2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşşallah canım sağlıkla büyütün inşaallah
Ohh gözün aydin, sağlıkla büyüsün..
Ay maşallah annesi sağlıkla büyütün Rabbim size bagislasin
Çok sağolun hepinizden Allah razı olsun. Gece 1 gibi hastahanedeydim açılma yok dediler hiç 6:15 de doğdu tam. Rabbim geride doğum yapacaklara yardımcı olsun. Şuan dikişlerim ağrıyor normal olmasına rağmen parol verdiler pek de fayda etmedi kanamam var bakalım akşam taburcuyuz

Doğurdum Kızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz

Maşallah çok sevindim iyi olmanıza canım. Gözün aydın.

Rabiim güzel sağlıklı, uzun ömürler versin.

Kızımız bize süpriz yapmadı cumaya kadar bekliyoruz inş.20 si olsun istiyordum ama daha fazlası için riske gerek yok dedi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter ki

Zaman belli olunca beklemek daha heyecanlı. Hayırlı bir şekilde kavuşun inşallah

Heyecan bastı beni valla.. İnsan hem bilmediği bir şey olduğundan korkuyor hem de bir an önce o miniğe kavuşmak istiyor. Değişik bir duygu
Ya aynı durumdayım canım. 1 hafta kaldı doğuma. Haftaya bu saatlerde kavuşmuş olacağım Allahın izniyle inşallah Çok değişik bir his. Heyecan, endişe, merak hepsi bir arada

Ya aynı durumdayım canım. 1 hafta kaldı doğuma. Haftaya bu saatlerde kavuşmuş olacağım Allahın izniyle inşallah Çok değişik bir his. Heyecan, endişe, merak hepsi bir arada

Benim zaman belirsiz ama çok heyecan var bende de. Şimdi kontrole gidicem bakalım tarihle ilgili bir şey öğrenebilecek miyim.
Hepimiz aynıyız ya. Yaşadığın tüm hisleri yaşıyorum şuan.

Doğurdum Kızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Oyy pamuk kız hoşgelmiş gözün aydın canım
Ehh hadi gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin bak stres olmaya hiç gerek yokmuş Ay ben bile senin adına rahatladım inan çok sevindim

Evet normal doğum dikişlerinden korkuyorum çakmaya bugğn zorlayacam biraz kendimi
Geçmiş olsun canım
Ben de normal doğum yaptim doktorum tuvalete çıkana kadar sıvı ya da yumuşak şeyler yemeğe çalış dedi aklında olsun seninde

Son düzenleme:
Benimd3 3 gun sonra 40.haftam doluyo insallah normal olur 1.de normaldu Allah anali babali buyutsun canim

Ah canim onu bende cok istuyorum bi anda gelse diye ama sonuna kadar bekletiyor sipalar

Herkeseee selaaaaammm beni özlediniz mi bakayım? Bebek dediğimiz şey insanın tüm gününü alan birşeymiş arkadaşlar dün baya uğraştırdı bizi pıtırcığım yeni doğuranlar var sanırım güle güle büyütsünler bebişlerini. Tikkabilla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
Cherrygum kız ne ettin? Doğurdun mu bakayım?

Özlemez olur muyuz?? Buranın demirbaşıydın sen Az çok alışabildin mi bebişe?

Hoş geldin canım gözümüz arıyor valaa. Herkes döküldü tek tek kimse uğramaz oldu. Siz iyi olunda başka bir şey istemeyiz.

Kızlar şuan nstdeym.
Bebişin her şeyi normalmiş.
Kilosu 3.500 gr olmuş. Doğum pozisyonunda suyu iyi dedi. Normal doğurabilirsin dedi.
41.haftaya kadar beklenebilir dedi bu koşullarda. O yüzden 3 hafta hesapladı ama anladığım bu 3 hafta içinde her an gelebilir bebişim. Çok heyecanlı ya.

39 olmuss artik gelsin anneyi yormadan masallah canım kilosu guzel hadi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…