2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar korseye karar veremiyorum, sizce hangisi daha uygun olur? Hem rahatlık hem etkililik bakımından? Sezaryen olacağım.

Eki Görüntüle 2619119
Canım bende sezeryan oldum göbek deliğinin altında kalıyor biraz göbek hoş daha erken ama tam boy alıp sıkma kendini . Ben korse kullanmayı düşünmüyorum yara yerinin hava alması lazım sürekli takma bence sen bilirsin tabi yine de

Yok sürekli takmam canım, zaten hemen de takmaya başlamam. Dediğin gibi yaranın hava alması lazım.. Sonrasında arada giymek için bakayım dedim.

Hiçbir belirtimin olmaması beni düşündürüyor. Hiç sinyal vermiyor geleceğine dair. İnşallah biz kalanlar da en kısa zamanda kolay, çabucak ve sağlıkla doğururuz
Bende de ayni durum canim senin en azindan biraz daha zamanin var insallah en kisa zamanda gelir bebislerimiz

evet doktor bana da tuhaf geldi.tecrubesiz degilim.bu ikinci bebegim.ama benim giydiris tarzima ince deyip birden bagirdi.ve ben daha ilk gunumu bile tamamlamamistim.birden çok uzüldum.60 yasini askin bir doktordu.bni çocuğu sandi herhalde.bi de 25 derece çok yuksek degil mi? bi de cok sar dedi.cocugu kucagima verdi.hep besle tut kucaginda dedi.o sirada kadin dogumcu geldi.sen boyle durursan heryerin tutulur dedi.

Aldır Aldır valla şaştık iyice. Rabbim kolaylaştırsın inşaallah. Sabah güneç vurmuşken banyo yaptırdım 3 saate yakın uyudu çok şükür. Bundan sonra 2 güne bir banyo yaptıracağım.
Siz de inşaallah testi geçmişsinizdir canım. Bizimde mayısta göz muayenesi var. Albinoluk belli olacak inşaallah yoktur olursa zor olacak gibi..

Selam arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. Ultrasonda bebek çok net göründü hareketleri de çok fazlaydı. Doktor buradan yola çıkarak gelmeye hiç niyeti yok sanırım hala yukarda kanala girmemiş dedi. Nst de sancılarım çıktı. 3-4 tane 130-140 sancım çıktı. Bunlar doğum sancıları iyi dedi. Ama benim doktorum fazla bekleme yanlısı değil 40 olunca sezaryen konuşmaya başlarız. Ne yapmalıyım? Squat yapıyorum, bacak açma esneme egzersizleri yapıyorum. Doktor dinlenmelerini sola doğru uzanarak yap dedi. Ebe de daha vakit var kendini yormadan temizlik falan yap dedi. Benim durumumu yaşayan var mı?

Yok canım sıkıntı yok da işte bende korkular var. Acı çekmekle ilgili hiç korkum yok açıkçası. Acı eşiğim yüksek. Sadece doğum esnasında bir aksilik olur iyi ıkınamam, bebek sıkışır, oksijensiz kalır falan diye korkuyorum. Kuruntu belki ama cesaret edemedim. Bir de bel fıtığım var. Belden çekiyorum sürekli. Onu da riske atmayalım dedik eşimle ve doktorla.

Yeni annişlerrr nasıl gidiyor anneliiikkk? Doğuracak olanlar siz de kolayca ıh demeden doğurursunuz inşaallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Amin canım sağolasın. Vallahi aklıma hep sen ve bebişin geliyorsunuz. Naptılar acaba gaz durumunu zavallıcıklarım diye düşünüyorum hep. Doğurana kadar zaten çok çektin bekledin durdun. Şimdi de bebiş gazı atamıyor sürekli ağlıyor. Çok zordur ya çocukların da var. Allah yardımcın olsun

Canım öncelikle gözün aydın. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini. İnşallah tez zamanda acıların geçer. Keyfini çıkarırsın bebişinle geçirdiğin zamanların

İyi yapmışsınız canım.. Sıkıntı varsa riske atmaya hiç gerek yok. Ben de düşündükçe sezaryen en mantıklısı geliyor benim için de.. Benim annem ablamla beni normal, ikiz kız kardeşlerimi sezaryenle doğurdu. İkizlerde ameliyat sonrası epey sıkıntıları oldu. Kanaması oldu, yanlış kan verildi vs. Ciddi sıkıntılar.. Ama ona rağmen hep der ki bilsem hepsini sezaryen doğururdum Ki 22 sene evvelinden bahsediyoruz. Şimdi tıp daha da ileri.. Spinal var epidural var. İnşallah hayırlısıyla atlatacağız.

Sıyırmak üzereyim canım az kaldı gazımız hiç bitmiyor ki çok şüküreşim dün diyoki yavrum kışın geleydin ya 400 500 gaza para verdim
Gece gece hem battaniye de sallıyoruz hem halimize gülüyoruz

Allah kolaylık versin canım gazlı bebek çok zor. Ama geçici bir dönem neyse ki yüz üstü dizime yatırıp poposuna pıt pıt vuruyorum ben sancılanınca benimki pıt pıt çıkarıyor. Yüz üstü yastığa yatırıyorum o da rahatlatıyor. Karnı ısınıyor sanırım.

Hazıran annesi olucam ama sıkı takipteyim sizleri yazmadan geçemedim su bardağının içine 3 4 tane kayısı ekleyip üstüne normal su ekleyin akşamdan sabaha kadar dursun sabah aç karna önce kayısılarını yiyip suyunu üstüne için diyetteyken uyguluyodum çok faydası oluyor inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…