Bana da bu marka en iyisi dediler biraz pahaliymis ama Evet siteden alacam ölçüm yapabilirsemBen de kullanan arkadaşlarıma sordum bunu önerdiler. Ben de bunu alacağım. Kendi sitesinden mi alacaksınız? Başka yerde satılmıyor sanki
Hamileligin biraz zorlu geçti canim haliyle sende bebeginde etkilendiniz tedavisi insallah iyi ve cabuk gecer . Mama takviyesinde bulun mutlakaKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Seninle günlerimiz baya yakın peşpeşe doğurabiliriz Ay inşallah bi avazda kurtuluruz
geçmiş olsun canim. çabucak toparlar insallah minik kuzu... hemen geliverir yuvasına.Kızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Yan durup eliyle bastırıyordurKızlar bugün doktora gittim kelebeğim hala yan duruyor ama vajinaya baskı yapan ne o zaman yürüyemiyorum pırt diye aşağıdan çıkıverecekmiş gibi.sırt ve bel ağrısı da cabası
Canım benim Allah sağlık versin güzel bebişe, size bağışlasınEmmiyor memeyi hiç bırakmıyordu. Mamayı istemedi. Şimdi hastaneye mama da bıraktık. Minik savaşçım karnıma düştüğünden beri mücadele ediyor Allah ım esirgesin
Bende bundan alcam da evde mezura yok bel olcumu almam gerekyo nasıl yapcam bilemedim ki
Ya kendi inandiklari doğru geliyo doktor moktor ne soylese boşBenim anamda birak ağlasin biraz bagirsin sesi ciksin cigerleri acilsin diyor
Ayy ne kadar az kalmış yaaKızlaar yarın son kontrol günümhaftaya bugün kucağımda olacak inşallah bebeğim
Kızlaar yarın son kontrol günümhaftaya bugün kucağımda olacak inşallah bebeğim
Benimkiler normaldi dogum.dikis vardi alttan 1 hafta baticon surduk pansuman yaptik mikrop kapmasin diye ama sezeryansa bilmiyorum.Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Kimyon kullan cnm seviyorsan.Ne yiycem ben kızz
Ay evet biz üçümüz denk gelebiliriz ya da birer gün arayla falanYa ne güzel.
Hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Cherrygum bende o aralarda doğurabiliriz gibi geliyor.
Beni de ekle, 1 hafta 10 güne doğuracağım ben deAy evet biz üçümüz denk gelebiliriz ya da birer gün arayla falanAy ben yaklaştıkça heycanlanmaya başladım yüzünü görmek istiyorum hiç ultrasonda göremedik süpriz yapacak bize
Ay evet biz üçümüz denk gelebiliriz ya da birer gün arayla falanAy ben yaklaştıkça heycanlanmaya başladım yüzünü görmek istiyorum hiç ultrasonda göremedik süpriz yapacak bize
Sezeryan yerini mi soruyorsun canım?Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?