Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyit bebeğiniKızlar herkese iyi geceler ☺
Bir emişme saati de benden gelsin artık
Biz bu sabah 09:41 de 48 cm 2660 gr dünyaya geldik çok şükür küveze falan girmeden odamızdayız
spinal anestezi ile sezeryan oldum. Ama işleme başlarken aşırı heyecandan tansiyonum çıktığı için hafif bayıltmışlar yarı aygın yarı baygındım
Saat 18:00 de yürüyüşümü yaptım gazımı çıkardım yavaş yavaş kendime geldim sayılır, elbette dikiş sancım devam ediyor ama istedikçe ağrı kesici yapıyorlar sağolsunlar
Herşey iyi güzel ama bizim beyfendi meme ağzında emerken yorulup uyuyor sürekli bebek hemşiremiz takip etti gazı var dedi ben de gazı olan çocuk uyur mu dedimkız eline almasıyla bizimki full gaz çıkarmasın mı
Anne memesi ememiyor diye şırınga ile mama takviyesine başladılar asla itiraz etmedim zaten çocuğum zayıf benim yüzümden iyice aç kalmasın..
SİZE SORUM : Mama ne kullanıyorsunuz acil tavsiyeye ihtiyacım var. (Bebelac gold verdiler hastanede)
SİZLERE TAVSİYEM : bol bol ağız bezi alın yanınıza
Depend tam bir hayat kurtarıcı
bizden haberler şimdilik bu kadar bir aksilik olmaz ise yarın taburcu olacağız.
Herkese iyi geceler
Ben hiçbşy yapmadım. Banyo yaptrmadım zaten göbek düşene kadar. 1 haftada düştü ve kupkuru düştü sorunsz şükürler olsunKızlar ya şimdi fark ettim de ben bu göbek bağı bakımını yapamıyorum sanırımverdikleri sıvıyı sıkıp baya mandalı çevirerek silmek lazımmış ben üstten üstten yapıyordum şimdi göbeğinden az bi koku geliyor gibi bir de atletine nokta nokta leke bulaşmış. Siz nasıl temizliyorsunuz göbeğini.
Maşallah saglikla büyütün inşallahKızlar herkese iyi geceler ☺
Biz bu sabah 09:41 de 48 cm 2660 gr dünyaya geldik çok şükür küveze falan girmeden odamızdayız
spinal anestezi ile sezeryan oldum. Ama işleme başlarken aşırı heyecandan tansiyonum çıktığı için hafif bayıltmışlar yarı aygın yarı baygındım
Saat 18:00 de yürüyüşümü yaptım gazımı çıkardım yavaş yavaş kendime geldim sayılır, elbette dikiş sancım devam ediyor ama istedikçe ağrı kesici yapıyorlar sağolsunlar
Herşey iyi güzel ama bizim beyfendi meme ağzında emerken yorulup uyuyor sürekli bebek hemşiremiz takip etti gazı var dedi ben de gazı olan çocuk uyur mu dedimkız eline almasıyla bizimki full gaz çıkarmasın mı
Anne memesi ememiyor diye şırınga ile mama takviyesine başladılar asla itiraz etmedim zaten çocuğum zayıf benim yüzümden iyice aç kalmasın..
SİZE SORUM : Mama ne kullanıyorsunuz acil tavsiyeye ihtiyacım var. (Bebelac gold verdiler hastanede)
Herkese iyi geceler
Geçmiş olsun canım bir sıkıntı olmaz inşallah bebek yaşar haftası iyi. Ben 33+4 de doğurdum 2450 gr doğdu bebeğim solunum vs sıkıntımız olmadı eve çıktık direk. Biraz baygın oluyor prematüreler memeyle kendini doyuramıyor. Biraz çekip uyuyor. Ben sağıp veriyorum biberonla arkasından başka bir sıkıntımız yok şükür. Darısı başına sağlıkla al kucağına inşallahArkadaşlar suyum geliyor devamlı hastane de yatıyorum ciğer gelistirici iğne vurdularbebeğim yaşarmı durdurabilirlermi suyu bi arkadaş vardı kimdi ki kaçhaftalık doğmuştu
Canım Maşşallah gözünüz aydın olsun inşallah yavruna kavuşmuşsunKızlar herkese iyi geceler ☺
Herkese iyi geceler
Doğuma 62yle grmştim eve geldiğimde 57. 5tim.şimdi 55 kiloyum canım. Kilo almamştm zaten fazla. Doğum öncesi kilomdan daha düşüğm şuan.Doğum yapanlar kaç kilo gitti acaba doğumdan sonra
İştahlı bebektir canım Maşşallah karnı tok olduğundan eminsen emzik ver emme refleksi tatmin olur hem rahat uyurUyanık olduğu her an aranıyor o yüzden açlıkten yapıp yapmadığına emin olamıyorumobur sanki biraz, çünkü kilo alımı iyi dedi doktor aç kalıyo olamaz ama sürekli meme istiyor sürekli Kundak mutlaka yapıyorum yoksa asla yatmıyor hatta internetten hazır kundak aldım müslin örtüyle baş edemedim mutlaka o el bi yerden çıkıyor
Emzik hayat kurtarıcı ya hele de ikinci üçüncü bebekseİştahlı bebektir canım Maşşallah karnı tok olduğundan eminsen emzik ver emme refleksi tatmin olur hem rahat uyur
Yaa emzirirken iştahın artmıyor mu ben fena haldeyim şuan süt sağıyorum ve ne yesem tatlı diye onu düşünüyorum bir yandanDoğuma 62yle grmştim eve geldiğimde 57. 5tim.şimdi 55 kiloyum canım. Kilo almamştm zaten fazla. Doğum öncesi kilomdan daha düşüğm şuan.
