- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
38+3 oldum bende bir belirti dahi yok mu canm sende hiç ben böyle olmadıkça ya sezeryan olursam diye düşünüyorum sürekliIlki normaldi insallah yine normal olur canim kizimda 39+4 dogmustu 40 sayilir yani bu kizim hala dusunmuyor
hakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kontrolden.Ben de bugün yarın doğum olacakmış gibi beden temizliğimi falan yaptım, kıyafetlerimi hazırladım. Son hastane çantası kontrollerini yapacağım şimdi de.. İnşallah yarınki muayeneden sonra doğum kararı vermez doktor da eve gelirim yine..1 hafta daha beklese ne güzel olur. Yarın kucağımıza alma ihtimalimiz de var tabi..
Maşallah sübhanallah annesi valla duygulandım bu lohusalık benk mahvetti oturup ağlıcamKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Tatlım ama az az yapıyordu şimdi bezi dolduruyorCanım zaten bebeklerin ilk kanaları ishal givi oluyor benimki de öyle katı beslenmiyor kk bebek haliyle sıvı şekilde çıkıyor bence normal ama doktora da sor istersen☺ eşinin abisine gelince gerekirse bir süre gelmeni doğru bulmuyoruz givi açık söyleyin madem ufak dokundurmalarla anlamiyorsa ha alinganlik yapmasi muhtemel ama dönem çok kötü bana daha kimse gelmedi bak görmeye bir müddet daha gelmesinler yani benimde gorumcem var burda ama onlar kendi de düşünüyor gerçi ici gidiyor ama gelemiyor yazik
Hic belirti yok beni de sezeryan olmak korkutuyor sonucta bi normal dogumum var insallah en kisa zamanda gelir bekledikce stres oluyor en fazla 6 gunum kaldi38+3 oldum bende bir belirti dahi yok mu canm sende hiç ben böyle olmadıkça ya sezeryan olursam diye düşünüyorum sürekli
Yürüyüş yasak oldu resmen ne yapsak hiç bilmiyorum. Bende korkuyorum normal olsun istiyorum kontrole de gidemiyorum malesef. Hareketsiz kaldığında ödüm kopuyor ya bisey olduysa diyeHic belirti yok beni de sezeryan olmak korkutuyor sonucta bi normal dogumum var insallah en kisa zamanda gelir bekledikce stres oluyor en fazla 6 gunum kaldi
Maşallah rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Masallah canim gozun aydin insallah agrin sizin olmaz bebisine rahatca ilgilenirsinSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Bende gunu dolunca mecbur gidicem hastaneye ama suni sanci da istemiyorum hayirlisi artik ne yapayim son ayda yerleri daraldigu icin hareketleri kisitli oluyor benimkinin masallahi var hic durmuyorYürüyüş yasak oldu resmen ne yapsak hiç bilmiyorum. Bende korkuyorum normal olsun istiyorum kontrole de gidemiyorum malesef. Hareketsiz kaldığında ödüm kopuyor ya bisey olduysa diye
Seni çirkin şey, tam ısırmalık o yanaklarıSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Selam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Kızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Yarın neden alabilirler ki doğuma. Daha var görünüyor haftanız kaç kilo oldu acabaBen de bugün yarın doğum olacakmış gibi beden temizliğimi falan yaptım, kıyafetlerimi hazırladım. Son hastane çantası kontrollerini yapacağım şimdi de.. İnşallah yarınki muayeneden sonra doğum kararı vermez doktor da eve gelirim yine..1 hafta daha beklese ne güzel olur. Yarın kucağımıza alma ihtimalimiz de var tabi..
Tabi Benim ki de hareketli ama eskisi gbi değil artık ve belli hareketleri olmaya başladı resmen gece hiç uyutmazdi rahatım artık.benimde korkum ya sezeryanlik durumum varsa ve ben kontrole gitmiyorum bizimkiler korkuyor gitme diyor ya sezeryan olmam gerekir ve ben geç gidersem yine olur mu genelde sezeryan erken yapılıyor biraz çünkü. Kafam allak bullak olduBende gunu dolunca mecbur gidicem hastaneye ama suni sanci da istemiyorum hayirlisi artik ne yapayim son ayda yerleri daraldigu icin hareketleri kisitli oluyor benimkinin masallahi var hic durmuyor
Çarşamba günü muayenede 1-2 cm açıklık çıktı. Doktor cumartesi gel açıklık arttıysa sezaryene alalım dedi. Aritmi, hemoroid gibi sebeplerle sezaryen olacak ama daha erken diye düşünüyorum ben de..Yarın neden alabilirler ki doğuma. Daha var görünüyor haftanız kaç kilo oldu acaba
Kizlar bi ben mi kaldim simdi tarihi yakin olan bi yandan heyecan bi yandan korku
Yürüyüş yasak oldu resmen ne yapsak hiç bilmiyorum. Bende korkuyorum normal olsun istiyorum kontrole de gidemiyorum malesef. Hareketsiz kaldığında ödüm kopuyor ya bisey olduysa diye
Ben de bugün yarın doğum olacakmış gibi beden temizliğimi falan yaptım, kıyafetlerimi hazırladım. Son hastane çantası kontrollerini yapacağım şimdi de.. İnşallah yarınki muayeneden sonra doğum kararı vermez doktor da eve gelirim yine..1 hafta daha beklese ne güzel olur. Yarın kucağımıza alma ihtimalimiz de var tabi..
[/QUOTE
Oh rahatlamışsındır hazırlıklar bitince ama inş.yarın güzel sonuçlar alışında biraz daha bekler
Ohh maşallah paşaya hoş gelmiş gözün aydın canım kokla mis gibi bizim yerimize deSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Çok geçmiş olsun canım gözün aydınKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Çok geçmiş olsun gözün aydın sağlıkla büyüsün inşKızlar sabah 10 da doğurdum şimdilik iyiyim Rabbim herkesi kurtarsın
Amin canim benimkide 1 aydir asagida hatta baski da yapiyor ama gelis yonunu bulamadi sanirim top gibi oldu karnim yuvarlaklasti resmen bende 2 kurtajim oldugundan erken dogum olur dedi masallah sonuna kadar bekliyecek kiz cocugusun annem sen artik gelsen diyorum tekme atiyor sipa ben burda iyiyim anne der gibi hepimiz hakkinda hayirlisubende varım doğurmayalar grubunda. 1bucuk yaşında bir oğlum olduğu için yazamıyorum pek. 37+5 iz bugün ve ilk dogumdakine benzer sancılarım gun icinde. saat 6 da online bir egitime katilacam onu da halledeydim iyiydidr um 38 i bulamayabilir demişti ilk de 39 da normal gelmişti ama işim gereği sürekli ayaktaydım evdede çocuk 30. haftadan beri çocuk aşağıda. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?