2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kaç kilo ki canım? Ben de 2900 falan doğmuşum, annem ilk gördüğünde ay bu ne küçük demiş hatta Ebeler büyür o büyür demişler. Hakikaten benim bebekliğim epey topluymuş. Fotoğraflarım da var. Bir kaç aya yanaklarım patlayacak hale gelmiş bildiğin Okul dönemine kadar da öyleydim. Eltimin kızı da 2850 doğdu, sonra bir toparladı o da pofidik oldu Zayıflık konusunda canını sıkma eğer sağlığını etkileyen bir sorunu yoksa..

Canım dikişler için gelme dedi benim doktorum ortalık karışık onun için evinden çıkma, bebeğine ve kendine iyi bak dedi. Kanama, iltihap vs görmezsen bişey yoktur dedi. Çok şükür bir sıkıntım yok sadece bitiş yeri arada yanıyor başka bir şikayetim yok gitmeyeceğim o yüzden. Yaşadıkların da normal geçecek inşallah. Hep geçecek diye kendine telkinde bulun. Çoğu kadın yaşıyor hele de şu dönemde herkes evde bunalıyor. Ben de 2.kızımda yaşadım zamanla geçti gitti

Anam o ne sinir öyle kafa atacak kadar Biz bunları iyi şımartıyoruz heralde karnımızdalarken Benimki elimi kolumu göbeğime yaslasam itiyor bir taraflarıyla, doğunca seninki gibi kafa da atar o zaman

Saatlerdir susmadan ağlıyor kozarıyor birşey olur mu
Başka bir sıkıntısı olmadığından emin misin canım?
Ben takip edemiyorum konuları,
Açlık, gaz, alt temizliği, pişik yarası, burun tıkanıklığı, yüksek ses fazla ışık, çeşitli yerlerinde ağrı, bunlar bebek ağlarsa ilk kontrol edilmesi gerekenler... Saatlerce ağlaması koliklik olabilir ama bilemedim

Canım gözün aydın kolay olmasına çok sevindim. Epidurali sen mi istedin onlar mı veriyorlar. Zorlu günler geride kalmış gibi. Hep böyle iyi olun

Teşekkür ederim canım epidural ben istedim çok uzun saat sancı çekince gücüm kalmadı. Epidurali söyledi hemşireler hemen yapın dedim ve muhteşem bir şeydi ağrım hafifledi doğum hızlandı.

Hayırlı olsun gözünaydın ; maşallah ne güzel doğumun olmuş darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Teşekkür ederim canım epidural ben istedim çok uzun saat sancı çekince gücüm kalmadı. Epidurali söyledi hemşireler hemen yapın dedim ve muhteşem bir şeydi ağrım hafifledi doğum hızlandı.

Anladım canım. Eğer dayanamazsam bende isterim diye düşündüm. Bakalım normal mi olacak nasıl olacak o da net değil ama hayırlısı artık.

Canim ınsallah hemen gecer şu zor günler..
Geçer canm sen kafana takma yeterki alışma süreci bunlar hep e malum yanına gelenin de olamıyor destek çıkıp biseyler anlatsalar. Hem bence tek başına yapmak daha iyi ben de imkan olsa tek durmayı tercih ederdim özgüvenin yerine gelir en azından kendin yapınca

Kilo durumları konuşulmuş kızlar ben doğuma gittiğim kilodayım hemen hemen 2 kilo falan eksildi daha doğrusu hastaneden daha zayıf gelmiştim sanırım ama 26 günde tosuncuk gibi oldum emzirdikçe tatlı aş eriyorum canım herşeyi yemek istiyor. Yapıp yapıp yiyoruz evde. Kızlarıma veriyorum tarifi hadi kızlar yapın şunu diyorum kek, kurabiye ne varsa yapıyorlar kuzular yiyoruz. Emzirirken hep kilo alırım ben zaten hamileyken 9 kilo almıştım. Sütüm olsun da ben veririm sonra koşturmaktan inşallah
Bir de solgar brewer's yeast vitamin varmış ondan alacam süt için. Hem sütü hem de kalitesini arttırıyormuş. Bestlak almıştım o da faydalı oldu arttırdı sütü ama küçücük şişesi bitmek üzere. İçerik olarak humana ya benziyor zaten.

Canım, brewer's yeast'i doktora danışıp al olur mu , naçizane
Ben de alacaktım gebeyken, bana niye hatırlamıyorum, önerilmedi

Kızlar ben sıcak su torbasını hastane çantamdan çıkarmıştım sizce geri koyayım mı? Orada sıcak su bulabilir miyim ayrıca?

Kızlar ben sıcak su torbasını hastane çantamdan çıkarmıştım sizce geri koyayım mı? Orada sıcak su bulabilir miyim ayrıca?
Canım sıcak suyu sezeryan sonrası omuzlarım koydum çünkü ağrıdan duramadım hastanede sıcak su oluyor sebilllerde hemşire den istedik biz torbayı ama 1 saate ancak getirdi baktık olmuyor su şişesine koyup onuda omzuma tuttum sıcak su olmadan duramadım ben.

Kızlar doğum yapanlar hayırlı olsun. Biz doktora gittik 17. Gününde düştü göbeği kızımın tsh a baktı sonuç iyi diğer kızlarımda geç düşmüştü genetik o zaman dedi. Sarılık bitmiş ve 15 günde 450 gr almış iyi dedi doktorumuz

Ay tekrardan alayım yanıma o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…