Yarın öğlene dek sesim çıkmazsa bilin ki doğurdum
İyi akşamlar Kızlar herkese . Şu an dünyadan vazgeçmiş im gibi yavruma odaklandım . İnanılmaz yorgun ve bitkinim . Doğum güzeldi ama burda sizlerin de dediği gibi sonrası daha zormuş . Yavrum ameliyatta kanlı sıvı yutmuş hep , midesini yıkadılar . Emzirme konusunda çok zorlanıyorum. Mecbur kalıyorum mama vermeye . Herkes bir şey söylüyor . İyi ki karantina var uzaktan bile herkes akıl veriyor . Ameliyat sonrası da başımızda bilen olmadığı için hemen kaptım şifayı , nefes alırken bile sırtım batıyor , nefes almakta zorlanıyorum . Üstüne bir de kabızlık sıkıntım ayyuka çıktı . Karnım davul gibi kaldı . Ama tek odaklandığım yavrumu emzirmek . Bizim için dua edin . Doğum sonrası için de henüz doğum yapmamış arkadaşlar kendinizi sıkı tutun , sıkı giyinin . Doğum yapmış arkadaşlar ın da gözü aydın şimdiden . İşte bu da bizim prenses
Canım gözün aydın iyi haberlerinize sevindim hoşgelmiş prenses maşallah.inş.sende biran önce toparlanırsın ilk zamanlar zor oluyor anlaşılan ama sabır 9 ay boyunca neler atlatmadın ki bunlarda en kısa sürede geçecek inş.İyi akşamlar Kızlar herkese . Şu an dünyadan vazgeçmiş im gibi yavruma odaklandım . İnanılmaz yorgun ve bitkinim . Doğum güzeldi ama burda sizlerin de dediği gibi sonrası daha zormuş . Yavrum ameliyatta kanlı sıvı yutmuş hep , midesini yıkadılar . Emzirme konusunda çok zorlanıyorum. Mecbur kalıyorum mama vermeye . Herkes bir şey söylüyor . İyi ki karantina var uzaktan bile herkes akıl veriyor . Ameliyat sonrası da başımızda bilen olmadığı için hemen kaptım şifayı , nefes alırken bile sırtım batıyor , nefes almakta zorlanıyorum . Üstüne bir de kabızlık sıkıntım ayyuka çıktı . Karnım davul gibi kaldı . Ama tek odaklandığım yavrumu emzirmek . Bizim için dua edin . Doğum sonrası için de henüz doğum yapmamış arkadaşlar kendinizi sıkı tutun , sıkı giyinin . Doğum yapmış arkadaşlar ın da gözü aydın şimdiden . İşte bu da bizim prenses
Haydi dualarimiz sizinle ☺ emisme saatlerinde buluşalım hep beraber uyumayip acemilik cekelimŞaka maka doğumu bekleyenler olarak şuan azınlıktayız galiba. Hayırlısıyla bizimde zamanımız gelir umarım. Doğum haberleri güzel oluyordu.
Doktora danıştın mı canım hiç? Keşke tecrübem olsa da bir şey önerebilsemİsyan bayrağını çekecem çok yakında oooyyyybitmeyen gaz var bebede çok ağlıyor kızlar yardımmmm. Kimyon rezene sıcak havlu masaj fln demeyin lütfen hepsini yapıyorum. Gaz bitmiyooo
Doktora danışamadım henüz. Bi gittim yerinde yoktu sonrada yasak çıktı. Şaştım vallahi yapmadığımız kalmıyor. Ama yok bitmiyor sürekli gazı var.Doktora danıştın mı canım hiç? Keşke tecrübem olsa da bir şey önerebilsemKiraz çekirdeği falan ısıtıp konuluyormuş galiba.. Öyle biliyorum. Hatta reflü yatağı alırken özellikle kiraz çekirdekli almıştım ben..
