2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anlamlı mı hanımlar acaba bu çıkan sancılar 10 dakika ara ile çıkmış sanırım daha göstermedim doktora

Eklentiler

• 2CD484F8-C7FC-4086-BADA-A90D5A669091.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 65
K Kuf canım yaşadıkların çok norml. İlk bebekte özellikle. Eş olmaktan başka anne baba olmayı öğreniyosunuz ve bu layıyığla yapılmaya çalışınca ilk başlarda biraz zorlayıcı olabiliyr. Geçici bi durum merak etme. Birbirinizin bu yeni kişiliklerine alışacksınız eşinle. Bebeğinize de alışcksknjz o da size tabi. Herşey zamanla yoluna gireck belki eskisi gibi olmcak ama çok daha güzel olacak merak etme

Günaydın herkese hazırlıklar tamam, doktorumu bekliyorum artık. Dua edin Kızlar bana bu arada çok açım, ameliyattan sonra ne zaman yiceğimi düşünüyorum şimdiden
şimdiye kadar çıkmışsındır canim. biz de hastaneye geçiyorduk, yolda hepinize dua ettim. sağlıkla gelsin bebekleriniz bereketli bir cuma olacak bugün

Ayy inanmıyorum ya Allah korusun benim annemde yaşlı birde cevap vermedi trip atıyor ama şu durumda malesef görüşmeyeceğiz. Istediğin biraz anlayış

Geldimi bebisler ,ne yaptı bugün doğum yapacak anneler ,acaba inşallah güzel haberler veririler.

Allah şifa versin .ne zor dönemdeyiz.

İnşallah cecenim ya. Cidden bebek de bizim gibi olsun, hep eğlenelim isterdim. Dediğin gibi alıştıkça olacak belki de.
İnşallah canım, sağ ol desteğin için
Deli kız yanımızda arkadaşım var ama o da bizle aynı yaşta. Tecrubesiziz üçümüz de. Oyuncak bebek gibi kaldı elimizde minik bey. Hep diken üstündeyiz yanlış yaparız diye. Kız en kolayı dogummus meğer. Yanımda annem olsa hiç koymaz da annem yok
İnşallah canım. Dediğin gibi aslında şimdiden bile yüzüne bakinca mutlu oluyoruz ama birden çok fazla sorumluluk yüklendi üstümüze sanırım kaldırmakta zorlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…