Fazlaca aç kalmş kuzum inşallah bşy olmaz ya. Kaç günlük bebeğin?Ya kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
Ben de çok terlyrum sonra da bi üşüme oluyr. Norml yani canım.Ya kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
Gözün aydın canımKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
1haftalık canım inşallahFazlaca aç kalmş kuzum inşallah bşy olmaz ya. Kaç günlük bebeğin?
Ya kimisi gerçekten agritmadan yapıyor kimisi de çok ağrıtıyor ama çok kısa sürüyor şükür kiİnşallah ya hayırlısı bakalım kim önce doğuracak kalanlar arasında.
2 hafta önce gitmiştim kontrole. Bilmiyorum ki neden bakmıyor o zaman erkendi belki. Şimdi pzt gideceğim tekrar. Merakta ediyorum o muayenin nasıl olduğunu.
Beni çok perişan etti ya ilk aylarda flan da çektim ben bide basından beri çok yordu beni inan artık gel yeter dedim dün yaCanım ya hayırlısıyla sende bi doğursaydın ☺ git gel senin bebek baya nazli cikti
Hm anladım canm kız mi peki bu. Normal mi olacaksın doğumu. O sancılar nasıl ben hiç bilmiyorum anlar miyim acaba çok mu zor inan bir sürü şey var kafamda36.yim cnm ama iki oglumda 2 hafta erken dogmustu o yzden nisana kayabilir dogumum.
Kız ❤ evet insallah gene normal istiyorum.anlarsin cnm anlamamak mumkun degil bende surec soyle oldu ilkinde pembe sumuksu akinti geldi.sonra belden vurup gobek altina toplanan sancilar basladi ilk 1 saat sonra yarim saat sonra 15 dkka sonra 5 dk girmeye basladi bu sancilar. Hastaneye gittigimde 4cm aciklik vardi sonra serum verdiler 1 iki saat icinde dogmustu.Hm anladım canm kız mi peki bu. Normal mi olacaksın doğumu. O sancılar nasıl ben hiç bilmiyorum anlar miyim acaba çok mu zor inan bir sürü şey var kafamda
Amin.Haftasina gore iyi kilosu cnm masallahKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
Canım ben de aynısını yaşadım maalesef 1 haftalıkdı oğlum bir de düşük kilolu erken doğdu ağlamıyordu kıvışlanınca ben uyandırıp emziriyordum. O gece uyuyakalmışım. Lohusa uykusu da derin oluyor. Eşim ve kayınvalide de sağolsunlar bir gelip bakmıyorlardıYa kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
Herkes 1 saat snra işte yavaş yavaş düşer diyor da herkes de aynı mi oluyor süreç yoksa kimi aniden başlayıp hemen açılma durumu vs mi oluyor ki yaaKız ❤ evet insallah gene normal istiyorum.anlarsin cnm anlamamak mumkun degil bende surec soyle oldu ilkinde pembe sumuksu akinti geldi.sonra belden vurup gobek altina toplanan sancilar basladi ilk 1 saat sonra yarim saat sonra 15 dkka sonra 5 dk girmeye basladi bu sancilar. Hastaneye gittigimde 4cm aciklik vardi sonra serum verdiler 1 iki saat icinde dogmustu.
Terlemek normal canım ben de hep çok terlerim lohusayken zamanla azalacak inşallah. Uyanınca üzerime alacak hırka vs bulunduruyorum. Emzirmeye kalkınca hemen sırtıma geçiriyorum üşümeyim. Bebek çok ağlamıyorsa hemen değiştiriyorum yada üzerimiYa kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah meleğin. Ablası zamanla alışır en iyi oyun arkadaşı olurlar birbirlerininKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
Bende aşırı terliyorum ya bide hep açım midem kazınıyor sürekli ne güzel tüm kilolarım gitti doğumdan sonra tartıldığımda 3 kilo fazlam vardı . Bir haftadır tartılmadım dahada inmişimdir .Terlemek normal canım ben de hep çok terlerim lohusayken zamanla azalacak inşallah. Uyanınca üzerime alacak hırka vs bulunduruyorum. Emzirmeye kalkınca hemen sırtıma geçiriyorum üşümeyim. Bebek çok ağlamıyorsa hemen değiştiriyorum yada üzerimi
Bence normal canım ben de terliyorum lohusalik ile ilgili bence benim normal doğum ya da bebekler var diye evi biraz sıcak yapıyoruz bize fazla gelebilirYa kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?