2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öncelikle hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün inşallah odemlerin geçecek bir haftaya terle bol bol atiosun. Bebeğe mama verdiğim için geç acıkıyor uyanmiyor o yüzden mama ver bir müddet sarılık riski geçip vermeyi bırakırsan düzene giriyor uyanması kendi uyanıp emiyor . Ağrılarına gelince geçiyor canim 1 haftaya hiçbir şeyin kalmaz ilk zamanlar zorlu evet ama gececek. Ince gir sizi gibi şuan benim tamamen bitmedi ama katlanılmaz da değil artık çok sukur

Masajı yapıyorum canım aynı dediğin gibi. Damlayı da yarın alacağız bide onu deneyelim. Her emzirmeden sonra çıkarıyor gazını iki kez fln bi 5-10 dk sonra kıvranıyor ağlıyor. UzUn çabalar sonucu tekrar gaz çıkarıyor. Bitmiyor gazı yani

Canım doğuma yakın hareket azalıyormuş, canını sıkma.

Nurse harveys sap metsil 3 çünde kullandim, faydasını görmedim evet gaz atiyor onlarla. Ama surekli atma istegi yapiyor. Sürekli ıkınma sancılanma, ben biogaiya kullanmaya başlayalı rahat ettim. Baģirsak düzenleyici direk gaz damlası değil. Aklında bulunsun kakasini rahat yapmasini sagliyor kabiz olmuyor ayni zamanda gazada iyi geliyor. Bitkisel

Kuzum öncelikle geçmiş olsun ikinize de insan kendini unutuyor doğum yapınca gerçekten bütün dünyan o emecek mi gaz çıkardı mi aman neden kakasini yapmadı diye paniklemekle geçiyor zaman☺ kendini sıcak tutmaya terlemeye devam et gaz ve kabızlık için en iyi çözüm bu yapabiliosaniz hoşaf iç lifli beslen zeytinyagi falan iç sabah ac karnina . Allah yardımcınız olsun

Hadi hayırlısı ile gelsin bebegin annesi bebek artık büyüdü alanı daraldı haraketlerinin azalması normal bence

Canim benimde 3 gundur karnim cok sertlesiyor birakiyor . Ama bu gunler boyunca da hareketlerimiz baya azaldi . Hele cuma gunu korktum iyice . Surec dogal isliyor endisenme hepimiz ayniyiz .

Canım doğuma yakın hareket azalıyormuş, canını sıkma.
Hadi hayırlısı ile gelsin bebegin annesi bebek artık büyüdü alanı daraldı haraketlerinin azalması normal bence
Canim benimde 3 gundur karnim cok sertlesiyor birakiyor . Ama bu gunler boyunca da hareketlerimiz baya azaldi . Hele cuma gunu korktum iyice . Surec dogal isliyor endisenme hepimiz ayniyiz .
Ohh kızlar hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız hatta tam bunu yazarken kıpırdanmaya başladı eskisi gibi sert değil hareketleri ufak ufak. Sanırım yeri daraldığı için o da. İyiki varsınız ya

Sende iyi ki varsin canm birden bire yavasliyor yaramazliklari ee anne kalbi hemen korkuyor☺

İsyan bayrağını çekecem çok yakında oooyyyy bitmeyen gaz var bebede çok ağlıyor kızlar yardımmmm. Kimyon rezene sıcak havlu masaj fln demeyin lütfen hepsini yapıyorum. Gaz bitmiyooo
Allah kolaylık versin gazlı bebek çok zor ilk akla gelenleri yapmışsın zaten e damlada kullanıyorsun bi doktora danış bakalım ne diyecek birde farklı farklı gaz masajları var onları dene ilk kızımda topuk masajı yapardım iyi gelirdi acı elma yağı ile bi danış doktoruna ne diyecek bakalım...
Endişelenme artık son zamanlarındasın bebeğin hareketleri yeri daraldığı için yavaşlar derler ama yine de dikkat et uzun süre hareketsizlikte hemen doktora danış son zamanlar hepi mız stres halindeyiz hayırlısıyla sağlıcakla bi gelse kuzucuklar

Evet canım takipteyim zaten az önce kıpırdandı biraz. Karnım kasılıp gevşiyor sürekli ondan mı sakin nedir simdi bu gece uyumam ben takip etmekten

Bende kızımı zor uyuttum şimdiden sıkıntılar başlıyor çok istedi kardeşi olmasını heyecandan uyuyamıyor tüm hazırlıklara onuda dahil ettim bebeğe alırken onada aldım şimdi gece uyumadan anne mememleri sevebilirmiyim kok layabilirmiyim demeye başladı.kardeşi doğduğunda emerken napıcaz bilmem zor günler bizi bekliyor

Yarın öğlene dek sesim çıkmazsa bilin ki doğurdum
Ay canım haberdar et vallahi merak ederiz heee

Maşallah yerim onun ağzını burnunu

eggplantlover canm senden de ses yok bu aralar
Bugün bakamadım telefona pek Lepistesim ya. Sürekli karın ağrım var. Gazım da çok. Son zamanlar artık herhalde hepimizin ağrılı geçecek. Okuduğum kadarıyla doğuranlar bebişlerin gazından, doğurmayanlar da çeşitli ağrılardan muzdarip Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza

tesekkür ederim inşAllah gececek...ben de gitmeyeyim o zaman.bir de bir sorum olacak sana benden daha tecrübelisin sonucta
bebeğin üşüdüğünü nasıl anlarız? doktor burnu soğuk olmayacak dedi.ama o zaman deli gibi sariyorum.anca ısıniyor burun.kv geldi kizim bu kadar sarılir mı çatlatcan cocugu dedi.aslinda bnde sarmamıştım basta.ama hastanede dr beni bildigin azarladi.inceymis ustu . üstelik o anda 2 battaniyesi de vardi penye arti kalin battaniye.yelek yoktu patik giydir dedi.oda 25 olacak dedi.patliyoruz sicaktan.ama 25 dereceye cektik evi.kv cok fazla cocuk bunalır diyor.bn de farkindayim ama dr beni korkuttu.o annda ustunde ic zibin citcitli bady ve dis zibin corap sapka vardi.sadece alti tek katti.o da yeni cikarmistim.oda 25 dereceydi sanki cocuk bunalacak gibi geldi.zaten bunlari da ameliyatli halimle zar zor yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…