2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hastanede başlarım takmaya o zaman

İnşallah memnun kalırım ben de

Sağol canım Nasılsın bu arada nasıl gidiyor annelik
Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Dilini anlamaya çalışıyorum hala. Şu ameliyat ağrılarım geçse herşey daha güzel olacak. Ama kucağıma alıyorum ya gözlerini açıp bana bakınca herşeye değiyor.
agacsizkoalaa biliyorum şuan çok sicakliyor ve terliyorsun ama ayaklarini sıcak tut bol bol gaz cikariyorsun o zaman üstünü sıkı sıkı ort
Evet emzirirken özellikle çok terliyorum ve de uyurken. Gaz sancılarım şükür bugün daha iyi. Sadece yatıp kalkerken zorlanıyorum. Bu ağrılar ne zaman bitiyor peki canım?
@CocoChanelmademoiselle agacsizkoalaa @Sonsuz umut canlarım gözünüz aydın geriye gidip çok okuyamadim ama inşallah iyisinizdir
İyiyz canım çok şükür, dün akşam kızımızı aldık evimize geldik.
Bunlar çok kullanışlı oluyor canım, ben dün eve gelir gelmez yatırdım mesela içine.
Günaydın canımcım annesi senin minik küçük doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam emmeyi aktif sağlayamayası çok normal. Yavaş yavaş düzene girecektir.

Herkese günaydınnnn taze ve daha önceden anne olan arkadaşlara bir sorum var. Bebeği ilk günden beri emzirirken çift meme mi emziriyorsunuz? Yoksa bir emmede sağdan, ikincide soldan mı?

Ben hep birmemeyi bosaltinca otekine gectim bir gogus bitmeden birini verirsek asıl yagli kismi almamiş oluyorlar cnm

Canım haftalarımız aynı ağrıların oluyormu merak ettim

1haftalık canım inşallah ☹
Alarm kur canım ben öyle yapıyorm geceleri. İnsan yorgun olup sızıp kalabiliyr. Sık sık emzr sen kuzum bşy olmz inşallh. Değerine baktrmışmıydınız yüksek miydi?

Canım inşallah daha da iyi olur her şey.
Bir an önce alır gelirsin miniğini.
Çok zordur beklemek eminim ama bu günlerde geçecek.

Maşallah gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Kızlar kolik nasıl birşey ? Emdikten sonra gazı çıkıyor. Kankasını da yapıyor kızım ama uyandığında 5 saat hep huysuz ıkınıyır sanki kızarıyor
Kolik bebekler belli saatlerde hiç durmadan ağlarlar canım. Ağlamasını durdrmk da pek mümkn olmaz. Senn bebişin gazı var belliki. Benm oğlum da öyle. Doktr gazı var karnı şiş dedi. Bi merhm verdi poposuna süryrum bi de sindrmini rahatlatsn diye şurup verdi. Kakasınj çişini yalıyo benmki de ama yetmiyo demkki hala gaz varr bebişlerde. Yedklerime de dikkat edyrum üstelk. Kızımda hiç yaşamamştm gaz sorunu faln.

Bu mesajını şimdi okudum. Anlattıkların kolik bebeğe benzyr canım istersen bi doktora sor gazı için yapablcğnz bşy varmıymş?

Bu mesajını şimdi okudum. Anlattıkların kolik bebeğe benzyr canım istersen bi doktora sor gazı için yapablcğnz bşy varmıymş?
Kakasını çok az yaptı ayaklarını karnına çekerek ağşıyor bi anda acı acı çığırıyor. Yüzüstü emzirebildm anca sırtüstü yatınca emmiyor acıdan. Susmuştu sallayınca ama sonra tekrar başladı sanırım kolik değil gaz

Nelere dikkat etmek lazım yemek konusunda

Canım umarım artmaz sarılığı sen emzirebildigin kadar emzir terleme çok fazlaydı ilk günlerde bende giderek azaliyor odemini atıyorsun sisliklerin gidiyor o terleme sayesinde ben bugün ayaklarima bakıp sonunda kendi kibar ayaklarimi gormenin mutluluğunu yasadim☺

Nelere dikkat etmek lazım yemek konusunda
Gaz yapacak hçbşy yeme canım. Nohut fasulye mercimk gibi. Asitli içeckler zaten içmiyosundr. Bazı insanlarda ayran bile çok gaz yapar mesela. Sen kendni bilirsin ne yedğnde gaz oluyosa sende onları yeme bisüre. Kendni özellikle ayaklarını sıcak tut. Üşütrsen de gaz yapıyo sende de bebekte de. Bol bol yemklerine kimyon at. Sabah bir akşam bir bardk rezene çayı iç.

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün bence kilosu iyi ben 39 da 3150 dogurdum☺ ablası umarım hemen benimser kardeşini anne yanında olması çok rahat ya kimse gitmesin ister

Bunları yapıyorum hepsini aslında ama bnmde gazım var niyeyse . Parmağıma zeytinyağ sürüp poposuna değdirdm yaptı kakasını geçti

xiexie nzh99 kizlar ödem konusunda gece uyumadan hemen önce magnezyum tableti yada tozunu icin uzerine de 1 bardak suyu icin öyle uyuyun . Böbreklerin süzme islemi icin magnezyum gerekliymis ve kolaylastiriyormus

Günaydın güzel anneler bizim gibi sona kalanlar için yazdiklariniz ne güzel tecrübe oluyor ilk hafta biraz zor geçiyor anlaşılan bir alışma süreci inş.çabuk geçer bebekleriniz normal bir rutine kavuşur o zamana kadar bizde katılırız aranıza inş.bebekleriniz de toparlamış olur da bize tavsiyelerde bulunursunuz

Amin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?
Ben 2.5cm açıklıkla 2 gün gezdim cnm. Hiç belli olmaz o. Bol bol yürü merdiven çık squat yap hurma ye. Çok faydasını görüceksin
Çok normal. O terlemeyle ödemlerin gidecek cnm. Bolca su iç. üşütmemeye dikkat et
Hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…