2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bir kaç sorum olacak pek cevap da veremiyorum malesef.
Uyanmadı için ne yapıyorsunuz uyanmayan bir bebeğe.
Normal doğumdan snra hemen karnımı sarmalı miyim sizce.?
Ve dikiş olayı baya ağrı yapıyor oturamıyorum çabuk iyilessin diye neler yapmalıyım.? Ve ne kadar bu ağrılar devam eder.?

Canim benimki de uyudugnda uyanmıyor 3 bucuk saati geciyir kaldırıyorum altını açıyorum sesleniyorum kulaklarinin arkasina dokunuuorum öyle uyanıyor
Com direniyor canm birde zorla ağzına dahi veremiyorum. Birde hemen titriyor çenesi nedense hastahaneden beri geçmedi

Evet baska sekilde hareketsiz kalıyoruz iyice sende devam et. Bu arada sende agrı sancı varmı benim karnım sürekli kasılıp gevşiyor o sırada aşağıya bir agrı girip bırakıyor. Acaba normalmi hiç bilemiyorum
Yoktur tabi ki biraz kendinde dinlen mümkün oldukça Ay ne güzel ya bizde kucagımıza alsak bir an önce

Sarılık olmasından korkuyoruz ama uyanmıyor canm ya diretiyor ağzını memeyi koyamıyorum bile ağzına
Öyle kuzm benmkide zor uyanıyor
Islak mendil değdir ayağına bacağına
Altını aç poposuna değdir
İnsan kıyamıyor ama uyanması için maalesef yapılıyor

Vala çok sancı ya da ağrı hissetmiyorum canım. Ama yürürken kasıklarım ve vajinam ağrıyor. Hatta yatakta dönemeye çalışırken de fena. Ama karnımda çok fazla kasılma yok nedense akşam saatlerinde oluyor.

İnşallah canım ya; ama hiç bir şey için ısracı olmamak lazım ; hep normal istedim ama olmazsa da yapacak bişey yok razı gelemk lazım; herşeyde vardır bir hayır öyle düşünelim ama normal olması için de kolaylaştırıcı bişeyler yapmak lazım; ben hurma pilates topu falan devam ediyorum ; ada çayına da başladım sen de yapıyormusun bişeyler?

Com direniyor canm birde zorla ağzına dahi veremiyorum. Birde hemen titriyor çenesi nedense hastahaneden beri geçmedi
Canim ilk zamanlar çok normal benimki 2 haftalık olacak hala meme tutamıyor ağlıyor kandırarak tutturuyorum silikon gogus ucu aldım ben gogus ucum yok diye. Senin var ise çok dert etme tutacaktır zamanla ama pes etme ben hergün en az 4 5 defa uğraşıyorum en az yarım saat tutmaya calisiyorum. Bu süreçte de ac kalmasın mama verin 30cc.

Var sütüm se var çok şükür emmedi galiba tok daha memeyi ağzına aldı sütü de sıktım çekmedi bile

Ya benimki şiddetli baya bacaklarıma ve vajina içine şiddetli ağrı saplanıp çekiliyor özellikle bacak içime vurması bitiriyor beni ya aslında bazen sey diyorum bu daha fragman film başlamadı hemen salma kendini normal doğurcam diyorum

Bence karnını sar ben ertesi gün sardım

Uyandırma için yazmıştm canm
Ben 4.cü gün sarmaya başladm
Dikiş içinde sürekli kuru tutmaya özen göster wc sonrası fön makinasyla kurut canm
Kuru kalması çok önemli
Pedini de sık sık değiş

İlk ay öyle oluyor diyorlar, devamlı uyandır doyur vs. 1 aydan sonra galiba kendi uyanmaya başlıyormuş :)
Kendi de uyanıyor aslında ama anlamadım.
İnşallah kuzum sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…