2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyit bebeğini

Ben hiçbşy yapmadım. Banyo yaptrmadım zaten göbek düşene kadar. 1 haftada düştü ve kupkuru düştü sorunsz şükürler olsunkızımdan biliyorum çünkü o doktrun verdiği zırzavatı kullanmştım ıslak düşmştü kızımn göbeği bi de k vitamini iğnesi yaptrmk zorunda kalmştık. Bunda hçbşy yapmadım çok daha iyi oldu.

Gunaydin kizlar bizimkide uyuyor ama surekli kıvranıyor yavrucak gazi var sanirim oof anam of

Maşallah saglikla büyütün inşallah
Mama takviyesi olarak hipp kullanıyorum ben ilk oğlumda da onu kullanmıştım memnunum

Arkadaşlar suyum geliyor devamlı hastane de yatıyorum ciğer gelistirici iğne vurdular bebeğim yaşarmı durdurabilirlermi suyu bi arkadaş vardı kimdi ki kaçhaftalık doğmuştu
Geçmiş olsun canım bir sıkıntı olmaz inşallah bebek yaşar haftası iyi. Ben 33+4 de doğurdum 2450 gr doğdu bebeğim solunum vs sıkıntımız olmadı eve çıktık direk. Biraz baygın oluyor prematüreler memeyle kendini doyuramıyor. Biraz çekip uyuyor. Ben sağıp veriyorum biberonla arkasından başka bir sıkıntımız yok şükür. Darısı başına sağlıkla al kucağına inşallah

Canım Maşşallah gözünüz aydın olsun inşallah yavruna kavuşmuşsun
Ben sütüm olsa da günde 2 kere mama takviyesi veriyorum toparlansın diye benim minik sma almıştık onu dün bitirdik küçük kutuydu. 2.kutuyu hipp combiotic aldım. Kakasını çok daha rahat yapıyor farketti baya. Sma da gürültülü şekilde yapıyordu kakayı hipp de daha rahat ve sessiz yapıyor dünden beri. Tavsiye ederim

İştahlı bebektir canım Maşşallah karnı tok olduğundan eminsen emzik ver emme refleksi tatmin olur hem rahat uyur

Doğuma 62yle grmştim eve geldiğimde 57. 5tim.şimdi 55 kiloyum canım. Kilo almamştm zaten fazla. Doğum öncesi kilomdan daha düşüğm şuan.
Yaa emzirirken iştahın artmıyor mu ben fena haldeyim şuan süt sağıyorum ve ne yesem tatlı diye onu düşünüyorum bir yandan dün de abimler geldi bu ne hal biraz topla kendini iyice kilo almışsın dedi Allah sonumu hayır etsin

Kaç günlük canım seninki küçük mü acaba başta bizimki de öyleydi Artık 21 günlük oldu havada karada yakalıyo memeyi
Daha 2nci günümüz olacak canm bugün dün 6:15 de doğum yaptım. Ama istediği zaman memeyi kendi kavrıyor çekiyor istemezse meme ağzında dahi olsa sütü de sıksam ucunda kalıyor. Dün beşiğine dahi koyamadık beraber yattık öyle uyudu çok ağladı gece

Tatlı yiyorum ben de sürekli canım. Emzirirken çok canı çekiyo insanın yagaliba ben çok hareketlym ondan hiç dinlenemyrum ki. Sürekli iki bebe iş güç inan ne yesem gdyo bi de emzrnce bana bşy kalmıyo demekki

Göbeğe bakım yapmana gerek yok ki canım kuru tutman yeterli. Bezi göbeğe gelmesin dedi bizim doktor sadece hava alsın dedi ben ağız bezi koydum oraya kuru kaldı hep. Sorunsuz düştü 8.günde şükür. Sen de kuru tut koku alıyorsan bugün bir doktora göster Alkol sıkılıyor sanırım iltihap olursa

Ben dünden beri miğde bulantısı yaşıyorum canm doğumdan snra sende de oldu mu.? Normal doğum oldu benim. Dün doğum oldu zaten

Ayy bende 3 çocuk var canım ben de gün içinde sadece emzirmek için oturuyorum ayy napıyım ya veririm inşallah zamanla hele emzirme dönemini bir atlatalım sağsağlim

Ben dünden beri miğde bulantısı yaşıyorum canm doğumdan snra sende de oldu mu.? Normal doğum oldu benim. Dün doğum oldu zaten
Yok canım bulantı olmadı bende baş dönmesş yaşadım ilk bir hafta kanım düşüktü sanırım şimdi geçti. Sen kendini üşütmemeye çalış belki mideni üşütüyorsındur

Yok canım bulantı olmadı bende baş dönmesş yaşadım ilk bir hafta kanım düşüktü sanırım şimdi geçti. Sen kendini üşütmemeye çalış belki mideni üşütüyorsındur
Bilemedim ki canm ya daha dikişler ağrıyor zaten sancı yapıyor galiba ben sancılanınca o da etkileniyor corapsiz dolanmıyorum kalın da giydim

Ayy bende 3 çocuk var canım ben de gün içinde sadece emzirmek için oturuyorum ayy napıyım ya veririm inşallah zamanla hele emzirme dönemini bir atlatalım sağsağlim
Kilo verilir ya kuzular emsn bol bolbu işler biraz da bünyeyle alakalı sanırım. Dikkat edersn bikaç ay sonra sennkiler de gdr kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…