2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canım benimki de sol göğsümü emmiyor sağıyorum ondan sonra bebeği bi yastığa yaslayıp kafasını azıcık yükseğe alıyorum uzun saplı plastik mama kaşıkları almıştım onlarla içiriyorum. Biberon vermek istemedim aklıma gelen en uygun yöntem de bu oldu rahatız çok şükür.

Sende başladın demek merdivenlere hayirlica gelsin bebegin vakitlice inşallah

Ay evet seni de ekliyorum biz arkayı dörtledik var mı aramıza katılacak olan

Yaa hiç sorma o kadar merak ediyorum ki sırf merakımdan doğurıcam yakında
Galiba en erken ben varım nasipse cuma

Canım benim cuma sezeryan olucak nasipse bugün son kontrole gittim öncesinde bi bakalım diye çağırdı yarın bi ara sor istersen belkide bi sıkıntı olmadığı içindir

Zeyay1420 canım benim cuma sezeryan olucak nasipse bugün son kontrole gittim öncesinde bi bakalım diye çağırdı yarın bi ara sor istersen belkide bi sıkıntı olmadığı içindir
[/QUOTE]
yani kaç gündür durdum belki salı günü arar çağırır diye. Birdaha baksa bencede iyi olacak. Yarın görüşebiliriz umarım

Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede bebeğinizle tekrar kavusursunuz annesi

Canm hastahanedeyken uyanması çocuk ebesini cagirdik dediğin gibi ayağına vurdu işte az ağlar gbi oldu sustu. 3 saate emzir bence iyi doymuş da o dan kalkmıyor dedi ben de 2 saat arayla vermeye çalışıyorum 3 çok fazla bence

Topuklarına minik fisleler vurun burnunu faln sıkın benim eşim küçük küçük issirdi bile sarılık çıktığında uyanmadigu zamn
Oy ısırmak hariç diğerlerini yapıyoruz canm. Ah bi de yanımda uyuyor beşiğe koydugumda ağlıyor kokuma alıştı galiba çok yanımda durmadi da aslinda.

Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Banyo ile beraber çıkıyor zaten sonra bir şey takmıyorsun yaran açık iyileşmeye başlıyor canim

canim seni çook iyi anlıyorum.basıma geldi ilk evladimda.şükurler olsun cabucak anlamissiniz.ne kadar çabuk tedbir alinirsa o kadar cabuk iyilesiyor geçmiş olsun.kendini yipratma

Doğum yapanlar kaç kilo gitti acaba doğumdan sonra
10 günde 6 kilo gitti sayılır toplamda 12 kilo almıştım emzirmenin cok faydası varmış ilk oglumda sutum olmamıştı olsun diye de deli gibi yemiştim hep hata etmişim şimdi bol su ve hosaf sadece

Dr browns canım gaz önleyici sistemi var içinde çubuk şeklinde. Hiçbir biberon da yok o sistem. Biberonla besledik ten sonra muhakkak dik tutup sırtına vurarak yada aşağıdan yukarıya bastırarark masaj yaparak gazını çıkart.

Son düzenleme:
Kızlar herkese iyi geceler ☺
Bir emişme saati de benden gelsin artık
Biz bu sabah 09:41 de 48 cm 2660 gr dünyaya geldik çok şükür küveze falan girmeden odamızdayız
spinal anestezi ile sezeryan oldum. Ama işleme başlarken aşırı heyecandan tansiyonum çıktığı için hafif bayıltmışlar yarı aygın yarı baygındım
Saat 18:00 de yürüyüşümü yaptım gazımı çıkardım yavaş yavaş kendime geldim sayılır, elbette dikiş sancım devam ediyor ama istedikçe ağrı kesici yapıyorlar sağolsunlar
Herşey iyi güzel ama bizim beyfendi meme ağzında emerken yorulup uyuyor sürekli bebek hemşiremiz takip etti gazı var dedi ben de gazı olan çocuk uyur mu dedim kız eline almasıyla bizimki full gaz çıkarmasın mı
Anne memesi ememiyor diye şırınga ile mama takviyesine başladılar asla itiraz etmedim zaten çocuğum zayıf benim yüzümden iyice aç kalmasın..
SİZE SORUM : Mama ne kullanıyorsunuz acil tavsiyeye ihtiyacım var. (Bebelac gold verdiler hastanede)
SİZLERE TAVSİYEM : bol bol ağız bezi alın yanınıza
Depend tam bir hayat kurtarıcı
bizden haberler şimdilik bu kadar bir aksilik olmaz ise yarın taburcu olacağız.
Herkese iyi geceler

Eklentiler

• 6BF1C524-F3B0-4FE4-BFD8-B39020A6D1AE.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…