- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
İnş canım çok heyecanlı bir şey gerçektenİnşallah canım benim.
Bende bir an önce buraya sancılandım kızlar hastaneye gidiyorum yazmak istiyorum.
Canım bende sezeryan oldum göbek deliğinin altında kalıyor biraz göbek hoş daha erken ama tam boy alıp sıkma kendini . Ben korse kullanmayı düşünmüyorum yara yerinin hava alması lazım sürekli takma bence sen bilirsin tabi yine deKızlar korseye karar veremiyorum, sizce hangisi daha uygun olur? Hem rahatlık hem etkililik bakımından? Sezaryen olacağım.
Eki Görüntüle 2619119
Yok sürekli takmam canım, zaten hemen de takmaya başlamam. Dediğin gibi yaranın hava alması lazım.. Sonrasında arada giymek için bakayım dedim.Canım bende sezeryan oldum göbek deliğinin altında kalıyor biraz göbek hoş daha erken ama tam boy alıp sıkma kendini . Ben korse kullanmayı düşünmüyorum yara yerinin hava alması lazım sürekli takma bence sen bilirsin tabi yine de❤
Bende de ayni durum canim senin en azindan biraz daha zamanin var insallah en kisa zamanda gelir bebislerimizHiçbir belirtimin olmaması beni düşündürüyor. Hiç sinyal vermiyor geleceğine dair. İnşallah biz kalanlar da en kısa zamanda kolay, çabucak ve sağlıkla doğururuz
evet doktor bana da tuhaf geldi.tecrubesiz degilim.bu ikinci bebegim.ama benim giydiris tarzima ince deyip birden bagirdi.ve ben daha ilk gunumu bile tamamlamamistim.birden çok uzüldum.60 yasini askin bir doktordu.bni çocuğu sandi herhalde.bi de 25 derece çok yuksek degil mi? bi de cok sar dedi.cocugu kucagima verdi.hep besle tut kucaginda dedi.o sirada kadin dogumcu geldi.sen boyle durursan heryerin tutulur dedi.Doktor biraz garip geldi bana canım bebeğin üşüdüğünü ensesine ve göğsüne bakarak anlarız. Burun ve eller ölçüt olmaz ki. Kalın giydiriyorsun gibi geldi bana. Ben çıtçıtlı badi üstüne dış zıbın altına ayaklı tulum çorap ve bir tane daha ayaklı tulum giydirip yarım kundak yapıyorum. O kundakla geziyor evde. Ellerine eldiven takmıyorum tırnakları uzamamıştı dopduğunda. Şimdi de uzayanı alıverşyırum elimle kopuyor zaten incecik. Evimiz de çok sıcak değil öyle normal ısımız. Uyurken de kundağın dışından peluş battaniye örtüyorum. Sıcak oluyor uyanınca
Aldır Aldır valla şaştık iyice. Rabbim kolaylaştırsın inşaallah. Sabah güneç vurmuşken banyo yaptırdım 3 saate yakın uyudu çok şükür. Bundan sonra 2 güne bir banyo yaptıracağım.biogaia yi ben de alayim o zaman. sağolasın bacim. yarın da işitme testi için hastaneye gideceğiz çıkışta eşime aldirayim. ben hastaneden korktukca bir işimiz bitmedi ya.
Allah yardımcımız olsun cancagizim. inşallah çabuk geçer bu gaz belasi.
Yok canım sıkıntı yok da işte bende korkular var. Acı çekmekle ilgili hiç korkum yok açıkçası. Acı eşiğim yüksek. Sadece doğum esnasında bir aksilik olur iyi ıkınamam, bebek sıkışır, oksijensiz kalır falan diye korkuyorum. Kuruntu belki ama cesaret edemedim. Bir de bel fıtığım var. Belden çekiyorum sürekli. Onu da riske atmayalım dedik eşimle ve doktorla.Hadi bakalım heyecanlı bekleyişler bunlar :) Kilosu da iyiymiş bebişin..
