2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hamileligin biraz zorlu geçti canim haliyle sende bebeginde etkilendiniz tedavisi insallah iyi ve cabuk gecer . Mama takviyesinde bulun mutlaka

Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?

Kızlar bugün doktora gittim kelebeğim hala yan duruyor ama vajinaya baskı yapan ne o zaman yürüyemiyorum pırt diye aşağıdan çıkıverecekmiş gibi.sırt ve bel ağrısı da cabası

geçmiş olsun canim. çabucak toparlar insallah minik kuzu... hemen geliverir yuvasına.

Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Benimkiler normaldi dogum.dikis vardi alttan 1 hafta baticon surduk pansuman yaptik mikrop kapmasin diye ama sezeryansa bilmiyorum.

Ya ne güzel.
Hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Cherrygum bende o aralarda doğurabiliriz gibi geliyor.
Ay evet biz üçümüz denk gelebiliriz ya da birer gün arayla falan Ay ben yaklaştıkça heycanlanmaya başladım yüzünü görmek istiyorum hiç ultrasonda göremedik süpriz yapacak bize

Sezeryan yerini mi soruyorsun canım?

Ya benim bebiş biberondan mama emince çok gaz doluyor kızlar, sonrasında susmuyor. Biberonda lansinoh anti kolik olanlardan. Mamajooyu hiç almadı bile öğürdü. Ne yapsam? Bugün enjektörle verdim ama o da çok zor oluyor, yarısı boşa gidiyor. Biberon ya da çözüm önerisi istiyorum tecrübeli anneler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…