2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mastit için ters emzirmeyi yap canım. Bebeğin ayakları senin koltuk altına doğru gelecek. Emzirirken masaj yap bir yandan da. Benim de açılmayan bir düğüm vardı ters emzirerek açıldı. Bir de banyoda sıcak suyla masaj yaparak açabilirsin

Maşşallah canım ne güzel haberler ne güzelmiş hastaneniz tam güvenlikli. Benim oğlan da yattı hastanede ama maalesef çok önlemli değil gibilerdi hep tedirgin oldum. Maske vs takmıyordu hemşireler. Tek hemşire vardı ama nöbet değişimi yapıyorlardı. İster istemez dışardan geliyorlar falan içim içimi yedi hep. Anneleri de emzirmek için alıyorlardı sadece. Çok şükür sağsağlim çıkardık. 7 gün oldu takip ediyorum belirti vs de yok insanın aklına neler geliyor

agacsizkoalaa kuzum 5. Günden sonra baya rahatliosun ben artık her isimi yapıyorum 11. Gundeyim ince sızı givi kaldı sadece ağrılarım banyomu kendim yaptım dün annem yanımda diye yatmadım ha yemek ve temizlik yapmadım ama her isimi 2. Günden beri ben yaptım kimseden destek almadım sürekli evin icind3 yürüdüm ne kadar haraket o kadar iyi

Emse keşke sağıp veriyorum 3 saatte bir yarın götürecem hastaneye inşallah bişe olmamıştır canım
Inşallah kuzum olmamıştır bir şey sen besle ki değer yukselmesin 3 saat aralık uzun eğer sarılık varsa zorla da olsa beslemeye çalış ben zorla uyandiriyordum inan eşim topuklarına vuruyordu sert uyanmıyordu en son ısırdı küçük küçük ağlaya ağlaya besledim aralığı daraltmaya çalış emmesi sarılık geçtikçe düzeliyor benimki alarm kuruyorum ama kendi uyanmaya başladı alardan onca insallah seninki de düzelir bebegim sıkma sen canini

İnşallah canım. 10 ginden sonra sarılık düşüşe geçiyo senin de artık yavaştan düşer çok fazla yükselcğni sanmam. Ama sık sık beslemen lazım. 16 olunca yatryolar daha var sennki yükselmemiştr inşallah.

Benim kız mamasını hep genzine kaçırıyor 36 haftalık doğdu ondan mı bilmiyorum çok üzülüyorum başına gelen var mı

Benim de aynı sorun var gün içinde oluyor çok zor susuyor ya çok zor

Bu arada benim de ödemin çok oldu bacaklarımda birden kendi geçti çok su içtim biraz yürüdüm biraz dinlendim bacak ayak şişmesi oluyor

Merhaba kızlar normal doğum yapanlar dikiş yerlerinizde gerilme ve sızlama gibi hisler var mı benim bugün 9.günüm. bi kaç gündür gerilme çekilme oluyor bazen de kaşıntı. Normal midir? Bakmaya da korkuyorum
Kaşıntı iyileşmeye başladığını gösteriyor pedinisık değiştir nemli bırakma gerilme için de Kisa zamanlı soğuk uygulama yapabilirsin rahatlar baya

Herkese günaydınnnn taze ve daha önceden anne olan arkadaşlara bir sorum var. Bebeği ilk günden beri emzirirken çift meme mi emziriyorsunuz? Yoksa bir emmede sağdan, ikincide soldan mı?
Koalacım, gözünaydın Hayırlı uğurlu olsun , anneli babalı büyüsün
Benimki 2 saatte 1 emiyor, o nedenle bir birini bir diğerini veriyorum. Sanırım büyüdükçe bir seferde ikisini emecek. Yavaştan başladı gibi.

ya kızlar ben lohusa depresyonuna mi girdim nedir?
bugun amma agladım.eşim simdi koca bi fincan kahve getirdi de acildim.esime yatak odasının camını aç ben bebekle oturma odasina geciyorum ama aradaki kapilari kapat dedim.oda kapilarini yani.neyse yanimiza geldi oturuyoruz.ben basladim ya ben usuyorum.neden boyle usume geldi falan filan konusuyoruz.oturma oda kapisi 4 parmak falan acik bu arada ve ben cami tamamen unuttum.sonra birden aklima geldi oda kapisi kapali mi dedim.yo sen açık birak dedin ya diyor.ya dedim sen nasil bir adamsin.nasil kapiyi kapatmazsin.bebek kapiya yakin battaniyeye sarili yatiyordu.nasil kavrayip kucagima aldim.ve basladim aglamaya.ya hasta olursa yavrum diye 2 saate yakin patlayana kadar agladim.birakmadim cocugu falan.esim kucagimdan aldi.kendine gel hava kis degil 15 derece diyor ama ben agliyorum.bak yatak odasi bile 24 derece havasi bile sogumamis ki oturma.odasina hic etki etmez korkma desede ayılamadım desem yeri.ama hava sirkülasyonu diye birsey de var yani.adam da benle iki cocukla ugrasmaktam kafası durdu ona da kıyamıyorum.ama benim de sanki kafam açılmıyor.ben hiç iyi degilim ya.kucuk oglum gozume bakiyor.benim annem melek annem guzel annem deyip deyip opuyor.ilgi istiyor 3 yasinda.kucuk kizim sarilik geciriyor.ilgilenmem lazim.uyandirmak zor oluyor.bu sabah 4 saat uyumusum tam atlatiyoruz galiba derken gerileme olur mu?
ha bir de ameliyat dikisimi kontrol ettirmem lazim.doktorum once gel dedi.cocuk doktoru cagirmadi kontrole deyince o zaman sadece dikisin resmini at dedi.resimden nasil anlayacak.gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum.kafam calismiyor sanki ya
ya biliyorum sizler de cogunlukla lohusasiniz.ama eminim bu kafayi atanlar da vardir yasayanlar da.diger yandan son gunlerin stresini yasayanlar var.canini sıkmak istemiyorum ama kime dert yanacagimi da bilemedim.

Benim vajina ve idrar yolu enfeksiyonum var halihazırda.. Hiç geçmedi hamilelik boyunca.. Ne gibi zararı oluyor bebeğe? Bana sadece erken doğum olabilir dendi.
Hamileliğin son zamanında annedeki enfeksiyon bebeğe geçebiliyormuş. Benm bebeğime bir de bu yüzden kuvözde iken antibiyotik kullanıyorlardı..

Hepimiz aynı durumdayız almila ağladı bugün baya eşim sinirlendi aaatlerce ağladım niye kızdın diye hormonlar ben dikişler için gitmedim resimden bilir doktor tabi enfeksiyon var mı diye bakacak oda belli olur akıntı kızarıklık koku olur. Ortalık düzelince giderim ben sen bilirsin tabi canım yine de

ay maşallah size canm
İnşallah bize de sağsalim çıkarmak nasip olur
kaç gün kalmıştı sizinki ?
hastane özel de değil tıpfakültesi
yenidoğan bölümü tamamen ayrı bir bölüm iyi bakılıyor çok şükür

Canım, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt bebeğini☀
ikisinde de kolik yaşamadım, onun için onu bilemiyorum ama başka bir şeye dikkat etmek lazım ; alt değişimini aydınlık yerde kontrol ederek yapmak gerekiyor. Pişik veya kızarıklık varsa o da çok rahatsız eder bebeği canı yandığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…