- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Maşallah kuzuyaSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Cok gecmis olsun tatlim rabbim korusun seni kendine cok dikkat etKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
dTabi Benim ki de hareketli ama eskisi gbi değil artık ve belli hareketleri olmaya başladı resmen gece hiç uyutmazdi rahatım artık.benimde korkum ya sezeryanlik durumum varsa ve ben kontrole gitmiyorum bizimkiler korkuyor gitme diyor ya sezeryan olmam gerekir ve ben geç gidersem yine olur mu genelde sezeryan erken yapılıyor biraz çünkü. Kafam allak bullak oldu
Amin canim cumlemizi gozun aydin olsunKızlar sabah 10 da doğurdum şimdilik iyiyim Rabbim herkesi kurtarsın
Amin canim benimkide 1 aydir asagida hatta baski da yapiyor ama gelis yonunu bulamadi sanirim top gibi oldu karnim yuvarlaklasti resmen bende 2 kurtajim oldugundan erken dogum olur dedi masallah sonuna kadar bekliyecek kiz cocugusun annem sen artik gelsen diyorum tekme atiyor sipa ben burda iyiyim anne der gibi hepimiz hakkinda hayirlisu
maşallah analı babalı büyüsün inşallahSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Sezeryan için sancıyı beklemek gerekmez ama günü biraz erken gibi. Doğum riski varmı yani benim çatı muayenemde de dedi 1 cm açıklığın var 15 gün geçti üstünden. 1 2 cm normal sanırım. Bi on gün daha beklese kilo alımı için falan daha iyi olmaz mıydı acaba. Anne karnında ki bi saat dışarda ki bir güne eşit neredeyse demişti benim doktor. Ne kadar kalırsa o kadar iyi yaniÇarşamba günü muayenede 1-2 cm açıklık çıktı. Doktor cumartesi gel açıklık arttıysa sezaryene alalım dedi. Aritmi, hemoroid gibi sebeplerle sezaryen olacak ama daha erken diye düşünüyorum ben de..Yarın muayeneden önce soracağım sancıyı neden beklemiyoruz diye, açıklık olsa da sancıyı beklemrk gerekmez mi ki?
Kilosu 2700, boyu 50 cm..
Ah kuzum ya indirim falan görmüyor gözümYapma kuzum sen bu grubun eğlence timsalisin☺ lohusalık bende de var ota boka ağlıyorum ki hamileyken hiç yasamadim düşün eşine gelince bebegim sen zorluk çekince üzülmüştür bebeğimiz ve sen normale dönünce oda dönecek hepimiz yeni bir hayata adım attik artık adaptasyon surecimiz olacak ayak uydurmak farkli hamilelik başka şeymiş sonrasi bambaşka o yüzden hep böyle kalmayacak yani dediğin gibi bu duruma böyle bakman tamamen lohusaliktan . Şimdi silkin kendine gel ve bize bebeğimizin büyüme surecinde alabilecegimiz indirimli urunlerden bahset
Bende erkek olsun istedim hatta 5.aya kadar erkekti butun takvimlerde erkek gosteriyordu ama 5. Aydan sonra kiz oldugunu ogrendik nasil kardesimde kiz cocuk istiyordu onunda 2 oglu varbenim yine erkek, kızı tutturamiyoruz aile olarakçok sevindim sizin adınıza
Kac haftalik dogurdun canim ne guzel kucagina almissin mis gibidir simdi allah anali babali buyutsunKızlar ben de normal doğumla doğurdum7 Nisan öğlende oğlum 3 kilo 145 gram 50 cm doğdu biraz miniş mükemmel bi his iyi ki doğurdummmmmmm
Amin allah razı olsunKac haftalik dogurdun canim ne guzel kucagina almissin mis gibidir simdi allah anali babali buyutsun
Aynen canm benmde 30dan beri aşağıda bekliyorum erken olur dediler tık yok 8 haftadırbende varım doğurmayalar grubunda. 1bucuk yaşında bir oğlum olduğu için yazamıyorum pek. 37+5 iz bugün ve ilk dogumdakine benzer sancılarım gun icinde. saat 6 da online bir egitime katilacam onu da halledeydim iyiydidr um 38 i bulamayabilir demişti ilk de 39 da normal gelmişti ama işim gereği sürekli ayaktaydım evdede çocuk 30. haftadan beri çocuk aşağıda. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Nasıl yani anlamadımd
Dogum anindaki duruma karsi sezeryan olabiliyor canum
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
gözünüz aydın canlarim. sağlıkla sıhhatle büyütün minnoslarinizi. maşallah kuzulara nasil da tatlılar.Selam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
gözün aydın canım. sağlıkla büyüt inşallah kuzunu. . kanaman da geçer inşallah en kisa zamandaKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Cocugun gelis durumuna gore degisebiliyor canim son sezeryana cevirebiliyorlar o zor ihtimal o anda artik ne dusunuyorsa doktorlar bilemiyorumNasıl yani anlamadım
gözün aydin canım. sağlıkla büyüt inşallah kuzunu. bugünün dördüncü güzel haberi.Kızlar sabah 10 da doğurdum şimdilik iyiyim Rabbim herkesi kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?