- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah hiç kendini kasma sakin ol tamam mı güzel geçicek öyle düşünGünaydın kızlar, evden çıkıyoruz 5 dakikaya, heyecandan ishal oldum ya karnım da gurul gurulBakalım bizi neler bekliyor.
Canım hadi sağ salim kavuş inşallah bebegine bir avazdaKizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar
Göbeği düşmeyen bebekte nasıl yapıcaz sadece 3. Manevra yapılabilir o zaman..ahhh sürmelim kelin ilaci olsa hesabii. iki gündür ben de çok dardayim. daha once de vardi da iki gündür hiç uyumadı düzgün. yüz kıpkırmızı ikinmaktan. en son dün büyük kızımla battaniyede salladim. iki çocuk büyüttüm ikisinde de yapmadığım şeyi 20 günde yaptırdı bana. çaresiz kalınca herşey yapılıyormuş onu anladim. hamak beşik almıştın o iyi gelmiyor mu? ben de alsam diyordum belki iyi gelir diye.
Ayşe öner diye biri var onun gaz masajini uyguladım ondan sonra karin gerginliği hafif azaldı. sana link atayim bir de sen dene. Allah'ım iyilik versin kuzularimiza, ne zormuş bu gaz sancısı. AYŞE ÖNER - Gaz masajı
bebegin kakası nasıl? sümüksü mü? yanı balgam gibi uzuyor mu? eğer böyle ise besin alerjisi olabilir.ogluma kolik demisti doktor.3 ay bekledim yok.4 dediler 6 dediler.8 ay oldu yok.cocuk hep ağlıyor.ne yapsam gaz bitmiyor.meger süt alerjisi varmis.8. ayda fark edildi.sut ve türevlerini yemedim diyete girdim.anne sutu ile besledim.asla su mamalardan almadim.alerji mamalar yani.tadi kotu dediler.ben kendim diyet yaptim.biraz gucsuz dustum ama olsun bebegim iyi oldu. süt alerjisi karın ağrısi yapiyor şiddetli.hatta bu bebeginmde hemen diyete girdim.doktor olmayabilir %70 ihtimalle dedi ama ben o kadar cektim ki...Yok bacım yok o hamak ta sallanmayı sevmiyor illa battaniye de sallanacak hanfendi. Aynem vallahi ben bu sıpa da gördüm gazı tuzu..
Dün insta da sayfamda hanımlara gaz içşn ne yapsam diye sordum. Biogaia diye bir damla varmış probiyotikmiş hemde bağırsak düzenleyici etkisi varmış. Buğün eşime aldırıp diğeriyle dönüşümlü kullanacağım.
Birde kolik bebekler yüzüstü rahat uyurmuş dün akşamdan beri gecede dahil yüzüstü yatırdım uyuyunca çevirdim içim rahat etmedi. Yastıksız düz zeminde yatarsa sancısını azaltıyormuş. Allahım inşaallah yaa..
O kadar bunaldım ki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissettim ilk defa. Oturup ağladım ..
Günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.biraz daha bekleyebilir ama beklemesene sıkma canını sıkıntılı haftaları geçtik çok şükürGünaydın kızlar, evden çıkıyoruz 5 dakikaya, heyecandan ishal oldum ya karnım da gurul gurulBakalım bizi neler bekliyor.
