- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Bol al ben hala kullanıyorum 17 gün oldu doğum yapalıKizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce
Yok canim kapmaz bi şey olmuyor dikkat et sen benim 3 kere kedim zipladi hatta üstüne Allaha emanet gidiyor işteBanyoda hergün yapıyorum ıslaklıktan mikrop kapmaz mı canım ya da iç çamaşırım filan sürtmez mi ya acemilik işte korkuyorum
Hayır artık küçük değil 28.haftadan sonra yaşama sınırları artık yogun bakım üniteleri çok geliştiği için var. Senin bebegin de büyük arkadasımın 1300doğup büyüdü. Zaten hemen olacak diye bir şey yok haftan cokda küçük değil hiç korkma stres yapma bolca dinlen uzan.Çok zor çok küçük daha 1800 gram
Valla gece sohbet muhabbet ediyorduk şimdi sende bebek bizde ağrı sızı var dökülmeye başladıkEvet son zamanlarda insan uyuyamıyor ki zaten ama merak etme doğumdan sonrada değişen birşey yok
Az kaldı seninki de gelecek yakında, sende öpüp koklayacaksın.
Tamam canım, çok sağol. Evet zamana ihtiyacımız var galiba.
Benimki de gece 4 ten beri her saat uyandı hepsinde emzirdimUyanık olduğu her an aranıyor o yüzden açlıkten yapıp yapmadığına emin olamıyorumobur sanki biraz, çünkü kilo alımı iyi dedi doktor aç kalıyo olamaz ama sürekli meme istiyor sürekli Kundak mutlaka yapıyorum yoksa asla yatmıyor hatta internetten hazır kundak aldım müslin örtüyle baş edemedim mutlaka o el bi yerden çıkıyor
Canım geçmiş olsun umarım kötü bir şey olmaz kaç haftaliksin şimdiArkadaşlar suyum geliyor devamlı hastane de yatıyorum ciğer gelistirici iğne vurdularbebeğim yaşarmı durdurabilirlermi suyu bi arkadaş vardı kimdi ki kaçhaftalık doğmuştu
Peki gece devam eden uyumamalar hakkımda ne düşünüyorsun ayyy daha yeni daldi 4 ten beri beni de kendini de harap etti sipamHerkeseeee günaydınnnnnbu gece uyanmaları ne kadar zormuş ya
Içi ped givi emiyor en kötü 6 7 tane al yanına varsa hayat kurtarıcı çünkü baya rahatKizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce
Ben 2 paket aldım büyük boy 18 li doğum masasından kalkar kalmaz giydirdiler 1 hafta oldu hala kullanıyorum içi bebek bezi gibi ama asla sızdırmadı çok rahatKizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce
Geri icime mi soksam seni diyorum öyle bir sevgi öpmek çok olmuyor ama bol bol mis kokusunu çekiyorum içime gidisindan hatta şöyle özetleyeyim ÖLECEĞİM AŞKIMDANDoğum yapanlar, ya siz sarılmadan öpmeden durabiliyor musunuz o sıpaları? Ben doğursam galiba hep sıkacam bu zilliyi
Yaaa ben de istiyommmGeri icime mi soksam seni diyorum öyle bir sevgi öpmek çok olmuyor ama bol bol mis kokusunu çekiyorum içime gidisindan hatta şöyle özetleyeyim ÖLECEĞİM AŞKIMDANen kısa zamanda sağlıkla hayirla al kucağına annesi bol bol sarıl kokla sende
Kedicik nasıl tepki verdi canım bebeğe? Yaklaştı mı yoksa temkinli mi durıyor?Yok canim kapmaz bi şey olmuyor dikkat et sen benim 3 kere kedim zipladi hatta üstüne Allaha emanet gidiyor işte
Aynen şimdi gece sohbetlerini yerini bebişimin toto sohbetlerine bıraktıHayır artık küçük değil 28.haftadan sonra yaşama sınırları artık yogun bakım üniteleri çok geliştiği için var. Senin bebegin de büyük arkadasımın 1300doğup büyüdü. Zaten hemen olacak diye bir şey yok haftan cokda küçük değil hiç korkma stres yapma bolca dinlen uzan.
Valla gece sohbet muhabbet ediyorduk şimdi sende bebek bizde ağrı sızı var dökülmeye başladık
Bende sürekli öpmek istiyorum ama zor tutuyorum kendimiDoğum yapanlar, ya siz sarılmadan öpmeden durabiliyor musunuz o sıpaları? Ben doğursam galiba hep sıkacam bu zilliyi
Ya ben bi kaç gündür öpüyorum yanacıklarından dayanamıyorum iyi tuttum kendimi 20 günDoğum yapanlar, ya siz sarılmadan öpmeden durabiliyor musunuz o sıpaları? Ben doğursam galiba hep sıkacam bu zilliyi
Ya bende de elektrikli var ama çok az süt çıkıyor moralim bozuldu dün bende mochiyi gördüm sipariş verdim hemenkizlar daha oncede yazmistim ama bu sefer deneyimleyerek yazıyorum.
mochi göğüs pompasını hemen alinnnn. şahı emzirirken sola pompayisabitliyorum 60ml süt. sonra diğerini emzirirken yine aynı şekilde bi 60mldaha . buzluğa atiyorum şimdilik sonra lazım olur nasılsa. amaç göğüs ağrısı çekmemek mastit olmamak.
elektrikli pompam da var ama bunun güzel yani tutmama gerek yok hiç efor harcanmıyor ve temizlemesi pratik. hiç düsünmeyin alın sonra bana dua edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?