2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah kuzuya
Çoook tatlı annesi çok ; Allah analı babalı büyütsün Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah

d
Dogum anindaki duruma karsi sezeryan olabiliyor canum

benim yine erkek, kızı tutturamiyoruz aile olarak çok sevindim sizin adınıza

maşallah analı babalı büyüsün inşallah

Sezeryan için sancıyı beklemek gerekmez ama günü biraz erken gibi. Doğum riski varmı yani benim çatı muayenemde de dedi 1 cm açıklığın var 15 gün geçti üstünden. 1 2 cm normal sanırım. Bi on gün daha beklese kilo alımı için falan daha iyi olmaz mıydı acaba. Anne karnında ki bi saat dışarda ki bir güne eşit neredeyse demişti benim doktor. Ne kadar kalırsa o kadar iyi yani

Ah kuzum ya indirim falan görmüyor gözüm Geçecek inşallah yani umarim. Evde olmak o kadar yorucuymus ki meğer. Geçen sene bu zamanlar gönlümce geziyordum neyse dediğin gibi elbet bitecek bu günler de

benim yine erkek, kızı tutturamiyoruz aile olarak çok sevindim sizin adınıza
Bende erkek olsun istedim hatta 5.aya kadar erkekti butun takvimlerde erkek gosteriyordu ama 5. Aydan sonra kiz oldugunu ogrendik nasil kardesimde kiz cocuk istiyordu onunda 2 oglu var

Aynen canm benmde 30dan beri aşağıda bekliyorum erken olur dediler tık yok 8 haftadır

gözünüz aydın canlarim. sağlıkla sıhhatle büyütün minnoslarinizi. maşallah kuzulara nasil da tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…