Canım kendini çok sıcak tut oda çok etkili tuvalete cikmadakızlar yaa ben cuma normal doğum yaptım sonra tuvalete daha hiç çakmadım daha önce kötü bir kabızlık yaşamıştım hamilelikte magnezi. Calsine içiyordum dün ve bugün içmeme rağmen hala tubalate çıkamadım korkuyorum da zorlamaya karnım gurulduyor
Acaba magnezi calsine emzirirken içiliyor mu doktor sordum önce bir bak bağors
Tuvalate çıkmak için önerisi olan var mi
Ay maşallah annesi sağlıkla büyütün Rabbim size bagislasinDoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Amin canim insallahAy canım haberdar et vallahi merak ederiz heee
Maşallah yerim onun ağzını burnunu
Bugün bakamadım telefona pek Lepistesim ya. Sürekli karın ağrım var. Gazım da çok. Son zamanlar artık herhalde hepimizin ağrılı geçecek. Okuduğum kadarıyla doğuranlar bebişlerin gazından, doğurmayanlar da çeşitli ağrılardan muzdaripAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah Hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza
Çok sevindim canım ; herşey yolunda demekki bak korktuğun gibi olmadı; inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla alacaksın kucağınaKızlar ben geldim , doğurmadım şükürNstde düzensiz kasılmalarım vardı, artık yavaştan doğuma doğru gidiyoruz dedi doktor ama dursa daha iyi olur dedi. Yani benim korkum doktor erken almak istiyor gibiydi ama değilmiş meğer.. Benim bir şey sormama gerek kalmadı. Ultrasonda her şey iyiydi. Cumartesi günü tekrar bakalım dedi. Yine suyun, rahim ağzı sıkıntılı olmazsa gönderir artık diğer hafta da doğumu yaparız dedi. İçim içimi yediydi, çok rahatladım valla anlatamam. Alttan da bakmadı, acıdı bana galiba
@SuRMeLi Kız şimdi aklıma geldi, kehribar dene bebişte.. Ben farklı bir sebepten almıştım kendime çok faydasını gördüm. Annemin bir arkadaşının torunu da kolikti, hiç susmuyormuş. Annem de ben memnun kaldım diye onu önermiş. Faydasını gördüler. Bu arada yenidoğanların ayak bileğine takıyorsun gaz sancısı için.. Ben hastane çantama bile koydum. Kuzuma aldığım ilk şeydi. Ama orjinal almalısın, her yerde sahtesi dolu.. Aldığın ürünün kendine özel sertifikası olması lazım.
biogaia yi ben de alayim o zaman. sağolasın bacim. yarın da işitme testi için hastaneye gideceğiz çıkışta eşime aldirayim. ben hastaneden korktukca bir işimiz bitmedi ya.Yok bacım yok o hamak ta sallanmayı sevmiyor illa battaniye de sallanacak hanfendi. Aynem vallahi ben bu sıpa da gördüm gazı tuzu..
Dün insta da sayfamda hanımlara gaz içşn ne yapsam diye sordum. Biogaia diye bir damla varmış probiyotikmiş hemde bağırsak düzenleyici etkisi varmış. Buğün eşime aldırıp diğeriyle dönüşümlü kullanacağım.
Birde kolik bebekler yüzüstü rahat uyurmuş dün akşamdan beri gecede dahil yüzüstü yatırdım uyuyunca çevirdim içim rahat etmedi. Yastıksız düz zeminde yatarsa sancısını azaltıyormuş. Allahım inşaallah yaa..
O kadar bunaldım ki özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissettim ilk defa. Oturup ağladım ..
