2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uzun zamanlar giremiyorum, senin de gözün aydın canım, sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini

Senin adina cok sevindim b
Senin adina cok sevindim bende Acillere tasindim 3 defa bebek hastaneden ciktigimiz gun krizlere girdi sabaha kadar morardi hic susmadi megersem süt alerjisi varmis beni diyete soktu doktor sut urunlrrini yasakladi dikis agrilarim ve sirt agrim cok fazla zor bir surecten geciyoruz ama bunada sukur sende iyisin bebeginde iyi sevindim

Teşekkür ederim
Gazı var kızımın sabahtan beri ağlıyor hiç uyumadı. Kimyon kaynatıp verdik zeytinyağ verdim. İlaç aldı geldi eşim ara ara sancısı tutuyor yavaş yavaş atıyor gazı.
bende de gaz var ordan geçiyo bebeğe. Ayaklarımda çorap sırtımda hırka.Çok terliyorum ondan mı gaz oldu acaba ya. Onun şurubundan bende içiyorum. Kimyon atıyorum yiyeceklere rezene içiyorum. Süt ve çikolata yedim çok ondan oldu sanırım bu gaz
Bir haftalık kuzum kucağımda kavrandıkça içim parçalanıyo

ne kadar sürer bu psikoloji ya.muhtemelen dikis sızısı gecince kendimi daha iyi hissederim herhalde.ay simsi nasil uzuldum o kadar bos agladim eşimi de çocugumu da üzdüm diye.simdi de bebegimin gobegi minnacık kanamiş.ama daha duşmedi.koku vs yok.sprey verdi doktor onu sıktım.ama bu kadarcık kanama kötü bir şey değildir demi?

Belimin kalca kemigi üstünde sag sol kisimda cekilme oluyor yurumeye baslayinca pelvis kemigi agrisi zaten hic demiyim mahvediyor bende de oluyor yani canim bunlar hep

Kusura bakmayın kızlar yazamadım. Ben cuma akşamı saat 19.45 te doğum yaptım. Suni sancı ile 5 cm açılmadan sonra epidural aldım sonrası oldukça kolay ilerledi epidural muhteşem bir şeymiş çok kolay bir doğumdu 3 ıkınmada kızım kucağımdaydı 3600 kg 50 cm de boyu var emme sıkıntısı yaşadık cuma ve cumartesi ama şükür pazar sabah 4 itibariyle meme işini kavradı azıcık şekerli su sürüp verdim memelerimi başka çarem yoktu açlık krizine girdi çiş bile yapamadı yavrum şimdi şükürler olsun iyiyiz.

Kızlar selam,
Ya ben silikon ucla emzirmeye calisiyorum doyduğunu nasıl anlıcam bilemiyorum sabah emzirdim sonra açtır diye mama yaptim uyukluyirdu verdiğim mamayı birden kustu yine çok moralim bozuluyor böyle olunca gecede zar zor uyuttum ağlıyordu ağzını açıp aranıyordu 30 cc daha yapıp verdiğimde uyudu. Bugün bebeği yıkadığımizda annem zayıf dedi çok üzüldüm daba 13 gunluk yavrucumm besleyemiyormuyum yapamıyor muyum anlamadim

Canım gözün aydın kolay olmasına çok sevindim. Epidurali sen mi istedin onlar mı veriyorlar. Zorlu günler geride kalmış gibi. Hep böyle iyi olun

Bende sürekli var canm alt kısmım dahi ağrıyor belim sancım olduğunda daha bi çok ağrıyor normalde de var yürümek zor geliyor artık normal galiba bunlar

Canım bende de oluyor. Evde bile oluyor benim hatta. Belim hep ağrıyor zaten. Bebek mesaneme çok baskı yapıyor. Sürekli çişe gidiyorum mecbur. Az kaldı geçecek bu günler
Canım çok şükür gözün aydın İlk günler süt olmaması en büyük korkum. Bol bol sütleri iz olsun, emsin bebişle inşallah

Canm hiç üzülme hem zayıf dahi olmuş olsa onlar daha çabuk ve daha iyi gelişir derler unutma. Hem sen alışmadığın için bu sürece sana öyle geliyordur bence. Minicik migdesi var onun annesi belki doyuyordur sen bilemedin mama fazla da gelmiş olabilir canm daha çok küçük o. Şu bir ayı atlatırsan bence her şekilde alışmış olup doyduğunu vs daha iyi anlarsın canm. Kafana takip sütünü etkileme

Canım bende başta silikon uç kullandım çok uxun sürüyordu emzirmelerim ve doymuyordu şimdi kullanmıyorum ucum hala çok çıkık değil ama alttan ve üstten memeyi tutunca alabiliyo ağzına artık oğlum, bir doktora sorduğumsa o uçla yeteri kadar çekemez dedi bende bıraktım bazen çok uğraştırıyo ama daha rahat emiyo çok şükür

Geçmiş olsun, süt çok gaz yapar sana da bebeğe de. Yakında geçecek

Ayy canim Tutamıyor henüz benimki birde sinirlenip ağlıyor bende korkuyorum zarar vericem diye zorlaamıyorum ah çok zormuş hiç bilemedim böyle olacağını..

Canim ınsallah hemen gecer şu zor günler..

Ayy canim Tutamıyor henüz benimki birde sinirlenip ağlıyor bende korkuyorum zarar vericem diye zorlaamıyorum ah çok zormuş hiç bilemedim böyle olacağını..
Benimkide öyle hatta bazen kafa atıyo resmen memeye ama zamanla olacak biraz sabır lazım,başlarda sinirlerim bozuluyodu ağlıyordum şimdi 26 günlüğüz daha iyiyiz sen de biraz sabret. Ben silikon uçla verirken bi süre emdikten sonra onu çıkarıp çıplak vermye devam ettim sen de ara ara dene öyle alışacaktır illaki

Toplam 6 gün kaldı canım. Özel hastaneydi. Çok iyi baktı hemşireler aslında hergün banyosunu vs yaptırmışlar mis gibiydi bir de 2 bebek vardı oğlumla birlikte. Ama işte korona için biraz gevşekler gibi geldi hep bana

Aslnda işaretleri doğru takip etmişsin. Emip uyukluyorsa nispeten doymuştur, mama vermeye gerek yok o zamanlar.
Ağlayıp aranıyorsa açtır, 30 cc vermişsin uyumuş. Hastaneden çıkıp gelirkenki gramını biliyorsan haftada 150 gr-200 gr alıyorsa yeterli. Yani 1 ayda 1 kg gibi alırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…