Seni şaşkın şey, ağzı açık uyuyor bir de
Maşallah pamuk prensese sağlıkla büyüsün inş
iyi olmaniza sevindim cnm.insAllah en kısa sürede kavusursunuz minik savasci meleginle
Daha da iyi olacak annesi meleğin gör bak ohhh vuslatta nazlı cıktı sadece
Geçmiş olsun canım tez zamanda kucağında olacak inş rabbim yardımcınız olsun
Canım inşallah eenn kısa zamnada sağlıkla alırsın kucağına. İyi olsun da buna da şükürdualarım sizinle
Maşallah canım gözünüz aydın olsunKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
Yürüyüş artık yapamıyorum canm malesef virüs sagolsun da hurma yiyorum squat da çok olmasa da yapıyorum. Benim çocuk bana sancidan başka birşey yapmıyor resmen eziyet ediyor vallaBen 2.5cm açıklıkla 2 gün gezdim cnm. Hiç belli olmaz o. Bol bol yürü merdiven çık squat yap hurma ye. Çok faydasını görüceksin
Çok normal. O terlemeyle ödemlerin gidecek cnm. Bolca su iç. üşütmemeye dikkat et
Hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün
İnşallah canım. Zor ama yeterki iyi olsun da ben sabırla beklerimCanım inşallah daha da iyi olur her şey.
Bir an önce alır gelirsin miniğini.
Çok zordur beklemek eminim ama bu günlerde geçecek.
Ben hiç magnezyum içmedim hamileliğimde de . Ama gece uyurken ayağımın altına yastık koymak da baya rahatlattı beni. Ayağı şiş olan arkadaşlarım deneyebilir
Oy maşallah ne tatlısın ne balsın sen ya
Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsünKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
emzikli anne de kullanabilir mi magnezyum? ben de dusundum ama malum doktora da gidemiyoruz ya soramadim.
O da boşaltamıyosa ne desem bilemedm canım. Benm ilk 10 gün çok fenaydı. Mastit olmamı lansinoh pompa önledi. Baya sağıp dolaba attım. Şimdi kuzumn emme refleksi gelştkçe gerek kalmadı. Duşa gir ardından sağ canım. 15 dk birini 15 dk diğerini.
hayırlı uğurlu olsun canimKızlar bende miniğimi kucağıma aldım9 Nisan saat sabah 9 buçukta katıldı Asel Hanım aramıza 37 haftalık doğum yaptım. 3200 kilosu. Biraz küçük geldi bana Ablası Eslem 3600du doğduğunda Biraz erken alındığı için kilosuda doğal olarak daha az. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Ertesi sabah eve geçtik. 2 tane prensesim var. Rabbim herkese sağlık versin. Bu arada bende sürekli terliyorum ve sonra üşüyorum sürekli sağım yapıyorum sarılık olmasın diye.. Sağıp biberonuylada içiriyorum. Eslem yani büyük bebeğim Aseli görünce pek hoşuna gitmedi doğal olarak ama yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. İnşallah hemen benimser kardeşini Lohusa kafası yaşıyorum bu arada. Annem yanımda ve gitmesini istemiyorum. Yalnızlıktan korkuyorum. Ne zaman böyle savunmasız olsam yalnızlık korkum iyice depreşiyor. Rabbim hep sevdiklerimizle beraber olmamızı nasip etsin. Şu virüste bir an önce temizlensin inşallah
Evet canım 12ydi en son perşembe günü emmiyordu doktorda mama verme demişti o değerden sonra makina aldım sağıp veriyorum şimdi 3 saatte bir 60 ml bacaklarına inmiş ama sarılığı yarın götürecem hastaneye inşallah bişe olmazAlarm kur canım ben öyle yapıyorm geceleri. İnsan yorgun olup sızıp kalabiliyr. Sık sık emzr sen kuzum bşy olmz inşallh. Değerine baktrmışmıydınız yüksek miydi?
Emse keşke sağıp veriyorum 3 saatte bir yarın götürecem hastaneye inşallah bişe olmamıştır canımCanım umarım artmaz sarılığı sen emzirebildigin kadar emzir terleme çok fazlaydı ilk günlerde bende giderek azaliyor odemini atıyorsun sisliklerin gidiyor o terleme sayesinde ben bugün ayaklarima bakıp sonunda kendi kibar ayaklarimi gormenin mutluluğunu yasadim☺
Benim vajina ve idrar yolu enfeksiyonum var halihazırda.. Hiç geçmedi hamilelik boyunca.. Ne gibi zararı oluyor bebeğe? Bana sadece erken doğum olabilir dendi.Bu arada kızlar kızımda enfeksiyon da çıkmış. Doktorlar hamileliğimin son zamanlarında vajina yada idrar enfeksiyonum olabileceğini söylüyor. Bazı hamileler bu enfeksiyonları anlamıyormuş bazıları belirtilerinş anlayıp doktoruna söylüyormuş. Ben anlamayanlardanım. Sezeryan olacağım için alttan muayne de edilmemiştim o yüzden doktorum da göremedi.
Henüz doğurmamış arkadaşlarm mutlaka bunu önemseyin dikkat edin kendinize
Yarım saat bir memeyi veriyorum canım sonra diğerini veriyorum. Benim oğlan küvözde eğitilmiş geldi 3 saate bir besleniyor aralarda uyuyor. O yüzden atıştırmalık değil doymalık besleniyor. Genelde her emmede ikisini de emziriyorum yarımşar saat. Kalan sütü de sağıp biberonla veriyorum ne kadar olursa. Bu şekilde doyup en az 3 saat uyuyorHerkese günaydınnnntaze ve daha önceden anne olan arkadaşlara bir sorum var. Bebeği ilk günden beri emzirirken çift meme mi emziriyorsunuz? Yoksa bir emmede sağdan, ikincide soldan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?