kızlar yaa ben cuma normal doğum yaptım sonra tuvalete daha hiç çakmadım daha önce kötü bir kabızlık yaşamıştım hamilelikte magnezi. Calsine içiyordum dün ve bugün içmeme rağmen hala tubalate çıkamadım korkuyorum da zorlamaya karnım gurulduyor
Acaba magnezi calsine emzirirken içiliyor mu doktor sordum önce bir bak bağors
Tuvalate çıkmak için önerisi olan var mi
Maşşallah canım sağlıkla büyütün inşaallahDoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Ayy canım gözün aydınSonunda bende dogurduuuummmbiraz uzun sürdü ama suni sancıyı bi bastılar vuhuuuu partiledik ikinci normal doğumum oldu çok şükür ikimizde ıyiyiz eşim ve ben.yalniziz kimse yok zaten gurbetteyiz ama her şeyi Rabbim.bi yoluna koyuyor darısı tüm bekleyenlere zor ama harika bisey. Size tavsiyem normal doğumda o anı değil sonra kucağınıza aldığınız anı düşünün Tabi okuyamadım hala doğurmayan varsa bu tavsiye
Hadi hayırlısı canım kolay doğumların olsun inşallahKizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar
Sağ salim gelsin bebiş inşallah canımKızlarrrr ben de sabah 8 de gideceğim hastaneye doğum için ama gözüme gram uyku girmiyorözellikle bu sabah da erken kalktım erken uyumalıyım diye ama yok muhtemelen uykusuz günler beni bekleyecek
Ayy kuzummm maşallah yerim ben onuDoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Doktor biraz garip geldi bana canım bebeğin üşüdüğünü ensesine ve göğsüne bakarak anlarız. Burun ve eller ölçüt olmaz ki. Kalın giydiriyorsun gibi geldi bana. Ben çıtçıtlı badi üstüne dış zıbın altına ayaklı tulum çorap ve bir tane daha ayaklı tulum giydirip yarım kundak yapıyorum. O kundakla geziyor evde. Ellerine eldiven takmıyorum tırnakları uzamamıştı dopduğunda. Şimdi de uzayanı alıverşyırum elimle kopuyor zaten incecik. Evimiz de çok sıcak değil öyle normal ısımız. Uyurken de kundağın dışından peluş battaniye örtüyorum. Sıcak oluyor uyanıncatesekkür ederiminşAllah gececek...ben de gitmeyeyim o zaman.bir de bir sorum olacak sana benden daha tecrübelisin sonucta
bebeğin üşüdüğünü nasıl anlarız? doktor burnu soğuk olmayacak dedi.ama o zaman deli gibi sariyorum.anca ısıniyor burun.kv geldi kizim bu kadar sarılir mı çatlatcan cocugu dedi.aslinda bnde sarmamıştım basta.ama hastanede dr beni bildigin azarladi.inceymis ustu . üstelik o anda 2 battaniyesi de vardi penye arti kalin battaniye.yelek yoktu patik giydir dedi.oda 25 olacak dedi.patliyoruz sicaktan.ama 25 dereceye cektik evi.kv cok fazla cocuk bunalır diyor.bn de farkindayim ama dr beni korkuttu.o annda ustunde ic zibin citcitli bady ve dis zibin corap sapka vardi.sadece alti tek katti.o da yeni cikarmistim.oda 25 dereceydi sanki cocuk bunalacak gibi geldi.zaten bunlari da ameliyatli halimle zar zor yaptim.
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah hiç kendini kasma sakin ol tamam mı güzel geçicek öyle düşün
Günaydın hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.biraz daha bekleyebilir ama beklemesene sıkma canını sıkıntılı haftaları geçtik çok şükür
Kızlar ben geldim , doğurmadım şükür
Ne ilacı aldınızaynı korku bende de vardı. ilaç alıyordum ona rağmen yok cikamamistim. şükür bugün çıkabildim. ilaç alın bence ve bol su tuketin
Kuzum ya evet o duygu herseye değer bütün ağrılara sağlıkla büyüt bebeğini insallahSonunda bende dogurduuuummmbiraz uzun sürdü ama suni sancıyı bi bastılar vuhuuuu partiledik ikinci normal doğumum oldu çok şükür ikimizde ıyiyiz eşim ve ben.yalniziz kimse yok zaten gurbetteyiz ama her şeyi Rabbim.bi yoluna koyuyor darısı tüm bekleyenlere zor ama harika bisey. Size tavsiyem normal doğumda o anı değil sonra kucağınıza aldığınız anı düşünün Tabi okuyamadım hala doğurmayan varsa bu tavsiye
Ohh gözün aydin, sağlıkla büyüsün..DoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Ay hadi bir avazda insallahKizlaaarrr. Nisan geldi ve şuan suyum da geliyor hastahanedeyim. Uyuyordum bi anda lavaboya çıktım bisey yoktu yattım damla damla bisey gelip duruyor baktım pembemsi kan su hemen geldik açılma yok ama 10 dk arayla sancılarım var şuan. Yarına öğlen ikindi civarı doğmuş olur diyorlar bakalım. Dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?