HahaAnam o ne sinir öyle kafa atacak kadarBiz bunları iyi şımartıyoruz heralde karnımızdalarken Benimki elimi kolumu göbeğime yaslasam itiyor bir taraflarıyla, doğunca seninki gibi kafa da atar o zaman
Sağol canim ya eşimde mamaya karşı ama napayım emmiyor zorlaniyorum baya 13 gündür hergun uğraşıyorum. Disaridada bir bela var insan doktora gitmeye korkuyor. Insallah ıyi olur. Bu arada sen nasilsin bayadır girmiyorsun ? Umarım herşey yolundadır.Aslnda işaretleri doğru takip etmişsin. Emip uyukluyorsa nispeten doymuştur, mama vermeye gerek yok o zamanlar.
Ağlayıp aranıyorsa açtır, 30 cc vermişsin uyumuş. Hastaneden çıkıp gelirkenki gramını biliyorsan haftada 150 gr-200 gr alıyorsa yeterli. Yani 1 ayda 1 kg gibi alırsa.
Canim 3 kilo doğdu hastaneden çıktığımızda 2900 dediler, 1. Haftada kontrole götürdüğümüzde 3100 dedi. Suan bilmiyorum. Umarım almıştır.Kaç kilo ki canım? Ben de 2900 falan doğmuşum, annem ilk gördüğünde ay bu ne küçük demiş hattaEbeler büyür o büyür demişler. Hakikaten benim bebekliğim epey topluymuş. Fotoğraflarım da var. Bir kaç aya yanaklarım patlayacak hale gelmiş bildiğin Okul dönemine kadar da öyleydim. Eltimin kızı da 2850 doğdu, sonra bir toparladı o da pofidik oldu Zayıflık konusunda canını sıkma eğer sağlığını etkileyen bir sorunu yoksa..
Bende herseye aglar oldum. Valla öyle yapicam cnm bir tutsa ense sütte gelse bol bol rahatlayacaz..Benimkide öyle hatta bazen kafa atıyo resmen memeye ama zamanla olacak biraz sabır lazım,başlarda sinirlerim bozuluyodu ağlıyordum şimdi 26 günlüğüz daha iyiyiz sen de biraz sabret. Ben silikon uçla verirken bi süre emdikten sonra onu çıkarıp çıplak vermye devam ettim sen de ara ara dene öyle alışacaktır illaki
Doktorla görüşemiyoruz ki canım gidip gelemiyoruz zaten. Karaciğer değerlerime kontrole gittim 2 hafta önce. Tüm değerlerim normale dönmüştü.doktor senin sorunu bebek yapıyormuş o çıkınca sorun kalmamış dedi. Yine de bakıyım bir ilacın prospektüsüneCanım, brewer's yeast'i doktora danışıp al olur mu , naçizane
Ben de alacaktım gebeyken, bana niye hatırlamıyorum, önerilmedi
Nasıl anladin canm pembemsi kan mi geldiMerhaba kizlar ben de 38+2yim. Bugün nişanım geldi. Bakalım doğum ne zaman başlayacak heyecanlandım.
Sağlıkla al kucağına insallahKızlar yarın son görüş günümüz bende son hazırlıklar temizlik yaptım duşa giricem şimdi ama valizi tekrar elden geçirdim 2 gece kalacağımız için kelebeğime kıyafet ilave ettim.doğum yapan arkadaşlar şu çok lazım oluyor mutlaka yanında bolca bulunsun dediğiniz neler var en çok neleri kullandınız. Yanimda ablam olucak eşimi almıyorlar hastane ev arası yakın ama habire koşturmayayım onuda şunu unuttum bu lazım diye
Ben de banyomu yaptım, çantaları kapıya dizdimKızlar yarın son görüş günümüz bende son hazırlıklar temizlik yaptım duşa giricem şimdi ama valizi tekrar elden geçirdim 2 gece kalacağımız için kelebeğime kıyafet ilave ettim.doğum yapan arkadaşlar şu çok lazım oluyor mutlaka yanında bolca bulunsun dediğiniz neler var en çok neleri kullandınız. Yanimda ablam olucak eşimi almıyorlar hastane ev arası yakın ama habire koşturmayayım onuda şunu unuttum bu lazım diye
Canjm ne zaman gdieceksin sen doktoraBen de banyomu yaptım, çantaları kapıya dizdimMidem bulanıyor heyecandan.. Muhtemelen doğuma girmem diyorum ama hazırlıklı gidiyoruz mecbur.. 3 takım koydum ben kıyafet olarak, yeter heralde ya..
Evet sezeryan olacak cumaya gun verdi yarın son kontrol günümüz cuma nasipse doğum pazar çıkarırım dedi.Sağlıkla al kucağına insallahneden 2 gün durduracaklar peki onu anlamadim sezeryan galiba
Evet bende çok heyecanlıyım doğum cuma ama ben çok stres yaparım tansiyon hastasıyım kontrole çağırıp sezeryana alın yoksa heyecandan tavan yapar tansiyonum diye şakalaşıyorduk hep süreç boyunca şimdi ondan korkuyorum cuma sezeryan günü ama pazartesi gel de son bi bakayım dedi acaba alır mı ki diye heycan yapıyorumBen de banyomu yaptım, çantaları kapıya dizdimMidem bulanıyor heyecandan.. Muhtemelen doğuma girmem diyorum ama hazırlıklı gidiyoruz mecbur.. 3 takım koydum ben kıyafet olarak, yeter heralde ya..
