2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hakkında hayırlısı olsun canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah kontrolden.

Maşallah sübhanallah annesi valla duygulandım bu lohusalık benk mahvetti oturup ağlıcam benim kızda böyle simsiyah saçlı çıktı:)
Tatlım ama az az yapıyordu şimdi bezi dolduruyor 2 kez oldu takip ediyorum sizinkide bez dolduracak kadar yapıyor mu

38+3 oldum bende bir belirti dahi yok mu canm sende hiç ben böyle olmadıkça ya sezeryan olursam diye düşünüyorum sürekli
Hic belirti yok beni de sezeryan olmak korkutuyor sonucta bi normal dogumum var insallah en kisa zamanda gelir bekledikce stres oluyor en fazla 6 gunum kaldi

Selam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız

Hic belirti yok beni de sezeryan olmak korkutuyor sonucta bi normal dogumum var insallah en kisa zamanda gelir bekledikce stres oluyor en fazla 6 gunum kaldi
Yürüyüş yasak oldu resmen ne yapsak hiç bilmiyorum. Bende korkuyorum normal olsun istiyorum kontrole de gidemiyorum malesef. Hareketsiz kaldığında ödüm kopuyor ya bisey olduysa diye

Maşallah rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Masallah canim gozun aydin insallah agrin sizin olmaz bebisine rahatca ilgilenirsin

Yürüyüş yasak oldu resmen ne yapsak hiç bilmiyorum. Bende korkuyorum normal olsun istiyorum kontrole de gidemiyorum malesef. Hareketsiz kaldığında ödüm kopuyor ya bisey olduysa diye
Bende gunu dolunca mecbur gidicem hastaneye ama suni sanci da istemiyorum hayirlisi artik ne yapayim son ayda yerleri daraldigu icin hareketleri kisitli oluyor benimkinin masallahi var hic durmuyor

Seni çirkin şey, tam ısırmalık o yanakları Maşallah canım bebişine, gözünüz aydın

Maşallah gözün aydın canım benim.
Allah analı babalı büyütsün
Nazar değmesin mınnoşa.

Yarın neden alabilirler ki doğuma. Daha var görünüyor haftanız kaç kilo oldu acaba

Bende gunu dolunca mecbur gidicem hastaneye ama suni sanci da istemiyorum hayirlisi artik ne yapayim son ayda yerleri daraldigu icin hareketleri kisitli oluyor benimkinin masallahi var hic durmuyor
Tabi Benim ki de hareketli ama eskisi gbi değil artık ve belli hareketleri olmaya başladı resmen gece hiç uyutmazdi rahatım artık.benimde korkum ya sezeryanlik durumum varsa ve ben kontrole gitmiyorum bizimkiler korkuyor gitme diyor ya sezeryan olmam gerekir ve ben geç gidersem yine olur mu genelde sezeryan erken yapılıyor biraz çünkü. Kafam allak bullak oldu

Yarın neden alabilirler ki doğuma. Daha var görünüyor haftanız kaç kilo oldu acaba
Çarşamba günü muayenede 1-2 cm açıklık çıktı. Doktor cumartesi gel açıklık arttıysa sezaryene alalım dedi. Aritmi, hemoroid gibi sebeplerle sezaryen olacak ama daha erken diye düşünüyorum ben de.. Yarın muayeneden önce soracağım sancıyı neden beklemiyoruz diye, açıklık olsa da sancıyı beklemrk gerekmez mi ki?
Kilosu 2700, boyu 50 cm..

Kizlar bi ben mi kaldim simdi tarihi yakin olan bi yandan heyecan bi yandan korku

bende varım doğurmayalar grubunda. 1bucuk yaşında bir oğlum olduğu için yazamıyorum pek. 37+5 iz bugün ve ilk dogumdakine benzer sancılarım gun icinde. saat 6 da online bir egitime katilacam onu da halledeydim iyiydi dr um 38 i bulamayabilir demişti ilk de 39 da normal gelmişti ama işim gereği sürekli ayaktaydım evdede çocuk 30. haftadan beri çocuk aşağıda. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canim benimkide 1 aydir asagida hatta baski da yapiyor ama gelis yonunu bulamadi sanirim top gibi oldu karnim yuvarlaklasti resmen bende 2 kurtajim oldugundan erken dogum olur dedi masallah sonuna kadar bekliyecek kiz cocugusun annem sen artik gelsen diyorum tekme atiyor sipa ben burda iyiyim anne der gibi hepimiz hakkinda hayirlisu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…