2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım hadi sağ salim kavuş inşallah bebegine bir avazda

Göbeği düşmeyen bebekte nasıl yapıcaz sadece 3. Manevra yapılabilir o zaman..

bebegin kakası nasıl? sümüksü mü? yanı balgam gibi uzuyor mu? eğer böyle ise besin alerjisi olabilir.ogluma kolik demisti doktor.3 ay bekledim yok.4 dediler 6 dediler.8 ay oldu yok.cocuk hep ağlıyor.ne yapsam gaz bitmiyor.meger süt alerjisi varmis.8. ayda fark edildi.sut ve türevlerini yemedim diyete girdim.anne sutu ile besledim.asla su mamalardan almadim.alerji mamalar yani.tadi kotu dediler.ben kendim diyet yaptim.biraz gucsuz dustum ama olsun bebegim iyi oldu. süt alerjisi karın ağrısi yapiyor şiddetli.hatta bu bebeginmde hemen diyete girdim.doktor olmayabilir %70 ihtimalle dedi ama ben o kadar cektim ki... bir de kabarcık oldu bu kızda benim.dokuntu de olabiliyor alerji durumunda.ilk 3 gun yogurt tukettim cok.direk kaka balgam gibi gelmeye baslayinca kestim simdilik bakalim.be kadar cabuk fark edilirse o kadar cabuk iyilesiyor.biz oglumu gec fark ettik.ne yazikki hala suruyor

Günaydın kızlar, evden çıkıyoruz 5 dakikaya, heyecandan ishal oldum ya karnım da gurul gurul Bakalım bizi neler bekliyor.
Günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.biraz daha bekleyebilir ama beklemesene sıkma canını sıkıntılı haftaları geçtik çok şükür

aynı korku bende de vardı. ilaç alıyordum ona rağmen yok cikamamistim. şükür bugün çıkabildim. ilaç alın bence ve bol su tuketin

Ayy canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah
Hadi hayırlısı canım kolay doğumların olsun inşallah
Kızlarrrr ben de sabah 8 de gideceğim hastaneye doğum için ama gözüme gram uyku girmiyor özellikle bu sabah da erken kalktım erken uyumalıyım diye ama yok muhtemelen uykusuz günler beni bekleyecek
Sağ salim gelsin bebiş inşallah canım
Doğurdum Kızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Ayy kuzummm maşallah yerim ben onu Sağlıkla büyüt canım gözün aydın

Doktor biraz garip geldi bana canım bebeğin üşüdüğünü ensesine ve göğsüne bakarak anlarız. Burun ve eller ölçüt olmaz ki. Kalın giydiriyorsun gibi geldi bana. Ben çıtçıtlı badi üstüne dış zıbın altına ayaklı tulum çorap ve bir tane daha ayaklı tulum giydirip yarım kundak yapıyorum. O kundakla geziyor evde. Ellerine eldiven takmıyorum tırnakları uzamamıştı dopduğunda. Şimdi de uzayanı alıverşyırum elimle kopuyor zaten incecik. Evimiz de çok sıcak değil öyle normal ısımız. Uyurken de kundağın dışından peluş battaniye örtüyorum. Sıcak oluyor uyanınca

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah hiç kendini kasma sakin ol tamam mı güzel geçicek öyle düşün
Günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.biraz daha bekleyebilir ama beklemesene sıkma canını sıkıntılı haftaları geçtik çok şükür
Tikkabilla canım naptın? Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar ben geldim , doğurmadım şükür Nstde düzensiz kasılmalarım vardı, artık yavaştan doğuma doğru gidiyoruz dedi doktor ama dursa daha iyi olur dedi. Yani benim korkum doktor erken almak istiyor gibiydi ama değilmiş meğer.. Benim bir şey sormama gerek kalmadı. Ultrasonda her şey iyiydi. Cumartesi günü tekrar bakalım dedi. Yine suyun, rahim ağzı sıkıntılı olmazsa gönderir artık diğer hafta da doğumu yaparız dedi. İçim içimi yediydi, çok rahatladım valla anlatamam. Alttan da bakmadı, acıdı bana galiba

SuRMeLi66 Kız şimdi aklıma geldi, kehribar dene bebişte.. Ben farklı bir sebepten almıştım kendime çok faydasını gördüm. Annemin bir arkadaşının torunu da kolikti, hiç susmuyormuş. Annem de ben memnun kaldım diye onu önermiş. Faydasını gördüler. Bu arada yenidoğanların ayak bileğine takıyorsun gaz sancısı için.. Ben hastane çantama bile koydum. Kuzuma aldığım ilk şeydi. Ama orjinal almalısın, her yerde sahtesi dolu.. Aldığın ürünün kendine özel sertifikası olması lazım.

Kuzum ya evet o duygu herseye değer bütün ağrılara sağlıkla büyüt bebeğini insallah

Ay hadi bir avazda insallah bekliyoruz hayırlı haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…