- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
4.günüm bugün çok şükür kötü değilim. Sadece yatıp kalkarken çok zorlanıyorum o kadar. Birde her yerim ödem hala. Atamadım. Bunların geçmeside 10 günü falan buluyormuş. Olacak artık o kadarAmeliyat yerin nasıl oldu bu arada canım çok sıkıntı oluyor mu?
Biz hemen çıkarmıştık canım eşim nüfusa gitti yenidoğanların önceliği varmış zaten. Doktorda sordular kimliği çıkardık dedik giriş yaptılar. Çıkarmadık desek ne yaparlardı hiç bilmiyorum bence yine de muayene edilirdi.Bebeği ilk doktor muayenesine götürmeden önce nüfus cüzdanını çıkartmış mıydınız? Yani gerekli mi acaba yarın kontrolümüz var nüfus cüzdanını da yarın çıkartacağız yalnız olduğumuz için eşim çıkamadı.
Hayırlısı böyledir belki canım; üzme kendini. Önemli olan sağlıkla kucağına alman; inşallah geçicek en kısa zamanda bu zorluklarYarın ki sezeryanım iptalçok moralim bozuldu. Doktorum astım hastası imiş çok sıkışığım bu aralar hiç biryere çıkamıyorum diyor. Yine özel hastanede ki başka arkadaşımla görüştüm o yapacak yine sezeryan istersen Kafası büyük sezeryan olma ihtimalin var Diyor. Offf çok canım sıkıldı. Bi kucağıma alsaydım hayırlısı ile günüm pazar günü doluyor bekleyelim doğmazsa haftaya olmaya karar verdik en sonunda. Çok daraldım gerçekten. Ne kötü zamanlardayız
Kızlar selamlaarrben geldim kontrolden. Her şey yolunda şükür. Artık sayılı gün kaldı beni de bir heyecan aldı tabi. Ana kucağı aldık bugün şansımıza ebebek açıktı. Ateş ölçer aldım. Depend aldım. Artık sadece bebişi beklemek kaldı
Çok iyi yapmışsın canım aldığın tüm ürünler en çok ihtiyaç olduğu söylenen şeyler; artık hayırlısıyla ge
Bende doğum yaptım. Bir gün küvezde kaldı bebeğim sarılıktan dolayı. Oradayken biberona alıştı memeyi almıyorşimdi sağıp vermek zorunda kalıyorum çok mutsuzum. Sarılık geçene kadar her iki saatte bir beslenmesi gerekiyor aç bırak memeye alışsın diyor herkes bir ay onu da yapamam. Sonrası da tekrar memeye döner mi bilmiyorum
Hayırlısı olsun;gözünüzaydın. İnşallah en kısa zamanda aylatı
Ben aldım da şey soracağım, üzerine bir şey seriyor musun? Serilecek gibi de değil, malum cırt cırtlı yan yastıkları falan var.
Evet canım ya benimki de bundan aktarsan alacaktı eşim kapalıdır diye markette görünce almış bende hiç dikkat etmemiştim sen söyleyince baktım açık bir aktara bakmalı o zaman
Aman maşallah4.günüm bugün çok şükür kötü değilim. Sadece yatıp kalkarken çok zorlanıyorum o kadar. Birde her yerim ödem hala. Atamadım. Bunların geçmeside 10 günü falan buluyormuş. Olacak artık o kadar
Canım 40+3 de doğdu söylediğin şey bebeğin hareketi bence ani bir sancı alt bölgeye aniden baskı yapıyordu sanki ayağını çıkaravakmış gibi özellikle ben uzanınca oluyordu ayağa kalkınca koşa sürede geçiyorduDoğum yapan arkadaşlar, doğuma yakın bebek alttan çıkacakmış gibi bir his oluyor muydu,tam olarak batma yanma da değil bunun ötesinde. Kasılma oluyor arada ve alt tarafımda inanılmaz bir ağrı ve baskı oluyor.41 haftalık olduk doğum sancısı gibi bişey de değil,doğum sancımın başlayacağından ümidi kestim de çok ağrı yapıyor endişelenmeye başladım
Sen de artık gün saymaya başlayacaksın yanikizlarrr yarin 9 gibi doktora son kontrole gidicezzzdoğum için tarih verilecek bakalim ne zaman dicek doktor
Biz de cuma gideceğiz, o gün doğuma almazsa gün verecek bize de çok heyecanlııııkizlarrr yarin 9 gibi doktora son kontrole gidicezzzdoğum için tarih verilecek bakalim ne zaman dicek doktor
Kızlar özellikle doğum yapan arkadaşlar; birşey sormak istiyorum size; ben şu an 39+3 deyim yani 40. Haftamda ilerliyorum. Normalde bu haftalarda bebeğin hareketleri azalır diyor bilirkişiler ama benim enteresan birşekilde artmaya hatta sert tekmeler olmaya başladı; bu doğumun yaklaştığı yönünde bir belirti olabilir mi; bir de çatı ağrısı dışında hiçbir belirtim de yokKarnım falan hala yukarıda gibi
Sizler de benzer durumlar yaşadınız mı ; ya da benim gibi son haftasında olan arkadaşlar sizler de oluyormu bu tip şeyler?
