Oy masallah benim o kadar beklerse 4 kiloyu gecer umarim birkac gune dogururum 36.hafttada 2850 idiAmin allah razı olsun41. haftada geldi benim kuşum
Gözün aydın. sağlıkla büyüt annesi. çok da minis degil. hem öyle çabuk büyüyorlar ki 15 gün sonra şaşırırsınKızlar ben de normal doğumla doğurdum7 Nisan öğlende oğlum 3 kilo 145 gram 50 cm doğdu biraz miniş mükemmel bi his iyi ki doğurdummmmmmm
5 tane bebek saydim. umudum da gelirse 6 olacak degil mi? bereketli bir gün. masallah grubumuza. darisi sizin basınıza insallah.@Umudum- dan haber çıkmadı sadece oda yazsa tamamdır.
Ya az yapıyor iken günde 1 sefer e düştü ve 2 kez bezi dolu dolu yaptı sulu ilk yaptigi yeşil sarı karışık , ikinci sarı idi. Korkuyorum bende anlayamıyorum ki canimCanım ishal dediğin nasıl oluyor ki zaten yeni doğan bebek ishal gibi yapar. Geçen banyo yaptırcax soydum benim oğlanı baktım elime bişey akıyor çiş sandkm kakaymış renginden anladıkanne sütü kakası öyle olur ilk başlarda. Yeşildi ilk 3 hafta çoğunlukla artık sarı oluyor kakası. İlk 20 gün rengine de takılmamak lazım
Canim gözün aydin olsunKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Allahımmmmm minik koalam benim yerim seni maşallah Allahım korusun seniKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Valla biz de anlamadık, o an olayın şokuyla da aklımıza sormak gelmedi. Yarın muayene etmeden önce soracağım, 3-4 cm olmuş olsa bile kendi gelmeden almak için erken bence.. Doktor niye alalım dedi hala düşünüyorum. Muayene etmeden önce aslında haftaya değil sonraki hafta yaparız demişti, sonra muayene etti ve 1-2 cm açılma var cumartesi gel bakalım dedi. Mantığı ne olabilir? 36+2 yim yarın, çok mu erken cidden?Sezeryan için sancıyı beklemek gerekmez ama günü biraz erken gibi. Doğum riski varmı yani benim çatı muayenemde de dedi 1 cm açıklığın var 15 gün geçti üstünden. 1 2 cm normal sanırım. Bi on gün daha beklese kilo alımı için falan daha iyi olmaz mıydı acaba. Anne karnında ki bi saat dışarda ki bir güne eşit neredeyse demişti benim doktor. Ne kadar kalırsa o kadar iyi yani
Maşallah çok tatlı.allah analı babali büyütsünSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Ay kuzum hayırla gelsin insallah ha gayret sık disini☺Gece 2 den beri sancı çekiyorum kendi sancım yeterli gelmedi suni sancı takviye ettiler ama ömrümden ömür gitti suni sancı Çin işkencesi resmenNeyse işte dayandık bir şekil şükür 5 cm açıldım hemen epidural istedim şu an pammık gibiyim pilates topunda zıplıyorum inş akşama doğru gelir kızım.
Ay 41 kere maşallah annesi yaKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Sağol kuzum benimAyy canım çok geçmiş olsun maşallah nasılda güzel ve mis kokuludur o şimdi öyle bol bol kokla bizim için de doğumunda güzel geçmiş maşallah şimdi sağlıkla büyütmek kalmış
Evet saçları bana çekmiş vallaMaşallah sübhanallah annesi valla duygulandım bu lohusalık benk mahvetti oturup ağlıcambenim kızda böyle simsiyah saçlı çıktı:)
Tatlım ama az az yapıyordu şimdi bezi dolduruyor2 kez oldu takip ediyorum sizinkide bez dolduracak kadar yapıyor mu
Oy maşallah kuzum senin yavruna daSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Sağol canımcımgözünüz aydın canlarim. sağlıkla sıhhatle büyütün minnoslarinizi. maşallah kuzulara nasil da tatlılar.
Sağol kuzum aminagacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle @Sonsuz umut kızlar hadi geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşaallah bebişleri çok tatlılar
Sağol yavrucumAllahımmmmm minik koalam benim yerim seni maşallah Allahım korusun senicanım gözün aydın şükürler olsun ayy ağlayacağım zor tutuyorum
Hoşgeldinherkese merhaba, hamileliğimin sonlarına doğru keşfettim burayı, üye olmak bu güne nasipmiş2 gün önce bebeğime kavuştum yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize ben de sizlerle sohbet etmek, bildiklerimi paylaşmak, bilmediklerimi öğrenmek isterim. Bebeklerini kucaklarına alan taze annelere Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin, Kavuşmak için gün sayanlara da kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
5 tane bebek saydim. umudum da gelirse 6 olacak degil mi? bereketli bir gün. masallah grubumuza. darisi sizin basınıza insallah.
o değil de ağaçsız kooalaya mesaj yazmaya basladigimda saat 14 idi. mesaji 18 de gönderebildim iyi mi? tam bir kucak kuşu oldu bu oglan.
Allahım güzelliğe bak maşallah Allah bağışlasın canım benim gözün aydınSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Canım gözün aydınKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Evet canim ama uyuşuk olduğun için hissetmiyorsun zaten☺Sezeryan da sonda takılıyorlar mi?
çok az kalmış cecencigim senin de canim. yakında koklarsin minisini.Aynen çok bereketli bir gün oldu bugün. Amin canım hayırlısı ile bizde alsaydık artık zaman geçmiyor sanki..
Tabiki kuzum doldurmasi iyi hatta sen öyle dert etme kendine☺ yapsin iyi olur doldursun annesi ohhh rahatlarTatlım ama az az yapıyordu şimdi bezi dolduruyor2 kez oldu takip ediyorum sizinkide bez dolduracak kadar yapıyor mu
Kafam karışık bakalım ne olacak kontrole de gidemeyinceCocugun gelis durumuna gore degisebiliyor canim son sezeryana cevirebiliyorlar o zor ihtimal o anda artik ne dusunuyorsa doktorlar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?