2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Fazlaca aç kalmş kuzum inşallah bşy olmaz ya. Kaç günlük bebeğin?

Ben de çok terlyrum sonra da bi üşüme oluyr. Norml yani canım.

Kızlar bende miniğimi kucağıma aldım 9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah

Gözün aydın canımsağlıklı olsun da kilosu pek önemli değil. Sağlıkla mutlulukla büyüt prenseslerini

Ya kimisi gerçekten agritmadan yapıyor kimisi de çok ağrıtıyor ama çok kısa sürüyor şükür ki

Hm anladım canm kız mi peki bu. Normal mi olacaksın doğumu. O sancılar nasıl ben hiç bilmiyorum anlar miyim acaba çok mu zor inan bir sürü şey var kafamda
Kız ❤ evet insallah gene normal istiyorum.anlarsin cnm anlamamak mumkun degil bende surec soyle oldu ilkinde pembe sumuksu akinti geldi.sonra belden vurup gobek altina toplanan sancilar basladi ilk 1 saat sonra yarim saat sonra 15 dkka sonra 5 dk girmeye basladi bu sancilar. Hastaneye gittigimde 4cm aciklik vardi sonra serum verdiler 1 iki saat icinde dogmustu.

Amin.Haftasina gore iyi kilosu cnm masallahallah anali babali buyutmeyi nasip etsin.zamanla gecer o duygularin gucun kuvvetin yerine gelsin iyice ayaklaninca gecer.hersey guzel.olur

Günaydın taze anneler, hamileliğin son demlerini yaşayanlar
Hamileyken uyuyamıyormuşum ağrıdan sızıdan yürüyemiyordum çok şükür şıp diye tüm ağrım sızım geçti bebek çıkınca darısı başınıza
Benim minik emerek kendini doyurmayı öğrenemedi halen tek memeyi biraz emip uyuyakalıyor koyunca uyanıyor tabi doymuyor arkasından süt sağıp veriyorum biberonla 50 cc kadar içiyor lıkır lıkır tembel oğlan sabah 8 de uyandı gaz, kaka seansı sonrası başladık emişmeye yarım saat sonra uyudu. Altını değiştirirken heryere çiş yaptı yeniden kaka yaptı sonra üstünü değiştirdim yeniden emzirdim biraz emip uyuyakaldı şimdi süt sağıyorum. Gözler çildir çildir etrafı izleyeyecem demeyi biliyor karnımı doyurup da yatıyım demiyor sıpam

Canım ben de aynısını yaşadım maalesef 1 haftalıkdı oğlum bir de düşük kilolu erken doğdu ağlamıyordu kıvışlanınca ben uyandırıp emziriyordum. O gece uyuyakalmışım. Lohusa uykusu da derin oluyor. Eşim ve kayınvalide de sağolsunlar bir gelip bakmıyorlardı bebeğin sarılığı sadece yüzündeydi o dönem. O geceden sonra iyice cansızlaştı sarılığı dizlerine indi. Doktora götürdük 1 gece sarılık için yattık sonra idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için de 5 gün yattı. Şükür şuan iyi kilo alıyor. Biz her emzirme sonrası takviye veriyoruz halen yeterince aktif ememiyor bence

Herkes 1 saat snra işte yavaş yavaş düşer diyor da herkes de aynı mi oluyor süreç yoksa kimi aniden başlayıp hemen açılma durumu vs mi oluyor ki yaa

Terlemek normal canım ben de hep çok terlerim lohusayken zamanla azalacak inşallah. Uyanınca üzerime alacak hırka vs bulunduruyorum. Emzirmeye kalkınca hemen sırtıma geçiriyorum üşümeyim. Bebek çok ağlamıyorsa hemen değiştiriyorum yada üzerimi

Kızlar ya bebeğim 19 saat uyuyor bu sürede emerken veya arada bir kısa kısa uyanıp 5-10 dk etrafa bakıyor. Uyandığında tam beş saat hiç uyumuyor ve sürekli huysuz memeyi kabul etmiyor bu sürede hep hırçın çığırıyor. Bugün yalancı emzik verip ayağımda sallamaya başladım sakinleşti. Neden olur bu ağlama krizi sıkıntısı yok az önce kakasınıda yaptı. Kolik böyle birşey mi? Hiç bi fikrim yok niye böyle olduğuyla ilgili sizin bi fikriniz var mı

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah meleğin. Ablası zamanla alışır en iyi oyun arkadaşı olurlar birbirlerinin sen de alışırsın annenin varlığı aslında seni güçsüz hissettiriyor yalnız kalsanız daha güçlü olursun her işi halledebildiğini gördükçe cesaretlenirsin merak etme zamanla herşey yoluna girer

Bende aşırı terliyorum ya bide hep açım midem kazınıyor sürekli ne güzel tüm kilolarım gitti doğumdan sonra tartıldığımda 3 kilo fazlam vardı . Bir haftadır tartılmadım dahada inmişimdir .

Bence normal canım ben de terliyorum lohusalik ile ilgili bence benim normal doğum ya da bebekler var diye evi biraz sıcak yapıyoruz bize fazla gelebilir

Kızlar kolik nasıl birşey ? Emdikten sonra gazı çıkıyor. Kankasını da yapıyor kızım ama uyandığında 5 saat hep huysuz ıkınıyır sanki kızarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…