Kızlar vajinal kaşıntım var simdi doğum üzeri neyin nesi bu yakoku ve anormal bi akıntı yok ama çok kaşınıyor hatta gece kaşımışım çamaşırın üzerinden simdi de acıyo tabi tahriş etmişim acaba mantar olabilir mi? Doğuma bi engel olur mu
Canım biberini bırak kaşıkla ver memeyi kabul eder biberona devam edersen kabul etmiyor ben 2 gün verdim mama biberonla bir mememi reddetti direk kaşıkla verdim sevemedi onu mememi kabul etti sobraBende doğum yaptım. Bir gün küvezde kaldı bebeğim sarılıktan dolayı. Oradayken biberona alıştı memeyi almıyorşimdi sağıp vermek zorunda kalıyorum çok mutsuzum. Sarılık geçene kadar her iki saatte bir beslenmesi gerekiyor aç bırak memeye alışsın diyor herkes bir ay onu da yapamam. Sonrası da tekrar memeye döner mi bilmiyorum
Sorma bide daha 8 Ay lik benimki ☺ nereye gidiyoruz bilmiyorum eve sigmayacak yakindaKız 6 kilo nedirBenimki dün tam 5 yaşını doldurdu her daim 3 buçuk kilo Yadırgamamasına sevindim
Sağol canımGözün aydın canım yolunda olmasına çok sevindim. Sayılı günler kaldı bir bakmışsın doğuracağın günde gelip çatmış.
Ay vallahi bilmiyorum. Değişik duygular yaa. Bir yanım bir an önce o gün gelsin diyor, diğer yanım korkuyorAz kaldı az merak etme
Ay o günler geçmez şimdi.Benimde öyle olmuştu. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canımcım.
Canım eğer biberona alıştıysa beslemede ilk başta biberon ver bir 10-20 cc kadar. Sonra memeye geç. Emzirme danışmanı demişti bunu. Önce bir açlığını giderip sinirini alacakmışsın, sonra meme için uğraşacakmışsın. Yavaş yavaş memeye döner diyordu. Bir de biberon ne kullanıyorsun? Ben mesela mama+meme gidiyorum çok şükür red yaşamadım. Bazen sütümü sağıp biberonla verdiğim bile oluyor sarılığı artmasın enerjisi boşa gitmesin diye.
Canım mutlaka doktoruna sor bence ihmal etme. Yapılacak birşey vardır belki. Belki sezaryen sebebidir falan ne bileyim. Danış mutlaka.Kızlar vajinal kaşıntım var simdi doğum üzeri neyin nesi bu yakoku ve anormal bi akıntı yok ama çok kaşınıyor hatta gece kaşımışım çamaşırın üzerinden simdi de acıyo tabi tahriş etmişim acaba mantar olabilir mi? Doğuma bi engel olur mu
Canım endişe etme. Geçen gün okuduğum kitapta vardı. Dr. Kağan Kocatepe'nin.kizlar şu arka bıngıldak olayini yasayan var mi?
1 cm² kadar bir bosluk var baklava gibi.doktora sordum 1 ayda 1.5 ayda geçer diyor.dogumda kapanirmis normalde.ama nadiren açık kalirmis.tedirgin olma dedi ama nette kapanmazsa şu olur bu olur yazıyor.canın cok sıkıldı.korktum
Bir yeri falan mı ağrıyor acaba canımKızlar ilk bebeğim anlam veremiyorum bana bi yardımcı olun. İlk günler gayet normal emen uyuyan bi bebekti uyanıkken keyfi yerindeydi.
İki gün önce sabahları uyanıp 3-5 saat ağlamaya başladı zor sakinleştirdik.İki gündür aşırı gaz sancısı vardı acile gittik lavman yaptılar biraz rahatladı o gece güzel uyudu sabahta keyfi yerindeydi. Gazı çıktığında rahatlayıp gülücükler atıyordu. Gece yine uyudu sabah 8 de kalktı sürekli mızıklanma huysuzluk halinde kucağıma alıyorum gezdiriyorum sallıyorum emziriyorum kısa süreli tatmin oluyor iki dk sonra tekrar ağlamaya başlıyor. Uyanıkken hep huzursuz anlayacağınız gazınıda çıkarıyor akşamdan beri gazdan deil yani huysuzluğu, sancısı olunca hbişekilde sakinleştiremiyoruz çünkü . Napıcam ben neden mutsuz bebeğim
Saol kuzum bugün emzirmeye gittik. Dün akşam beslerlerken morarmış kuzum, solunum desteğine geçmişler şimdi tüple besleniyor bana süt sağıp gönderin siz gelmeyin bağışıklığınız düşük hasta olma olasılığınız yüksek dedi. 1 hafta kalacak çocuk zayıf 2 kilo toparlanmadan size veremeyiz dedi. Onu öyle görünce nasıl olduğumu en iyi sizler bilirsiniz. Sütüm etkilenmesin iyi olacak diyorum. Bir bakıyorum gözlerimden akıyor. Ahhhh. Evlat ne başkaymış. Rabbim acılarını göstermesin. Süt sağmak da çok zor mochi ile biraz biraz çıkıyor, lansinoh çift elektrikli ile hiç çıkaramıyor oysa süt var beceremiyor muyum bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun dualarınızda minik kuzumu da hatırlayın teyzeleri sağlıkla kalın.Bizde yattık çıktık sarılıktan hemen toparlar o inşallah annesi seni çok iyi anlıyorum zor ama uyumaya dinlenmeye çalış duş Al eğer doktor izin verdiyse
Canım sürekli yıkayıp kuruladım kaşımamak için iç çamaşırı değiştiriyorum. Hiç yaşamadım gebelik süresince simdi endişe ettim yarın doktora gidicem umarım cok önemli değildirHemen guzelce dus al temizle canim sonra da sirkeli suyla bi yika hic kaşıma tahriş olmasin aman . Devam ederse mecbur doktora soylersin travazol adindan emin degilim krem verir muhtemel .
