- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
O zaman canım problem yoktur yorgunluktan duygu değişiminden vs falandırAma şey dediler canm ya doğumdan snra dikişler fln vs oldu eğer çok fazla bi kanamam olursa söyle dediler. Ilk sefer fazla olur ama zaten onu sayma dedi. Artık fazla kanamam yok azaldı. Azaldı diye mi umursamadılar ki acaba yasaglik ocağına bir sorayim bunu
Tek kullanimlik mendil ile birlikte alkol var. Her banyo sonrası 2 fıs sıkıyorsun mendili üzerine koyuyorsun okadar. Intihap olmaması icin gobek düsüne kadar. Dusten sonrada 2 gün devam ediyorsun sonra bırakıyorsun.Bana sıvı verilmedi canm temizleme konusunda da bisey diyen olmadı. Kaynanam da bisey demiyor bu konuda ben temizlenmez sanıyordum birde
bilemiyorum canım bende aynı şekilde geirmesini sağlıyorumValla canm daha dün doğum yaptım ama emzirdikten snra gaz çıkartmak için sırtını okşuyorum hafif vuruyorum ağzından atıyor sürekli gazı her seferinde ki bazen çok ağlıyor emmese dahi yine ufak bi gaz çıkıyor ağzından nasıl sorun olmuyormuş anlayamadim
Tatlım ilk fırsatt sağlık ocağinda kan değerlerine baktır. B12 veya demirin düşük olabilir. Depoların boş olabilir emzirdikcede depolarin iyice bosaliyor. ondan cok iştahlı olabilirsin belki.Yaa emzirirken iştahın artmıyor mu ben fena haldeyim şuan süt sağıyorum ve ne yesem tatlı diye onu düşünüyorum bir yandandün de abimler geldi bu ne hal biraz topla kendini iyice kilo almışsın dedi Allah sonumu hayır etsin
Maşallah Allah sağlık sihat versin her ikinizedeKızlar herkese iyi geceler ☺
Bir emişme saati de benden gelsin artık
Biz bu sabah 09:41 de 48 cm 2660 gr dünyaya geldik çok şükür küveze falan girmeden odamızdayız
spinal anestezi ile sezeryan oldum. Ama işleme başlarken aşırı heyecandan tansiyonum çıktığı için hafif bayıltmışlar yarı aygın yarı baygındım
Saat 18:00 de yürüyüşümü yaptım gazımı çıkardım yavaş yavaş kendime geldim sayılır, elbette dikiş sancım devam ediyor ama istedikçe ağrı kesici yapıyorlar sağolsunlar
Herşey iyi güzel ama bizim beyfendi meme ağzında emerken yorulup uyuyor sürekli bebek hemşiremiz takip etti gazı var dedi ben de gazı olan çocuk uyur mu dedimkız eline almasıyla bizimki full gaz çıkarmasın mı
Anne memesi ememiyor diye şırınga ile mama takviyesine başladılar asla itiraz etmedim zaten çocuğum zayıf benim yüzümden iyice aç kalmasın..
SİZE SORUM : Mama ne kullanıyorsunuz acil tavsiyeye ihtiyacım var. (Bebelac gold verdiler hastanede)
SİZLERE TAVSİYEM : bol bol ağız bezi alın yanınıza
Depend tam bir hayat kurtarıcı
bizden haberler şimdilik bu kadar bir aksilik olmaz ise yarın taburcu olacağız.
Herkese iyi geceler
Aventin klasik olanini kullana bilirsin. Anne meme uclusu memeyi reddetmemesi icin. Akışı yok dencek kadar az,90 derecede bebegi tutup verebilirsin. Biter bitmezde usten gazinı alirsan iyi olur. Birde söyle bir sey var hic gazsiz olması imkansız 3 ay idare edeceğiz. Bazen ne yaparsak yapalim illa gaz oluyor, bagirsak florosi yeni olusuyor. Zamana ihtiyacimiz var.Ya benim bebiş biberondan mama emince çok gaz doluyor kızlar, sonrasında susmuyor. Biberonda lansinoh anti kolik olanlardan. Mamajooyu hiç almadı bile öğürdü. Ne yapsam? Bugün enjektörle verdim ama o da çok zor oluyor, yarısı boşa gidiyor. Biberon ya da çözüm önerisi istiyorum tecrübeli anneler.
benim minik kuzuda da hafif bir koku olmustu. 7. gün düşmüştü.Kızlar ya şimdi fark ettim de ben bu göbek bağı bakımını yapamıyorum sanırımverdikleri sıvıyı sıkıp baya mandalı çevirerek silmek lazımmış ben üstten üstten yapıyordum şimdi göbeğinden az bi koku geliyor gibi bir de atletine nokta nokta leke bulaşmış. Siz nasıl temizliyorsunuz göbeğini.
