- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Gaz sancısı varmış doktora götürdük masajla çıktı ve damla verdi. Şu an uyuyor uyanıp tekrar sancısı başlayacak diye ödüm kopuyorBaşka bir sıkıntısı olmadığından emin misin canım?
Ben takip edemiyorum konuları,
Açlık, gaz, alt temizliği, pişik yarası, burun tıkanıklığı, yüksek ses fazla ışık, çeşitli yerlerinde ağrı, bunlar bebek ağlarsa ilk kontrol edilmesi gerekenler... Saatlerce ağlaması koliklik olabilir ama bilemedim
Evet eminim kendi bırakıyor memeyi çişini kakasını yapıyor güzel sarılığı vardı oda düşmüşCanım doyduğundan emin misin? 15 günden önce gaz sanıcısı olmaz açlıktan ağlar bebek demişti bana doktor ilk kızımda.
Aminnnnn canım benim cümlemizUzun zamanlar giremiyorum, senin de gözün aydın canım, sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini
Değildir tabi ya artsa bile K vitamini yaparlar takip et senne kadar sürer bu psikoloji ya.muhtemelen dikis sızısı gecince kendimi daha iyi hissederim herhalde.ay simsi nasil uzuldum o kadar bos agladim eşimi de çocugumu da üzdüm diye.simdi de bebegimin gobegi minnacık kanamiş.ama daha duşmedi.koku vs yok.sprey verdi doktor onu sıktım.ama bu kadarcık kanama kötü bir şey değildir demi?
bende bir iki haftadır öyleyim ya midemden bogazıma kadar bi ekşime geliyor kuscak gibi oluyorum neden böyle acabaUyuyamadım ya, midemden ağzıma kadar bildiğiniz alev yutmuşum gibi cayır cayır yanıyor. Yatınca daha kötü oluyor. Maden suyu açtım içtim şimdi, inşallah iyi gelir. Hamurişi yemiştim akşam ondan mı acaba? Doktor 12den sonra bir şey yeme demişti. Sodadan bir şey olmaz inşallah..
Normal doğum dikişleri mi acaba çünkü ben de korkuyordum tuvalete çıkmaya doğuralı nerdeyse 1 hafta olacak son iki gündür çıkıyorumkızlar yaa ben cuma normal doğum yaptım sonra tuvalete daha hiç çakmadım daha önce kötü bir kabızlık yaşamıştım hamilelikte magnezi. Calsine içiyordum dün ve bugün içmeme rağmen hala tubalate çıkamadım korkuyorum da zorlamaya karnım gurulduyor
Acaba magnezi calsine emzirirken içiliyor mu doktor sordum önce bir bak bağors
Tuvalate çıkmak için önerisi olan var mi
Zaten normal doğum yaptım yazmış kızNormal doğum dikişleri mi acaba çünkü ben de korkuyordum tuvalete çıkmaya doğuralı nerdeyse 1 hafta olacak son iki gündür çıkıyorumkorkulacak bi şey yokmuş ama yapmaya yapmaya içinde sertleşebilir.
hamilelikte ben duphalac şurup kullanmıştım kabızlık için gün içinde mutlaka çıkartıyor
Kizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar
Kızlarrrr ben de sabah 8 de gideceğim hastaneye doğum için ama gözüme gram uyku girmiyorözellikle bu sabah da erken kalktım erken uyumalıyım diye ama yok muhtemelen uykusuz günler beni bekleyecek
Hadi bakalim kolay gecer ınsallah.Kizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar
Uykunu al mutlaka, bebek doğduktan sonra 1 - 2 saatlik uykularla idare ediyorsun :)Kızlarrrr ben de sabah 8 de gideceğim hastaneye doğum için ama gözüme gram uyku girmiyorözellikle bu sabah da erken kalktım erken uyumalıyım diye ama yok muhtemelen uykusuz günler beni bekleyecek
ahhh sürmelim kelin ilaci olsa hesabii. iki gündür ben de çok dardayim. daha once de vardi da iki gündür hiç uyumadı düzgün. yüz kıpkırmızı ikinmaktan. en son dün büyük kızımla battaniyede salladim. iki çocuk büyüttüm ikisinde de yapmadığım şeyi 20 günde yaptırdı bana. çaresiz kalınca herşey yapılıyormuş onu anladim. hamak beşik almıştın o iyi gelmiyor mu? ben de alsam diyordum belki iyi gelir diye.Kızlarr @misskokulumm D dilzar ve diğer tecrübeli annişler kızım emerken birsürü gaz yutuyor ne yapsam ya bi akıl verin Allah aşkına gazı hiç bitmiyor. Yengem gögüs ucu tak gaz yutmaz dedi siz kullandınız mı? Yada ne yapsam gaz yutmaması için üfff bunaldım valla
cansın yaDeğildir tabi ya artsa bile K vitamini yaparlar takip et sen ❤ Geçecek tabi hormonlarımız bunlar da yaşanması gerekiyor
Evet normal doğum dikişlerinden korkuyorum çakmaya bugğn zorlayacam biraz kendimiNormal doğum dikişleri mi acaba çünkü ben de korkuyordum tuvalete çıkmaya doğuralı nerdeyse 1 hafta olacak son iki gündür çıkıyorumkorkulacak bi şey yokmuş ama yapmaya yapmaya içinde sertleşebilir.
hamilelikte ben duphalac şurup kullanmıştım kabızlık için gün içinde mutlaka çıkartıyor
Aminn canım sağolGözün aygın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Kolaylikla bir avazda olur insallah dogumun. Allah yardımcın olsunKizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar
ahhh sürmelim kelin ilaci olsa hesabii. iki gündür ben de çok dardayim. daha once de vardi da iki gündür hiç uyumadı düzgün. yüz kıpkırmızı ikinmaktan. en son dün büyük kızımla battaniyede salladim. iki çocuk büyüttüm ikisinde de yapmadığım şeyi 20 günde yaptırdı bana. çaresiz kalınca herşey yapılıyormuş onu anladim. hamak beşik almıştın o iyi gelmiyor mu? ben de alsam diyordum belki iyi gelir diye.
Ayşe öner diye biri var onun gaz masajini uyguladım ondan sonra karin gerginliği hafif azaldı. sana link atayim bir de sen dene. Allah'ım iyilik versin kuzularimiza, ne zormuş bu gaz sancısı. AYŞE ÖNER - Gaz masajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?