2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya bişey soracam herkes bu konuda farklı bişey diyor. Emzirirken 2 memeden de emzirmeli miyiz yoksa her emzirmede bir meme tamamen bitmeli mi? İkisinide emzirsek sütün yağlı kısmını alamadan öteki memeye geçmiş oluyoruz ben çıkamadım bu işten

Ben de o konuyu merak ediyorum. Bir videoda uzman her seferinde farklı memeyi verin diyordu. Başka bir videoda başka biri en son hangisini verdiyseniz ondan başlayın sonra diğerine geçin diyordu. Kafam karıştı.

Ben de o konuyu merak ediyorum. Bir videoda uzman her seferinde farklı memeyi verin diyordu. Başka bir videoda başka biri en son hangisini verdiyseniz ondan başlayın sonra diğerine geçin diyordu. Kafam karıştı.
Valla iki türlü de denedim ama hangisi doğru hala bilmiyorum her seferinde farklı meme vermek daha mantıklı geliyo ama bana sonuna kadar emmiş oluyo çünkü

Iki cocuk emzirdim 2.5 yasina kadar emdiler masallah.bir gogus bitip hep otekine gecirdim hep yagli kismi aldilar o.yuzden hep tombiktiler kilolari iyiydi bebekken.sagla basladik sag bitti sola.gec sol.bitmedi bebek.doydu soldan basla saga gec. Gibi

Iki cocuk emzirdim 2.5 yasina kadar emdiler masallah.bir gogus bitip hep otekine gecirdim hep yagli kismi aldilar o.yuzden hep tombiktiler kilolari iyiydi bebekken.sagla basladik sag bitti sola.gec sol.bitmedi bebek.doydu soldan basla saga gec. Gibi
Bittiğini göğüs yumuşayınca anlıyoruz değil mi

Bende balkonda yım eşim zaten peşimde sürekli balkona cık güneşe otur diyip duruyor bizim burası cok tenha olunca bi tur yürüdüm iyi geldi bu kasılma cok olmaya başladı bende normal ama yoruyor insanı ya

İyi yapmışsın canım şuan çok ihtiyacımız var yürüyüşe. Benim oturduğum yer çok ıssız. O yüzden bende iki gündür yürüyorum. Merdivende çıktım. Devam edeceğim normal olsun istediğimiz için şart bize.

Amin canm. Uyandiramiyorum sadece çok uyuyor burnunu sıkıyoruz ayaklarıyla fln da uğraşıyoruz inatla uyuyor

Özlemez olur muyuz?? Buranın demirbaşıydın sen Az çok alışabildin mi bebişe?
Alıştık valla. Sarılık olmak üzere yavrum ama ona üzülüyorum biraz, bugün mama başladım. Meme+mama gidicem artık bakalım. Uykusuzluk, yorgunluk vs var ama hiç biri rahatsız etmiyor tabi.
Hoş geldin canım gözümüz arıyor valaa. Herkes döküldü tek tek kimse uğramaz oldu. Siz iyi olunda başka bir şey istemeyiz.
Valla uğrayabildiğim zaman uğruyorum. Sabah alıntıları eklemişim bak bu saatte yazabiliyorum anca.
Özledik valla ana olunca artık buraları mecbur boşluyosunnapıyo pıtırcık iyimi ben doğurmadım sancım kasılmam var ama ne zaman doğar bilmem

Maşallah cok güzel kilosu çatı muayenesi yaptımı
Kız boşlamak değil inan vakit yok. Ye, yedir, alt değiştir, yatır döngüsünde kaybolduk. İyi o zaman doğması yakındır kız

Canım
Saol canım tşkr ederim bugğn çok şükür çakabildim sonunda dediğini yapıyorum ama bende sanırım önceden de olan bir sorun virüs bitsin genel cerrahiye gitçem

İlk ay öyle oluyor diyorlar, devamlı uyandır doyur vs. 1 aydan sonra galiba kendi uyanmaya başlıyormuş :)

Ben de de durum benzer 40. Haftaya girdim ama hiç bir belirti yok ;bana doktor 41 i de bekleriz dedi ama artık max haftaya gelmesi lazım☺
inşallah kendi kendine gelir müdahaleyle olsun hiç istemiyorum
İnşallah yaa ben de öyle olsun istiyorum ama her engel de beni hemen demotive ediyor. Doktorun da çıkarken tekrar hala vajinal mi istiyorsun diye sorması beni endişelendirdi. Acaba normal doğumda ısrarcı bir doktor olmamak için mi sordu bilmiyorum. Zaten normal doğumdan korkuyorum bi de doktorum böyle he desem sezaryene dönecek gibi olunca iyice şüphe duyuyorum. Hayırlısı artık inşallah bebişler bizi yormadan üzmeden kolaylıkla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…