Ay masallah Allah nazardan saklasinOyy canm gözün aydınAllah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah
İnşallah, boşa stres yapmışım. Doktor hiç kalkma uzan dedi.Çok sevindim canım ; herşey yolunda demekki bak korktuğun gibi olmadı; inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla alacaksın kucağına
Kilosunu sormayı unuttuk ya, doktor da söylerdi normalde o da unuttu
Ben boğazım için kullanıyorum, maşallah diyeyim küçüklüğümden beri çektiğim o ağrılarıma derman oldu takmaya başladığımdan beri.. Hiç çıkarmıyorum, sadece nötrlemek için suya tutuyorum arada.. Başım falan ağrıdığında da başıma koyunca dindiriyor eğer çok şiddetli bir ağrı değilse.. Ağrıyan yere konulunca iyi geliyor kısacası..Ya onu ben de duydum çok faydalıymış sadece gaz değil bir çok açıdan koruyucu diyorlar hatta lohusa anne de takmalı deniyor; ama orjinali bulamam yanlış alırım diye almadım; sen nereden aldın cnm ; link adres vs verir misin bakayım ben de?
Oh çok şükür canım çok sevindim senin adınaKızlar ben geldim , doğurmadım şükürNstde düzensiz kasılmalarım vardı, artık yavaştan doğuma doğru gidiyoruz dedi doktor ama dursa daha iyi olur dedi. Yani benim korkum doktor erken almak istiyor gibiydi ama değilmiş meğer.. Benim bir şey sormama gerek kalmadı. Ultrasonda her şey iyiydi. Cumartesi günü tekrar bakalım dedi. Yine suyun, rahim ağzı sıkıntılı olmazsa gönderir artık diğer hafta da doğumu yaparız dedi. İçim içimi yediydi, çok rahatladım valla anlatamam. Alttan da bakmadı, acıdı bana galiba
Ayın 20sinde sezaryen olacağım o zamana kadar beklerse sıpacığım çok iyi olur. Haftaya bugün yani sabretsin beyefendiAmin canim insallahkarin agrisi bluptada olmuştu dogumdan once seninde dogum yakin bence hadi hayirlisi
Ay benim de ya 18i ya da sonraki hafta..Ayın 20sinde sezaryen olacağım o zamana kadar beklerse sıpacığım çok iyi olur. Haftaya bugün yani sabretsin beyefendi
Çok teşekkürler rabbim tüm bebişleri sağ salim annelerine kavuştursun,burada her derdi paylaştık,birbirimize yardım ettik elimizden geldiğince bu zor günlerde sağolun@agacsizkoalaa
@CocoChanelmademoiselle
@Sonsuz umut
357SACO
Gözünüz aydın kızlar.. Oooohh missss balll yerim ben bu lokma tatlılarınıı @agacsizkoalaa @CocoChanelmademoiselle
Çok sağolun kızlar357SACO
hayirli ugurlu olsun
@agacsizkoalaa ailemden biri dogurmus gibi urpermemin sebebi nedir?
Allah bagislasin gülüm
@CocoChanelmademoiselle kuzu erken gelecek oy minnacik dogacak oy nasil olacak derken pasayi aldin kucagina masAllahmasAllah boyuna posuna
@SedaUmut geçmiş olsun kuzum.insAllah cabucak gecer gider iyilesir ayaklanirsin
@Umudum insallah saglikla kucagina almışsındır.haberini goremedim ama.
Peşpeşe deseneAy benim de ya 18i ya da sonraki hafta..
Heyecan bastı beni valla.. İnsan hem bilmediği bir şey olduğundan korkuyor hem de bir an önce o miniğe kavuşmak istiyor. Değişik bir duyguPeşpeşe desene
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşDoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Bak boşuna stres yapmışsın hayırlısı olsun bakalım ne kadar durursa o kadar kar tabiki.ama dedim ya yeter ki sağlıkla alalım da kucağımıza şu andan sonra çok da sıkıntı değil ben 28.hafta için valizimi hazırlamıstım 37 hafta mucize benim içinKızlar ben geldim , doğurmadım şükürNstde düzensiz kasılmalarım vardı, artık yavaştan doğuma doğru gidiyoruz dedi doktor ama dursa daha iyi olur dedi. Yani benim korkum doktor erken almak istiyor gibiydi ama değilmiş meğer.. Benim bir şey sormama gerek kalmadı. Ultrasonda her şey iyiydi. Cumartesi günü tekrar bakalım dedi. Yine suyun, rahim ağzı sıkıntılı olmazsa gönderir artık diğer hafta da doğumu yaparız dedi. İçim içimi yediydi, çok rahatladım valla anlatamam. Alttan da bakmadı, acıdı bana galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?