2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızçem biraz uyumuşken yemek işine giriştim yazdan kalma fasulyem varsı bi pişirimlik şimdi onu koydum ocağa yanına da süt olsun diye bulgur pilavı yeşil soğansız yicem bu seferbuzlukta tavuk var aslında etli köfte yapmak istiyorum da Asya hanım müsade etmez

Amin canım hepimize Allah kolaylık versin sabır da versin.
Benimki ağlamaya başlayınca yastık falan vız geleilla sallanacak

Fasulye de gaz yapar canım ben kimyon atıyorum bolca bu tür yemeklere kendi tabağıma aklında bulunsun ben de yemeğimi tatlımı yaptım oturdum şimdi biraz fazla ayakta kalınca belim ağrıyor halen bebişin uyanma saati geliyor onu kucağıma alıp film izleyecez kızlarla ayarladık bekliyoruz minnoşun saatini

Yeşil fasulye cnm kuru değil. Ooohh iyi izlemeler. Keyfiniz bol olsun.

Kızlar doğumdan snra kaç saatte bi emzirmeliyim. Basta zor tutsada güzel emdi smdi 1 saati geçti uyanmadı uyandiramadi ebeler de. Ama hiç de yatıp uyumamıştı yavrum
30 dakka Emzirdikten sonra 5 'dakka sonra tekrar emzirmelisin ki sütün gelsin 3 gün sonra 10 dakkada bir sık sık emzirin çenesi yorulduğu icin cok ememiyolar bir göğsün yarım saatse diğer göğsünüde vermesin en son hangisini emzirdiysen onunla başlamalısın dik oturun kolunuzun altına yüksek yastık alın ben bu şekilde emzirmeyle ilk aylar güzel kilo aldırdım sarılıkta olmadı gözünüz aydın buarada allah analı babalı büyütsün inşallah

Çoook saol canım
Hemen bakıyorum; inşallah doğumdan önce elime ulaşır zira biraz geç kaldım

Amin canım inşallah
Kıyamam ya size ayrı üzülüyorum, bebeğe ayrı üzülüyorum. Yavrucum anlamıyor da sıkıntısını. Sürekli göbüşü ağrıyor inşallah geçer tez zamanda
Ben bulgur pilavı yiyince gazman oluyorum ya. Bulgur aşırı gaz yapıyor bende

Yok sürekli takmam canım, zaten hemen de takmaya başlamam. Dediğin gibi yaranın hava alması lazım.. Sonrasında arada giymek için bakayım dedim.
Ben Yamuna korseyi çok duydum; epey övüyorlar ama basenden deil de karnı toparlayıcı olan; hatta alacaktım web site yetkililer ile görüştüm kilo alımın biraz fazla olduğundan bedeni şimdi tutturamayabilirz doğumdan sonra alsanız daha iyi olur dediler; ben de öyle yapacağım zaten hemen kullanılmaz bür hafta sonra ancak başlarız.

Ben de de durum benzer 40. Haftaya girdim ama hiç bir belirti yok ;bana doktor 41 i de bekleriz dedi ama artık max haftaya gelmesi lazım
inşallah kendi kendine gelir müdahaleyle olsun hiç istemiyorum

Kızlar korseye karar veremiyorum, sizce hangisi daha uygun olur? Hem rahatlık hem etkililik bakımından? Sezaryen olacağım.

Eki Görüntüle 2619119
Canım ben bu korse yi alacağım instagram da sordum bunu onerdiler doğum yapalı 12 gün oldu daha sipariş vermedim o ayrı ama normal doğum yaptim senin sezeryan gibi duruyor dimi

Yeni annişlerrr nasıl gidiyor anneliiikkk? Doğuracak olanlar siz de kolayca ıh demeden doğurursunuz inşaallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Annelik çok güzel gelsenize uykular haram oldu gencligim bak talan da oldu ay şimdiden bizi parmağında oynatiyo anneannesi kiyamiyor ağladıkça aliyor beşikten oda sürekli aglamaya başladı usulunce uyardım annemi bugün yapma diye alışıyor sen gidince napcam dedim şimdi uyudu besikte

Kizlar persembe 37+4 ken sezaryan olacagim kastamonuda devlet hastanesi pandemi hastanesi.Covitli hastalar ayri yerde duruyor ama yinede strest yapiyorum virus kaparim diye .maske eldiven onlem alacaz ama allah yardimcimiz olsun bu donemde dogum yapanlara .Benim gibi bu donemde dpgum yapanlar var mi panik yaptiniz mi devlette dpgum yaptiniZ mi ortam nasildi

Benim anamda birak ağlasin biraz bagirsin sesi ciksin cigerleri acilsin diyor

Canım ben bu korse yi alacağım instagram da sordum bunu onerdiler doğum yapalı 12 gün oldu daha sipariş vermedim o ayrı ama normal doğum yaptim senin sezeryan gibi duruyor dimi
Kızlar ama bununla oturması kalkması dert olmaz mı? Oturunca katlanır bu karın kısmından..

Ay hava çok güzel burda site çevresinde kimse yok annemle bi tur yürüdük güneşte kaldım azıcık güneş ışığı aldım resmen yürümeye yürümeye bacaklarım zor açıldı 200 basamakta merdiven indim çıktım şu açılmalarım başlasa artık. Kasılmam var karnımda sürekli yürürken bacaklarımın arasına da agrılar girdi herhalde iyice hamlamışım

Ben de balkona çıkıyorum güneş için.. Kahvaltıyı da balkonda yapıyoruz hava güzelse.. 2 gündür çok iyiydi, yarın da 21 derece diyor. Ama çarşamba ani düşüş var.
Kasılmayı ben de bugün daha net anladım nstdeyken.. Gerçi hafifti ama resmen adet sancısına benzer bir ağrı giriyor o an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…