2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canım biz hep aynı şeyleri yaşıyoruz ya iki gündür benimde öyle. Bu zamana kadar hiç olmadı. Enfeksiyonum varken bile böyle bir kaşıntı yaşamadım ben. Şuan dediğin gibi akıntı, koku hiçbir şey yok sadece tuaf bir kaşıntı var.

Canım biberini bırak kaşıkla ver memeyi kabul eder biberona devam edersen kabul etmiyor ben 2 gün verdim mama biberonla bir mememi reddetti direk kaşıkla verdim sevemedi onu mememi kabul etti sobra

Gözün aydın canım yolunda olmasına çok sevindim. Sayılı günler kaldı bir bakmışsın doğuracağın günde gelip çatmış.
Sağol canım Ay evet ya düşündükçe heyecan basıyor
Ay vallahi bilmiyorum. Değişik duygular yaa. Bir yanım bir an önce o gün gelsin diyor, diğer yanım korkuyor
Canım mutlaka doktoruna sor bence ihmal etme. Yapılacak birşey vardır belki. Belki sezaryen sebebidir falan ne bileyim. Danış mutlaka.

Canım endişe etme. Geçen gün okuduğum kitapta vardı. Dr. Kağan Kocatepe'nin.

Bir yeri falan mı ağrıyor acaba canım

Bizde yattık çıktık sarılıktan hemen toparlar o inşallah annesi seni çok iyi anlıyorum zor ama uyumaya dinlenmeye çalış duş Al eğer doktor izin verdiyse
Saol kuzum bugün emzirmeye gittik. Dün akşam beslerlerken morarmış kuzum, solunum desteğine geçmişler şimdi tüple besleniyor bana süt sağıp gönderin siz gelmeyin bağışıklığınız düşük hasta olma olasılığınız yüksek dedi. 1 hafta kalacak çocuk zayıf 2 kilo toparlanmadan size veremeyiz dedi. Onu öyle görünce nasıl olduğumu en iyi sizler bilirsiniz. Sütüm etkilenmesin iyi olacak diyorum. Bir bakıyorum gözlerimden akıyor. Ahhhh. Evlat ne başkaymış. Rabbim acılarını göstermesin. Süt sağmak da çok zor mochi ile biraz biraz çıkıyor, lansinoh çift elektrikli ile hiç çıkaramıyor oysa süt var beceremiyor muyum bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun dualarınızda minik kuzumu da hatırlayın teyzeleri sağlıkla kalın.

Hemen guzelce dus al temizle canim sonra da sirkeli suyla bi yika hic kaşıma tahriş olmasin aman . Devam ederse mecbur doktora soylersin travazol adindan emin degilim krem verir muhtemel .
Canım sürekli yıkayıp kuruladım kaşımamak için iç çamaşırı değiştiriyorum. Hiç yaşamadım gebelik süresince simdi endişe ettim yarın doktora gidicem umarım cok önemli değildir
Yaa gerçekten mi aynen benimde sadece kaşıntı var kaşımamak için soğuk suyla yıkayıp kuruluyorum ıslak kalmamalıymış. Yarın doktora sorucam sanada yazarım canım inşallah bi sıkıntı çıkarmaz bize
Ya bende endişeliyim canım allahtan yarın doktora gidicem inşallah doğuma engel değildir.

İnşallah canım bekliyorum haberini, bir sorun teşkil etmez umarım ya.

Doğum yapan arkadaşlar, doğuma yakın bebek alttan çıkacakmış gibi bir his oluyor muydu,tam olarak batma yanma da değil bunun ötesinde. Kasılma oluyor arada ve alt tarafımda inanılmaz bir ağrı ve baskı oluyor.41 haftalık olduk doğum sancısı gibi bişey de değil,doğum sancımın başlayacağından ümidi kestim de çok ağrı yapıyor endişelenmeye başladım

İnşallah çabucak geçecek bir şeydir canım

Allahım şifa versin bebeğine canım. İnşallah bir an önce toparlar

M
doktorlardan bilgi alabildiniz öi? Ne durumdasınız acaba bi sorun oldumu

Herkes öyle merak etme, ben nerdeyse eşime diyecektim boşver kalsın karnımda ne zararı var ki insan bilmediği şeyden korkar canım, çok normal zaten. Sonrasına odaklan.

Bebeği ilk doktor muayenesine götürmeden önce nüfus cüzdanını çıkartmış mıydınız? Yani gerekli mi acaba yarın kontrolümüz var nüfus cüzdanını da yarın çıkartacağız yalnız olduğumuz için eşim çıkamadı.

M
Sizinde mi bas geri cıkti ne kadar fark var benim bpd 2 hafta hc 1 hafta geriydi ben baya kafama taktim bu durumu doktorum yuzunden persembe tekrar gidicem gunler gecmiyor sanki 2 oglumda da olmamisti boyle bisey
Merhaba bizimde bpd iki hafta hc bir hafta geri görünüyor perinatologda başka doktorda heryeri bir hafta küçük görünüyor. Perinatolog beni korkuttu biraz tedirgin oldum. Sizde durumlar nedir?

Kizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce
Canim bebek bezi gibi ama çok işime yaradı 1 paket yetti bana evdede kullandim sonrasında azaldı zaten

Valla bende opuyorum tutamıyorum Ya :)
Muayenede lazim olmadi, fakat sahlik ocaginda topuk kanı vermeye gittiğinde tc sini istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…