2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım kendini çok sıcak tut oda çok etkili tuvalete cikmada

Doğuranları tebrik ediyorum, Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Sonlara kaldım, doğuramadım. Üstelik kızımın gelmeye hiç niyeti yok gibi. Şükürler olsun hiçbir şikayetim yok hala rahat uyuyabiliyorum. Geçen hafta doğum kanalına girmemişti. Açılma da yoktu. Kasılmam da yok. Çatım normal doğuma çok müsaitmiş öyle dedi doktorum ama henüz kızım müsait değil sanırım Şöyle bir anda gelmeye niyetlenip hemen gelse ne güzel olur

Amin canim insallah karin agrisi bluptada olmuştu dogumdan once seninde dogum yakin bence hadi hayirlisi

Çok sevindim canım ; herşey yolunda demekki bak korktuğun gibi olmadı; inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla alacaksın kucağına

Ya onu ben de duydum çok faydalıymış sadece gaz değil bir çok açıdan koruyucu diyorlar hatta lohusa anne de takmalı deniyor; ama orjinali bulamam yanlış alırım diye almadım; sen nereden aldın cnm ; link adres vs verir misin bakayım ben de?

biogaia yi ben de alayim o zaman. sağolasın bacim. yarın da işitme testi için hastaneye gideceğiz çıkışta eşime aldirayim. ben hastaneden korktukca bir işimiz bitmedi ya.

Allah yardımcımız olsun cancagizim. inşallah çabuk geçer bu gaz belasi.

Bugün benim için en ozel gün oğlumun doğduğu gün bekledik gelmedi sabah 10 dan aksam 6 ya kadar sanci aldim meleğim gelmedi tatasini da yapinca 7 de sezle kucagimiza aldik sağlıcakla annelik cok güzel bir duygu kizlar büyüdükçe sevgileri değişmiyor artiyor onlarda ballanıyor aşkımız bugün 3 yaşında

Oyy canm gözün aydın Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah
Ay masallah Allah nazardan saklasin sen neguzel anlatiyorsun benim ağir gecti sezeryanim genel anesteziydi agrim cok fazlaydi halada agrim cok bebegim zorladi beni halada zorluyor sut alerjisi cikmasi bizi perisan etti aglama krizlerine giriuor ozamanda emmek istemiyor sariligida sinira yakin bugun kontrolumuz var dua edin hersey iyi ciksin psikolojik olarak cokta iyi degilim malesef cok uzuldum bebegimin durumuna insallah bu gunler gecer Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Çok sevindim canım ; herşey yolunda demekki bak korktuğun gibi olmadı; inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla alacaksın kucağına
İnşallah, boşa stres yapmışım. Doktor hiç kalkma uzan dedi.
Tikkabilla hadi gozun aydin dr un kararina sevindim cnm bebek durumu nasildi
Kilosunu sormayı unuttuk ya, doktor da söylerdi normalde o da unuttu Ama iyiydi şükür..
Ben boğazım için kullanıyorum, maşallah diyeyim küçüklüğümden beri çektiğim o ağrılarıma derman oldu takmaya başladığımdan beri.. Hiç çıkarmıyorum, sadece nötrlemek için suya tutuyorum arada.. Başım falan ağrıdığında da başıma koyunca dindiriyor eğer çok şiddetli bir ağrı değilse.. Ağrıyan yere konulunca iyi geliyor kısacası..

Totsandmore yaz google a canım, sitesi var. Bebek için de var yetişkin için de var. 3-4 defa alışveriş yaptım ben, hem kendim hem ailem için, çok memnunuz. Her kolye laboratuvarda ayrı incelenip sertifika veriliyor. Etkili olmasını istersen full kehribar olanlardan al. Kimisi diğer taşlarla karışık çünkü, etkisi bir nebze azalabiliyor. Her taş arasında düğüm var koparsa bebekler için tehlikeli olmasın diye He bir de alırsan nötrleme olayını da yap arada, zaten kılavuz gönderiyorlar, orada yazıyor.

Oh çok şükür canım çok sevindim senin adına

Amin canim insallah karin agrisi bluptada olmuştu dogumdan once seninde dogum yakin bence hadi hayirlisi
Ayın 20sinde sezaryen olacağım o zamana kadar beklerse sıpacığım çok iyi olur. Haftaya bugün yani sabretsin beyefendi

Doğurdum Kızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inş
Bak boşuna stres yapmışsın hayırlısı olsun bakalım ne kadar durursa o kadar kar tabiki.ama dedim ya yeter ki sağlıkla alalım da kucağımıza şu andan sonra çok da sıkıntı değil ben 28.hafta için valizimi hazırlamıstım 37 hafta mucize benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…