Bezini açsan kötülük gibi düşünme onun iyiligi için ıslak mendili yıkayıp ya çene altına ya edep yerine doğru hafif soğuk olsa yada ayaklarına sürsen elinle çenesini gıdıgını uyarabilirsinAmin canm. Uyandiramiyorum sadece çok uyuyor burnunu sıkıyoruz ayaklarıyla fln da uğraşıyoruz inatla uyuyor
Yedim valla kimyondam tiksindim ıyyyBol kimyon dök bari yiyceksen
Allah ım Asya kuşu maaşallah Allah ım esirgesin seni
Aay kıyamam ya canım benimKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Ya benimki şiddetli baya bacaklarıma ve vajina içine şiddetli ağrı saplanıp çekiliyor özellikle bacak içime vurması bitiriyor beniya aslında bazen sey diyorum bu daha fragman film başlamadı hemen salma kendini normal doğurcam diyorum
Kızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Aynen ben de ısrarcı olmayı düşünnüyorum ama doktorun her seferinde de tekrar tekrar sen normal istiyordun di mi hala vajinal mi istiyorsun falan gibi soruları, yanlış bişey yapıyormuşum psikolojine soktu beniİnşallah canım ya; ama hiç bir şey için ısracı olmamak lazım ; hep normal istedim ama olmazsa da yapacak bişey yok razı gelemk lazım; herşeyde vardır bir hayır öyle düşünelim ama normal olması için de kolaylaştırıcı bişeyler yapmak lazım; ben hurma pilates topu falan devam ediyorum ; ada çayına da başladım sen de yapıyormusun bişeyler?
Ouy kıyamam ben onaKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Doğru diyorsun aslında ama benim göbek doğuştan var iki çocuktan sonra neler olur bilmiyorum onun için dayanacamKızlar ama bununla oturması kalkması dert olmaz mı? Oturunca katlanır bu karın kısmından..
Seninle günlerimiz baya yakın peşpeşe doğurabiliriz Ay inşallah bi avazda kurtuluruzAy aynen ya bunlar daha ne ki..
Gerçekten ancak fragman olabilir.
Senin baya yakın bence o yüzden ağrılar bu kadar şiddetlenmiştir canım Allah yardım etsin tez zamanda kurtul inşallah
Oy kıyamam ben sana kuzum ya. İnşallah bir an önce toparlar annesi Allah yardım etsin
Oy kuzum gözün aydın. Anneli babalı abili sağlıkla büyüsün inşallah. Çok şükürBugün benim için en ozel gün oğlumun doğduğu günbekledik gelmedi sabah 10 dan aksam 6 ya kadar sanci aldim meleğim gelmedi tatasini da yapinca 7 de sezle kucagimiza aldik sağlıcakla annelik cok güzel bir duygu kizlar büyüdükçe sevgileri değişmiyor artiyor onlarda ballanıyor aşkımız bugün 3 yaşında
Geçmiş olsun canım üzülme bir iki güne çıkar cok aşırı yüksek değil. Fototerapi genel olarak cok hızlı etki ediyor mama takviyesi de yap toparlasın iyice güzel güzel kilo alırKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Canım benim geçmiş olsun sarılık düşer biraz da toparlanır inşallah bebiş. Emzirdikten sonra mama yada süt takviyesi yap biz öyle yapıyoruz biraz toparlandı gibi benim minik. Allah bağışlasın inşallahKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Al bende de o kadarNe yiycem ben kızz
Saol kuzum aminnnn inşallahAay kıyamam ya canım benim
Allah tez zamanda şifasını versin ; bir an önce evinizi neşeyle doldursun inşallah❤
Amin Cecen’im sana da kolay doğum dilerimAy aynen ya bunlar daha ne ki..
Gerçekten ancak fragman olabilir.
Senin baya yakın bence o yüzden ağrılar bu kadar şiddetlenmiştir canım Allah yardım etsin tez zamanda kurtul inşallah
Oy kıyamam ben sana kuzum ya. İnşallah bir an önce toparlar annesi Allah yardım etsin
Emmiyor memeyi hiç bırakmıyordu. Mamayı istemedi. Şimdi hastaneye mama da bıraktık. Minik savaşçım karnıma düştüğünden beri mücadele ediyor Allah ım esirgesinOuy kıyamam ben onamaşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah nasıl güzel bişey bu böyle nazar değmesin maşallah inşallah toparlar kısa sürede canım. Mama takviyesi de yap istersen.
Saol kuzum inşallah çıksın gelsin evine sağ salim öyle yapacağım inşallahCanım benim geçmiş olsun sarılık düşer biraz da toparlanır inşallah bebiş. Emzirdikten sonra mama yada süt takviyesi yap biz öyle yapıyoruz biraz toparlandı gibi benim minik. Allah bağışlasın inşallah
Saol kuzum inşallah yapacağım sana da kolay doğum dilerimGeçmiş olsun canım üzülme bir iki güne çıkar cok aşırı yüksek değil. Fototerapi genel olarak cok hızlı etki ediyor mama takviyesi de yap toparlasın iyice güzel güzel kilo alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?