Yaa gerçekten mi aynen benimde sadece kaşıntı var kaşımamak için soğuk suyla yıkayıp kuruluyorum ıslak kalmamalıymış. Yarın doktora sorucam sanada yazarım canım inşallah bi sıkıntı çıkarmaz bizeCanım biz hep aynı şeyleri yaşıyoruz ya iki gündür benimde öyle. Bu zamana kadar hiç olmadı. Enfeksiyonum varken bile böyle bir kaşıntı yaşamadım ben. Şuan dediğin gibi akıntı, koku hiçbir şey yok sadece tuaf bir kaşıntı var.
Ya bende endişeliyim canım allahtan yarın doktora gidicem inşallah doğuma engel değildir.Sağol canımAy evet ya düşündükçe heyecan basıyor
Ay vallahi bilmiyorum. Değişik duygular yaa. Bir yanım bir an önce o gün gelsin diyor, diğer yanım korkuyor
Canım mutlaka doktoruna sor bence ihmal etme. Yapılacak birşey vardır belki. Belki sezaryen sebebidir falan ne bileyim. Danış mutlaka.
Canım sürekli yıkayıp kuruladım kaşımamak için iç çamaşırı değiştiriyorum. Hiç yaşamadım gebelik süresince simdi endişe ettim yarın doktora gidicem umarım cok önemli değildir
Yaa gerçekten mi aynen benimde sadece kaşıntı var kaşımamak için soğuk suyla yıkayıp kuruluyorum ıslak kalmamalıymış. Yarın doktora sorucam sanada yazarım canım inşallah bi sıkıntı çıkarmaz bize
Ya bende endişeliyim canım allahtan yarın doktora gidicem inşallah doğuma engel değildir.
İnşallah çabucak geçecek bir şeydir canımCanım sürekli yıkayıp kuruladım kaşımamak için iç çamaşırı değiştiriyorum. Hiç yaşamadım gebelik süresince simdi endişe ettim yarın doktora gidicem umarım cok önemli değildir
Yaa gerçekten mi aynen benimde sadece kaşıntı var kaşımamak için soğuk suyla yıkayıp kuruluyorum ıslak kalmamalıymış. Yarın doktora sorucam sanada yazarım canım inşallah bi sıkıntı çıkarmaz bize
Ya bende endişeliyim canım allahtan yarın doktora gidicem inşallah doğuma engel değildir.
Allahım şifa versin bebeğine canım. İnşallah bir an önce toparlarSaol kuzum bugün emzirmeye gittik. Dün akşam beslerlerken morarmış kuzum, solunum desteğine geçmişler şimdi tüple besleniyor bana süt sağıp gönderin siz gelmeyin bağışıklığınız düşük hasta olma olasılığınız yüksek dedi. 1 hafta kalacak çocuk zayıf 2 kilo toparlanmadan size veremeyiz dedi. Onu öyle görünce nasıl olduğumu en iyi sizler bilirsiniz. Sütüm etkilenmesin iyi olacak diyorum. Bir bakıyorum gözlerimden akıyor. Ahhhh. Evlat ne başkaymış. Rabbim acılarını göstermesin. Süt sağmak da çok zor mochi ile biraz biraz çıkıyor, lansinoh çift elektrikli ile hiç çıkaramıyor oysa süt var beceremiyor muyum bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun dualarınızda minik kuzumu da hatırlayın teyzeleri sağlıkla kalın.
İnşallah canım bi tedavi verirse paylaşırım seninle deİnşallah canım bekliyorum haberini, bir sorun teşkil etmez umarım ya.
