- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Dilini anlamaya çalışıyorum hala.Hastanede başlarım takmaya o zaman
İnşallah memnun kalırım ben de
Sağol canımNasılsın bu arada nasıl gidiyor annelik
Evet emzirirken özellikle çok terliyorum ve de uyurken. Gaz sancılarım şükür bugün daha iyi. Sadece yatıp kalkerken zorlanıyorum. Bu ağrılar ne zaman bitiyor peki canım?agacsizkoalaa biliyorum şuan çok sicakliyor ve terliyorsun ama ayaklarini sıcak tut bol bol gaz cikariyorsun o zaman üstünü sıkı sıkı ort
İyiyz canım çok şükür, dün akşam kızımızı aldık evimize geldik.@CocoChanelmademoiselleagacsizkoalaa @Sonsuz umut canlarım gözünüz aydın geriye gidip çok okuyamadim ama inşallah iyisinizdir
Bunlar çok kullanışlı oluyor canım, ben dün eve gelir gelmez yatırdım mesela içine.Kızlar şu anakucakları var ya onlar ne zaman kullanılmaya başlanır sizce ya? Bebeği ilk zamanlar gündüz uykusunda nereye yatıracaksınız? Almayı düşünüyorum da salonda falan yatırabilmek için.
Bahsettiğim şunlar,
Eki Görüntüle 2618196
Günaydın canımcımGünaydıntaze anneler, hamileliğin son demlerini yaşayanlar
Hamileyken uyuyamıyormuşum ağrıdan sızıdan yürüyemiyordum çok şükür şıp diye tüm ağrım sızım geçti bebek çıkınca darısı başınıza
Benim minik emerek kendini doyurmayı öğrenemedi halentek memeyi biraz emip uyuyakalıyor koyunca uyanıyor tabi doymuyor arkasından süt sağıp veriyorum biberonla 50 cc kadar içiyor lıkır lıkır tembel oğlan sabah 8 de uyandı gaz, kaka seansı sonrası başladık emişmeye yarım saat sonra uyudu. Altını değiştirirken heryere çiş yaptı yeniden kaka yaptı sonra üstünü değiştirdim yeniden emzirdim biraz emip uyuyakaldı şimdi süt sağıyorum. Gözler çildir çildir etrafı izleyeyecem demeyi biliyor karnımı doyurup da yatıyım demiyor sıpam
Canım haftalarımız aynı ağrıların oluyormu merak ettimKan uyuşmazlığı pozitif negatife göre oluyor benim bildiğim.. Ben de 0 pozitifim, bebek ya A ya da B pozitif olacak, eşim AB pozitif..
Senin ilk bebek mi peki?
Düzenleme: Şimdi araştırdım AB0 kan uyuşmazlığı diye bir şey varmış. Anne 0 baba a,b veya ab ise olabiliyormuş. Bizim de öyle :/
Rabbim yavruna şifa versin inşallah.. Niye mamayı bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum. Çocuğun hastalanması mama vermekten daha mı iyi yani.. Varsın sırf mama ile büyüsün, yeter ki sağlıklı olsun.
Şiddetli bir ağrım yok canım ama arada alttaki üçgenimsi kısma batma gibi şeyler oluyor, yürürken vs acıyor alt kısım.. Bebek inmiş dedi doktorum, baskı yapıyormuş. Birkaç cm açılmam da varmış.Canım haftalarımız aynı ağrıların oluyormu merak ettim
Alarm kur canım ben öyle yapıyorm geceleri. İnsan yorgun olup sızıp kalabiliyr. Sık sık emzr sen kuzum bşy olmz inşallh. Değerine baktrmışmıydınız yüksek miydi?1haftalık canım inşallah ☹
Neyle sağıyorsn canım?T Tbfthmoon83 @misskokulumm Yazdıklarınız için Teşekkür ederim inşallah duygusal olarak hemen toparlanırım. Göğüslerimi sağmama rağmen mastit oluyor kızlar Başka çözüm bulan var mı?
Hayırlı geceler hanımlar ..
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim tek tek okudum ama tek tek cevap veremedim.
kızımı çarşamba gününden beri hiç görmedim ama iyi haberlerini aldık çok şükür
ciğerin zarındaki su tüp sayesinde temizlenmiş. Süt sağıp yolluyorum eşimle, daha yeni beslenmeye başladı fındığım çok şükür sütümle besleniyorHala makineye bağlı solunum alıp veriyor, yavaş yaval makineden de kurtulacak inşallah
babası doğduğundan beri hiç göremedi kızımı yani ona başka bebek gösterip bu senin kızın deseler inanır
Anne baba dahil bebeğin yanına kimse alınmıyor. Doktorlar da özel kıyafetler ile giriyor bebeklerin yanına.. hastane içine dahil kimse alınmıyor. Eşim doktorlarla görüşmeleri hastane dışında yapıyor. Bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Sezeryan dikişlerim ilk doğuma göre daha çok acıyor benmde , ayak şişmesi bende de var ama bugün daha bi iyi, şişler indi gibi.
