2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
xiexie nzh99 kizlar ödem konusunda gece uyumadan hemen önce magnezyum tableti yada tozunu icin uzerine de 1 bardak suyu icin öyle uyuyun . Böbreklerin süzme islemi icin magnezyum gerekliymis ve kolaylastiriyormus
[/QUOTE]
Saol kuzum. Deneyeceğim

Amin canm. Uyandiramiyorum sadece çok uyuyor burnunu sıkıyoruz ayaklarıyla fln da uğraşıyoruz inatla uyuyor
Bezini açsan kötülük gibi düşünme onun iyiligi için ıslak mendili yıkayıp ya çene altına ya edep yerine doğru hafif soğuk olsa yada ayaklarına sürsen elinle çenesini gıdıgını uyarabilirsin allah kolaylık versin inşallah emerken de uyursa çene gıdıgını uyar emer birde kıyamazsın biliyorum ama topugunu hafif sıktır uyanır yani cimcikle onun iyiligi için aç kalmasın şekeri düşer

Kızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...

Eklentiler

• 62E7B8D6-E80C-4D3E-A448-A2C608F41119.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 95
Aay kıyamam ya canım benim
Allah tez zamanda şifasını versin ; bir an önce evinizi neşeyle doldursun inşallah

Ay aynen ya bunlar daha ne ki..
Gerçekten ancak fragman olabilir.
Senin baya yakın bence o yüzden ağrılar bu kadar şiddetlenmiştir canım Allah yardım etsin tez zamanda kurtul inşallah

Oy kıyamam ben sana kuzum ya. İnşallah bir an önce toparlar annesi Allah yardım etsin

Aynen ben de ısrarcı olmayı düşünnüyorum ama doktorun her seferinde de tekrar tekrar sen normal istiyordun di mi hala vajinal mi istiyorsun falan gibi soruları, yanlış bişey yapıyormuşum psikolojine soktu beni Ben de pilates topunda ve sandalyede falan egzersizler yapıyorum. Corona karantinasına kadar pilates yapmıştım bir anda bıraktım evde oturma moduna geçtim bundan pek memnun değilim bu aralar işte biraz artırdım egzersizleri squat falan da yapıyorum. Hurma zaten başından beri hep yedim ben onun pek etkisi olmuyor sanırım. Adaçayı ne yapıyormuş?

Ouy kıyamam ben ona maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl güzel bişey bu böyle nazar değmesin maşallah inşallah toparlar kısa sürede canım. Mama takviyesi de yap istersen.

Seninle günlerimiz baya yakın peşpeşe doğurabiliriz Ay inşallah bi avazda kurtuluruz

Oy kuzum gözün aydın. Anneli babalı abili sağlıkla büyüsün inşallah. Çok şükür

Geçmiş olsun canım üzülme bir iki güne çıkar cok aşırı yüksek değil. Fototerapi genel olarak cok hızlı etki ediyor mama takviyesi de yap toparlasın iyice güzel güzel kilo alır

Canım benim geçmiş olsun sarılık düşer biraz da toparlanır inşallah bebiş. Emzirdikten sonra mama yada süt takviyesi yap biz öyle yapıyoruz biraz toparlandı gibi benim minik. Allah bağışlasın inşallah

Amin Cecen’im sana da kolay doğum dilerim

Ouy kıyamam ben ona maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl güzel bişey bu böyle nazar değmesin maşallah inşallah toparlar kısa sürede canım. Mama takviyesi de yap istersen.
Emmiyor memeyi hiç bırakmıyordu. Mamayı istemedi. Şimdi hastaneye mama da bıraktık. Minik savaşçım karnıma düştüğünden beri mücadele ediyor Allah ım esirgesin

Saol kuzum inşallah çıksın gelsin evine sağ salim öyle yapacağım inşallah

Geçmiş olsun canım üzülme bir iki güne çıkar cok aşırı yüksek değil. Fototerapi genel olarak cok hızlı etki ediyor mama takviyesi de yap toparlasın iyice güzel güzel kilo alır
Saol kuzum inşallah yapacağım sana da kolay doğum dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…