2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uyuyamadım ya, midemden ağzıma kadar bildiğiniz alev yutmuşum gibi cayır cayır yanıyor. Yatınca daha kötü oluyor. Maden suyu açtım içtim şimdi, inşallah iyi gelir. Hamurişi yemiştim akşam ondan mı acaba? Doktor 12den sonra bir şey yeme demişti. Sodadan bir şey olmaz inşallah..

Sonunda bende dogurduuuummm biraz uzun sürdü ama suni sancıyı bi bastılar vuhuuuu partiledik ikinci normal doğumum oldu çok şükür ikimizde ıyiyiz eşim ve ben.yalniziz kimse yok zaten gurbetteyiz ama her şeyi Rabbim.bi yoluna koyuyor darısı tüm bekleyenlere zor ama harika bisey. Size tavsiyem normal doğumda o anı değil sonra kucağınıza aldığınız anı düşünün Tabi okuyamadım hala doğurmayan varsa bu tavsiye

Gaz sancısı varmış doktora götürdük masajla çıktı ve damla verdi. Şu an uyuyor uyanıp tekrar sancısı başlayacak diye ödüm kopuyor

Değildir tabi ya artsa bile K vitamini yaparlar takip et sen Geçecek tabi hormonlarımız bunlar da yaşanması gerekiyor

bende bir iki haftadır öyleyim ya midemden bogazıma kadar bi ekşime geliyor kuscak gibi oluyorum neden böyle acaba

Kizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar

kızlar yaa ben cuma normal doğum yaptım sonra tuvalete daha hiç çakmadım daha önce kötü bir kabızlık yaşamıştım hamilelikte magnezi. Calsine içiyordum dün ve bugün içmeme rağmen hala tubalate çıkamadım korkuyorum da zorlamaya karnım gurulduyor
Acaba magnezi calsine emzirirken içiliyor mu doktor sordum önce bir bak bağors
Tuvalate çıkmak için önerisi olan var mi

Normal doğum dikişleri mi acaba çünkü ben de korkuyordum tuvalete çıkmaya doğuralı nerdeyse 1 hafta olacak son iki gündür çıkıyorum korkulacak bi şey yokmuş ama yapmaya yapmaya içinde sertleşebilir.
hamilelikte ben duphalac şurup kullanmıştım kabızlık için gün içinde mutlaka çıkartıyor

Zaten normal doğum yaptım yazmış kız kör gözüm yolları

Hadi hayırlısı hakkında canım. Dua edip güzel haberlerini bekleyeceğiz.

Kızlarrrr ben de sabah 8 de gideceğim hastaneye doğum için ama gözüme gram uyku girmiyor özellikle bu sabah da erken kalktım erken uyumalıyım diye ama yok muhtemelen uykusuz günler beni bekleyecek

Heyecandan ne mümkün uyumak. İnşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur.

Hadi bakalim kolay gecer ınsallah.
Kızlarrrr ben de sabah 8 de gideceğim hastaneye doğum için ama gözüme gram uyku girmiyor özellikle bu sabah da erken kalktım erken uyumalıyım diye ama yok muhtemelen uykusuz günler beni bekleyecek
Uykunu al mutlaka, bebek doğduktan sonra 1 - 2 saatlik uykularla idare ediyorsun :)

ahhh sürmelim kelin ilaci olsa hesabii. iki gündür ben de çok dardayim. daha once de vardi da iki gündür hiç uyumadı düzgün. yüz kıpkırmızı ikinmaktan. en son dün büyük kızımla battaniyede salladim. iki çocuk büyüttüm ikisinde de yapmadığım şeyi 20 günde yaptırdı bana. çaresiz kalınca herşey yapılıyormuş onu anladim. hamak beşik almıştın o iyi gelmiyor mu? ben de alsam diyordum belki iyi gelir diye.

Ayşe öner diye biri var onun gaz masajini uyguladım ondan sonra karin gerginliği hafif azaldı. sana link atayim bir de sen dene. Allah'ım iyilik versin kuzularimiza, ne zormuş bu gaz sancısı. AYŞE ÖNER - Gaz masajı

Evet normal doğum dikişlerinden korkuyorum çakmaya bugğn zorlayacam biraz kendimi

Kolaylikla bir avazda olur insallah dogumun. Allah yardımcın olsun

Yok bacım yok o hamak ta sallanmayı sevmiyor illa battaniye de sallanacak hanfendi. Aynem vallahi ben bu sıpa da gördüm gazı tuzu..
Dün insta da sayfamda hanımlara gaz içşn ne yapsam diye sordum. Biogaia diye bir damla varmış probiyotikmiş hemde bağırsak düzenleyici etkisi varmış. Buğün eşime aldırıp diğeriyle dönüşümlü kullanacağım.
Birde kolik bebekler yüzüstü rahat uyurmuş dün akşamdan beri gecede dahil yüzüstü yatırdım uyuyunca çevirdim içim rahat etmedi. Yastıksız düz zeminde yatarsa sancısını azaltıyormuş. Allahım inşaallah yaa..
O kadar bunaldım ki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissettim ilk defa. Oturup ağladım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…