Haydi dualarimiz sizinle ☺ emisme saatlerinde buluşalım hep beraber uyumayip acemilik cekelim
Damla kullanıyormusun canim. Kullanmana rağmen devam ediyorsa, pek yapacak birşey yok. 3 ayı doldurunca kendiliğinden tık diye kesiliyor. Oğlumda çok çekmiştim her dk ka gaz çıkarma istegi gazdan ağlama. Kızımda öyle oldu doktora söyledim damlaya h3men başladım.birde bebegimi kundak yapmaya başlayalı azaldı, bacaklarıni surekli kaldıriyor gaz atmaya çalısıyordu. Simdi onu yapamadigi icin daha iyi. Meme vercegim zaman aciyorum kundaği çatir catir atiyor gazini resmen birikmis gibi, sonra tekrar kundak yapiyorum. Karnina anlik sıcak havlu bisi yapmiyor surekli karni beli kundakta sıcak oluyor, daha rahat oluyor. Insallah sende en kısa zmanda bebisine iyi gelen bisi bulursun.İsyan bayrağını çekecem çok yakında oooyyyybitmeyen gaz var bebede çok ağlıyor kızlar yardımmmm. Kimyon rezene sıcak havlu masaj fln demeyin lütfen hepsini yapıyorum. Gaz bitmiyooo
Bazı videolar vardı, bebekleri değişik tutuyorlar sallıyorlar falan pat diye susuyordu. Bir baksana kolik bebek rahatlatma videoları falan diye.. Gerçi bakmışsındır onlara da kesinDoktora danışamadım henüz. Bi gittim yerinde yoktu sonrada yasak çıktı. Şaştım vallahi yapmadığımız kalmıyor. Ama yok bitmiyor sürekli gazı var.
Damla kullanıyorum baharım ya. İkinci damla bu denediğim. Kundak yapıyorum bende ama gaz gelince çok daralıyor. Sanki bi yerini sıkmış gibi ağlıyor..Damla kullanıyormusun canim. Kullanmana rağmen devam ediyorsa, pek yapacak birşey yok. 3 ayı doldurunca kendiliğinden tık diye kesiliyor. Oğlumda çok çekmiştim her dk ka gaz çıkarma istegi gazdan ağlama. Kızımda öyle oldu doktora söyledim damlaya h3men başladım.birde bebegimi kundak yapmaya başlayalı azaldı, bacaklarıni surekli kaldıriyor gaz atmaya çalısıyordu. Simdi onu yapamadigi icin daha iyi. Meme vercegim zaman aciyorum kundaği çatir catir atiyor gazini resmen birikmis gibi, sonra tekrar kundak yapiyorum. Karnina anlik sıcak havlu bisi yapmiyor surekli karni beli kundakta sıcak oluyor, daha rahat oluyor. Insallah sende en kısa zmanda bebisine iyi gelen bisi bulursun.
Valla isin cok zor ozman Allah sana sabir bebisine rahatlik versin. Birde g3nelde sallamaya karsilar ama bazen cok gaz sancısi yaptığinda salliyorum oda iyi geliyor. Bilemedimki insan bazen çaresiz kalıyorDamla kullanıyorum baharım ya. İkinci damla bu denediğim. Kundak yapıyorum bende ama gaz gelince çok daralıyor. Sanki bi yerini sıkmış gibi ağlıyor..
Maşşallah çıtır pıtır kızzİyi akşamlar Kızlar herkese . Şu an dünyadan vazgeçmiş im gibi yavruma odaklandım . İnanılmaz yorgun ve bitkinim . Doğum güzeldi ama burda sizlerin de dediği gibi sonrası daha zormuş . Yavrum ameliyatta kanlı sıvı yutmuş hep , midesini yıkadılar . Emzirme konusunda çok zorlanıyorum. Mecbur kalıyorum mama vermeye . Herkes bir şey söylüyor . İyi ki karantina var uzaktan bile herkes akıl veriyor . Ameliyat sonrası da başımızda bilen olmadığı için hemen kaptım şifayı , nefes alırken bile sırtım batıyor , nefes almakta zorlanıyorum . Üstüne bir de kabızlık sıkıntım ayyuka çıktı . Karnım davul gibi kaldı . Ama tek odaklandığım yavrumu emzirmek . Bizim için dua edin . Doğum sonrası için de henüz doğum yapmamış arkadaşlar kendinizi sıkı tutun , sıkı giyinin . Doğum yapmış arkadaşlar ın da gözü aydın şimdiden . İşte bu da bizim prenses
Metsil yada sap mı kullaniyorsunDamla kullanıyorum baharım ya. İkinci damla bu denediğim. Kundak yapıyorum bende ama gaz gelince çok daralıyor. Sanki bi yerini sıkmış gibi ağlıyor..
Valla isin cok zor ozman Allah sana sabir bebisine rahatlik versin. Birde g3nelde sallamaya karsilar ama bazen cok gaz sancısi yaptığinda salliyorum oda iyi geliyor. Bilemedimki insan bazen çaresiz kalıyor
Metsil yada sap mı kullaniyorsun
Kan yoktu. Pelte gibi bişey. Gelince anlıyorsun merak etme akıntıya benzemiyor. Akıntı gibi sıvı değil çok koyu kıvamlı.Nasıl anladin canm pembemsi kan mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?