Şekerli su 1 kez mi veriliyor? Ilk günlerde hergün gibi mi?Şekerli suyu ben kızlarıma ve oğluma da verdim canım. Karaciğer çalışsın sarılığı atsın diye veriliyor. Kızlar zamanında ve 3kg üstü olduğundan işe yaradı sarılık derdimiz olmadı hiç. Oğlum minik olunca verdiğim şekerli sular da işe yaramadı.
Süt damlatma işini bilmiyorum göz problemi yaşamadık hiç. Ama sütümle yüzünü falan silerim cildi beslensin diye
Çok uzun sürmez inşallah doğum yapmanız. Suni mi vereceklerKızlar 2 cm açılmam ve hafif kasılmalarım var doktor yatışımı yaptı dualarınızı bekliyorum
İlk gün verdik biz sonra uyku hali ve cansızlık, emememe varsa verdik yine ara araŞekerli su 1 kez mi veriliyor? Ilk günlerde hergün gibi mi?
Canım ishal dediğin nasıl oluyor ki zaten yeni doğan bebek ishal gibi yapar. Geçen banyo yaptırcax soydum benim oğlanı baktım elime bişey akıyor çiş sandkm kakaymış renginden anladıkGünaydın Kızlar ben aptamilden sma ya gectim cocuk şimdide ishal oldu anlamadim gitti birde yeni yeni silikon ucla emzirmehede başladım. Bir türlü beslenme ve dışkılama çözemedim. Yanlış birşeyler mi yapiyorum anlamıyorum. Anne sütünden dolayı mi kızım ishal oldu yoksa mamadan mi yoksa usuttu mi kafamda birsürü soru var. Işhal bu zamanda normal mi acaba ? Daha 10 gunluk yavrucukaltından kalkamiyorum çaresiz hissediyorum. Doktora gitmekte bu zamanda bir dert
Birde bunun dışında eşimin abisi bebeği görmek istiyor eve geçtiğinizde gelmişlerdi ama annem 68 yaşında birde bebek var ise gidip geliyor adam korkuyoruz ister istemez, eşimde bu virüsten dolayı korktuğumuzu söylemiş cevap vermemiş odahem cocuk durmuyor hem bunlarla uğraşıyoruz..
İnan hiçbir fikrim yok karnım iyice aşağı düştü eşim bile fark ediyor bilmiyorum onunla alakalı olabilir miAla ala neden olur ki öyle bilemedim valla canım
Hadi sağ salim kavusun inşallahYattım mışıl mışıl uyuyordum ki bi ıslaklık ile uyandım. Ve gece suyum geldi kızlar. Şimdi hastanedeyiz bekliyoruz bakalım sancılarım başladı inş en kısa zamanda sağlıkla doğururum. Bana dua edin
Oyy pamuk elleri öperimYumuş Yumuş pamuk ellerEki Görüntüle 2617181
Hadi inşallah bugun doğum olur canım korkma stres yapmaKızlar 2 cm açılmam ve hafif kasılmalarım var doktor yatışımı yaptı dualarınızı bekliyorum
BKGK canım abisini almayın eve. Bak mart annelerinde birinin babası işe gidip geliyormuş. Onlar da babasıgile oturmaya gitmişler geçen hafta. Otururken telefon gelmiş iş yerinde biri pozitif çıkmış. Babası da yaptırdı o da pozitif olunca bu arkadaş ve bebeği de test yaptırdı. Onlar da pozitif çıktı maalesef. Şu an bebekle anne hastanede kalıyor ben çok etkilendim rüyalarıma girdi. Geçen hafta abimlere falan uğrarız biraz ele gelince diyordum ama şimdi evden çıkasım yok hiç
Allahım yerim bu elleri benYumuş Yumuş pamuk ellerEki Görüntüle 2617181
Vallahi ben de aynıyım. Yarım saat tuvaletten çıkamadım karnım ağrıyor sınav öncesi heyecanlanınca da olurdu hepGünaydın kızlar, ayy sanki ben doğuma girecekmişim gibi karnıma ağrı girdi heyecandan.. Doğurun gelin bakalım hayırlısı ile, bekliyoruz
Allah razı olsun hepinizden.Kızlar günaydınDoğum yapanlar iyidir inşallah agacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle Bercestte SonsuzUmut Sizlerdiniz sanırım bugün doğum yapacaklar. Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kavuştursun bebeğinizle
Yaaa maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün canımYumuş Yumuş pamuk ellerEki Görüntüle 2617181
Sana kötü haber baya bekletiyolar yemek için hele susuzluktan ölmştm benGünaydın herkesehazırlıklar tamam, doktorumu bekliyorum artık. Dua edin Kızlar bana bu arada çok açım, ameliyattan sonra ne zaman yiceğimi düşünüyorum şimdiden
Sağlıkla al kucağına inçallah canım ağrısız sızısız geçsin gtsin inşallahGünaydınhepimizin Allah yardımcısı olsun . İlk sen çıkarsın herhalde agacsizkoalaa güzel haberlerle inşallah ...
Ben de kaçta alacağını bilmeden gidiyorum umarım heyecandan değil açlıktan ölmemBercestte inşallah kolay doğumların olmuştur bile bir nefeste
Herşey sorunsuz ilerler inşallah canım dualarımkz seninleCanlarım mesajlarınızı okudum gece yatmadan,hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun.bi nebze de olsa rahatladım.çok gergindim çünkü.dün baya yoğundum temizlik kalan hazırlıklar falan derken,akşam korkudan uyumaya çalıştım erkenden.duşumu da aldım hazırım.ama psikolojik olarak asla değilhakkımızda hayırlısı.sizleri seviyorum.inşallah herşey sorunsuz geçer.kendimi iyi hissedersem dönüş yaparım inşallah.9 buçuk gibi hastanede oluruz
Minişin yolda deseneKızlar 2 cm açılmam ve hafif kasılmalarım var doktor yatışımı yaptı dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?