2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende sürekli öpmek istiyorum ama zor tutuyorum kendimi birde seni tanıyıp gözlerini sana dikip bakması yok mu allahım
Yaa demeyin şöyle şeyler içim gidiyor Dayanamıyorum artık, bir an önce kucaklamak istiyorum bebişimi

kızlar sizin bebeklerde arkada tam tepede bıngıldak var mı? önde olan ayri ama.arkada oglumda hatirlamiyorum kizimda var.vaktinden once alindi diye mi var? 3 ayda kapanir yazıyor arka bingildak icin.ama her bebekte olmazmis. erken dogum yapanlar yardim.

Canım emzirirken veya biberonla mama verirkenoknfazla hava yutuyorlar. Ben çözümü 10 dk dan fazla tutmayarak buldum. 10 dk oldumu hemen gaz çıkartması için hemen ayırıyorum memeden veya biberondan. Gaz çıkarttıkmı devam ediyoruz.

Taze anneler cuma sezeryanım olacak inş.bugunden rezene çayı falan içsem sütün hemen gelmesine faydası olur mu ki

Kızlar selamlaarr ben geldim kontrolden. Her şey yolunda şükür. Artık sayılı gün kaldı beni de bir heyecan aldı tabi. Ana kucağı aldık bugün şansımıza ebebek açıktı. Ateş ölçer aldım. Depend aldım. Artık sadece bebişi beklemek kaldı

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaç kilo olmuş bebiş? Ana kucağını eltimden alacaktım ben de öyle eve kapanınca kaldı. Belki eşim gidip alır yine de.. Bilmiyorum çok gerekiyor mu acaba?

Kızlar ben bu rezenenin süt artırıcı bir etkisini görmedim 2-3 gün demledim içtim fark olmadı gibi. Hoşafın her türlüsü süt arttırıyor. Sabahları dereotu semizotu karışık salata yapıp yiyorum. Süt içince de güzel süt oluyor. İncir üstüne sıcak süt bir de aşurelik buğdayı haşlıyorum bazen yoğrtlu salatasını bazen çorbasını bazen de yine dereotu yeşillikle salatasını yapıp yiyorum o da çkk etkili oluyor

İşin en zor kısmı da günün belli olup beklemek.heyecan stres korku mutluluk panik hepsi bir arada
Rezene alacaktım ben de doğumda ama aktarlar kapalıdır muhtemelen artık.. Sen yeni mi aldın var mıydı?
Yeni aldım bende aktarsan değil marketten humananın rezene çayı
Doğum çantanıza göğüs pompası koyun ben sonradan aldım keşke çantama koysaymışım ilk gün sütüm gelmedi çünkü
Onuda aldım yanima lansinohun elektriklisi sezeryan olunca süt hemen gelmezse önceden yapabileceğim birşey var mı merak ediyorum
Incir ve kayısı hoşaflarımı yarın yapıcaktım önceden yesem sütün hemen gelmesini etkiler mi ki

Canım o hazırların içeriği çok kötü, elindekine bir baksana içindekiler kısmına.. Hem şeker oranı fazla hem de rezene oranı çok düşük değişmediyse..

Bende doğum yaptım. Bir gün küvezde kaldı bebeğim sarılıktan dolayı. Oradayken biberona alıştı memeyi almıyor şimdi sağıp vermek zorunda kalıyorum çok mutsuzum. Sarılık geçene kadar her iki saatte bir beslenmesi gerekiyor aç bırak memeye alışsın diyor herkes bir ay onu da yapamam. Sonrası da tekrar memeye döner mi bilmiyorum

Kızlar herkese selam ugrayamiyorum pek gaz sancısı başladı artık metsil kullanan var mı gaz için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…