2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben de normal doğumla doğurdum 7 Nisan öğlende oğlum 3 kilo 145 gram 50 cm doğdu biraz miniş mükemmel bi his iyi ki doğurdummmmmmm
Gözün aydın. sağlıkla büyüt annesi. çok da minis degil. hem öyle çabuk büyüyorlar ki 15 gün sonra şaşırırsın

@Umudum- dan haber çıkmadı sadece oda yazsa tamamdır.
5 tane bebek saydim. umudum da gelirse 6 olacak degil mi? bereketli bir gün. masallah grubumuza. darisi sizin basınıza insallah.

o değil de ağaçsız kooalaya mesaj yazmaya basladigimda saat 14 idi. mesaji 18 de gönderebildim iyi mi? tam bir kucak kuşu oldu bu oglan.

Ya az yapıyor iken günde 1 sefer e düştü ve 2 kez bezi dolu dolu yaptı sulu ilk yaptigi yeşil sarı karışık , ikinci sarı idi. Korkuyorum bende anlayamıyorum ki canim
Kızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Canim gözün aydin olsun

Allahımmmmm minik koalam benim yerim seni maşallah Allahım korusun seni canım gözün aydın şükürler olsun ayy ağlayacağım zor tutuyorum

Valla biz de anlamadık, o an olayın şokuyla da aklımıza sormak gelmedi. Yarın muayene etmeden önce soracağım, 3-4 cm olmuş olsa bile kendi gelmeden almak için erken bence.. Doktor niye alalım dedi hala düşünüyorum. Muayene etmeden önce aslında haftaya değil sonraki hafta yaparız demişti, sonra muayene etti ve 1-2 cm açılma var cumartesi gel bakalım dedi. Mantığı ne olabilir? 36+2 yim yarın, çok mu erken cidden?

Maşallah çok tatlı.allah analı babali büyütsün

Ay kuzum hayırla gelsin insallah ha gayret sık disini☺

Ay 41 kere maşallah annesi ya hayırlı uğurlu olsun koalam acıların hemen geçsin sütun bol olsun inşallah emisin annesi bol bol insallah dikkat et sütüm yetiyor diye düşünme kontrol et sütünü sık bak ucuna memenin . Ya nasil güzel çok az kişi kaldı yakında hepimizin tek derdi bebekler olacak

Ayy canım çok geçmiş olsun maşallah nasılda güzel ve mis kokuludur o şimdi öyle bol bol kokla bizim için de doğumunda güzel geçmiş maşallah şimdi sağlıkla büyütmek kalmış
Sağol kuzum benim
Evet saçları bana çekmiş valla ağlama hep gülelim bundan sonra
Oy maşallah kuzum senin yavruna da dikkat et kendine
gözünüz aydın canlarim. sağlıkla sıhhatle büyütün minnoslarinizi. maşallah kuzulara nasil da tatlılar.
Sağol canımcım
agacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle @Sonsuz umut kızlar hadi geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşaallah bebişleri çok tatlılar
Sağol kuzum amin
Allahımmmmm minik koalam benim yerim seni maşallah Allahım korusun seni canım gözün aydın şükürler olsun ayy ağlayacağım zor tutuyorum
Sağol yavrucum ağlama ya

Hoşgeldin hepimiz tecrübelerimizi paylaşalım tabiki☺☺☺ hayırlı olsun bebeğinin

Aynen çok bereketli bir gün oldu bugün. Amin canım hayırlısı ile bizde alsaydık artık zaman geçmiyor sanki..

Allahım güzelliğe bak maşallah Allah bağışlasın canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Aynen çok bereketli bir gün oldu bugün. Amin canım hayırlısı ile bizde alsaydık artık zaman geçmiyor sanki..
çok az kalmış cecencigim senin de canim. yakında koklarsin minisini.

hamileligin son zamanlari geçmiyor da doğduktan sonra bir hızlı geçiyor ki zaman

Tatlım ama az az yapıyordu şimdi bezi dolduruyor 2 kez oldu takip ediyorum sizinkide bez dolduracak kadar yapıyor mu
Tabiki kuzum doldurmasi iyi hatta sen öyle dert etme kendine☺ yapsin iyi olur doldursun annesi ohhh rahatlar

Kızlar biz evimize geleli 2 gün oldu ve yeni bir hayat hatta yanında bir meleğin varlığını bilmek belki bu hayatta en büyük sans . Rabbim bu duyguyu yaşattı bana ve bunu dileyen isteyen herkese nasip etsin . Tabi spinal doğum yaptım dikişten dolayı agrı var tabi kanama oldu daha hayla devam ediyor azalmış olsada ama doktorum bunun devam ediceğini söledi . Hastanede işle sütümüz gelmişti ve kızım çok şükür tuttu o zamanda sonra sezeryan dan sonra zor olurmuş ama ben yine de vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim . Eve geldikten sonra 2 gündürlü de devam ediyorum . Ama dün akşam çok zorlandım herkes bişey sölüye falan sıkıntıdan gögüsÜm şişti hatta çok zorlandım evde de pompa olmayacağında sıcak soğuk uygulaması yaptık annem gene sağolsun bende üzülünce eliyle bir bardağa sağıp biberonla verdim . Çok zor geçti gece canım yansa da yaptım ama bugün bebek kontrolü vardı çocuk doktoruna herşey çok iyi olduğunu söledi çok şükür göz muayne si de istedi çok şükür ondan da bişey çıkmadı . Süt konusuna gelince daha 3 günlük dedi ve eninde sonunda alışması gerektiğini ve hatta bizimde sabırlı bir şekilde sıkıntısız sonunda alışacagını söledi . Ben gene de pompa aldım webaby Manuel pompa aldık mastit olmamak için en azından sütümü boşaltmaya çalışıcam şuan rezene sıvı gıdalar komposto falan içiyorum . İnşallah kızımın sağlığı için hep böle devam eder . Sizinde önereceğiniz şeyler varsa paylaşırmısınız kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…