz yapmak lazım sürekli. Kegel egzersizleri de dahil. Tabii ilk zaman kimse onu düşünmez de.
Merhaba ,Acaba bu emzirince pörsür hikayesi doğru mu ya?Gidecek cağnım memişler.
Benimde kapı gibi olduBen en çok kalça ve karın egzersizi yapmayı düşünüyorum. Ne hikmetse popom küçüldü hamile kalınca
Ben en çok kalça ve karın egzersizi yapmayı düşünüyorum. Ne hikmetse popom küçüldü hamile kalınca
Benim eksilere düşer herhalde sıfırdan ziyadeBiz hepi topu 2-3 kere o da tee başlarda sonra kardeş olduk
Olabilir canım benim annem 50 yaşında ondan izin almıştır. Olsun canım görüntülü konusursunuz sağlıklı olunda
Acaba nası bi his sütyen siz dışarıda gezmekmasum hayallerimiz vardı bizimde
Ay cok gaza geldim bende istiyorum memeeeee
Zaten libidomuz düşük hepten sıfırlanacak
Merhaba ,
Nisan annelerinde dogumlar ne durumda diye bakarken mesajinizi gördüm yazmak istedim.
Dogru maalesef :)) sarkiyor ve yumus yumus oluyor. Ama ben cok onemsemedim. Simdi ikinci geliyor hepten gider
2017 Nisan annesiyim bende. 24.ayda biraktik emme isini. İnsallah emsinlerde sütümüz olsun gerisi hallolur
En kotu bi silikona bakar :))
Benim popomda çatlak vardı zaten hala duruyor. Küçülünce iyice saçma büzük bir hal aldı. Popo kaslarım eridi sanırım. Squat falan şart. Birkaç sene önce bunalıma girip ani kilo vermiştim 39kiloya düşmüştüm. O sırada çatladı popom.Ciddi misin? Bu hamilelik nasıl değiştiriyor insanın vucüdunu. Benimde popom da çatlak oluşmuş. Başka bir yerimde yok. Herkesin farklı bir bölgesi çatlıyor.
Benim popomda çatlak vardı zaten hala duruyor. Küçülünce iyice saçma büzük bir hal aldı. Popo kaslarım eridi sanırım. Squat falan şart. Birkaç sene önce bunalıma girip ani kilo vermiştim 39kiloya düşmüştüm. O sırada çatladı popom.
Kızlar bişey söylicem saçma gelebilir ama böyle bacaklarımın arasına bi sıcaklık hissi geliyor aksamdan beri sanki altıma yapmışım gibi ama hiçbişey yokya çok saçma böyle kendimi falan dinlemem normalde ama sürekli böyle bi sıcaklık geliyor oraya çıldırcam su geldi falan sandım ilkten bu ney anlamadım da
Oyyyyagacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle Umudum- SonsuzUmut @Bercestte kızlar yarin guzel kolay dogumlar diliyorum saglicakla kucaginiza alin getirin bebisleri o bal parmaklari tutun hiiiiicccc birakmayinnn annelik en guzel duygu büyük aşk
Sağol canım, en erken bulduğum fırsatta yazıcamAllah yardımcın olsun inşallah doğum olunca fırsat bulursan yaz bizi merakta bırakma burda
AmiiinnYarin dogum yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun rabbim bir avazda kurtarsin.rahat dogumlari olsun.❤
Aşkolsun ben sizi bırakır mıyımYine çoşmuş buralar.
Ama libidoagacsizkoalaa olmayınca olmuyor. Yarından sonra onu bulanada aşk olsunn.
Sağol canım benimKızlaaarrr yarın için sizlere bol şanslar
agacsizkoalaa
CocoChanelmademoiselle
SonsuzUmut
Unuttuğum varsa kusura bakmayın ; bu ayın en popüler günü 10 nisan oldu valla☺
güzel güzel haberlerinizi bekliyoruz; ve bebişlerin fotolarını da❤❤❤
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah dualarımız sizinle
Sağol canım ama dinlenmek ne mümkün gözüme uyku girmiyor. Mal gibi yatıyorum öyle sadeveSonsuzUmut Umudum-
CocoChanelmademoiselle agacsizkoalaa
Kızlar yatmadan yazayım dedim dualarımızdasınız inş.yarın herşey çok güzel olur sağlıkla alırsınız kuzucukları kucağınıza bizide habersiz bırakmayın güzelce dinlenin bu akşam huzurlu uykularınız olsun
Oyyyysağol canım benim ❤
Sağol canım, en erken bulduğum fırsatta yazıcam
Amiiinn
Aşkolsun ben sizi bırakır mıyımen kötü emişirken yetişirim herkese
Sağol canım benim
Sağol canım ama dinlenmek ne mümkün gözüme uyku girmiyor. Mal gibi yatıyorum öyle sadeve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?