- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Mastit için ters emzirmeyi yap canım. Bebeğin ayakları senin koltuk altına doğru gelecek. Emzirirken masaj yap bir yandan da. Benim de açılmayan bir düğüm vardı ters emzirerek açıldı. Bir de banyoda sıcak suyla masaj yaparak açabilirsinT Tbfth @moon83misskokulumm Yazdıklarınız için Teşekkür ederim inşallah duygusal olarak hemen toparlanırım. Göğüslerimi sağmama rağmen mastit oluyor kızlar Başka çözüm bulan var mı?
Maşşallah canım ne güzel haberlerHayırlı geceler hanımlar ..
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim tek tek okudum ama tek tek cevap veremedim.
kızımı çarşamba gününden beri hiç görmedim ama iyi haberlerini aldık çok şükür
ciğerin zarındaki su tüp sayesinde temizlenmiş. Süt sağıp yolluyorum eşimle, daha yeni beslenmeye başladı fındığım çok şükür sütümle besleniyorHala makineye bağlı solunum alıp veriyor, yavaş yaval makineden de kurtulacak inşallah
babası doğduğundan beri hiç göremedi kızımı yani ona başka bebek gösterip bu senin kızın deseler inanır
Anne baba dahil bebeğin yanına kimse alınmıyor. Doktorlar da özel kıyafetler ile giriyor bebeklerin yanına.. hastane içine dahil kimse alınmıyor. Eşim doktorlarla görüşmeleri hastane dışında yapıyor. Bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Sezeryan dikişlerim ilk doğuma göre daha çok acıyor benmde , ayak şişmesi bende de var ama bugün daha bi iyi, şişler indi gibi.
Burası da günlüğüm gibi oldu içimi döküp gidiyorum :)
Herkes iyi miii ? Kimler doğurdu bakalm ? Çoğumuz kavuştu bebeğine sanırım❤
Maşallah kız büyümüş valla Asya
Inşallah kuzum olmamıştır bir şey sen besle ki değer yukselmesin 3 saat aralık uzun eğer sarılık varsa zorla da olsa beslemeye çalış ben zorla uyandiriyordum inan eşim topuklarına vuruyordu sert uyanmıyordu en son ısırdı küçük küçük ağlaya ağlaya besledimEmse keşke sağıp veriyorum 3 saatte bir yarın götürecem hastaneye inşallah bişe olmamıştır canım
İnşallah canım. 10 ginden sonra sarılık düşüşe geçiyo senin de artık yavaştan düşer çok fazla yükselcğni sanmam. Ama sık sık beslemen lazım. 16 olunca yatryolar daha var sennki yükselmemiştr inşallah.Evet canım 12ydi en son perşembe günü emmiyordu doktorda mama verme demişti o değerden sonra makina aldım sağıp veriyorum şimdi 3 saatte bir 60 ml bacaklarına inmiş ama sarılığı yarın götürecem hastaneye inşallah bişe olmaz
Benim de aynı sorun var gün içinde oluyor çok zor susuyor ya çok zorKakasını çok az yaptı ayaklarını karnına çekerek ağşıyor bi anda acı acı çığırıyor. Yüzüstü emzirebildm anca sırtüstü yatınca emmiyor acıdan. Susmuştu sallayınca ama sonra tekrar başladı sanırım kolik değil gaz
Çok teşekkür ederim canım benimGözünüz aydın kızlarAllah analı babalı büyütsün inşallah
Kaşıntı iyileşmeye başladığını gösteriyor pedinisık değiştir nemli bırakma gerilme için de Kisa zamanlı soğuk uygulama yapabilirsin rahatlar bayaMerhaba kızlar normal doğum yapanlar dikiş yerlerinizde gerilme ve sızlama gibi hisler var mı benim bugün 9.günüm. bi kaç gündür gerilme çekilme oluyor bazen de kaşıntı. Normal midir? Bakmaya da korkuyorum
Koalacım, gözünaydınHerkese günaydınnnntaze ve daha önceden anne olan arkadaşlara bir sorum var. Bebeği ilk günden beri emzirirken çift meme mi emziriyorsunuz? Yoksa bir emmede sağdan, ikincide soldan mı?
Hamileyken kullaniliyorsa emziren de kullanir bence hem ilac degil vitamin mineral sonuctaemzikli anne de kullanabilir mi magnezyum? ben de dusundum ama malum doktora da gidemiyoruz ya soramadim.
