Ya benim bebiş biberondan mama emince çok gaz doluyor kızlar, sonrasında susmuyor. Biberonda lansinoh anti kolik olanlardan. Mamajooyu hiç almadı bile öğürdü. Ne yapsam? Bugün enjektörle verdim ama o da çok zor oluyor, yarısı boşa gidiyor. Biberon ya da çözüm önerisi istiyorum tecrübeli anneler.
Sende başladın demek merdivenlereAy hava çok güzel burda site çevresinde kimse yok annemle bi tur yürüdük güneşte kaldım azıcık güneş ışığı aldım resmen yürümeye yürümeye bacaklarım zor açıldı200 basamakta merdiven indim çıktım şu açılmalarım başlasa artık. Kasılmam var karnımda sürekli yürürken bacaklarımın arasına da agrılar girdi herhalde iyice hamlamışım
Yenilebilir bir şey değil bence ☺Kızlar şu lohusa kafasını nasıl yenebilirim?
Galiba en erken ben varım nasipse cumaAy evet seni de ekliyorumbiz arkayı dörtledik var mı aramıza katılacak olan
Yaa hiç sorma o kadar merak ediyorum ki sırf merakımdan doğurıcam yakında
Canım benim cuma sezeryan olucak nasipse bugün son kontrole gittim öncesinde bi bakalım diye çağırdı yarın bi ara sor istersen belkide bi sıkıntı olmadığı içindirHanımlar biz iki hafta önce en son gittik doktora. Bana doğum olmazsa 15 i sezeryan yapalım dedi. Cuma mesaj attı doğurdun mu falan diye. Dedim yok belirtimde yok. Daha da hiç görüşmedik. Sezeryandan önce Tekrar ultrason olarak bakması gerekiyor mu. Sezeryan olan arkadaşlar en son kontrolü ne zaman yaptınız acaba. Özel muayene idi gittiğim yer kapatmış kliniği virüsten ötürü. Giderdim yoksa ama gitsem de kapalı. Yarın arayıp soracağım ama bi tedirginim tekrar bakması gerekmez mi diye
Topuklarına minik fisleler vurun burnunu faln sıkın benim eşim küçük küçük issirdi bile sarılık çıktığında uyanmadigu zamnUyanmiyo canm ya zorla.emziriyim diyorum gözünü dahi açmıyor nasıl uyandiracaksam
Ped önermediler hasta bezine devam et dediler banaUyandırma için yazmıştm canm
Ben 4.cü gün sarmaya başladm
Dikiş içinde sürekli kuru tutmaya özen göster wc sonrası fön makinasyla kurut canm
Kuru kalması çok önemli
Pedini de sık sık değiş
Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede bebeğinizle tekrar kavusursunuz annesiKızlar merhaba bebeğimi hastaneye yatırdılar. Sarılık değeri 18 çıktı, oysa sürekli emmeye başlamıştı, dr yorulmuş zaten zayıf , çok emerse çok enerji sarf eder bebeğe yaramaz dedi. 2 kiloya düşmüş.
Beni de alın kalayım bir kenarda dedim almadılar. Eve geldik, ev bomboş. Rabbim yavrularımızı esirgesin bağışlasın. Süt sağıyorum 30 cc çıkarabildim. Gece yine sağacam sabah emzirmeye gideceğiz. Allah ım korusun esirgesin. Sizler ne alemdesiniz. Dünyanın ne mutlu duygusuymuş annelik. Ona yeterli gelecek miyim, iyi bakabilecek miyim diye düşünmeden edemiyor insan. Öyle özledik ki. Rabbim acılarını göstermesin. Doğum yapmış kardeşlerime sağlıkla büyütmelerini , Doğum yapacak olan kardeşlerime de sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Dua eder, dua beklerim. Allah a emanet olun. Sevgilerimle. Bu da benim birtanem...
Canm hastahanedeyken uyanması çocuk ebesini cagirdik dediğin gibi ayağına vurdu işte az ağlar gbi oldu sustu. 3 saate emzir bence iyi doymuş da o dan kalkmıyor dedi ben de 2 saat arayla vermeye çalışıyorum 3 çok fazla benceBezini açsan kötülük gibi düşünme onun iyiligi için ıslak mendili yıkayıp ya çene altına ya edep yerine doğru hafif soğuk olsa yada ayaklarına sürsen elinle çenesini gıdıgını uyarabilirsinallah kolaylık versin inşallah emerken de uyursa çene gıdıgını uyar emer birde kıyamazsın biliyorum ama topugunu hafif sıktır uyanır yani cimcikle onun iyiligi için aç kalmasın şekeri düşer
Oy ısırmak hariç diğerlerini yapıyoruz canm. Ah bi de yanımda uyuyor beşiğe koydugumda ağlıyor kokuma alıştı galiba çok yanımda durmadi da aslinda.Topuklarına minik fisleler vurun burnunu faln sıkın benim eşim küçük küçük issirdi bile sarılık çıktığında uyanmadigu zamn
Banyo ile beraber çıkıyor zaten sonra bir şey takmıyorsun yaran açık iyileşmeye başlıyor canimKızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Ay masallah Allah nazardan saklasinsen neguzel anlatiyorsun benim ağir gecti sezeryanim genel anesteziydi agrim cok fazlaydi halada agrim cok bebegim zorladi beni halada zorluyor sut alerjisi cikmasi bizi perisan etti aglama krizlerine giriuor ozamanda emmek istemiyor sariligida sinira yakin bugun kontrolumuz var dua edin hersey iyi ciksin psikolojik olarak cokta iyi degilim malesef cok uzuldum bebegimin durumuna insallah bu gunler gecer Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Kanama azalınca hasta bezi gereksiz büyük oluyor canm mecbur pede geçersin 2 3 günePed önermediler hasta bezine devam et dediler bana
10 günde 6 kilo gitti sayılır toplamda 12 kilo almıştım emzirmenin cok faydası varmış ilk oglumda sutum olmamıştı olsun diye de deli gibi yemiştim hep hata etmişim şimdi bol su ve hosaf sadeceDoğum yapanlar kaç kilo gitti acaba doğumdan sonra
Dr browns canım gaz önleyici sistemi var içinde çubuk şeklinde. Hiçbir biberon da yok o sistem. Biberonla besledik ten sonra muhakkak dik tutup sırtına vurarak yada aşağıdan yukarıya bastırarark masaj yaparak gazını çıkart.Ya benim bebiş biberondan mama emince çok gaz doluyor kızlar, sonrasında susmuyor. Biberonda lansinoh anti kolik olanlardan. Mamajooyu hiç almadı bile öğürdü. Ne yapsam? Bugün enjektörle verdim ama o da çok zor oluyor, yarısı boşa gidiyor. Biberon ya da çözüm önerisi istiyorum tecrübeli anneler.
Benimki de uyanık da olsa almıyor ya dertler hep farklıBizde de emişme saatiemziriyorum yatırıyorum 5 dk sora geri kalkıyo doymadı mı demek bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?