2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz göbek temizliği yapmadık hiçbir şey sürme kendi kendine kuruyacak dediler erkek olduğu için sadece çiş gelmesin dikkat et dedi o kadar 10 gun de düştü şükür koku geliyorsa bir doktora danış bence

Ben avent almıştım bakalım nasıl olacak. Aslında lansinoh da çok öneriliyordu, neden gaz yapıyor ki..
Bende anlamadım biz mi hata yaptık verirken diye. 2 kere daha denedim şimdilik sıkıntı olmadı şükür. İlk seferini eşim vermişti herhalde yanlış vs tuttu.
Canım illa ki oluyor o ağrılar. Ben yatağa yatıp kalkarken çok zorlanıyorum. Yattığım yerden kalkmak için illa destek almam gerekiyor mesela. Dikişlerde bir sıkıntı görünmüyor dışardan bakınca. Cuma günüde kontrolüm var bakalım bir şey diyecek mi doktor.
Gazını çıkarıyorum kuzum zaten. Hatta hastanede hemşireler kızdı bana yenidoğanın gazı olmaz 2 haftadan sonra başlar gaz diye ama yaptığımda gayette gazı çıkıyor anlamadım ben bu işi. Bu kaşık yöntemide aklımda kalsın o zaman. Sağol canım.
Sağol canım, şimdilik hallettik biberonla sorunu gibi. Gaz masajınıda yapıyorum dünden beri daha rahat.
Maşallah annesi güle güle güyüt bebeğini sağlıkla, huzurla
Canım ben taburcu olmadan pansumanı açıp beni yıkadılar. Sonra da tekrar bir batikonla silip üstüne su geçirmez sprey sıktılar. İstediğin zaman duş alabilirsin dediler. Dün aldım duşumu, bir sıkıntım olmadı şükür.
Gece yatmaz gündüz de kalkmaz
Bi maşallah alırız uykucu tosuna
Oyy ağza burna bak maşallah

Göbeğin olduğu yere Ağız mendili koy canım kuru kalsın beze sürtmesin kaç gün oldu doğalı?
Herkeseeee günaydınnnnn bu gece uyanmaları ne kadar zormuş ya
Oo taze anne gelmiş günaydın canımcım aman ben doğurmadım ama bendede gece uykusu sıfırlandı artık agrı sızı bakıp duruyorum tavana sen yine pamuk gibi öpüp kokluyosun minik kuşu

Canım bir baktır istersen benim biraz fazla kanamam oldu doğumumdan sonra kan değerim düştü doktor normal dedi Demir ilacı verdi senin de öyle olabilir

Kızlar dün yazmıştım yaa bebek emzirdikten sonra hıçkırdı kan geldi diye tahmin ettiğim gibi göğüs uçlarım yara olduğu için bebek de emzdiği için hıçkırarak çıkarmış basınıza gelirse endişelenmeyin doktora gittik bu sabah birde ilk 10 gün gaz problemi olmaz bebeklerde dedi ben ağlayınca kasıyor kendisini dedim

Canım bir baktır istersen benim biraz fazla kanamam oldu doğumumdan sonra kan değerim düştü doktor normal dedi Demir ilacı verdi senin de öyle olabilir
Ama şey dediler canm ya doğumdan snra dikişler fln vs oldu eğer çok fazla bi kanamam olursa söyle dediler. Ilk sefer fazla olur ama zaten onu sayma dedi. Artık fazla kanamam yok azaldı. Azaldı diye mi umursamadılar ki acaba ya saglik ocağına bir sorayim bunu

İlk gece hastanede ben de yanımda yatırmıştım hiç durmamıştı daha çok küçük canım emiyo emmiyo demek için çok erken sütün de geliyomuş ne güzel pes etmeden devam et mutlaka alacaktır

Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş
Aynen canım süreci hızlandırma calısıyorum amin jadecim inşallah

Cumaya çok var bakarsın seni geçerim
Olur vallahi neden olmasın gün belli olunca beklemek çok zor
Arkadaşlar suyum geliyor devamlı hastane de yatıyorum ciğer gelistirici iğne vurdular bebeğim yaşarmı durdurabilirlermi suyu bi arkadaş vardı kimdi ki kaçhaftalık doğmuştu
Endişelenme haftan çok küçük değil daha erken doğanlar bile yaşıyor hastanede kontrol altındasın gereken müdahale yapılıyordur zaten sen strese girip bebeğini de strese sokma dua et bolca inş.sağlıkla alırsın kucağına

Valla canm daha dün doğum yaptım ama emzirdikten snra gaz çıkartmak için sırtını okşuyorum hafif vuruyorum ağzından atıyor sürekli gazı her seferinde ki bazen çok ağlıyor emmese dahi yine ufak bi gaz çıkıyor ağzından nasıl sorun olmuyormuş anlayamadim

İlk gece hastanede ben de yanımda yatırmıştım hiç durmamıştı daha çok küçük canım emiyo emmiyo demek için çok erken sütün de geliyomuş ne güzel pes etmeden devam et mutlaka alacaktır
2 3 çekiyor ona seviyorum artık napiyim canm ya 2 saati geçti güzelce emmedi şimdi geri uyudu. Beşiğine koydugumda sürekli ağlıyor birde alışmasını da istemiyorum yanıma. 2 saatlik uykuyla duruyorum halsizim zaten doğumdan beri uyuyamadim bi

Kızlar su geçirmez bantı çıkarttırdım bugün gazlı bez koydular peki ben hergün batikon sürüp kapatacak mıyım yarayı duşta nasıl olacak tecrübeli annelerden bilgi alabilir miyim?
Su geçirmez bant hastaneden taburcu olduğunda ilk yıkanma da kullanılıyor. Daha sonra bir daha kullanmana gerek yok Sadece ayakta duş alıyorsun ilk hafta, ve bir de o kısmı ovmuyorsun. Yara açıkta daha çabuk kuruması gerekiyor

Bana sıvı verilmedi canm temizleme konusunda da bisey diyen olmadı. Kaynanam da bisey demiyor bu konuda ben temizlenmez sanıyordum birde

Kizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…