Burası da günlüğüm gibi oldu içimi döküp gidiyorum :)
Herkes iyi miii ? Kimler doğurdu bakalm ? Çoğumuz kavuştu bebeğine sanırım❤
Kızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
Kolik bebekler belli saatlerde hiç durmadan ağlarlar canım. Ağlamasını durdrmk da pek mümkn olmaz. Senn bebişin gazı var belliki. Benm oğlum da öyle. Doktr gazı var karnı şiş dedi. Bi merhm verdi poposuna süryrum bi de sindrmini rahatlatsn diye şurup verdi. Kakasınj çişini yalıyo benmki de ama yetmiyo demkki hala gaz varr bebişlerde. Yedklerime de dikkat edyrum üstelk. Kızımda hiç yaşamamştm gaz sorunu faln.Kızlar kolik nasıl birşey ? Emdikten sonra gazı çıkıyor. Kankasını da yapıyor kızım ama uyandığında 5 saat hep huysuz ıkınıyır sanki kızarıyor
Bu mesajını şimdi okudum. Anlattıkların kolik bebeğe benzyr canım istersen bi doktora sor gazı için yapablcğnz bşy varmıymş?Kızlar ya bebeğim 19 saat uyuyor bu sürede emerken veya arada bir kısa kısa uyanıp 5-10 dk etrafa bakıyor. Uyandığında tam beş saat hiç uyumuyor ve sürekli huysuz memeyi kabul etmiyor bu sürede hep hırçın çığırıyor. Bugün yalancı emzik verip ayağımda sallamaya başladım sakinleşti. Neden olur bu ağlama krizi sıkıntısı yok az önce kakasınıda yaptı. Kolik böyle birşey mi? Hiç bi fikrim yok niye böyle olduğuyla ilgili sizin bi fikriniz var mı
Kakasını çok az yaptı ayaklarını karnına çekerek ağşıyor bi anda acı acı çığırıyor. Yüzüstü emzirebildm anca sırtüstü yatınca emmiyor acıdan. Susmuştu sallayınca ama sonra tekrar başladı sanırım kolik değil gazBu mesajını şimdi okudum. Anlattıkların kolik bebeğe benzyr canım istersen bi doktora sor gazı için yapablcğnz bşy varmıymş?
Nelere dikkat etmek lazım yemek konusundaKolik bebekler belli saatlerde hiç durmadan ağlarlar canım. Ağlamasını durdrmk da pek mümkn olmaz. Senn bebişin gazı var belliki. Benm oğlum da öyle. Doktr gazı var karnı şiş dedi. Bi merhm verdi poposuna süryrum bi de sindrmini rahatlatsn diye şurup verdi. Kakasınj çişini yalıyo benmki de ama yetmiyo demkki hala gaz varr bebişlerde. Yedklerime de dikkat edyrum üstelk. Kızımda hiç yaşamamştm gaz sorunu faln.
Canım umarım artmaz sarılığı sen emzirebildigin kadar emzir terleme çok fazlaydı ilk günlerde bende giderek azaliyor odemini atıyorsun sisliklerin gidiyor o terleme sayesinde ben bugün ayaklarima bakıp sonunda kendi kibar ayaklarimi gormenin mutluluğunu yasadim☺Ya kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
Gaz yapacak hçbşy yeme canım. Nohut fasulye mercimk gibi. Asitli içeckler zaten içmiyosundr. Bazı insanlarda ayran bile çok gaz yapar mesela. Sen kendni bilirsin ne yedğnde gaz oluyosa sende onları yeme bisüre. Kendni özellikle ayaklarını sıcak tut. Üşütrsen de gaz yapıyo sende de bebekte de. Bol bol yemklerine kimyon at. Sabah bir akşam bir bardk rezene çayı iç.Nelere dikkat etmek lazım yemek konusunda
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsünKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
Bunları yapıyorum hepsini aslında ama bnmde gazım var niyeyse . Parmağıma zeytinyağ sürüp poposuna değdirdm yaptı kakasını geçtiGaz yapacak hçbşy yeme canım. Nohut fasulye mercimk gibi. Asitli içeckler zaten içmiyosundr. Bazı insanlarda ayran bile çok gaz yapar mesela. Sen kendni bilirsin ne yedğnde gaz oluyosa sende onları yeme bisüre. Kendni özellikle ayaklarını sıcak tut. Üşütrsen de gaz yapıyo sende de bebekte de. Bol bol yemklerine kimyon at. Sabah bir akşam bir bardk rezene çayı iç.
Ben 2.5cm açıklıkla 2 gün gezdim cnm. Hiç belli olmaz o. Bol bol yürü merdiven çık squat yap hurma ye. Çok faydasını görüceksinAmin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?
Çok normal. O terlemeyle ödemlerin gidecek cnm. Bolca su iç. üşütmemeye dikkat etYa kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?
Hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsünKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?