- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben avent almıştım bakalım nasıl olacak. Aslında lansinoh da çok öneriliyordu, neden gaz yapıyor ki..Ya benim bebiş biberondan mama emince çok gaz doluyor kızlar, sonrasında susmuyor. Biberonda lansinoh anti kolik olanlardan. Mamajooyu hiç almadı bile öğürdü. Ne yapsam? Bugün enjektörle verdim ama o da çok zor oluyor, yarısı boşa gidiyor. Biberon ya da çözüm önerisi istiyorum tecrübeli anneler.
Ay evet seni de ekliyorumBeni de ekle, 1 hafta 10 güne doğuracağım ben de
Yaa hiç sorma o kadar merak ediyorum ki sırf merakımdan doğurıcam yakındaHadi yaaa.
Ay o da heyecanlı bak. Bu zamana kadar iyi gizlemiş kendini. Ama artık kaçış yok.
Bizde yattık çıktık sarılıktan hemen toparlar o inşallah annesi seni çok iyi anlıyorum zor ama uyumaya dinlenmeye çalış duş Al eğer doktor izin verdiyseKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Belki kanamıştır göğüs ucun benim ki yara kanıyor bazen maalesef . Hıçkırık hep oluyor bizde canım endişelenme her bebekte olur midesini genişletiyor derlerKızlar bebeğim ilk defa hıçkırdı 4 günlük ve hıçkırırken ağzından süt ve birazcık kırmızılık geldi göğüs ucumda kırmızı biraz endişelendim başına gelen var mı
İnşallah beenAy evet seni de ekliyorumbiz arkayı dörtledik var mı aramıza katılacak olan
Yaa hiç sorma o kadar merak ediyorum ki sırf merakımdan doğurıcam yakında
Ahaha 5 oldukkkİnşallah been
yavaş yavaş olacak annesi ☺Var sütüm se var çok şükür emmedi galiba tok daha memeyi ağzına aldı sütü de sıktım çekmedi bile
dualarım seninle ınsallah hemen toparlanır bebişin..Kızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Canim bn hiç silmedim direk çıkardım banti kontroldede problem yoktu? Doktor açık kalsın hava alsın dedi ama krem vs vermediKızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Saol kuzum tabi hamilelik beni çok yordu bebeğim de garibim çok çekti. İnşallah evine gelsin mamayı da ihmal etmeyeceğim inşallahHamileligin biraz zorlu geçti canim haliyle sende bebeginde etkilendiniz tedavisi insallah iyi ve cabuk gecer . Mama takviyesinde bulun mutlaka
hangi korseyi kullanıyorsun? ilk cocugumda kullanmadim. göbek kaldı. şimdi çok basit bir.medikal.korse aldım bugün biraz taktım ama bilemedim.dogru muDoğru diyorsun aslında ama benim göbek doğuştan var iki çocuktan sonra neler olur bilmiyorum onun için dayanacam
Aminnnn kuzum inşallah cümlesiyleCanım benim Allah sağlık versin güzel bebişe, size bağışlasın
Saol kuzum inşallah hepsi sağlıkla büyüsünler inşallahyavaş yavaş olacak annesi ☺
dualarım seninle ınsallah hemen toparlanır bebişin..
Canim bn hiç silmedim direk çıkardım banti kontroldede problem yoktu? Doktor açık kalsın hava alsın dedi ama krem vs vermedi
Duşta alıyorum hergun
İnşallah canımmm benim amingeçmiş olsun canim. çabucak toparlar insallah minik kuzu... hemen geliverir yuvasına.
Adaçayı özellikle rahimde açılmayı kolaylaştırıyormuş; hatta o kadar etkili ki ilk aylarda kesinlikle içme düşüğe neden olur derler.Aynen ben de ısrarcı olmayı düşünnüyorum ama doktorun her seferinde de tekrar tekrar sen normal istiyordun di mi hala vajinal mi istiyorsun falan gibi soruları, yanlış bişey yapıyormuşum psikolojine soktu beniBen de pilates topunda ve sandalyede falan egzersizler yapıyorum. Corona karantinasına kadar pilates yapmıştım bir anda bıraktım evde oturma moduna geçtim bundan pek memnun değilim bu aralar işte biraz artırdım egzersizleri squat falan da yapıyorum. Hurma zaten başından beri hep yedim ben onun pek etkisi olmuyor sanırım. Adaçayı ne yapıyormuş?
Metre var mı cnm evde ? Onunla yap; şöyle ; bir iple ölçümü yap sonra da metre üzerine ipi koyup ölçümü sağlayabilirsin; ben öyle yaptımBende bundan alcam da evde mezura yok bel olcumu almam gerekyo nasıl yapcam bilemedim ki
Aynı beni tarif ettinizVala çok sancı ya da ağrı hissetmiyorum canım. Ama yürürken kasıklarım ve vajinam ağrıyor. Hatta yatakta dönemeye çalışırken de fena. Ama karnımda çok fazla kasılma yok nedense akşam saatlerinde oluyor.
Ay evet seni de ekliyorumbiz arkayı dörtledik var mı aramıza katılacak olan
Yaa hiç sorma o kadar merak ediyorum ki sırf merakımdan doğurıcam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?