- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Aynen öyle. İşin kötüsü uykusuz kaldığım için acıktımdaÇok iyi anlıyorum seni.ilk doğumum acil sezeryandı hiç bişey anlamamıştım şimdi ise haftaya cuma ama şimdiden heycanlı ve stresliyim doktora kontrole giderken bile heyecandan uyuyamıyorum doğuma nasıl gidicem bilmem.
Insallah canim en kisa surede dogumun olur benimde bogazim o kadar doluki yatamiyorum balgamdan cikaramiyorum da nasil dogum yapicam bilmiyorum cok da az kaldi benim icinde dua et olur mu rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin sancilarini azaltsinYattım mışıl mışıl uyuyordum ki bi ıslaklık ile uyandım. Ve gece suyum geldi kızlar. Şimdi hastanedeyiz bekliyoruz bakalım sancılarım başladı inş en kısa zamanda sağlıkla doğururum. Bana dua edin
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah canım bir avazda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllahYattım mışıl mışıl uyuyordum ki bi ıslaklık ile uyandım. Ve gece suyum geldi kızlar. Şimdi hastanedeyiz bekliyoruz bakalım sancılarım başladı inş en kısa zamanda sağlıkla doğururum. Bana dua edin
Oy oy o pamuk elleri sevsinler rabbim bahtini guzel eylesin kotuluklerden sakinsinYumuş Yumuş pamuk ellerEki Görüntüle 2617181
Amiinn inşaAllah cümlemizin evladını canımOy oy o pamuk elleri sevsinler rabbim bahtini guzel eylesin kotuluklerden sakinsin
Bahsettiğiniz kremin adı ne? Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayıCanım geçmiş olsun bende de 3 gün önce aniden başladı ağrısıhiç olmamıştı şimdiye kadar anlam veremedim. Bir krem varmış hamilelikte kullanılabilen o krem iyi geliyormuş. Ben şimdilik kantoron yağı sürüyorum. İnşallah ilerlemez
Adını bilmiyorum ama bana kantaron yağı çok iyi geldi doğum sonrası bir daha oldu yine kantaronla geçti. Kremi eczacılar da bilir. Bir sorun istersenizBahsettiğiniz kremin adı ne? Hastaneye gitmeye korkuyorum virüsten dolayı
Ayy çok heyecanlıGünaydın herkesehazırlıklar tamam, doktorumu bekliyorum artık. Dua edin Kızlar bana bu arada çok açım, ameliyattan sonra ne zaman yiceğimi düşünüyorum şimdiden
Hadi sağsağlim canım inşallahGünaydınhepimizin Allah yardımcısı olsun . İlk sen çıkarsın herhalde agacsizkoalaa güzel haberlerle inşallah ...
Ben de kaçta alacağını bilmeden gidiyorum umarım heyecandan değil açlıktan ölmemBercestte inşallah kolay doğumların olmuştur bile bir nefeste
Benim memitolar 80 bedendi dolgulu sudyen kullanırdım sonra hamile kalınca çatladı kocaman oldu ve yer çekimine maruz kaldıİnşallah doğru değildirkime sorsam sarkıyor diyor. Hem küçük hem sarkık olduğunu düşünmek istemiyorum
Ben doktoruma sordum ne zaman olacak diye 39+ larda olur dedi gün vermedi gebelik şekerimde var insülin kullanıyorum tarih belli olsaydı iyiydiÇok iyi anlıyorum seni.ilk doğumum acil sezeryandı hiç bişey anlamamıştım şimdi ise haftaya cuma ama şimdiden heycanlı ve stresliyim doktora kontrole giderken bile heyecandan uyuyamıyorum doğuma nasıl gidicem bilmem.
Bir avazda ağrısız sizisiz sağlıkla doğur inşallahYattım mışıl mışıl uyuyordum ki bi ıslaklık ile uyandım. Ve gece suyum geldi kızlar. Şimdi hastanedeyiz bekliyoruz bakalım sancılarım başladı inş en kısa zamanda sağlıkla doğururum. Bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?