Uzun zamanlar giremiyorum, senin de gözün aydın canım, sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğiniHepimiz aynı durumdayız almila ağladı bugün baya eşim sinirlendi aaatlerce ağladım niye kızdın diye hormonlarben dikişler için gitmedim resimden bilir doktor tabi enfeksiyon var mı diye bakacak oda belli olur akıntı kızarıklık koku olur. Ortalık düzelince giderim ben sen bilirsin tabi canım yine de
Amin canım inşallah çok sağolBir an önce sağlıcakla kavuşun inşallah
Senin adina cok sevindim bKızlar günaydın2.günden bildiriyorum çok yorucu gece 3'e kadar herşey çok iyiydi. Beslendi uyudu ama 3'ten sonra sütüm az geldi, doğru düzgün yemek vs yiyemiyorum ve ilk gün olduğu için. Kuzum doymadı 6ya kadar memeye al bırak yaptık sürekli. 6da en sonunda bebek hemşiresine söyledim 15 cc mama verdi. Şimdi hala uyuyor. Beni sorarsanız eğer yürüttüklerinden beri 7 8 kez kalktım. Ancak kalkışlar zorlu, yürüdükçe açılıyorsunuz evet ama yürümeye başlayana kadar. Dikiş yerlerim acıyor, birde üstüne yanlış pozisyonda emzirmişim omzum ve sırt ağrısından ağladım gece. Sıcak uygulama ve ağrı kesici jel ile toparladım. Eşim mahvoldu zaten, 1 saat anca uyumuştur. Hep uyu sen ben bakarım deyip uyuttu beni sağolsun. Bizde durumlar böyle. Umarım şu ağrılarım ve ödemim hemen geçer.
Senin adina cok sevindim bende Acillere tasindim 3 defa bebek hastaneden ciktigimiz gun krizlere girdi sabaha kadar morardi hic susmadi megersem süt alerjisi varmis beni diyete soktu doktor sut urunlrrini yasakladi dikis agrilarim ve sirt agrim cok fazla zor bir surecten geciyoruz ama bunada sukur sende iyisin bebeginde iyi sevindimKızlar günaydın2.günden bildiriyorum çok yorucu gece 3'e kadar herşey çok iyiydi. Beslendi uyudu ama 3'ten sonra sütüm az geldi, doğru düzgün yemek vs yiyemiyorum ve ilk gün olduğu için. Kuzum doymadı 6ya kadar memeye al bırak yaptık sürekli. 6da en sonunda bebek hemşiresine söyledim 15 cc mama verdi. Şimdi hala uyuyor. Beni sorarsanız eğer yürüttüklerinden beri 7 8 kez kalktım. Ancak kalkışlar zorlu, yürüdükçe açılıyorsunuz evet ama yürümeye başlayana kadar. Dikiş yerlerim acıyor, birde üstüne yanlış pozisyonda emzirmişim omzum ve sırt ağrısından ağladım gece. Sıcak uygulama ve ağrı kesici jel ile toparladım. Eşim mahvoldu zaten, 1 saat anca uyumuştur. Hep uyu sen ben bakarım deyip uyuttu beni sağolsun. Bizde durumlar böyle. Umarım şu ağrılarım ve ödemim hemen geçer.
Teşekkür ederimCanım, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt bebeğini☀
ikisinde de kolik yaşamadım, onun için onu bilemiyorum ama başka bir şeye dikkat etmek lazım ; alt değişimini aydınlık yerde kontrol ederek yapmak gerekiyor. Pişik veya kızarıklık varsa o da çok rahatsız eder bebeği canı yandığı için.
Hepimiz aynı durumdayız almila ağladı bugün baya eşim sinirlendi aaatlerce ağladım niye kızdın diye hormonlarben dikişler için gitmedim resimden bilir doktor tabi enfeksiyon var mı diye bakacak oda belli olur akıntı kızarıklık koku olur. Ortalık düzelince giderim ben sen bilirsin tabi canım yine de
Belimin kalca kemigi üstünde sag sol kisimda cekilme oluyor yurumeye baslayinca pelvis kemigi agrisi zaten hic demiyim mahvediyor bende de oluyor yani canim bunlar hepKızlar bugün evin yakınındaki markete gittim mecburen. Gidip gelene kadar kasıklarım belim çok fena ağrıdı. Doğumu yaklaşanlar sizde de oluyor mu böyle? Evin içinde gezerken çok bir şey yok ama markete yürüyünce böyle oluyor.
