Allah yardımcın olsun bir ayazda kolay bir doğumun olsun inş.sağlikla al yavrunu kucağınaYattım mışıl mışıl uyuyordum ki bi ıslaklık ile uyandım. Ve gece suyum geldi kızlar. Şimdi hastanedeyiz bekliyoruz bakalım sancılarım başladı inş en kısa zamanda sağlıkla doğururum. Bana dua edin
Oyyy maşallah severim seni ya pamuk prensesYumuş Yumuş pamuk ellerEki Görüntüle 2617181
Oy yerim ben onu ya. Rabbim ömrünü güzel eylesin inşallahYumuş Yumuş pamuk ellerEki Görüntüle 2617181
şimdiye kadar çıkmışsındır canim. biz de hastaneye geçiyorduk, yolda hepinize dua ettim. sağlıkla gelsin bebekleriniz bereketli bir cuma olacak bugünGünaydın herkesehazırlıklar tamam, doktorumu bekliyorum artık. Dua edin Kızlar bana bu arada çok açım, ameliyattan sonra ne zaman yiceğimi düşünüyorum şimdiden
Ayy inanmıyorum ya Allah korusun benim annemde yaşlı birde cevap vermedi trip atıyor ama şu durumda malesef görüşmeyeceğiz. Istediğin biraz anlayışBKGK canım abisini almayın eve. Bak mart annelerinde birinin babası işe gidip geliyormuş. Onlar da babasıgile oturmaya gitmişler geçen hafta. Otururken telefon gelmiş iş yerinde biri pozitif çıkmış. Babası da yaptırdı o da pozitif olunca bu arkadaş ve bebeği de test yaptırdı. Onlar da pozitif çıktı maalesef. Şu an bebekle anne hastanede kalıyor ben çok etkilendim rüyalarıma girdi. Geçen hafta abimlere falan uğrarız biraz ele gelince diyordum ama şimdi evden çıkasım yok hiç
Allah şifa versin .ne zor dönemdeyiz.BKGK canım abisini almayın eve. Bak mart annelerinde birinin babası işe gidip geliyormuş. Onlar da babasıgile oturmaya gitmişler geçen hafta. Otururken telefon gelmiş iş yerinde biri pozitif çıkmış. Babası da yaptırdı o da pozitif olunca bu arkadaş ve bebeği de test yaptırdı. Onlar da pozitif çıktı maalesef. Şu an bebekle anne hastanede kalıyor ben çok etkilendim rüyalarıma girdi. Geçen hafta abimlere falan uğrarız biraz ele gelince diyordum ama şimdi evden çıkasım yok hiç
Amin canm inşaAllah cümlemizin evladınınOy yerim ben onu ya. Rabbim ömrünü güzel eylesin inşallah
İnşallah cecenim ya. Cidden bebek de bizim gibi olsun, hep eğlenelim isterdim. Dediğin gibi alıştıkça olacak belki de.K Kuf
Canım bence de süreç olarak çok normal yaşadığın şeyler. En azından bir müdett birçok şey eskisi gibi olmayacak. Bende senin gibiyim eşimle. Birbirine takılmalar, şakalar, her şeyi beraber yapmaya çalışmalar. Şimdi o durumların bir anda ciddileşmesi gerçekten bir korkutur insanı acaba mı dersin hep mi böyle olacak bundan sonra..
Ama illaki önceki düzeninize döneceksiniz. Çünkü sizin ilişkinizin dinamiği o.
Şuan bir geçiş süreci olarak düşün bambaşka bir sorumluluk girdi hayatınıza.
Ama siz ona bebiş size alıştıkça süreç normalleşme başladıkça sizde normale döneceksiniz. Hatta artık o şakaları 3 kişi yapmaya başlayacaksınız. Sadece birazcık zaman lazım. Her şey daha güzel olacak eminim.
İnşallah canım, sağ ol desteğin içinNormal cnm 9 ay karnında taşıyorsun sonra doğuyorlar farklı bir düzen kurmaya çalışıyorsun. Hepimiz geçeceğiz bu yollardan uykusuzlugumuz olacak memislerimiz acıyacak ama geçecek. sabredecegiz cnm hersey guzel olacak.
Deli kızGel sarılalım ağlayalım zaten yengeç buurcuyuz üstümüze gelmesin kimseaslında yanınızda biri olsa azıcık dinlenmeye vakit Bulurdunuz ahh gözü çıkasıca virüs taş koydu yolumuza. Çaresiz değilsin sen kız çatır çatır doğum yaptın anam bacım daha ne çaresizliği
Hah şöyle ya eski koala geri döndü
İnşallah canım. Dediğin gibi aslında şimdiden bile yüzüne bakinca mutlu oluyoruz ama birden çok fazla sorumluluk yüklendi üstümüze sanırım kaldırmakta zorlanıyoruz.Ah canım benim. Şu an o kadar yeni ki annelik babalık. Çok normal bu yaşadıklarınız. Üstüne bir de şu hastalık durumları yüzünden ekstra zor bu zamanlar. Hem maddi hem manevi hepimiz o kadar yıprandık ki son bir ayda... Eşin de senin gibi hissediyor emin ol. Sen de elinde olmadan o eski neşeni enerjini kaybettin aslında. Doğal olarak tabi uykusuzluk, yorgunluk.. Emin ol eşin de yorgun olduğu için eskisi gibi şakalaşamıyor, enerjisi yok. Bu durum geçici ama. Bebeğin yakında gülücükler atmaya başlayacak, anne baba demeye başlayacak, emekleyerek, yürüyecek. En eğlenceli zamanları gelecek. Geçmişe bakıp 'ne günlerdi' diyeceksiniz. Üzme kendini canım stres yapma. Hepsi geçecek. Daha güzel günler yakındır
Doktoruna sorarak düşmesine yardımcı bir sprey oldugunu duymuştum onu sor istersenKızlar 15 gün oldu göbek bağı düşmedi be yapayım
Ne oldu canim neden normal dogum hayallerin iptalNormal doğum hayallerim iptal hanımlar söndürdüm topumudahakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?