Daha 2nci günümüz olacak canm bugün dün 6:15 de doğum yaptım. Ama istediği zaman memeyi kendi kavrıyor çekiyor istemezse meme ağzında dahi olsa sütü de sıksam ucunda kalıyor. Dün beşiğine dahi koyamadık beraber yattık öyle uyudu çok ağladı geceKaç günlük canım seninki küçük mü acaba başta bizimki de öyleydi Artık 21 günlük oldu havada karada yakalıyo memeyi
Tatlı yiyorum ben de sürekli canım. Emzirirken çok canı çekiyo insanın yaYaa emzirirken iştahın artmıyor mu ben fena haldeyim şuan süt sağıyorum ve ne yesem tatlı diye onu düşünüyorum bir yandandün de abimler geldi bu ne hal biraz topla kendini iyice kilo almışsın dedi Allah sonumu hayır etsin
Göbeğe bakım yapmana gerek yok ki canım kuru tutman yeterli. Bezi göbeğe gelmesin dedi bizim doktor sadece hava alsın dedi ben ağız bezi koydum oraya kuru kaldı hep. Sorunsuz düştü 8.günde şükür. Sen de kuru tut koku alıyorsan bugün bir doktora göster Alkol sıkılıyor sanırım iltihap olursaKızlar ya şimdi fark ettim de ben bu göbek bağı bakımını yapamıyorum sanırımverdikleri sıvıyı sıkıp baya mandalı çevirerek silmek lazımmış ben üstten üstten yapıyordum şimdi göbeğinden az bi koku geliyor gibi bir de atletine nokta nokta leke bulaşmış. Siz nasıl temizliyorsunuz göbeğini.
Ben dünden beri miğde bulantısı yaşıyorum canm doğumdan snra sende de oldu mu.? Normal doğum oldu benim. Dün doğum oldu zatenYaa emzirirken iştahın artmıyor mu ben fena haldeyim şuan süt sağıyorum ve ne yesem tatlı diye onu düşünüyorum bir yandandün de abimler geldi bu ne hal biraz topla kendini iyice kilo almışsın dedi Allah sonumu hayır etsin
Ayy bende 3 çocuk var canım ben de gün içinde sadece emzirmek için oturuyorumTatlı yiyorum ben de sürekli canım. Emzirirken çok canı çekiyo insanın yagaliba ben çok hareketlym ondan hiç dinlenemyrum ki. Sürekli iki bebe iş güç inan ne yesem gdyo bi de emzrnce bana bşy kalmıyo demekki
Yok canım bulantı olmadı bende baş dönmesş yaşadım ilk bir hafta kanım düşüktü sanırım şimdi geçti. Sen kendini üşütmemeye çalış belki mideni üşütüyorsındurBen dünden beri miğde bulantısı yaşıyorum canm doğumdan snra sende de oldu mu.? Normal doğum oldu benim. Dün doğum oldu zaten
Bilemedim ki canm ya daha dikişler ağrıyor zaten sancı yapıyor galiba ben sancılanınca o da etkileniyorYok canım bulantı olmadı bende baş dönmesş yaşadım ilk bir hafta kanım düşüktü sanırım şimdi geçti. Sen kendini üşütmemeye çalış belki mideni üşütüyorsındur
Kilo verilir ya kuzular emsn bol bolAyy bende 3 çocuk var canım ben de gün içinde sadece emzirmek için oturuyorumayy napıyım ya veririm inşallah zamanla hele emzirme dönemini bir atlatalım sağsağlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?