Evet maalesef uyandırmak çok zor bnde zor uyandırıyorm ama öylemböyke mecburen uyandiriyorumUyanmiyo canm ya zorla.emziriyim diyorum gözünü dahi açmıyor nasıl uyandiracaksam
Com direniyor canm birde zorla ağzına dahi veremiyorum. Birde hemen titriyor çenesi nedense hastahaneden beri geçmediCanim benimki de uyudugnda uyanmıyor 3 bucuk saati geciyir kaldırıyorum altını açıyorum sesleniyorum kulaklarinin arkasina dokunuuorum öyle uyanıyor
Sarılık olmasından korkuyoruz ama uyanmıyor canm ya diretiyor ağzını memeyi koyamıyorum bile ağzınaEvet maalesef uyandırmak çok zor bnde zor uyandırıyorm ama öylemböyke mecburen uyandiriyorum
Bide hemen uyanmıyolar bırak ağlasın biraz kendine gelsn iyice
Kullanan bir kaç kişi var etrafımda. Çok memnun olduklarını söylediler hızla toparlıyormuş katlama vs de olmuyor çelik bantları var sanırımKızlar ama bununla oturması kalkması dert olmaz mı? Oturunca katlanır bu karın kısmından..
Evet baska sekilde hareketsiz kalıyoruz iyice sende devam et. Bu arada sende agrı sancı varmı benim karnım sürekli kasılıp gevşiyor o sırada aşağıya bir agrı girip bırakıyor. Acaba normalmi hiç bilemiyorumİyi yapmışsın canım şuan çok ihtiyacımız var yürüyüşe. Benim oturduğum yer çok ıssız. O yüzden bende iki gündür yürüyorum. Merdivende çıktım. Devam edeceğim normal olsun istediğimiz için şart bize.
Yoktur tabi ki biraz kendinde dinlen mümkün oldukçaAlıştık valla. Sarılık olmak üzere yavrum ama ona üzülüyorum biraz, bugün mama başladım. Meme+mama gidicem artık bakalım.Uykusuzluk, yorgunluk vs var ama hiç biri rahatsız etmiyor tabi.
Valla uğrayabildiğim zaman uğruyorum.Sabah alıntıları eklemişim bak bu saatte yazabiliyorum anca.
Kız boşlamak değil inan vakit yok. Ye, yedir, alt değiştir, yatır döngüsünde kaybolduk.İyi o zaman doğması yakındır kız
Öyle kuzm benmkide zor uyanıyorSarılık olmasından korkuyoruz ama uyanmıyor canm ya diretiyor ağzını memeyi koyamıyorum bile ağzına
Evet baska sekilde hareketsiz kalıyoruz iyice sende devam et. Bu arada sende agrı sancı varmı benim karnım sürekli kasılıp gevşiyor o sırada aşağıya bir agrı girip bırakıyor. Acaba normalmi hiç bilemiyorum
Yoktur tabi ki biraz kendinde dinlen mümkün oldukçaAy ne güzel ya bizde kucagımıza alsak bir an önce
İnşallah yaa ben de öyle olsun istiyorum ama her engel de beni hemen demotive ediyor. Doktorun da çıkarken tekrar hala vajinal mi istiyorsun diye sorması beni endişelendirdi. Acaba normal doğumda ısrarcı bir doktor olmamak için mi sordu bilmiyorum. Zaten normal doğumdan korkuyorum bi de doktorum böyle he desem sezaryene dönecek gibi olunca iyice şüphe duyuyorum. Hayırlısı artık inşallah bebişler bizi yormadan üzmeden kolaylıkla gelirler ☺
Bol kimyon dök bari yiyceksenNe yiycem ben kızz
Bir de zayıfsın çok sorun yaşamazsın bence zatenYok sürekli takmam canım, zaten hemen de takmaya başlamam. Dediğin gibi yaranın hava alması lazım.. Sonrasında arada giymek için bakayım dedim.
Canim ilk zamanlar çok normal benimki 2 haftalık olacak hala meme tutamıyor ağlıyor kandırarak tutturuyorum silikon gogus ucu aldım ben gogus ucum yok diye. Senin var ise çok dert etme tutacaktır zamanla ama pes etme ben hergün en az 4 5 defa uğraşıyorum en az yarım saat tutmaya calisiyorum. Bu süreçte de ac kalmasın mama verin 30cc.Com direniyor canm birde zorla ağzına dahi veremiyorum. Birde hemen titriyor çenesi nedense hastahaneden beri geçmedi
Aynen canm. Kakasini 3 kere yaptı bu saate kadar. Sende durum neÖyle kuzm benmkide zor uyanıyor
Islak mendil değdir ayağına bacağına
Altını aç poposuna değdir
İnsan kıyamıyor ama uyanması için maalesef yapılıyor
Var sütüm se var çok şükür emmedi galiba tok daha memeyi ağzına aldı sütü de sıktım çekmedi bileCanim ilk zamanlar çok normal benimki 2 haftalık olacak hala meme tutamıyor ağlıyor kandırarak tutturuyorum silikon gogus ucu aldım ben gogus ucum yok diye. Senin var ise çok dert etme tutacaktır zamanla ama pes etme ben hergün en az 4 5 defa uğraşıyorum en az yarım saat tutmaya calisiyorum. Bu süreçte de ac kalmasın mama verin 30cc.
Ya benimki şiddetli baya bacaklarıma ve vajina içine şiddetli ağrı saplanıp çekiliyor özellikle bacak içime vurması bitiriyor beniVala çok sancı ya da ağrı hissetmiyorum canım. Ama yürürken kasıklarım ve vajinam ağrıyor. Hatta yatakta dönemeye çalışırken de fena. Ama karnımda çok fazla kasılma yok nedense akşam saatlerinde oluyor.
Sabah 1 defa yaptı daha yapmadı benimkiAynen canm. Kakasini 3 kere yaptı bu saate kadar. Sende durum ne
Bence karnını sar ben ertesi gün sardımKızlar bir kaç sorum olacak pek cevap da veremiyorum malesef.
Uyanmadı için ne yapıyorsunuz uyanmayan bir bebeğe.
Normal doğumdan snra hemen karnımı sarmalı miyim sizce.?
Ve dikiş olayı baya ağrı yapıyor oturamıyorum çabuk iyilessin diye neler yapmalıyım.? Ve ne kadar bu ağrılar devam eder.?
Uyandırma için yazmıştm canmKızlar bir kaç sorum olacak pek cevap da veremiyorum malesef.
Uyanmadı için ne yapıyorsunuz uyanmayan bir bebeğe.
Normal doğumdan snra hemen karnımı sarmalı miyim sizce.?
Ve dikiş olayı baya ağrı yapıyor oturamıyorum çabuk iyilessin diye neler yapmalıyım.? Ve ne kadar bu ağrılar devam eder.?
Evet cnm bebegin hareketide.anlatiyor ses gelmiyor belli bir sure sonraBittiğini göğüs yumuşayınca anlıyoruz değil mi
Kendi de uyanıyor aslında ama anlamadım.İlk ay öyle oluyor diyorlar, devamlı uyandır doyur vs. 1 aydan sonra galiba kendi uyanmaya başlıyormuş :)
İnşallah kuzum sağlıklaEvet baska sekilde hareketsiz kalıyoruz iyice sende devam et. Bu arada sende agrı sancı varmı benim karnım sürekli kasılıp gevşiyor o sırada aşağıya bir agrı girip bırakıyor. Acaba normalmi hiç bilemiyorum
Yoktur tabi ki biraz kendinde dinlen mümkün oldukçaAy ne güzel ya bizde kucagımıza alsak bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?