Kusura bakmayın kızlar yazamadım. Ben cuma akşamı saat 19.45 te doğum yaptım. Suni sancı ile 5 cm açılmadan sonra epidural aldım sonrası oldukça kolay ilerledi epidural muhteşem bir şeymiş çok kolay bir doğumdu 3 ıkınmada kızım kucağımdaydı 3600 kg 50 cm de boyu var emme sıkıntısı yaşadık cuma ve cumartesi ama şükür pazar sabah 4 itibariyle meme işini kavradı azıcık şekerli su sürüp verdim memelerimi başka çarem yoktu açlık krizine girdi çiş bile yapamadı yavrum şimdi şükürler olsun iyiyiz.
Bende sürekli var canm alt kısmım dahi ağrıyor belim sancım olduğunda daha bi çok ağrıyor normalde de var yürümek zor geliyor artık normal galiba bunlarKızlar bugün evin yakınındaki markete gittim mecburen. Gidip gelene kadar kasıklarım belim çok fena ağrıdı. Doğumu yaklaşanlar sizde de oluyor mu böyle? Evin içinde gezerken çok bir şey yok ama markete yürüyünce böyle oluyor.
Canım bende de oluyor. Evde bile oluyor benim hatta. Belim hep ağrıyor zaten. Bebek mesaneme çok baskı yapıyor. Sürekli çişe gidiyorum mecbur. Az kaldı geçecek bu günlerKızlar bugün evin yakınındaki markete gittim mecburen. Gidip gelene kadar kasıklarım belim çok fena ağrıdı. Doğumu yaklaşanlar sizde de oluyor mu böyle? Evin içinde gezerken çok bir şey yok ama markete yürüyünce böyle oluyor.
Canım çok şükür gözün aydınKusura bakmayın kızlar yazamadım. Ben cuma akşamı saat 19.45 te doğum yaptım. Suni sancı ile 5 cm açılmadan sonra epidural aldım sonrası oldukça kolay ilerledi epidural muhteşem bir şeymiş çok kolay bir doğumdu 3 ıkınmada kızım kucağımdaydı 3600 kg 50 cm de boyu var emme sıkıntısı yaşadık cuma ve cumartesi ama şükür pazar sabah 4 itibariyle meme işini kavradı azıcık şekerli su sürüp verdim memelerimi başka çarem yoktu açlık krizine girdi çiş bile yapamadı yavrum şimdi şükürler olsun iyiyiz.
Canm hiç üzülme hem zayıf dahi olmuş olsa onlar daha çabuk ve daha iyi gelişir derler unutma. Hem sen alışmadığın için bu sürece sana öyle geliyordur bence. Minicik migdesi var onun annesi belki doyuyordur sen bilemedin mama fazla da gelmiş olabilir canm daha çok küçük o. Şu bir ayı atlatırsan bence her şekilde alışmış olup doyduğunu vs daha iyi anlarsın canm. Kafana takip sütünü etkilemeKızlar selam,
Ya ben silikon ucla emzirmeye calisiyorum doyduğunu nasıl anlıcam bilemiyorum sabah emzirdim sonra açtır diye mama yaptim uyukluyirdu verdiğim mamayı birden kustu yine çok moralim bozuluyor böyle oluncagecede zar zor uyuttum ağlıyordu ağzını açıp aranıyordu 30 cc daha yapıp verdiğimde uyudu. Bugün bebeği yıkadığımizda annem zayıf dedi çok üzüldüm daba 13 gunluk yavrucumm besleyemiyormuyum yapamıyor muyum anlamadim
Canım bende başta silikon uç kullandım çok uxun sürüyordu emzirmelerim ve doymuyordu şimdi kullanmıyorum ucum hala çok çıkık değil ama alttan ve üstten memeyi tutunca alabiliyo ağzına artık oğlum, bir doktora sorduğumsa o uçla yeteri kadar çekemez dedi bende bıraktım bazen çok uğraştırıyo ama daha rahat emiyo çok şükürKızlar selam,
Ya ben silikon ucla emzirmeye calisiyorum doyduğunu nasıl anlıcam bilemiyorum sabah emzirdim sonra açtır diye mama yaptim uyukluyirdu verdiğim mamayı birden kustu yine çok moralim bozuluyor böyle oluncagecede zar zor uyuttum ağlıyordu ağzını açıp aranıyordu 30 cc daha yapıp verdiğimde uyudu. Bugün bebeği yıkadığımizda annem zayıf dedi çok üzüldüm daba 13 gunluk yavrucumm besleyemiyormuyum yapamıyor muyum anlamadim
Geçmiş olsun, süt çok gaz yapar sana da bebeğe de. Yakında geçecekTeşekkür ederim
Gazı var kızımın sabahtan beri ağlıyor hiç uyumadı. Kimyon kaynatıp verdik zeytinyağ verdim. İlaç aldı geldi eşim ara ara sancısı tutuyor yavaş yavaş atıyor gazı.