Anladım canım, acaba dedim pozisyonda falan mı sıkıntı vardı da ben kaçırdım, bir süre sonra kimin nesi vardı karışıyor
Canm sarılık olmaması içn gündüzleri saat başı emzir uyandırıpKızlar doğumdan snra kaç saatte bi emzirmeliyim. Basta zor tutsada güzel emdi smdi 1 saati geçti uyanmadı uyandiramadi ebeler de. Ama hiç de yatıp uyumamıştı yavrum
Amin canım sağolasın. Vallahi aklıma hep sen ve bebişin geliyorsunuz. Naptılar acaba gaz durumunu zavallıcıklarım diye düşünüyorum hep. Doğurana kadar zaten çok çektin bekledin durdun. Şimdi de bebiş gazı atamıyor sürekli ağlıyor. Çok zordur ya çocukların da var. Allah yardımcın olsunYeni annişlerrr nasıl gidiyor anneliiikkk? Doğuracak olanlar siz de kolayca ıh demeden doğurursunuz inşaallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Canım öncelikle gözün aydın. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. İnşallah tez zamanda acıların geçer. Keyfini çıkarırsın bebişinle geçirdiğin zamanlarınMerhaba bi kaç gün önce suyumun azaldığını yazmıştım. Benim de cumartesi akşamı saat 10 da sezaryen ile Doğumum gerçekleşti. 3 serum sancı verdiler 1 cm tek açılma oldu. Neyse ki bebeğim iyi ama ben değilim. Bu ağrılar beni mahvetti
Ben ilk gün 1 2 defa verdim oda uyuyunca geri çıkardım çenesi yorulmasın diyeOh sansli kuzu ablalari bi guzel ilgilenir onunlaemzigi ne zaman vermeye basladin
İyi yapmışsınız canım.. Sıkıntı varsa riske atmaya hiç gerek yok. Ben de düşündükçe sezaryen en mantıklısı geliyor benim için de.. Benim annem ablamla beni normal, ikiz kız kardeşlerimi sezaryenle doğurdu. İkizlerde ameliyat sonrası epey sıkıntıları oldu. Kanaması oldu, yanlış kan verildi vs. Ciddi sıkıntılar.. Ama ona rağmen hep der ki bilsem hepsini sezaryen doğururdumYok canım sıkıntı yok da işte bende korkular var. Acı çekmekle ilgili hiç korkum yok açıkçası. Acı eşiğim yüksek. Sadece doğum esnasında bir aksilik olur iyi ıkınamam, bebek sıkışır, oksijensiz kalır falan diye korkuyorum. Kuruntu belki ama cesaret edemedim. Bir de bel fıtığım var. Belden çekiyorum sürekli. Onu da riske atmayalım dedik eşimle ve doktorla.
Amin canım sağolasın. Vallahi aklıma hep sen ve bebişin geliyorsunuz. Naptılar acaba gaz durumunu zavallıcıklarım diye düşünüyorum hep. Doğurana kadar zaten çok çektin bekledin durdun. Şimdi de bebiş gazı atamıyor sürekli ağlıyor. Çok zordur ya çocukların da var. Allah yardımcın olsun
Doğumdan sonra eve gelince denedim canım tuttu hemen. uykuya dalacağı zaman, karnı toksa, beslenme saati gelmemişse, gaz için uyanmışsa veriyorum şükür tuttu.Oh sansli kuzu ablalari bi guzel ilgilenir onunlaemzigi ne zaman vermeye basladin
Allah kolaylık versin canım gazlı bebek çok zor. Ama geçici bir dönem neyse ki yüz üstü dizime yatırıp poposuna pıt pıt vuruyorum ben sancılanınca benimki pıt pıt çıkarıyor. Yüz üstü yastığa yatırıyorum o da rahatlatıyor. Karnı ısınıyor sanırım.Sıyırmak üzereyim canım az kaldıgazımız hiç bitmiyor ki çok şükür eşim dün diyoki yavrum kışın geleydin ya 400 500 gaza para verdim
Gece gece hem battaniye de sallıyoruz hem halimize gülüyoruz
Hazıran annesi olucam ama sıkı takipteyim sizleri yazmadan geçemedimkızlar yaa ben cuma normal doğum yaptım sonra tuvalete daha hiç çakmadım daha önce kötü bir kabızlık yaşamıştım hamilelikte magnezi. Calsine içiyordum dün ve bugün içmeme rağmen hala tubalate çıkamadım korkuyorum da zorlamaya karnım gurulduyor
Acaba magnezi calsine emzirirken içiliyor mu doktor sordum önce bir bak bağors
Tuvalate çıkmak için önerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?