2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen öyle. İşin kötüsü uykusuz kaldığım için acıktımda ama birşey yemem yasak öfff keşke sezeryandan 1 gece önce içmek için sakinleştirici verse doktorlar mışıl mışıl uyusak

Insallah canim en kisa surede dogumun olur benimde bogazim o kadar doluki yatamiyorum balgamdan cikaramiyorum da nasil dogum yapicam bilmiyorum cok da az kaldi benim icinde dua et olur mu rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin sancilarini azaltsin

Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah canım bir avazda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Bahsettiğiniz kremin adı ne? Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı

Hadi sağsağlim canım inşallah

Bercestte naptın oldu mu doğum canım
K Kuf dün okudum yazmaya fırsatım olmadı. Çok normal yaşadıkların canım eşininkiler de öyle. Zamanla düzene girer. Siz bebeğe.,anne baba olmaya alıştıkça herşey rayına oturur. Bir de şimdi bunları düşünüp moralini bozma derim. Gündüz eşin gece sen dinlen biraz nöbetleşe bakın bebeğe. Uykusuzluk çok yıpratır insanı. Unutma ki bu zamanlar da geçip gidecek ve unutulacak. Oğlun boyunu aşacak koca delikanlı olacak göz açıp kapatana kadar.
İlk bebekte ben de lohusalıkta çok kötüydüm. Hi. bitmeyecek, büyümeyecek, ben hiç kesintisiz uyuyamıycakmışım gibi gelirdi. Kızım benim boyumda şimdi. En büyük yardımcım.

Canlarım mesajlarınızı okudum gece yatmadan,hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun.bi nebze de olsa rahatladım.çok gergindim çünkü.dün baya yoğundum temizlik kalan hazırlıklar falan derken,akşam korkudan uyumaya çalıştım erkenden.duşumu da aldım hazırım.ama psikolojik olarak asla değil hakkımızda hayırlısı.sizleri seviyorum.inşallah herşey sorunsuz geçer.kendimi iyi hissedersem dönüş yaparım inşallah.9 buçuk gibi hastanede oluruz

İnşallah doğru değildir kime sorsam sarkıyor diyor. Hem küçük hem sarkık olduğunu düşünmek istemiyorum
Benim memitolar 80 bedendi dolgulu sudyen kullanırdım sonra hamile kalınca çatladı kocaman oldu ve yer çekimine maruz kaldı bu hamileligimde degisen tek sey uçları karardı boyut olarak aynılar ve sarkıklar

Ben doktoruma sordum ne zaman olacak diye 39+ larda olur dedi gün vermedi gebelik şekerimde var insülin kullanıyorum tarih belli olsaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…