bende de gaz var ordan geçiyo bebeğe. Ayaklarımda çorap sırtımda hırka.Çok terliyorum ondan mı gaz oldu acaba ya. Onun şurubundan bende içiyorum. Kimyon atıyorum yiyeceklere rezene içiyorum. Süt ve çikolata yedim çok ondan oldu sanırım bu gaz
Bir haftalık kuzum kucağımda kavrandıkça içim parçalanıyo
Ayy canim Tutamıyor henüz benimki birde sinirlenip ağlıyor bende korkuyorum zarar vericem diye zorlaamıyorum ah çok zormuş hiç bilemedim böyle olacağını..Canım bende başta silikon uç kullandım çok uxun sürüyordu emzirmelerim ve doymuyordu şimdi kullanmıyorum ucum hala çok çıkık değil ama alttan ve üstten memeyi tutunca alabiliyo ağzına artık oğlum, bir doktora sorduğumsa o uçla yeteri kadar çekemez dedi bende bıraktım bazen çok uğraştırıyo ama daha rahat emiyo çok şükür
Canim ınsallah hemen gecer şu zor günler..Canm hiç üzülme hem zayıf dahi olmuş olsa onlar daha çabuk ve daha iyi gelişir derler unutma. Hem sen alışmadığın için bu sürece sana öyle geliyordur bence. Minicik migdesi var onun annesi belki doyuyordur sen bilemedin mama fazla da gelmiş olabilir canm daha çok küçük o. Şu bir ayı atlatırsan bence her şekilde alışmış olup doyduğunu vs daha iyi anlarsın canm. Kafana takip sütünü etkileme
Benimkide öyle hatta bazen kafa atıyo resmen memeye ama zamanla olacak biraz sabır lazım,başlarda sinirlerim bozuluyodu ağlıyordum şimdi 26 günlüğüz daha iyiyiz sen de biraz sabret. Ben silikon uçla verirken bi süre emdikten sonra onu çıkarıp çıplak vermye devam ettim sen de ara ara dene öyle alışacaktır illakiAyy canim Tutamıyor henüz benimki birde sinirlenip ağlıyor bende korkuyorum zarar vericem diye zorlaamıyorum ah çok zormuş hiç bilemedim böyle olacağını..
Toplam 6 gün kaldı canım. Özel hastaneydi. Çok iyi baktı hemşireler aslında hergün banyosunu vs yaptırmışlar mis gibiydi bir de 2 bebek vardı oğlumla birlikte. Ama işte korona için biraz gevşekler gibi geldi hep banaay maşallah size canm
İnşallah bize de sağsalim çıkarmak nasip olur
kaç gün kalmıştı sizinki ?
hastane özel de değil tıpfakültesi
yenidoğan bölümü tamamen ayrı bir bölüm iyi bakılıyor çok şükür ❤
Aslnda işaretleri doğru takip etmişsin. Emip uyukluyorsa nispeten doymuştur, mama vermeye gerek yok o zamanlar.Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?