- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Maşallah allah bağışlasınGece yatmaz gündüz de kalkmaz
Bi maşallah alırızuykucu tosuna
Bende sürekli öpmek istiyorum ama zor tutuyorum kendimibirde seni tanıyıp gözlerini sana dikip bakması yok mu allahım
Yaa demeyin şöyle şeyler içim gidiyorYa ben bi kaç gündür öpüyorum yanacıklarından dayanamıyorum iyi tuttum kendimi 20 günayaklarından bacaklarından öpüyordum hep, şimdi yanaklara geçtim annem de kızıyor öpme diyor öpmiceksem niye doğurdum
Bende yaaaaYaa demeyin şöyle şeyler içim gidiyorDayanamıyorum artık, bir an önce kucaklamak istiyorum bebişimi
diyorsun ki Allahım ben kendimi bu zamana kadar sevmiş ve aşık olmuş sanıyormuşum asıl aşk buymuşDoğum yapanlar, ya siz sarılmadan öpmeden durabiliyor musunuz o sıpaları? Ben doğursam galiba hep sıkacam bu zilliyi
Dimi? Yoksa kim dayanabilir ki onca uykusuzluğa, ağrıya, acıya? Kim bir daha ikinciye çocuk ister? Rabbim nasıl bir sevgi veriyorsa iştediyorsun ki Allahım ben kendimi bu zamana kadar sevmiş ve aşık olmuş sanıyormuşum asıl aşk buymuşiçin içine sığmıyor sevgisinden ♥
Canım emzirirken veya biberonla mama verirkenoknfazla hava yutuyorlar. Ben çözümü 10 dk dan fazla tutmayarak buldum. 10 dk oldumu hemen gaz çıkartması için hemen ayırıyorum memeden veya biberondan. Gaz çıkarttıkmı devam ediyoruz.Kızlarrmisskokulumm @dilzar ve diğer tecrübeli annişler kızım emerken birsürü gaz yutuyor ne yapsam ya bi akıl verin Allah aşkına gazı hiç bitmiyor. Yengem gögüs ucu tak gaz yutmaz dedi siz kullandınız mı? Yada ne yapsam gaz yutmaması için üfff bunaldım valla
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaç kilo olmuş bebiş?Kızlar selamlaarrben geldim kontrolden. Her şey yolunda şükür. Artık sayılı gün kaldı beni de bir heyecan aldı tabi. Ana kucağı aldık bugün şansımıza ebebek açıktı. Ateş ölçer aldım. Depend aldım. Artık sadece bebişi beklemek kaldı
Rezene alacaktım ben de doğumda ama aktarlar kapalıdır muhtemelen artık.. Sen yeni mi aldın var mıydı?Taze anneler cuma sezeryanım olacak inş.bugunden rezene çayı falan içsem sütün hemen gelmesine faydası olur mu ki
Doğum çantanıza göğüs pompası koyun ben sonradan aldım keşke çantama koysaymışım ilk gün sütüm gelmedi çünküTaze anneler cuma sezeryanım olacak inş.bugunden rezene çayı falan içsem sütün hemen gelmesine faydası olur mu ki
İşin en zor kısmı da günün belli olup beklemek.heyecan stres korku mutluluk panik hepsi bir aradaKızlar selamlaarrben geldim kontrolden. Her şey yolunda şükür. Artık sayılı gün kaldı beni de bir heyecan aldı tabi. Ana kucağı aldık bugün şansımıza ebebek açıktı. Ateş ölçer aldım. Depend aldım. Artık sadece bebişi beklemek kaldı
Yeni aldım bende aktarsan değil marketten humananın rezene çayıRezene alacaktım ben de doğumda ama aktarlar kapalıdır muhtemelen artık.. Sen yeni mi aldın var mıydı?
Onuda aldım yanima lansinohun elektriklisi sezeryan olunca süt hemen gelmezse önceden yapabileceğim birşey var mı merak ediyorumDoğum çantanıza göğüs pompası koyun ben sonradan aldım keşke çantama koysaymışım ilk gün sütüm gelmedi çünkü
Incir ve kayısı hoşaflarımı yarın yapıcaktım önceden yesem sütün hemen gelmesini etkiler mi kiKızlar ben bu rezenenin süt artırıcı bir etkisini görmedim2-3 gün demledim içtim fark olmadı gibi. Hoşafın her türlüsü süt arttırıyor. Sabahları dereotu semizotu karışık salata yapıp yiyorum. Süt içince de güzel süt oluyor. İncir üstüne sıcak süt bir de aşurelik buğdayı haşlıyorum bazen yoğrtlu salatasını bazen çorbasını bazen de yine dereotu yeşillikle salatasını yapıp yiyorum o da çkk etkili oluyor
Canım o hazırların içeriği çok kötü, elindekine bir baksana içindekiler kısmına.. Hem şeker oranı fazla hem de rezene oranı çok düşük değişmediyse..İşin en zor kısmı da günün belli olup beklemek.heyecan stres korku mutluluk panik hepsi bir arada
Yeni aldım bende aktarsan değil marketten humananın rezene çayı
Onuda aldım yanima lansinohun elektriklisi sezeryan olunca süt hemen gelmezse önceden yapabileceğim birşey var mı merak ediyorum
Incir ve kayısı hoşaflarımı yarın yapıcaktım önceden yesem sütün hemen gelmesini etkiler mi ki
Ahhh kuzum çok az kaldı be sabret sağlıkla gelsin en onemlisiYaaa ben de istiyommmBazen göbeğimi sıkıyorum fazla sevgim gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?