Maşallah ya gözünüzaydın; bildirmin özellikle bebişin kilosu konusunda beni rahatlattı; bizim ki de epey zayıf gidiyor küvöze girermi diye korkuyordum ama demekki kiloyla pek ilgisi yok ; inşallah seninki de hızla toparlanır kilo da alır sağlıkla büyüsün bızdıkKızlar herkese iyi geceler ☺
Bir emişme saati de benden gelsin artık
Biz bu sabah 09:41 de 48 cm 2660 gr dünyaya geldik çok şükür küveze falan girmeden odamızdayız
spinal anestezi ile sezeryan oldum. Ama işleme başlarken aşırı heyecandan tansiyonum çıktığı için hafif bayıltmışlar yarı aygın yarı baygındım
Saat 18:00 de yürüyüşümü yaptım gazımı çıkardım yavaş yavaş kendime geldim sayılır, elbette dikiş sancım devam ediyor ama istedikçe ağrı kesici yapıyorlar sağolsunlar
Herşey iyi güzel ama bizim beyfendi meme ağzında emerken yorulup uyuyor sürekli bebek hemşiremiz takip etti gazı var dedi ben de gazı olan çocuk uyur mu dedimkız eline almasıyla bizimki full gaz çıkarmasın mı
Anne memesi ememiyor diye şırınga ile mama takviyesine başladılar asla itiraz etmedim zaten çocuğum zayıf benim yüzümden iyice aç kalmasın..
SİZE SORUM : Mama ne kullanıyorsunuz acil tavsiyeye ihtiyacım var. (Bebelac gold verdiler hastanede)
SİZLERE TAVSİYEM : bol bol ağız bezi alın yanınıza
Depend tam bir hayat kurtarıcı
bizden haberler şimdilik bu kadar bir aksilik olmaz ise yarın taburcu olacağız.
Herkese iyi geceler
Çok zor çok küçük daha 1800 gramHadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş
Olur vallahi neden olmasın gün belli olunca beklemek çok zor
Endişelenme haftan çok küçük değil daha erken doğanlar bile yaşıyor hastanede kontrol altındasın gereken müdahale yapılıyordur zaten sen strese girip bebeğini de strese sokma dua et bolca inş.sağlıkla alırsın kucağına
Ben bunun hastane tipini kiraladım. 2 bebeğimdede çok memnun kaldım.Kızlar bu pompası kullanan kimdi ? Memnun musunuz ? Bugün alacağım memnunsankz
Evet son zamanlarda insan uyuyamıyor ki zaten ama merak etme doğumdan sonrada değişen birşey yokGöbeğin olduğu yere Ağız mendili koy canım kuru kalsın beze sürtmesin kaç gün oldu doğalı?
Oo taze anne gelmiş günaydın canımcımaman ben doğurmadım ama bendede gece uykusu sıfırlandı artık agrı sızı bakıp duruyorum tavana sen yine pamuk gibi öpüp kokluyosun minik kuşu
Tamam canım, çok sağol. Evet zamana ihtiyacımız var galiba.Aventin klasik olanini kullana bilirsin. Anne meme uclusu memeyi reddetmemesi icin. Akışı yok dencek kadar az,90 derecede bebegi tutup verebilirsin. Biter bitmezde usten gazinı alirsan iyi olur. Birde söyle bir sey var hic gazsiz olması imkansız 3 ay idare edeceğiz. Bazen ne yaparsak yapalim illa gaz oluyor, bagirsak florosi yeni olusuyor. Zamana ihtiyacimiz var.
Daha çok minik annesi yoruluyodur hemen bi de daha kendisini senin karnında hissediyodur ondan ayrılmak istemiyodur ten tene temas iyidir2 3 çekiyor ona seviyorum artık napiyim canm ya 2 saati geçti güzelce emmedi şimdi geri uyudu. Beşiğine koydugumda sürekli ağlıyor birde alışmasını da istemiyorum yanıma. 2 saatlik uykuyla duruyorum halsizim zaten doğumdan beri uyuyamadim bi
Aliyorum canım demir ilacımı ve imom latte kullanıyorum vitamin b12 falan var içinde. Hem sütün kalitesini arttırıyormuş. Benim iştah kesilmez emzirip acıkıyorum direkTatlım ilk fırsatt sağlık ocağinda kan değerlerine baktır. B12 veya demirin düşük olabilir. Depoların boş olabilir emzirdikcede depolarin iyice bosaliyor. ondan cok iştahlı olabilirsin belki.
Benim var canım medela kullanıyorum çok memnunum. Birebir aynısı değil ama 12 yıl oldu ben alalı. Emzidiğim göğsümden süt çıkarıyor tekrar sağolsun.gerçi benim oplan mıy mıy emiyor tam dibini sıyırmıyor ondan olabilirKızlar bu pompası kullanan kimdi ? Memnun musunuz ? Bugün alacağım memnunsankz
Ben kullanıyorum memnunumKızlar bu pompası kullanan kimdi ? Memnun musunuz ? Bugün alacağım memnunsankz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?