Ay inşallah canımİnşallah çabucak geçecek bir şeydir canım
MBenimkide kol karin bacak falan 2 3 gun ileri geri olan vardi ama onlari sorun etmedi baş 22+3 oldugum gun 20+1 cikti iki tane olcu varmis baş icin bpd ve hc bpd olan 20 hc olan 21 hafta cikti fark cok oldugu icin ayrintili raporuna mikrosefali dusunulerek takip edilmeli yazdi o cumle bana yetti kendisi cok taninmis iyi bir doktor 2 oglumda da ona gittim olculeri vs cok iyidir sonra baska doktora daha gittim o da bebegi komple 1 hafta geri cikardi onemli degil minyon bebek dedi onemsemedi ama cok da iyi bir doktor degildi sanki bilmiyorum ben gideli tam 1 hafta oldu persembe gunu tekrar ayni doktora gidicem buyume olmus mu merak ediyorum 1 haftam zehir oldu cok kafama taktim yapisalda olabilir diyor ama yok icim daraldi
doktorlardan bilgi alabildiniz öi? Ne durumdasınız acaba bi sorun oldumuBenimkide kol karin bacak falan 2 3 gun ileri geri olan vardi ama onlari sorun etmedi baş 22+3 oldugum gun 20+1 cikti iki tane olcu varmis baş icin bpd ve hc bpd olan 20 hc olan 21 hafta cikti fark cok oldugu icin ayrintili raporuna mikrosefali dusunulerek takip edilmeli yazdi o cumle bana yetti kendisi cok taninmis iyi bir doktor 2 oglumda da ona gittim olculeri vs cok iyidir sonra baska doktora daha gittim o da bebegi komple 1 hafta geri cikardi onemli degil minyon bebek dedi onemsemedi ama cok da iyi bir doktor degildi sanki bilmiyorum ben gideli tam 1 hafta oldu persembe gunu tekrar ayni doktora gidicem buyume olmus mu merak ediyorum 1 haftam zehir oldu cok kafama taktim yapisalda olabilir diyor ama yok icim daraldi
Herkes öyle merak etme, ben nerdeyse eşime diyecektim boşver kalsın karnımda ne zararı var kiSağol canımAy evet ya düşündükçe heyecan basıyor
Ay vallahi bilmiyorum. Değişik duygular yaa. Bir yanım bir an önce o gün gelsin diyor, diğer yanım korkuyor
Canım mutlaka doktoruna sor bence ihmal etme. Yapılacak birşey vardır belki. Belki sezaryen sebebidir falan ne bileyim. Danış mutlaka.
MBenimkide kol karin bacak falan 2 3 gun ileri geri olan vardi ama onlari sorun etmedi baş 22+3 oldugum gun 20+1 cikti iki tane olcu varmis baş icin bpd ve hc bpd olan 20 hc olan 21 hafta cikti fark cok oldugu icin ayrintili raporuna mikrosefali dusunulerek takip edilmeli yazdi o cumle bana yetti kendisi cok taninmis iyi bir doktor 2 oglumda da ona gittim olculeri vs cok iyidir sonra baska doktora daha gittim o da bebegi komple 1 hafta geri cikardi onemli degil minyon bebek dedi onemsemedi ama cok da iyi bir doktor degildi sanki bilmiyorum ben gideli tam 1 hafta oldu persembe gunu tekrar ayni doktora gidicem buyume olmus mu merak ediyorum 1 haftam zehir oldu cok kafama taktim yapisalda olabilir diyor ama yok icim daraldi
Merhaba bizimde bpd iki hafta hc bir hafta geri görünüyor perinatologda başka doktorda heryeri bir hafta küçük görünüyor. Perinatolog beni korkuttu biraz tedirgin oldum. Sizde durumlar nedir?Sizinde mi bas geri cıkti ne kadar fark var benim bpd 2 hafta hc 1 hafta geriydi ben baya kafama taktim bu durumu doktorum yuzunden persembe tekrar gidicem gunler gecmiyor sanki 2 oglumda da olmamisti boyle bisey
Ameliyat yerin nasıl oldu bu arada canım çok sıkıntı oluyor mu?Herkes öyle merak etme, ben nerdeyse eşime diyecektim boşver kalsın karnımda ne zararı var kiinsan bilmediği şeyden korkar canım, çok normal zaten. Sonrasına odaklan.
Canim bebek bezi gibi ama çok işime yaradı 1 paket yetti bana evdede kullandim sonrasında azaldı zatenKizlar depend ici petli mi oluyor . Ne kadar sure vucutta duruyor kac tane almak lazim sizce
Valla bende opuyorum tutamıyorum Ya :)Ya ben bi kaç gündür öpüyorum yanacıklarından dayanamıyorum iyi tuttum kendimi 20 günayaklarından bacaklarından öpüyordum hep, şimdi yanaklara geçtim annem de kızıyor öpme diyor öpmiceksem niye doğurdum
Muayenede lazim olmadi, fakat sahlik ocaginda topuk kanı vermeye gittiğinde tc sini istiyorlar.Bebeği ilk doktor muayenesine götürmeden önce nüfus cüzdanını çıkartmış mıydınız? Yani gerekli mi acaba yarın kontrolümüz var nüfus cüzdanını da yarın çıkartacağız yalnız olduğumuz için eşim çıkamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?