2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ortaminda durumu malum canim en iyisini sen bilirsin insallah hersey gonlunce olur

Ya ben bunu yerim, maşallah Doğumun kolay olacak demiştik biz bak, çok şükür bitti gitti koalam, inşallah bundan sonrası da çok kolay olur senin için, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah Epiduralin durıyor mu çıkarttılar mı? Bir de sonda takıldı mı ondan korkuyorum da ben

Aynnen cnm hayırlısı ; sağlıkla gelsin de doğum şekli önemli değil.

Kız mıydı sizin ki. Erkeklerde genelde olabiliyormuş böyle. Ortalık normal olsa beklemek isterim aslında 20 sine kadar falan ama işte riske de atamıyorum

Benim ki kız ama çok cadı. Hep karnı önde giderdi, şimdi de kafası.

Kıyamam ya kolay değil tabii onlar içinde bizim içinde. Tüm sıkıntılar hemen geçer inşallah canım.

Oyyy maşallahh canım yaa çok çoook tatlı ; kuzucuk
Rabbim güzel sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin ; analı babalı inşallah Sana da çok geçmiş olsun ; bir an önce ağrın sızın dinsin inşallah

İnşallah kuzum darısı başınıza epidural duruyor yarın çıkacakmış. Sonda epiduralden sonra takılıyor hiç birşey hissetmiyorsun. Onu da akşam çıkarıcaklarmış.

Oy maşallah yaa Rabbim ömürlerini güzel eylesin ya boyle gördükçe doğum korkum azaldı iyice. Ne güzel şeyler bunlar böyle yaa

Canım zaten bebeklerin ilk kanaları ishal givi oluyor benimki de öyle katı beslenmiyor kk bebek haliyle sıvı şekilde çıkıyor bence normal ama doktora da sor istersen☺ eşinin abisine gelince gerekirse bir süre gelmeni doğru bulmuyoruz givi açık söyleyin madem ufak dokundurmalarla anlamiyorsa ha alinganlik yapmasi muhtemel ama dönem çok kötü bana daha kimse gelmedi bak görmeye bir müddet daha gelmesinler yani benimde gorumcem var burda ama onlar kendi de düşünüyor gerçi ici gidiyor ama gelemiyor yazik

Oyy maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah prensesi

Ayy canım çok geçmiş olsun maşallah nasılda güzel ve mis kokuludur o şimdi öyle bol bol kokla bizim için de doğumunda güzel geçmiş maşallah şimdi sağlıkla büyütmek kalmış

Ben de bugün yarın doğum olacakmış gibi beden temizliğimi falan yaptım, kıyafetlerimi hazırladım. Son hastane çantası kontrollerini yapacağım şimdi de.. İnşallah yarınki muayeneden sonra doğum kararı vermez doktor da eve gelirim yine.. 1 hafta daha beklese ne güzel olur. Yarın kucağımıza alma ihtimalimiz de var tabi..

canım ishal derken bebeklerin kakası zaten baya sıvı oluyor sıvı olması normal yani. Smanın kabızlığından sonra sana ishal gibi gelmiş olabilir belki. aslında insanların kendisi düşünmesi gerekiyor bebek görmeye gidilecek zaman olmadığını ama işte böyle biz zor durumda kalıyoruz. Bana da geleceklerdi bebek 10-15 günlük olsun gelelim dediler söyledik ne yapalım virüs var riskli diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…