Ay o bizde de başladı ya beşikte asla uyumak istemiyor yatiyor 10 dk sonra başlıyor mizirdanmaya geceden beri çözemedim derin uykuya asla dalmıyor napacagimi şaşırdım bi banyo yaptırdik o zaman 3 saat uyudu o kadar kaldım caresizKızlar ilk bebeğim anlam veremiyorum bana bi yardımcı olun. İlk günler gayet normal emen uyuyan bi bebekti uyanıkken keyfi yerindeydi.
İki gün önce sabahları uyanıp 3-5 saat ağlamaya başladı zor sakinleştirdik.İki gündür aşırı gaz sancısı vardı acile gittik lavman yaptılar biraz rahatladı o gece güzel uyudu sabahta keyfi yerindeydi. Gazı çıktığında rahatlayıp gülücükler atıyordu. Gece yine uyudu sabah 8 de kalktı sürekli mızıklanma huysuzluk halinde kucağıma alıyorum gezdiriyorum sallıyorum emziriyorum kısa süreli tatmin oluyor iki dk sonra tekrar ağlamaya başlıyor. Uyanıkken hep huzursuz anlayacağınız gazınıda çıkarıyor akşamdan beri gazdan deil yani huysuzluğu, sancısı olunca hbişekilde sakinleştiremiyoruz çünkü . Napıcam ben neden mutsuz bebeğim
Canım beklemeni öneririm eğer bir problem yoksa bende baya bekledim yürüyüş merdiven vs hepsini denedim ama işe yaramadı sadece bebek aşağıdaydo ve son kontrolde kanalda dedi doktor o kadar nişanım suyum nts falan hiç bir belirti yoktu 40+3 de suni sancıyla doğum yaptım çok sabırsızlanıyor insan ama beklemekten başka çare yokKızlar özellikle doğum yapan arkadaşlar; birşey sormak istiyorum size; ben şu an 39+3 deyim yani 40. Haftamda ilerliyorum. Normalde bu haftalarda bebeğin hareketleri azalır diyor bilirkişiler ama benim enteresan birşekilde artmaya hatta sert tekmeler olmaya başladı; bu doğumun yaklaştığı yönünde bir belirti olabilir mi; bir de çatı ağrısı dışında hiçbir belirtim de yokKarnım falan hala yukarıda gibi
Sizler de benzer durumlar yaşadınız mı ; ya da benim gibi son haftasında olan arkadaşlar sizler de oluyormu bu tip şeyler?
Az kaldı az merak etme
Ay o günler geçmez şimdi.Benimde öyle olmuştu. Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canımcım.
Canım eğer biberona alıştıysa beslemede ilk başta biberon ver bir 10-20 cc kadar. Sonra memeye geç. Emzirme danışmanı demişti bunu. Önce bir açlığını giderip sinirini alacakmışsın, sonra meme için uğraşacakmışsın. Yavaş yavaş memeye döner diyordu. Bir de biberon ne kullanıyorsun? Ben mesela mama+meme gidiyorum çok şükür red yaşamadım. Bazen sütümü sağıp biberonla verdiğim bile oluyor sarılığı artmasın enerjisi boşa gitmesin diye.
Aynen kuzum bide bizim olculer daha once gittigimde 3 hafta öndeydi. Bakarsin haftaya dogum der bekliyorum valla oyle birsey demesini deSen de artık gün saymaya başlayacaksın yani
Senin günde benimki gibi bellisiz biz normalde 37 ama olculer farkli belirsiziz yani yarini merak ediyorummBiz de cuma gideceğiz, o gün doğuma almazsa gün verecek bize de çok heyecanlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?