2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy annem oyy . Maskelerle tek başına yola düşmek , hastahanede annesi ile doğuma gelenleri görmek nasıl koydu nasıl . Eşim hala dışarda . Bu zor zamanlar bizden sonraki gebeler için doğum yapmadan bitse gitse derken ahanda elektrik gitti hastahanede doktorun yorumu “sanırım bu sene kıyamet kopacak ”

Şekerli su 1 kez mi veriliyor? Ilk günlerde hergün gibi mi?

Günaydın Kızlar ben aptamilden sma ya gectim cocuk şimdide ishal oldu anlamadim gitti birde yeni yeni silikon ucla emzirmehede başladım. Bir türlü beslenme ve dışkılama çözemedim. Yanlış birşeyler mi yapiyorum anlamıyorum. Anne sütünden dolayı mi kızım ishal oldu yoksa mamadan mi yoksa usuttu mi kafamda birsürü soru var. Işhal bu zamanda normal mi acaba ? Daha 10 gunluk yavrucuk altından kalkamiyorum çaresiz hissediyorum. Doktora gitmekte bu zamanda bir dert

Birde bunun dışında eşimin abisi bebeği görmek istiyor eve geçtiğinizde gelmişlerdi ama annem 68 yaşında birde bebek var ise gidip geliyor adam korkuyoruz ister istemez, eşimde bu virüsten dolayı korktuğumuzu söylemiş cevap vermemiş oda hem cocuk durmuyor hem bunlarla uğraşıyoruz..

Canım ishal dediğin nasıl oluyor ki zaten yeni doğan bebek ishal gibi yapar. Geçen banyo yaptırcax soydum benim oğlanı baktım elime bişey akıyor çiş sandkm kakaymış renginden anladık anne sütü kakası öyle olur ilk başlarda. Yeşildi ilk 3 hafta çoğunlukla artık sarı oluyor kakası. İlk 20 gün rengine de takılmamak lazım

BKGK canım abisini almayın eve. Bak mart annelerinde birinin babası işe gidip geliyormuş. Onlar da babasıgile oturmaya gitmişler geçen hafta. Otururken telefon gelmiş iş yerinde biri pozitif çıkmış. Babası da yaptırdı o da pozitif olunca bu arkadaş ve bebeği de test yaptırdı. Onlar da pozitif çıktı maalesef. Şu an bebekle anne hastanede kalıyor ben çok etkilendim rüyalarıma girdi. Geçen hafta abimlere falan uğrarız biraz ele gelince diyordum ama şimdi evden çıkasım yok hiç

Ala ala neden olur ki öyle bilemedim valla canım
İnan hiçbir fikrim yok karnım iyice aşağı düştü eşim bile fark ediyor bilmiyorum onunla alakalı olabilir mi
Hadi sağ salim kavusun inşallah
Oyy pamuk elleri öperim
Kızlar 2 cm açılmam ve hafif kasılmalarım var doktor yatışımı yaptı dualarınızı bekliyorum
Hadi inşallah bugun doğum olur canım korkma stres yapma

Şimdi durumları nasıl acaba?

Günaydın kızlar, ayy sanki ben doğuma girecekmişim gibi karnıma ağrı girdi heyecandan.. Doğurun gelin bakalım hayırlısı ile, bekliyoruz
Vallahi ben de aynıyım. Yarım saat tuvaletten çıkamadım karnım ağrıyor sınav öncesi heyecanlanınca da olurdu hep Allah yardımcıları olsun

Yaaa maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün canım
Günaydın herkese hazırlıklar tamam, doktorumu bekliyorum artık. Dua edin Kızlar bana bu arada çok açım, ameliyattan sonra ne zaman yiceğimi düşünüyorum şimdiden
Sana kötü haber baya bekletiyolar yemek için hele susuzluktan ölmştm ben az dayanacn artık. Kuzun da sağlıkla grlsin inşallah canım dualarım seninle haber et çıkınca
Sağlıkla al kucağına inçallah canım ağrısız sızısız geçsin gtsin inşallah
Herşey sorunsuz ilerler inşallah canım dualarımkz seninle
Kızlar 2 cm açılmam ve hafif kasılmalarım var doktor yatışımı yaptı dualarınızı bekliyorum
Minişin yolda desenesağlkkla gelsin ağrısız sızksız bir doğumun olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…