2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Banyoda hergün yapıyorum ıslaklıktan mikrop kapmaz mı canım ya da iç çamaşırım filan sürtmez mi ya acemilik işte korkuyorum
Yok canim kapmaz bi şey olmuyor dikkat et sen benim 3 kere kedim zipladi hatta üstüne Allaha emanet gidiyor işte

Çok zor çok küçük daha 1800 gram
Hayır artık küçük değil 28.haftadan sonra yaşama sınırları artık yogun bakım üniteleri çok geliştiği için var. Senin bebegin de büyük arkadasımın 1300doğup büyüdü. Zaten hemen olacak diye bir şey yok haftan cokda küçük değil hiç korkma stres yapma bolca dinlen uzan.
Valla gece sohbet muhabbet ediyorduk şimdi sende bebek bizde ağrı sızı var dökülmeye başladık

Benimki de gece 4 ten beri her saat uyandı hepsinde emzirdim yeterki emsin büyüsün muslini bende pek yapamıyorum annem yapınca hiç çıkamıyor içinden adana durum gibi oluyor çok komik ya

Arkadaşlar suyum geliyor devamlı hastane de yatıyorum ciğer gelistirici iğne vurdular bebeğim yaşarmı durdurabilirlermi suyu bi arkadaş vardı kimdi ki kaçhaftalık doğmuştu
Canım geçmiş olsun umarım kötü bir şey olmaz kaç haftaliksin şimdi

Doğum yapanlar, ya siz sarılmadan öpmeden durabiliyor musunuz o sıpaları? Ben doğursam galiba hep sıkacam bu zilliyi
Geri icime mi soksam seni diyorum öyle bir sevgi öpmek çok olmuyor ama bol bol mis kokusunu çekiyorum içime gidisindan hatta şöyle özetleyeyim ÖLECEĞİM AŞKIMDAN en kısa zamanda sağlıkla hayirla al kucağına annesi bol bol sarıl kokla sende

Yaaa ben de istiyommm Bazen göbeğimi sıkıyorum fazla sevgim gelince

Aynen şimdi gece sohbetlerini yerini bebişimin toto sohbetlerine bıraktı
Doğum yapanlar, ya siz sarılmadan öpmeden durabiliyor musunuz o sıpaları? Ben doğursam galiba hep sıkacam bu zilliyi
Bende sürekli öpmek istiyorum ama zor tutuyorum kendimi birde seni tanıyıp gözlerini sana dikip bakması yok mu allahım

Kizlar merhaba
Nasilsiniz
Hic firsatim olmuyor telefona hatta hep oturuyorum.emzirmeye calisiyorum saatlerce uayndirma calismasi alt altma soydu mu mama.mi yapsak
Annemde kaliyorum rahat da degilim demistim.ya temizlik.suphe takintisi okbsi vardi bende diye..

Karnim hamile gibi sis hele ayaklarim cok agriyor bilmiyorum..

Annem bebege bez almis sleepy sonra da sdisini suyla yikamis ben normalde disi pis olur diye posetini acip trmiz yrre diziyordum..ama simdi annem yikamis posetij disinda delik yirtik varsa icine sizip bez de emici sey sonucta bezi mafetmis olabiljr... o bezi takmaya korkuyorum.kizima..

Yarin kontrol de var sariliktan da korkuyorum.burdaki arkadaslara cok uzuldum Allah sifa versin bebeklerimizi korusun insallah...

Ya ben bi kaç gündür öpüyorum yanacıklarından dayanamıyorum iyi tuttum kendimi 20 gün ayaklarından bacaklarından öpüyordum hep, şimdi yanaklara geçtim annem de kızıyor öpme diyor öpmiceksem niye doğurdum

nzh99 cok uzuldum canim.. Allah bebegine hemen sifa versin insallah, sana kavustursun, bagislasin

Hastanede iyilesecektir tez zamanda, icini ferah tut canim.

Kucucukler daha insan korkuyor, uzuluyor. ALLAH dermansiz dert vermesin insallah.. bence cok agir sorumluluk bebek bakabilmek.. bazi insanlar rahat tabi ozeniyorum aslinda...

Ya bende de elektrikli var ama çok az süt çıkıyor moralim bozuldu dün bende mochiyi gördüm sipariş verdim hemen şimdi iyi yorum görmek rahatlatto beni

Kizlar bu beslenme isine cok takiliyorum.
2 saatte bir uyandir bir gogus 15 dak bir gogus 15 dakika sonra 30 cc mama dediler
Kiz hep uykuda zaten genelde gece uyaniuor kakasini falan yapior..
Siz nasil besliyorsunuz
Sutum.yetiyor mu yetmezdir sanirim mama da veriyorum arada ama surekli mi vermeliyim. Nasil uayndirip kac saatte bir kac dakika emzirmeliyim..

Yarın ki sezeryanım iptal çok moralim bozuldu. Doktorum astım hastası imiş çok sıkışığım bu aralar hiç biryere çıkamıyorum diyor. Yine özel hastanede ki başka arkadaşımla görüştüm o yapacak yine sezeryan istersen Kafası büyük sezeryan olma ihtimalin var Diyor. Offf çok canım sıkıldı. Bi kucağıma alsaydım hayırlısı ile günüm pazar günü doluyor bekleyelim doğmazsa haftaya olmaya karar verdik en sonunda. Çok daraldım gerçekten. Ne kötü zamanlardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…