2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben avent almıştım bakalım nasıl olacak. Aslında lansinoh da çok öneriliyordu, neden gaz yapıyor ki..

Kızlar bebeğim ilk defa hıçkırdı 4 günlük ve hıçkırırken ağzından süt ve birazcık kırmızılık geldi göğüs ucumda kırmızı biraz endişelendim başına gelen var mı

Bizde yattık çıktık sarılıktan hemen toparlar o inşallah annesi seni çok iyi anlıyorum zor ama uyumaya dinlenmeye çalış duş Al eğer doktor izin verdiyse

Kızlar bebeğim ilk defa hıçkırdı 4 günlük ve hıçkırırken ağzından süt ve birazcık kırmızılık geldi göğüs ucumda kırmızı biraz endişelendim başına gelen var mı
Belki kanamıştır göğüs ucun benim ki yara kanıyor bazen maalesef . Hıçkırık hep oluyor bizde canım endişelenme her bebekte olur midesini genişletiyor derler

Var sütüm se var çok şükür emmedi galiba tok daha memeyi ağzına aldı sütü de sıktım çekmedi bile
yavaş yavaş olacak annesi ☺
dualarım seninle ınsallah hemen toparlanır bebişin..
Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Canim bn hiç silmedim direk çıkardım banti kontroldede problem yoktu? Doktor açık kalsın hava alsın dedi ama krem vs vermedi
Duşta alıyorum hergun

Kızlar fırsat buldukça elime telefonu almaya çalışıyorum ama çok kısa sürüyor malasef olsun herşeye değermiş bu güzel zamanların tadını çıkarmaya çalışmak paha biçilemez .. bu gece itabariyle 7 günlük olduk artık 1 haftadır bnmle beraber geçen hafta bu zamanlar içindeyken saatleri sayıyordum şimdi kendi yanımda gögsümde emiyor . Kızlar sorum şu sezeryan oldum annem kayınvalidem hep yanımda tabi ikiside sütüm olsun diye bol su ,rezene ,komposto v.s herşeyi içiyorum . Ama sanki dün geceden beri midemde bir agrı gitmedi birde gece hep bebeği beşikten alı emzirtikten sonra geri koy derken dikişim agrıdı . Bundan dolayı birşey olmaz değilmi ? Dikkat ediyorum ama daha mı dikkat li olmalı bilemedim.

Hamileligin biraz zorlu geçti canim haliyle sende bebeginde etkilendiniz tedavisi insallah iyi ve cabuk gecer . Mama takviyesinde bulun mutlaka
Saol kuzum tabi hamilelik beni çok yordu bebeğim de garibim çok çekti. İnşallah evine gelsin mamayı da ihmal etmeyeceğim inşallah

Doğru diyorsun aslında ama benim göbek doğuştan var iki çocuktan sonra neler olur bilmiyorum onun için dayanacam
hangi korseyi kullanıyorsun? ilk cocugumda kullanmadim. göbek kaldı. şimdi çok basit bir.medikal.korse aldım bugün biraz taktım ama bilemedim.dogru mu

Saol kuzum inşallah hepsi sağlıkla büyüsünler inşallah

Adaçayı özellikle rahimde açılmayı kolaylaştırıyormuş; hatta o kadar etkili ki ilk aylarda kesinlikle içme düşüğe neden olur derler.

Hanımlar biz iki hafta önce en son gittik doktora. Bana doğum olmazsa 15 i sezeryan yapalım dedi. Cuma mesaj attı doğurdun mu falan diye. Dedim yok belirtimde yok. Daha da hiç görüşmedik. Sezeryandan önce Tekrar ultrason olarak bakması gerekiyor mu. Sezeryan olan arkadaşlar en son kontrolü ne zaman yaptınız acaba. Özel muayene idi gittiğim yer kapatmış kliniği virüsten ötürü. Giderdim yoksa ama gitsem de kapalı. Yarın arayıp soracağım ama bi tedirginim tekrar bakması gerekmez mi diye

Aynı beni tarif ettiniz vajinamın üstü altı deli gibi ağrıyor. 15 i sezeryan olacağım ama çok mu aşagıya indi diye korkmaya başladım

Ay evet seni de ekliyorum biz arkayı dörtledik var mı aramıza katılacak olan

Yaa hiç sorma o kadar merak ediyorum ki sırf merakımdan doğurıcam yakında

Ben de varıııımm
Hatta belki ilk sırayı bile alabilirim :))
Sanki bu hafta içi olacak gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…