- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Maşşallah canım sağlıkla büyütün inşaallah
Ayy canım gözün aydınsağlıkla büyüt inşallah
Hadi hayırlısı canım kolay doğumların olsun inşallah
Sağ salim gelsin bebiş inşallah canım
Ayy kuzummm maşallah yerim ben onuSağlıkla büyüt canım gözün aydın
Ohh gözün aydin, sağlıkla büyüsün..
Ay maşallah annesi sağlıkla büyütün Rabbim size bagislasin
Çok sağolun hepinizden Allah razı olsun. Gece 1 gibi hastahanedeydim açılma yok dediler hiç 6:15 de doğdu tam. Rabbim geride doğum yapacaklara yardımcı olsun. Şuan dikişlerim ağrıyor normal olmasına rağmen parol verdiler pek de fayda etmedi kanamam var bakalım akşam taburcuyuzGözün aydın sağlıkla büyüsün inş
Bak boşuna stres yapmışsın hayırlısı olsun bakalım ne kadar durursa o kadar kar tabiki.ama dedim ya yeter ki sağlıkla alalım da kucağımıza şu andan sonra çok da sıkıntı değil ben 28.hafta için valizimi hazırlamıstım 37 hafta mucize benim için
Her zaman bildiğim kadarıyla burdayımcansın yateşekkur ederim beni rahatlattiğin için
DoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Bugün benim için en ozel gün oğlumun doğduğu günbekledik gelmedi sabah 10 dan aksam 6 ya kadar sanci aldim meleğim gelmedi tatasini da yapinca 7 de sezle kucagimiza aldik sağlıcakla annelik cok güzel bir duygu kizlar büyüdükçe sevgileri değişmiyor artiyor onlarda ballanıyor aşkımız bugün 3 yaşında
Kızımız bize süpriz yapmadı cumaya kadar bekliyoruz inş.20 si olsun istiyordum ama daha fazlası için riske gerek yok dedi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter ki
Ya aynı durumdayım canım. 1 hafta kaldı doğuma. Haftaya bu saatlerde kavuşmuş olacağım Allahın izniyle inşallahHeyecan bastı beni valla.. İnsan hem bilmediği bir şey olduğundan korkuyor hem de bir an önce o miniğe kavuşmak istiyor. Değişik bir duygu
Ya aynı durumdayım canım. 1 hafta kaldı doğuma. Haftaya bu saatlerde kavuşmuş olacağım Allahın izniyle inşallahÇok değişik bir his. Heyecan, endişe, merak hepsi bir arada
Canım senin sezaryen sebebi neydi?Ya aynı durumdayım canım. 1 hafta kaldı doğuma. Haftaya bu saatlerde kavuşmuş olacağım Allahın izniyle inşallahÇok değişik bir his. Heyecan, endişe, merak hepsi bir arada
Oyy pamuk kız hoşgelmiş gözün aydın canımDoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Ehh hadi gözün aydın güzel haberlerle gelmişsinKızlar ben geldim , doğurmadım şükürNstde düzensiz kasılmalarım vardı, artık yavaştan doğuma doğru gidiyoruz dedi doktor ama dursa daha iyi olur dedi. Yani benim korkum doktor erken almak istiyor gibiydi ama değilmiş meğer.. Benim bir şey sormama gerek kalmadı. Ultrasonda her şey iyiydi. Cumartesi günü tekrar bakalım dedi. Yine suyun, rahim ağzı sıkıntılı olmazsa gönderir artık diğer hafta da doğumu yaparız dedi. İçim içimi yediydi, çok rahatladım valla anlatamam. Alttan da bakmadı, acıdı bana galiba
Güzel haberlerle gel canımBenim zaman belirsiz ama çok heyecan var bende de. Şimdi kontrole gidicem bakalım tarihle ilgili bir şey öğrenebilecek miyim.
Hepimiz aynıyız ya. Yaşadığın tüm hisleri yaşıyorum şuan.
En geç 2-3 saat de bir sen uyandır ebeleri bekleme bebek de yeni doğunca çok uyuyabiliyor uyku dönemindeKızlar doğumdan snra kaç saatte bi emzirmeliyim. Basta zor tutsada güzel emdi smdi 1 saati geçti uyanmadı uyandiramadi ebeler de. Ama hiç de yatıp uyumamıştı yavrum
Geçmiş olsun canımEvet normal doğum dikişlerinden korkuyorum çakmaya bugğn zorlayacam biraz kendimi
Benimd3 3 gun sonra 40.haftam doluyo insallah normal olur 1.de normaldu Allah anali babali buyutsun canimSonunda bende dogurduuuummmbiraz uzun sürdü ama suni sancıyı bi bastılar vuhuuuu partiledik ikinci normal doğumum oldu çok şükür ikimizde ıyiyiz eşim ve ben.yalniziz kimse yok zaten gurbetteyiz ama her şeyi Rabbim.bi yoluna koyuyor darısı tüm bekleyenlere zor ama harika bisey. Size tavsiyem normal doğumda o anı değil sonra kucağınıza aldığınız anı düşünün Tabi okuyamadım hala doğurmayan varsa bu tavsiye
Allah anali babali buyutsun gozunaydin canimDoğurdumKızlar şuan tek tek okuyamiyorum mesajları çok şükür 3 kilo doğdu sancılar mahvetti beni zorladı. Çok şükür ikimizde gayet iyiyiz
Ah canim onu bende cok istuyorum bi anda gelse diye ama sonuna kadar bekletiyor sipalarDoğuranları tebrik ediyorum, Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahSonlara kaldım, doğuramadım. Üstelik kızımın gelmeye hiç niyeti yok gibi. Şükürler olsun hiçbir şikayetim yok hala rahat uyuyabiliyorum. Geçen hafta doğum kanalına girmemişti. Açılma da yoktu. Kasılmam da yok. Çatım normal doğuma çok müsaitmiş öyle dedi doktorum ama henüz kızım müsait değil sanırım Şöyle bir anda gelmeye niyetlenip hemen gelse ne güzel olur
Özlemez olur muyuz?? Buranın demirbaşıydın senHerkeseee selaaaaammmbeni özlediniz mi bakayım? Bebek dediğimiz şey insanın tüm gününü alan birşeymiş arkadaşlar dün baya uğraştırdı bizi pıtırcığım yeni doğuranlar var sanırım güle güle büyütsünler bebişlerini. Tikkabilla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
Cherrygum kız ne ettin? Doğurdun mu bakayım?
Herkeseee selaaaaammmbeni özlediniz mi bakayım? Bebek dediğimiz şey insanın tüm gününü alan birşeymiş arkadaşlar dün baya uğraştırdı bizi pıtırcığım yeni doğuranlar var sanırım güle güle büyütsünler bebişlerini. Tikkabilla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
Cherrygum kız ne ettin? Doğurdun mu bakayım?
39 olmuss artik gelsin anneyi yormadanKızlar şuan nstdeym.
Bebişin her şeyi normalmiş.
Kilosu 3.500 gr olmuş. Doğum pozisyonunda suyu iyi dedi. Normal doğurabilirsin dedi.
41.haftaya kadar beklenebilir dedi bu koşullarda. O yüzden 3 hafta hesapladı ama anladığım bu 3 hafta içinde her an gelebilir bebişim. Çok heyecanlı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?