2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O zaman canım problem yoktur yorgunluktan duygu değişiminden vs falandır

Bana sıvı verilmedi canm temizleme konusunda da bisey diyen olmadı. Kaynanam da bisey demiyor bu konuda ben temizlenmez sanıyordum birde
Tek kullanimlik mendil ile birlikte alkol var. Her banyo sonrası 2 fıs sıkıyorsun mendili üzerine koyuyorsun okadar. Intihap olmaması icin gobek düsüne kadar. Dusten sonrada 2 gün devam ediyorsun sonra bırakıyorsun.

bilemiyorum canım bende aynı şekilde geirmesini sağlıyorum

Tatlım ilk fırsatt sağlık ocağinda kan değerlerine baktır. B12 veya demirin düşük olabilir. Depoların boş olabilir emzirdikcede depolarin iyice bosaliyor. ondan cok iştahlı olabilirsin belki.

Maşallah Allah sağlık sihat versin her ikinizede

Aventin klasik olanini kullana bilirsin. Anne meme uclusu memeyi reddetmemesi icin. Akışı yok dencek kadar az,90 derecede bebegi tutup verebilirsin. Biter bitmezde usten gazinı alirsan iyi olur. Birde söyle bir sey var hic gazsiz olması imkansız 3 ay idare edeceğiz. Bazen ne yaparsak yapalim illa gaz oluyor, bagirsak florosi yeni olusuyor. Zamana ihtiyacimiz var.

benim minik kuzuda da hafif bir koku olmustu. 7. gün düşmüştü.

bizr bakim suyu yazmışlardi. ilk zaman kullanmadim. koku olunca kullandim. o kağıt mendillere alkollu sıvıyı sıktım, göbek mandalının altını üstünü sildim. iki gün sonra düştü.

daha geç düşecekti bana kalırsa da fototerapi kuruttu iki gün içinde düştü. vücudu da hep pul pul, kupkuru olmuştu kuzumun.

Maşallah ya gözünüzaydın; bildirmin özellikle bebişin kilosu konusunda beni rahatlattı; bizim ki de epey zayıf gidiyor küvöze girermi diye korkuyordum ama demekki kiloyla pek ilgisi yok ; inşallah seninki de hızla toparlanır kilo da alır sağlıkla büyüsün bızdık

Kızlar bu pompası kullanan kimdi ? Memnun musunuz ? Bugün alacağım memnunsankz

Eklentiler

• Screenshot_20200414-113220.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 43
Çok zor çok küçük daha 1800 gram

Göbek bağı ile ilgili cevaplarınız için çok sağolun tek tek alıntı yapamadım. Dediğiniz gibi ağız mendili koydum şimdi inş o lekelenme geçer yarın doktora götürdüğümde göstereceğim.

kizlar daha oncede yazmistim ama bu sefer deneyimleyerek yazıyorum.
mochi göğüs pompasını hemen alinnnn. şahı emzirirken sola pompayisabitliyorum 60ml süt. sonra diğerini emzirirken yine aynı şekilde bi 60mldaha . buzluğa atiyorum şimdilik sonra lazım olur nasılsa. amaç göğüs ağrısı çekmemek mastit olmamak.
elektrikli pompam da var ama bunun güzel yani tutmama gerek yok hiç efor harcanmıyor ve temizlemesi pratik. hiç düsünmeyin alın sonra bana dua edersiniz.

Evet son zamanlarda insan uyuyamıyor ki zaten ama merak etme doğumdan sonrada değişen birşey yok
Az kaldı seninki de gelecek yakında, sende öpüp koklayacaksın.

Tamam canım, çok sağol. Evet zamana ihtiyacımız var galiba.

Daha çok minik annesi yoruluyodur hemen bi de daha kendisini senin karnında hissediyodur ondan ayrılmak istemiyodur ten tene temas iyidir

Kızlar bu arada aklınızda bulunsun humana still tea bana çok şekerli gelmişti, mesh diye bir marka var çeşit çeşit çayları var. Ben carrefour'dan emziren anneler için olanını almıştım. Bence baya etkili. Benim gibi çaylarda şekerden hoşlanmayan varsa diye yazayım dedim.

Tatlım ilk fırsatt sağlık ocağinda kan değerlerine baktır. B12 veya demirin düşük olabilir. Depoların boş olabilir emzirdikcede depolarin iyice bosaliyor. ondan cok iştahlı olabilirsin belki.
Aliyorum canım demir ilacımı ve imom latte kullanıyorum vitamin b12 falan var içinde. Hem sütün kalitesini arttırıyormuş. Benim iştah kesilmez emzirip acıkıyorum direk

Kızlar bu pompası kullanan kimdi ? Memnun musunuz ? Bugün alacağım memnunsankz
Benim var canım medela kullanıyorum çok memnunum. Birebir aynısı değil ama 12 yıl oldu ben alalı. Emzidiğim göğsümden süt çıkarıyor tekrar sağolsun.gerçi benim oplan mıy mıy emiyor tam dibini sıyırmıyor ondan olabilir ama pompa olmasaydı napardım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…