- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Ben de o konuyu merak ediyorum. Bir videoda uzman her seferinde farklı memeyi verin diyordu. Başka bir videoda başka biri en son hangisini verdiyseniz ondan başlayın sonra diğerine geçin diyordu. Kafam karıştı.Ya bişey soracam herkes bu konuda farklı bişey diyor. Emzirirken 2 memeden de emzirmeli miyiz yoksa her emzirmede bir meme tamamen bitmeli mi? İkisinide emzirsek sütün yağlı kısmını alamadan öteki memeye geçmiş oluyoruz ben çıkamadım bu işten
Valla iki türlü de denedim ama hangisi doğru hala bilmiyorumBen de o konuyu merak ediyorum. Bir videoda uzman her seferinde farklı memeyi verin diyordu. Başka bir videoda başka biri en son hangisini verdiyseniz ondan başlayın sonra diğerine geçin diyordu. Kafam karıştı.
osmalacNe ilacı aldınız
Bittiğini göğüs yumuşayınca anlıyoruz değil miIki cocuk emzirdim 2.5 yasina kadar emdiler masallah.bir gogus bitip hep otekine gecirdim hep yagli kismi aldilar o.yuzden hep tombiktiler kilolari iyiydi bebekken.sagla basladik sag bitti sola.gec sol.bitmedi bebek.doydu soldan basla saga gec. Gibi
Bende balkonda yım eşim zaten peşimde sürekli balkona cık güneşe otur diyip duruyorBen de balkona çıkıyorum güneş için.. Kahvaltıyı da balkonda yapıyoruz hava güzelse.. 2 gündür çok iyiydi, yarın da 21 derece diyor. Ama çarşamba ani düşüş var.
Kasılmayı ben de bugün daha net anladım nstdeyken.. Gerçi hafifti ama resmen adet sancısına benzer bir ağrı giriyor o an..
Ay hava çok güzel burda site çevresinde kimse yok annemle bi tur yürüdük güneşte kaldım azıcık güneş ışığı aldım resmen yürümeye yürümeye bacaklarım zor açıldı200 basamakta merdiven indim çıktım şu açılmalarım başlasa artık. Kasılmam var karnımda sürekli yürürken bacaklarımın arasına da agrılar girdi herhalde iyice hamlamışım
Uyanmiyo canm ya zorla.emziriyim diyorum gözünü dahi açmıyor nasıl uyandiracaksamCanm sarılık olmaması içn gündüzleri saat başı emzir uyandırıp
Gecede 2 saate bir
Amin canm. Uyandiramiyorum sadece çok uyuyor burnunu sıkıyoruz ayaklarıyla fln da uğraşıyoruz inatla uyuyor30 dakka Emzirdikten sonra 5 'dakka sonra tekrar emzirmelisin ki sütün gelsin 3 gün sonra 10 dakkada bir sık sık emzirin çenesi yorulduğu icin cok ememiyolar bir göğsün yarım saatse diğer göğsünüde vermesin en son hangisini emzirdiysen onunla başlamalısın dik oturun kolunuzun altına yüksek yastık alın ben bu şekilde emzirmeyle ilk aylar güzel kilo aldırdım sarılıkta olmadı gözünüz aydın buarada allah analı babalı büyütsün inşallah
Alıştık valla. Sarılık olmak üzere yavrum ama ona üzülüyorum biraz, bugün mama başladım. Meme+mama gidicem artık bakalım.Özlemez olur muyuz?? Buranın demirbaşıydın senAz çok alışabildin mi bebişe?
Valla uğrayabildiğim zaman uğruyorum.Hoş geldin canım gözümüz arıyor valaa. Herkes döküldü tek tek kimse uğramaz oldu. Siz iyi olunda başka bir şey istemeyiz.
Kız boşlamak değil inan vakit yok. Ye, yedir, alt değiştir, yatır döngüsünde kaybolduk.Özledik valla ana olunca artık buraları mecbur boşluyosunnapıyo pıtırcık iyimi ben doğurmadım sancım kasılmam var ama ne zaman doğar bilmem
Maşallah cok güzel kilosu çatı muayenesi yaptımı
CanımAyy benim minikim baya bakmaya elimi, hareketleri takip etmeye başladıemzirdim az önce kaka çiş faslı sonra sağdığım sütten takviye ettim dedim duşa gireyim kundakladım bir güzel yatırdım emziğini verdim ablalarını çağırdım başında beklediler onlara baka baka gözleri gitmiş uyumuş kalmış minnoşum ablalarına da çok eğlence oldu şu günlerde perşembe günü 1 aylık oluyoruz aylık aşısında gideceğiz bir de işitme testi var onu da geçersek hayırlısıyla
Saol canım tşkr ederim bugğn çok şükür çakabildim sonunda dediğini yapıyorum ama bende sanırım önceden de olan bir sorun virüs bitsin genel cerrahiye gitçemHazıran annesi olucam ama sıkı takipteyim sizleri yazmadan geçemedimsu bardağının içine 3 4 tane kayısı ekleyip üstüne normal su ekleyin akşamdan sabaha kadar dursun sabah aç karna önce kayısılarını yiyip suyunu üstüne için diyetteyken uyguluyodum çok faydası oluyor inşalalh
İlk ay öyle oluyor diyorlar, devamlı uyandır doyur vs. 1 aydan sonra galiba kendi uyanmaya başlıyormuş :)Alıştık valla. Sarılık olmak üzere yavrum ama ona üzülüyorum biraz, bugün mama başladım. Meme+mama gidicem artık bakalım.Uykusuzluk, yorgunluk vs var ama hiç biri rahatsız etmiyor tabi.
Valla uğrayabildiğim zaman uğruyorum.Sabah alıntıları eklemişim bak bu saatte yazabiliyorum anca.
Kız boşlamak değil inan vakit yok. Ye, yedir, alt değiştir, yatır döngüsünde kaybolduk.İyi o zaman doğması yakındır kız
İnşallah yaa ben de öyle olsun istiyorum ama her engel de beni hemen demotive ediyor. Doktorun da çıkarken tekrar hala vajinal mi istiyorsun diye sorması beni endişelendirdi. Acaba normal doğumda ısrarcı bir doktor olmamak için mi sordu bilmiyorum. Zaten normal doğumdan korkuyorum bi de doktorum böyle he desem sezaryene dönecek gibi olunca iyice şüphe duyuyorum. Hayırlısı artık inşallah bebişler bizi yormadan üzmeden kolaylıkla gelirlerBen de de durum benzer 40. Haftaya girdim ama hiç bir belirti yok ;bana doktor 41 i de bekleriz dedi ama artık max haftaya gelmesi lazım☺
inşallah kendi kendine gelir müdahaleyle olsun hiç istemiyorum
Yeşil fasulye de gaz yapıyor canımYeşil fasulye cnm kuru değil. Ooohh iyi izlemeler. Keyfiniz bol olsun.
Ben de kullanan arkadaşlarıma sordum bunu önerdiler. Ben de bunu alacağım. Kendi sitesinden mi alacaksınız? Başka yerde satılmıyor sanki
Canim benimki de uyudugnda uyanmıyor 3 bucuk saati geciyir kaldırıyorum altını açıyorum sesleniyorum kulaklarinin arkasina dokunuuorum öyle uyanıyorAmin canm. Uyandiramiyorum sadece çok uyuyor burnunu sıkıyoruz ayaklarıyla fln da uğraşıyoruz inatla uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?