Yarın sabaaahhCanjm ne zaman gdieceksin sen doktora
Gözünüz aydın canım, inşallah en kısa sürede toparlanırsın sen de..Kizlar merhaba.
10 nisan sabah 3 bucukta suyum geldi sabah 6 bucuk sezeryan ile bebegime kavustum. Sizler nasilsiniz. Gunu 10 nisan olanlar coktu ben de araniza katildim..
Dun eve geldik dus aldim
Sonrasinda emzirme calismalari hep oturarak emzirmeye calistim bazen 2 saat bile surdu ben mafoldum kizlar ayaklarim.somon ekmek gibi odem cok agrim var iyiydim dimdi dikislerim karnim agriyor hareket edemiorum...yatmak kalkmak oturmak yurumek iskence.. 2 tane parol yazmis siz ne iciyorsunuz..
.
Noldu boyle anlamadim.
Kizim da uykucu uyandiramiorum emsin diye saatlerce bekleyimce mafoluyorum bazen 30 mama veriyorum.
15 20 dakika bi gogsu verin sonra digerini sonra 30 cc mama dedi doktorlar. Siz nasil.yapiyorsunuz emzirmeyi..
Oy oyyy... cok guzel bebekler ama her seye degiyorlar insallah hemen toparlaniriz da onlara cok guzel bakabiliriz..
Benim de aritmi var, başladı şimdiden ritim bozukluğum heyecandan, off..Evet sezeryan olacak cumaya gun verdi yarın son kontrol günümüz cuma nasipse doğum pazar çıkarırım dedi.
Evet bende çok heyecanlıyım doğum cuma ama ben çok stres yaparım tansiyon hastasıyım kontrole çağırıp sezeryana alın yoksa heyecandan tavan yapar tansiyonum diye şakalaşıyorduk hep süreç boyunca şimdi ondan korkuyorum cuma sezeryan günü ama pazartesi gel de son bi bakayım dedi acaba alır mı ki diye heycan yapıyorum
Valla sezeryanin tek iyi yönü ne zamn doğuracağını bilmek galiba. Diger turlu bana cazip gelmiyor nedenseEvet sezeryan olacak cumaya gun verdi yarın son kontrol günümüz cuma nasipse doğum pazar çıkarırım dedi.
Evet bende çok heyecanlıyım doğum cuma ama ben çok stres yaparım tansiyon hastasıyım kontrole çağırıp sezeryana alın yoksa heyecandan tavan yapar tansiyonum diye şakalaşıyorduk hep süreç boyunca şimdi ondan korkuyorum cuma sezeryan günü ama pazartesi gel de son bi bakayım dedi acaba alır mı ki diye heycan yapıyorum
Oy hadi inşallah canm hayırlısı ne zamansa artık. Inşallah sağlıklıca kucağına alırsın bi avazdaYarın öğlene dek sesim çıkmazsa bilin ki doğurdum
İyi akşamlar Kızlar herkese . Şu an dünyadan vazgeçmiş im gibi yavruma odaklandım . İnanılmaz yorgun ve bitkinim . Doğum güzeldi ama burda sizlerin de dediği gibi sonrası daha zormuş . Yavrum ameliyatta kanlı sıvı yutmuş hep , midesini yıkadılar . Emzirme konusunda çok zorlanıyorum. Mecbur kalıyorum mama vermeye . Herkes bir şey söylüyor . İyi ki karantina var uzaktan bile herkes akıl veriyor . Ameliyat sonrası da başımızda bilen olmadığı için hemen kaptım şifayı , nefes alırken bile sırtım batıyor , nefes almakta zorlanıyorum . Üstüne bir de kabızlık sıkıntım ayyuka çıktı . Karnım davul gibi kaldı . Ama tek odaklandığım yavrumu emzirmek . Bizim için dua edin . Doğum sonrası için de henüz doğum yapmamış arkadaşlar kendinizi sıkı tutun , sıkı giyinin . Doğum yapmış arkadaşlar ın da gözü aydın şimdiden . İşte bu da bizim prenses
Masallah prenseseİyi akşamlar Kızlar herkese . Şu an dünyadan vazgeçmiş im gibi yavruma odaklandım . İnanılmaz yorgun ve bitkinim . Doğum güzeldi ama burda sizlerin de dediği gibi sonrası daha zormuş . Yavrum ameliyatta kanlı sıvı yutmuş hep , midesini yıkadılar . Emzirme konusunda çok zorlanıyorum. Mecbur kalıyorum mama vermeye . Herkes bir şey söylüyor . İyi ki karantina var uzaktan bile herkes akıl veriyor . Ameliyat sonrası da başımızda bilen olmadığı için hemen kaptım şifayı , nefes alırken bile sırtım batıyor , nefes almakta zorlanıyorum . Üstüne bir de kabızlık sıkıntım ayyuka çıktı . Karnım davul gibi kaldı . Ama tek odaklandığım yavrumu emzirmek . Bizim için dua edin . Doğum sonrası için de henüz doğum yapmamış arkadaşlar kendinizi sıkı tutun , sıkı giyinin . Doğum yapmış arkadaşlar ın da gözü aydın şimdiden . İşte bu da bizim prenses
Açıklık yoksa beklemeye bak canm senin doktor biraz tez canli sanki yine onu dinle tabide sende fikrini sunYarın öğlene dek sesim çıkmazsa bilin ki doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?