- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Normal doğum hayallerim iptal hanımlar söndürdüm topumudahakkımızda hayırlısı
Normal doğum hayallerim iptal hanımlar söndürdüm topumudahakkımızda hayırlısı
Ne oldu canim neden normal dogum hayallerin iptal
C cecennHayırlısı olsun cnm da neden öyle oldu ; bir aksilik mi çıktı??
C cecenn
15 ine gün vermişti doktorum o zamana kadar doğarsa sıkıntı yok demişti bizim oğlanın kafası büyükte biraz2 hafta önden gidiyor hep. Bugün devlete gittim oda sezeryan demeye başladı hep normal yaparsın diyordu. Ama ay sonuna doğru anca alırım falan dedi. Bende daha özelde ki doktoruma 15 inde olmaya karar verdim. Normal istiyordum uğraştımdaa epey ama hiç doğacak gibi değil keyfi yerinde. Daha da ilerisinde normalde zorlanırım bebeğimi de sıkıntıya sokmak istemiyorum sıkışma durumu falan olur diye. Hayırlısı
Canim benim kizimda da 3 hafta ileriydi kafasi zaten 10 cm gelmedi kesi attilar neden sezeryan dediki hem senin daha zamanina var ben ne yapayim cok az zamanim kaldi hic niyetli degil gelmeyeC cecenn
15 ine gün vermişti doktorum o zamana kadar doğarsa sıkıntı yok demişti bizim oğlanın kafası büyükte biraz2 hafta önden gidiyor hep. Bugün devlete gittim oda sezeryan demeye başladı hep normal yaparsın diyordu. Ama ay sonuna doğru anca alırım falan dedi. Bende daha özelde ki doktoruma 15 inde olmaya karar verdim. Normal istiyordum uğraştımdaa epey ama hiç doğacak gibi değil keyfi yerinde. Daha da ilerisinde normalde zorlanırım bebeğimi de sıkıntıya sokmak istemiyorum sıkışma durumu falan olur diye. Hayırlısı
Kantaron aldım deneyecem. Teşekkür ederiz sizlere. Ben normal doğum yaptım üstüne de kan ilacı aldım tam kötü oldum. Kan hapları aşırı kabızlık yapıyor bilginiz olsun.Adını bilmiyorum ama bana kantaron yağı çok iyi geldi doğum sonrası bir daha oldu yine kantaronla geçti. Kremi eczacılar da bilir. Bir sorun isterseniz
Oyy kokusu geldi burnuma mis gibi maşallah kuzuya sağlık ve mutlulukla büyütün cnm bahtı güzel.olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Masallah canim saglicakla buyut bebisiniKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Gece 2 den beri sancı çekiyorum kendi sancım yeterli gelmedi suni sancı takviye ettiler ama ömrümden ömür gitti suni sancı Çin işkencesi resmenNeyse işte dayandık bir şekil şükür 5 cm açıldım hemen epidural istedim şu an pammık gibiyim pilates topunda zıplıyorum inş akşama doğru gelir kızım.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
herkese merhaba, hamileliğimin sonlarına doğru keşfettim burayı, üye olmak bu güne nasipmiş2 gün önce bebeğime kavuştum yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize☺ ben de sizlerle sohbet etmek, bildiklerimi paylaşmak, bilmediklerimi öğrenmek isterim. Bebeklerini kucaklarına alan taze annelere Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin, Kavuşmak için gün sayanlara da kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Kız mıydı sizin ki. Erkeklerde genelde olabiliyormuş böyle. Ortalık normal olsa beklemek isterim aslında 20 sine kadar falan ama işte riske de atamıyorumAnladım canım hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim de geçen kontrol baş çevresi önde dedi artarsa sezeryan dedi. Bende pzt gidicem bakalım ne olmuş merak ediyorum.
Allah kurtarsın inşallah bi an önce. Ne uzun sancınız olmuş öyleGece 2 den beri sancı çekiyorum kendi sancım yeterli gelmedi suni sancı takviye ettiler ama ömrümden ömür gitti suni sancı Çin işkencesi resmenNeyse işte dayandık bir şekil şükür 5 cm açıldım hemen epidural istedim şu an pammık gibiyim pilates topunda zıplıyorum inş akşama doğru gelir kızım.
Yani son zamanlarda yavaşlıyormuş kafa büyümesi ama yine aynı geldi. Devlette ki de sezeryan demeye başlayınca daha da uzatmak istemedim. Normal şartlarda beklemek isterim aslında 20 sine kadar falan ama. Devlette ki ay sonu anca alırım sezeryane diyor özelde ki 15 inden sonra yapamam belki diyor. Ne bileyim bende artık olsun bitsin moduna girdimCanim benim kizimda da 3 hafta ileriydi kafasi zaten 10 cm gelmedi kesi attilar neden sezeryan dediki hem senin daha zamanina var ben ne yapayim cok az zamanim kaldi hic niyetli degil gelmeye
Amin canım, çok sağolOyy kokusu geldi burnuma mis gibi maşallah kuzuya sağlık ve mutlulukla büyütün cnm bahtı güzel.olsun
Sağol kuzumMasallah canim saglicakla buyut bebisini
Sağol canım benim. Gözleri dolmuş ama tutmuş kendini. Çok mutluAh canım inşallah. Allah yardımcın olsun. Hayırlı haberini bekliyoruz.
Ya ben ölürüm buna maşallah, maşallah nazar değmesin güzelliğe bak,saçlara bak.
Ağlayacağım neredeyse...
Gözün aydın koalacım kurtardın sende sonunda. Allah analı babalı büyütsün
İnşallah bir an önce eve geçer rahatlarsınız.
Babası ne tepki verdi onuda merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?