Gözün aygın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinDoğum yaptım kızlar sağolun darısı bekleyenlerin başına
Hamileliğin son zamanında annedeki enfeksiyon bebeğe geçebiliyormuş. Benm bebeğime bir de bu yüzden kuvözde iken antibiyotik kullanıyorlardı..Benim vajina ve idrar yolu enfeksiyonum var halihazırda.. Hiç geçmedi hamilelik boyunca.. Ne gibi zararı oluyor bebeğe? Bana sadece erken doğum olabilir dendi.
Hepimiz aynı durumdayız almila ağladı bugün baya eşim sinirlendi aaatlerce ağladım niye kızdın diye hormonlarya kızlar ben lohusa depresyonuna mi girdim nedir?
bugun amma agladım.eşim simdi koca bi fincan kahve getirdi de acildim.esime yatak odasının camını aç ben bebekle oturma odasina geciyorum ama aradaki kapilari kapat dedim.oda kapilarini yani.neyse yanimiza geldi oturuyoruz.ben basladim ya ben usuyorum.neden boyle usume geldi falan filan konusuyoruz.oturma oda kapisi 4 parmak falan acik bu arada ve ben cami tamamen unuttum.sonra birden aklima geldi oda kapisi kapali mi dedim.yo sen açık birak dedin ya diyor.ya dedim sen nasil bir adamsin.nasil kapiyi kapatmazsin.bebek kapiya yakin battaniyeye sarili yatiyordu.nasil kavrayip kucagima aldim.ve basladim aglamaya.ya hasta olursa yavrum diye 2 saate yakin patlayana kadar agladim.birakmadim cocugu falan.esim kucagimdan aldi.kendine gel hava kis degil 15 derece diyor ama ben agliyorum.bak yatak odasi bile 24 derece havasi bile sogumamis ki oturma.odasina hic etki etmez korkma desede ayılamadım desem yeri.ama hava sirkülasyonu diye birsey de var yani.adam da benle iki cocukla ugrasmaktam kafası durdu ona da kıyamıyorum.ama benim de sanki kafam açılmıyor.ben hiç iyi degilim ya.kucuk oglum gozume bakiyor.benim annem melek annem guzel annem deyip deyip opuyor.ilgi istiyor 3 yasinda.kucuk kizim sarilik geciriyor.ilgilenmem lazim.uyandirmak zor oluyor.bu sabah 4 saat uyumusumtam atlatiyoruz galiba derken gerileme olur mu?
ha bir de ameliyat dikisimi kontrol ettirmem lazim.doktorum once gel dedi.cocuk doktoru cagirmadi kontrole deyince o zaman sadece dikisin resmini at dedi.resimden nasil anlayacak.gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum.kafam calismiyor sanki ya
ya biliyorum sizler de cogunlukla lohusasiniz.ama eminim bu kafayi atanlar da vardir yasayanlar da.diger yandan son gunlerin stresini yasayanlar var.canini sıkmak istemiyorum ama kime dert yanacagimi da bilemedim.
ay maşallah size canmMaşşallah canım ne güzel haberlerne güzelmiş hastaneniz tam güvenlikli. Benim oğlan da yattı hastanede ama maalesef çok önlemli değil gibilerdi hep tedirgin oldum. Maske vs takmıyordu hemşireler. Tek hemşire vardı ama nöbet değişimi yapıyorlardı. İster istemez dışardan geliyorlar falan içim içimi yedi hep. Anneleri de emzirmek için alıyorlardı sadece. Çok şükür sağsağlim çıkardık. 7 gün oldu takip ediyorum belirti vs de yok insanın aklına neler geliyor
Canım, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt bebeğini☀Kızlar ya bebeğim 19 saat uyuyor bu sürede emerken veya arada bir kısa kısa uyanıp 5-10 dk etrafa bakıyor. Uyandığında tam beş saat hiç uyumuyor ve sürekli huysuz memeyi kabul etmiyor bu sürede hep hırçın çığırıyor. Bugün yalancı emzik verip ayağımda sallamaya başladım sakinleşti. Neden olur bu ağlama krizi sıkıntısı yok az önce kakasınıda yaptı. Kolik böyle birşey mi? Hiç bi fikrim yok niye böyle olduğuyla ilgili sizin bi fikriniz var mı
Bir an önce sağlıcakla kavuşun inşallahay maşallah size canm
İnşallah bize de sağsalim çıkarmak nasip olur
kaç gün kalmıştı sizinki ?
hastane özel de değil tıpfakültesi
yenidoğan bölümü tamamen ayrı bir bölüm iyi bakılıyor çok şükür ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?