2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biberonu değiştir canım. Lansinoh anne memesine en yakın olan. Arada mama verdiğim oluyor ama hiç reddetmiyor çünkü bu biberon da da emerek içmek zorunda. Aynı meme gibi.

Ac kalmasin bebegin ama hergun dene memenide vermeyi de pes etme cnm ne marka kullandin biberon anne memesi gibi cekmek zorunda olanlardanmi düzmü

Kedicik nasıl tepki verdi canım bebeğe? Yaklaştı mı yoksa temkinli mi durıyor?
Ilk günlerde sesine falan baya şaşırdı ama zarar vermiyor şükür beşiğinde yatıyor onla birlikte ama tek sıkıntımiz üstüne cikip koklamaya çalışıyor benimki biraz toraman 6 kilo kadar o zaman biraz tereddüt ediyorum acikcasi

Hadi bakalım hayırlısı ile gelsin

Kizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce
Bir paket yetti bana canım. Hastanede çok işe yarıyor. Ben bir gece kaldım hastanede. Başta hasta bezi taktılar çıkarınca Depende geçtim. Çok iyi oluyor. Eve dönünce kalanları da kullanıp normal peşe geçtim ki benim doğumda ve ilk iki gün çok kanamam olmuştu.

Bence temizlememek daha doğru. Bana zaten herhangi bir ilaç vs vermedi doktorum. Kuru tutmak önemli. Bazen altını alırken çiş yapıyor sıçrıyordu hemen kurtuluyordum. Bir de bezlerken bezin dışında bırakmak lazım. Yani kuru kalacak mantık bu. Ben göbeği düşene dek yikamadim bebeği. Bir hafta sonra düştü zaten.

Sallama hazırlardan iyidir bence de.. Olmadı marketten sallama alıp idare ederim. Ya da netten sipariş veririm.
Kız 6 kilo nedir Benimki dün tam 5 yaşını doldurdu her daim 3 buçuk kilo Yadırgamamasına sevindim

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım, kaç kilo olmuş bebiş? Ana kucağını eltimden alacaktım ben de öyle eve kapanınca kaldı. Belki eşim gidip alır yine de.. Bilmiyorum çok gerekiyor mu acaba?
2850 olmuş canım. Haftaya 3kiloyu geçer dedi doktor. Ben de ana kucağı konusunda kararsız kaldım ilk ama sonra dedim salonda nereye yatıracağım. Rahat olur bence. Kendinden sallanan müzik çalan bir model aldım uzaktan kumandalı. İnşallah sever benim zıpır

Öyle gerçekten canım. Günler akmaz şimdi

Kızlar reflü yatağı almayan varsa kesinlikle alsın. Hem gece hem de gündüz salonda yanımda çok işime yarıyor. Hem içim rahat hem de bebek her daim kendi yatağında yatıyor hangi odaya giderse gitsin.

Kızlar reflü yatağı almayan varsa kesinlikle alsın. Hem gece hem de gündüz salonda yanımda çok işime yarıyor. Hem içim rahat hem de bebek her daim kendi yatağında yatıyor hangi odaya giderse gitsin.
Ben aldım da şey soracağım, üzerine bir şey seriyor musun? Serilecek gibi de değil, malum cırt cırtlı yan yastıkları falan var.

Gözün aydın canım yolunda olmasına çok sevindim. Sayılı günler kaldı bir bakmışsın doğuracağın günde gelip çatmış.

Yaa demeyin şöyle şeyler içim gidiyor Dayanamıyorum artık, bir an önce kucaklamak istiyorum bebişimi
Az kaldı az merak etme
Ay o günler geçmez şimdi. Benimde öyle olmuştu. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canımcım.
Canım eğer biberona alıştıysa beslemede ilk başta biberon ver bir 10-20 cc kadar. Sonra memeye geç. Emzirme danışmanı demişti bunu. Önce bir açlığını giderip sinirini alacakmışsın, sonra meme için uğraşacakmışsın. Yavaş yavaş memeye döner diyordu. Bir de biberon ne kullanıyorsun? Ben mesela mama+meme gidiyorum çok şükür red yaşamadım. Bazen sütümü sağıp biberonla verdiğim bile oluyor sarılığı artmasın enerjisi boşa gitmesin diye.

Kızlar vajinal kaşıntım var simdi doğum üzeri neyin nesi bu ya koku ve anormal bi akıntı yok ama çok kaşınıyor hatta gece kaşımışım çamaşırın üzerinden simdi de acıyo tabi tahriş etmişim acaba mantar olabilir mi? Doğuma bi engel olur mu

kizlar şu arka bıngıldak olayini yasayan var mi?
1 cm² kadar bir bosluk var baklava gibi.doktora sordum 1 ayda 1.5 ayda geçer diyor.dogumda kapanirmis normalde.ama nadiren açık kalirmis.tedirgin olma dedi ama nette kapanmazsa şu olur bu olur yazıyor.canın cok sıkıldı.korktum

Eklentiler

• 20200414_183349.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 26
Hemen guzelce dus al temizle canim sonra da sirkeli suyla bi yika hic kaşıma tahriş olmasin aman . Devam ederse mecbur doktora soylersin travazol adindan emin degilim krem verir muhtemel .

Kızlar ilk bebeğim anlam veremiyorum bana bi yardımcı olun. İlk günler gayet normal emen uyuyan bi bebekti uyanıkken keyfi yerindeydi.
İki gün önce sabahları uyanıp 3-5 saat ağlamaya başladı zor sakinleştirdik.İki gündür aşırı gaz sancısı vardı acile gittik lavman yaptılar biraz rahatladı o gece güzel uyudu sabahta keyfi yerindeydi. Gazı çıktığında rahatlayıp gülücükler atıyordu. Gece yine uyudu sabah 8 de kalktı sürekli mızıklanma huysuzluk halinde kucağıma alıyorum gezdiriyorum sallıyorum emziriyorum kısa süreli tatmin oluyor iki dk sonra tekrar ağlamaya başlıyor. Uyanıkken hep huzursuz anlayacağınız gazınıda çıkarıyor akşamdan beri gazdan deil yani huysuzluğu, sancısı olunca hbişekilde sakinleştiremiyoruz çünkü . Napıcam ben neden mutsuz bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…