2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de emişme saati emziriyorum yatırıyorum 5 dk sora geri kalkıyo doymadı mı demek bu?
Meme arayarak mi kalkıyor ağlayarak mi gaz sancısı gibi ağlayarak mi bence oba dikkat et bir de kundak yapabiliyorsan yapmanı tavsiye ederim eli kolu carpincada uyanabiliyir

Annesi hem sana hem bebeğine masallah hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün ben mama olarak smilac kullanıyorum pek vermedim ama ilk günlerde gerçekten sartmis hele sezeryan olan bir anneye sütümüz geç gelebiliyor çünkü bizim

Açık yara üstüne bişe gelmez mi mikrop kapmasın canım

Banyo ile beraber çıkıyor zaten sonra bir şey takmıyorsun yaran açık iyileşmeye başlıyor canim
Banyoda hergün yapıyorum ıslaklıktan mikrop kapmaz mı canım ya da iç çamaşırım filan sürtmez mi ya acemilik işte korkuyorum

Sende başladın demek merdivenlere hayirlica gelsin bebegin vakitlice inşallah
Aynen canım süreci hızlandırma calısıyorum amin jadecim inşallah
Cumaya çok var bakarsın seni geçerim

Gözünaydın canım benim sütüm 3 gün gelmedi ve beni emmedi ısrarla ağzını kapatıyordu doktorlar kesinlikle anne sütü dedi mama verdirmedi ilk doğduğunda çok ağlıyor aç die zorla mama aldırdım verdirdim sonra verdirmediler emzir dediler 3 gün süt gelmedi mamada vermedik emzirmeye çalıştım olmadı tabi 3 günün sonunda çocuk komaya giriyordu doktor hemen götürün mama verin dedi hatta biberonla veriyorum hala da öyle alıyor sana tavsiyem sakın mama verme demelerine kanma doktorların sütüne bak gelmiyorsa mama ver çocuğun sağlığından önemli değil hiçbişe bu arada benim aldığım mama hipp combiotic

Gözün aydın canım tebrik ederim sağlıkla büyüsün

Maşallah allah analı babalı büyütsün ben de bebelac almıştım ilk 1 hafta verdim sonra sütüm iyi geldi bıraktık mamayı

Meme arayarak mi kalkıyor ağlayarak mi gaz sancısı gibi ağlayarak mi bence oba dikkat et bir de kundak yapabiliyorsan yapmanı tavsiye ederim eli kolu carpincada uyanabiliyir
Uyanık olduğu her an aranıyor o yüzden açlıkten yapıp yapmadığına emin olamıyorum obur sanki biraz, çünkü kilo alımı iyi dedi doktor aç kalıyo olamaz ama sürekli meme istiyor sürekli Kundak mutlaka yapıyorum yoksa asla yatmıyor hatta internetten hazır kundak aldım müslin örtüyle baş edemedim mutlaka o el bi yerden çıkıyor

Kızlar ya şimdi fark ettim de ben bu göbek bağı bakımını yapamıyorum sanırım verdikleri sıvıyı sıkıp baya mandalı çevirerek silmek lazımmış ben üstten üstten yapıyordum şimdi göbeğinden az bi koku geliyor gibi bir de atletine nokta nokta leke bulaşmış. Siz nasıl temizliyorsunuz göbeğini.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah miniğee.

Arkadaşlar suyum geliyor devamlı hastane de yatıyorum ciğer gelistirici iğne vurdular bebeğim yaşarmı durdurabilirlermi suyu bi arkadaş vardı kimdi ki kaçhaftalık doğmuştu
İnşallah sağlıkla zamanında gelr bebeğin canımbebeğinin gelişimi nasıldı? Yaşar inşallh çok daha erkn doğanlar bile yaşıyo artık.dua et bol bol canm dualarım sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…