39 olmuss artik gelsin anneyi yormadanmasallah canım kilosu guzel hadi hayirlisi bakalim
Kendim öyle istedim canım. Güvenemedim kendime.Canım senin sezaryen sebebi neydi?
Hadi bakalım heyecanlı bekleyişler bunlar :) Kilosu da iyiymiş bebişin..Kızlar şuan nstdeym.
Bebişin her şeyi normalmiş.
Kilosu 3.500 gr olmuş. Doğum pozisyonunda suyu iyi dedi. Normal doğurabilirsin dedi.
41.haftaya kadar beklenebilir dedi bu koşullarda. O yüzden 3 hafta hesapladı ama anladığım bu 3 hafta içinde her an gelebilir bebişim. Çok heyecanlı ya.
Anladım canım, acaba dedim pozisyonda falan mı sıkıntı vardı da ben kaçırdım, bir süre sonra kimin nesi vardı karışıyorKendim öyle istedim canım. Güvenemedim kendime.
Özledik valla ana olunca artık buraları mecbur boşluyosunHerkeseee selaaaaammmbeni özlediniz mi bakayım? Bebek dediğimiz şey insanın tüm gününü alan birşeymiş arkadaşlar dün baya uğraştırdı bizi pıtırcığım yeni doğuranlar var sanırım güle güle büyütsünler bebişlerini. Tikkabilla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
Cherrygum kız ne ettin? Doğurdun mu bakayım?
Maşallah cok güzel kilosu çatı muayenesi yaptımıKızlar şuan nstdeym.
Kilosu 3.500 gr olmuş. Doğum pozisyonunda suyu iyi dedi. Normal doğurabilirsin dedi.
41.haftaya kadar beklenebilir dedi bu koşullarda. O yüzden 3 hafta hesapladı ama anladığım bu 3 hafta içinde her an gelebilir bebişim. Çok heyecanlı ya.
Allah yardımcın olsun. İnşşalh sağlıkla kucağına alırsın ama normal doğumla:)Maşallah kızlar, sağlıcakla büyütürsünüz inşallah. Benim bugün 41 hafta oldu hala hiçbir belirtim yok lütfen bana da dua edin artık stresten beklemekten yoruldum, dualarınızı bekliyorum
Canım hadi hayırlısıyla fazla bekletmeden bir avazda gelsin inşallahKızlar şuan nstdeym.
Merhaba bi kaç gün önce suyumun azaldığını yazmıştım. Benim de cumartesi akşamı saat 10 da sezaryen ile Doğumum gerçekleşti. 3 serum sancı verdiler 1 cm tek açılma oldu. Neyse ki bebeğim iyi ama ben değilim. Bu ağrılar beni mahvetti
Maşallah kızlar, sağlıcakla büyütürsünüz inşallah. Benim bugün 41 hafta oldu hala hiçbir belirtim yok lütfen bana da dua edin artık stresten beklemekten yoruldum, dualarınızı bekliyorum
Amin canım inşMaşallah çok sevindim iyi olmanıza canım. Gözün aydın.
Rabiim güzel sağlıklı, uzun ömürler versin.
Zaman belli olunca beklemek daha heyecanlı. Hayırlı bir şekilde kavuşun inşallah
Ohh maşallah kilosuda gayet iyi sağlıkla vaktinde gelsin inş.Kızlar şuan nstdeym.
Çok geçmiş olsun, gözün aydın öncelikle.
İnşallah geçecek sadece biraz zaman lazım.
Çok teşekkür ederim
Özledik valla ana olunca artık buraları mecbur boşluyosunnapıyo pıtırcık iyimi ben doğurmadım sancım kasılmam var ama ne zaman doğar bilmem
Maşallah cok güzel kilosu çatı muayenesi yaptımı
Canım hadi hayırlısıyla fazla bekletmeden bir avazda gelsin inşallah ☺
Çarşambaya son kontrolüm var bu kez de bir ışık yoksa sezeryan kararı verilecek, suyun çok iyi olduğu için bekliyorum dedi,hayırlısı tabi ama normal doğum şansımı kaybetmek istemediğim için stresliyimÇok geçmiş olsun, gözün aydın öncelikle.
İnşallah geçecek sadece biraz zaman lazım.
Peki bu durumda napılıyor. 41.hafta olmuş artık ne kadar nazlıymış bebiş.
Aminn inşallahAllah yardımcın olsun. İnşşalh sağlıkla kucağına alırsın ama normal doğumla:)
Oh sansli kuzu ablalari bi guzel ilgilenir onunlaAyy benim minikim baya bakmaya elimi, hareketleri takip etmeye başladıemzirdim az önce kaka çiş faslı sonra sağdığım sütten takviye ettim dedim duşa gireyim kundakladım bir güzel yatırdım emziğini verdim ablalarını çağırdım başında beklediler onlara baka baka gözleri gitmiş uyumuş kalmış minnoşum ablalarına da çok eğlence oldu şu günlerde perşembe günü 1 aylık oluyoruz aylık aşısında gideceğiz bir de işitme testi var onu da geçersek hayırlısıyla
Bazı doktorlar 39da yapıyor canım benimki 38de yapmıştı haftaya da yapabilirYok kuzum ya. Galiba çatı muayenesi olmadan doğuma giden tek gebe olacağım ben.
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Çarşambaya son kontrolüm var bu kez de bir ışık yoksa sezeryan kararı verilecek, suyun çok iyi olduğu için bekliyorum dedi,hayırlısı tabi ama normal doğum şansımı kaybetmek istemediğim için stresliyim
Ah canim onu bende cok istuyorum bi anda gelse diye ama sonuna kadar bekletiyor sipalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?