2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hadi bakalım heyecanlı bekleyişler bunlar :) Kilosu da iyiymiş bebişin..
Kendim öyle istedim canım. Güvenemedim kendime.
Anladım canım, acaba dedim pozisyonda falan mı sıkıntı vardı da ben kaçırdım, bir süre sonra kimin nesi vardı karışıyor

Özledik valla ana olunca artık buraları mecbur boşluyosunnapıyo pıtırcık iyimi ben doğurmadım sancım kasılmam var ama ne zaman doğar bilmem
Maşallah cok güzel kilosu çatı muayenesi yaptımı

Maşallah kızlar, sağlıcakla büyütürsünüz inşallah. Benim bugün 41 hafta oldu hala hiçbir belirtim yok lütfen bana da dua edin artık stresten beklemekten yoruldum, dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun. İnşşalh sağlıkla kucağına alırsın ama normal doğumla:)

Canım hadi hayırlısıyla fazla bekletmeden bir avazda gelsin inşallah

Çok geçmiş olsun, gözün aydın öncelikle.
İnşallah geçecek sadece biraz zaman lazım.

Maşallah kızlar, sağlıcakla büyütürsünüz inşallah. Benim bugün 41 hafta oldu hala hiçbir belirtim yok lütfen bana da dua edin artık stresten beklemekten yoruldum, dualarınızı bekliyorum

Peki bu durumda napılıyor. 41.hafta olmuş artık ne kadar nazlıymış bebiş.

Maşallah çok sevindim iyi olmanıza canım. Gözün aydın.

Rabiim güzel sağlıklı, uzun ömürler versin.

Zaman belli olunca beklemek daha heyecanlı. Hayırlı bir şekilde kavuşun inşallah
Amin canım inşevet çok heycanlı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Ohh maşallah kilosuda gayet iyi sağlıkla vaktinde gelsin inş.

Özledik valla ana olunca artık buraları mecbur boşluyosunnapıyo pıtırcık iyimi ben doğurmadım sancım kasılmam var ama ne zaman doğar bilmem

Maşallah cok güzel kilosu çatı muayenesi yaptımı

Yok kuzum ya. Galiba çatı muayenesi olmadan doğuma giden tek gebe olacağım ben.

Canım hadi hayırlısıyla fazla bekletmeden bir avazda gelsin inşallah ☺

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Ayy benim minikim baya bakmaya elimi, hareketleri takip etmeye başladı emzirdim az önce kaka çiş faslı sonra sağdığım sütten takviye ettim dedim duşa gireyim kundakladım bir güzel yatırdım emziğini verdim ablalarını çağırdım başında beklediler onlara baka baka gözleri gitmiş uyumuş kalmış minnoşum ablalarına da çok eğlence oldu şu günlerde perşembe günü 1 aylık oluyoruz aylık aşısında gideceğiz bir de işitme testi var onu da geçersek hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun, gözün aydın öncelikle.
İnşallah geçecek sadece biraz zaman lazım.

Peki bu durumda napılıyor. 41.hafta olmuş artık ne kadar nazlıymış bebiş.
Çarşambaya son kontrolüm var bu kez de bir ışık yoksa sezeryan kararı verilecek, suyun çok iyi olduğu için bekliyorum dedi,hayırlısı tabi ama normal doğum şansımı kaybetmek istemediğim için stresliyim

Oh sansli kuzu ablalari bi guzel ilgilenir onunla emzigi ne zaman vermeye basladin

Kızlar korseye karar veremiyorum, sizce hangisi daha uygun olur? Hem rahatlık hem etkililik bakımından? Sezaryen olacağım.

İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Ah canim onu bende cok istuyorum bi anda gelse diye ama sonuna kadar bekletiyor sipalar

Hiçbir belirtimin olmaması beni düşündürüyor. Hiç sinyal vermiyor geleceğine dair. İnşallah biz kalanlar da en kısa zamanda kolay, çabucak ve sağlıkla doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…