2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ameliyat yerin nasıl oldu bu arada canım çok sıkıntı oluyor mu?
4.günüm bugün çok şükür kötü değilim. Sadece yatıp kalkarken çok zorlanıyorum o kadar. Birde her yerim ödem hala. Atamadım. Bunların geçmeside 10 günü falan buluyormuş. Olacak artık o kadar

Biz hemen çıkarmıştık canım eşim nüfusa gitti yenidoğanların önceliği varmış zaten. Doktorda sordular kimliği çıkardık dedik giriş yaptılar. Çıkarmadık desek ne yaparlardı hiç bilmiyorum bence yine de muayene edilirdi.

Hayırlısı böyledir belki canım; üzme kendini. Önemli olan sağlıkla kucağına alman; inşallah geçicek en kısa zamanda bu zorluklar
Ben aldım da şey soracağım, üzerine bir şey seriyor musun? Serilecek gibi de değil, malum cırt cırtlı yan yastıkları falan var.

Ben müslin sermeyi düşünüyorum; daha rahat kullanılır gibi geliyor

Kızlar özellikle doğum yapan arkadaşlar; birşey sormak istiyorum size; ben şu an 39+3 deyim yani 40. Haftamda ilerliyorum. Normalde bu haftalarda bebeğin hareketleri azalır diyor bilirkişiler ama benim enteresan birşekilde artmaya hatta sert tekmeler olmaya başladı; bu doğumun yaklaştığı yönünde bir belirti olabilir mi; bir de çatı ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok Karnım falan hala yukarıda gibi
Sizler de benzer durumlar yaşadınız mı ; ya da benim gibi son haftasında olan arkadaşlar sizler de oluyormu bu tip şeyler?

Kızlar özellikle doğum yapan arkadaşlar; birşey sormak istiyorum size; ben şu an 39+3 deyim yani 40. Haftamda ilerliyorum. Normalde bu haftalarda bebeğin hareketleri azalır diyor bilirkişiler ama benim enteresan birşekilde artmaya hatta sert tekmeler olmaya başladı; bu doğumun yaklaştığı yönünde bir belirti olabilir mi; bir de çatı ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok Karnım falan hala yukarıda gibi
Sizler de benzer durumlar yaşadınız mı ; ya da benim gibi son haftasında olan arkadaşlar sizler de oluyormu bu tip şeyler?

Canım 40+3 de doğdu söylediğin şey bebeğin hareketi bence ani bir sancı alt bölgeye aniden baskı yapıyordu sanki ayağını çıkaravakmış gibi özellikle ben uzanınca oluyordu ayağa kalkınca koşa sürede geçiyordu

Bende şuan 38+1 im. Hala hareketli bebişim. Karnımın şeklinde de pek bir değişim yok gibi canım.

Ay o bizde de başladı ya beşikte asla uyumak istemiyor yatiyor 10 dk sonra başlıyor mizirdanmaya geceden beri çözemedim derin uykuya asla dalmıyor napacagimi şaşırdım bi banyo yaptırdik o zaman 3 saat uyudu o kadar kaldım caresiz

Canım beklemeni öneririm eğer bir problem yoksa bende baya bekledim yürüyüş merdiven vs hepsini denedim ama işe yaramadı sadece bebek aşağıdaydo ve son kontrolde kanalda dedi doktor o kadar nişanım suyum nts falan hiç bir belirti yoktu 40+3 de suni sancıyla doğum yaptım çok sabırsızlanıyor insan ama beklemekten başka çare yok

nzh99 canım geçmiş olsun tekrar. Üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum sütüne odaklan moralini yüksek tutmaya çalış. Orada bizden iyi bakıyorlar bebeklere. Benim oğlan da kaldı biliyorsun 5 günde 250 gr almıştı çıktığında. Hemşireye dedim benden güzel bakmışsınız diye. Güzel de bir düzen oturtmuşlar o düzenle dsvam ediyoruz. 3 saate bir beslenme düzeni. Sen de ordaki düzenle devam edersin güzelce büyütürsün oğluşunu. Son gün sor ama bir öğünde ne kadar süt yada mama alabildiğini ona göre sen de devam edersin beslemeye

biberon Philips avent in natural olanını kullanıyorum. Anne memesine en yakın o deniyordu. Süt sağma makinemin biberonu da lansinoh olandan ama Philips aventle veriyorum hep. Memeyi verdiğimde ağzını kapatmıyor bile bu kadarcıkken nasıl anlıyor meme olduğunu ben anlamıyorum sonra da kızıyor basıyor çığlığı

Merhabalar,
Bugun kontrolumuz vardi pek güzel geçmedi lohusa sendromu yükleniyor yani
10 gunde 420 gr alması gerekirken 240 gr almış yarısı yani sutun yetmiyor ya da besleyici değil dedi sürekli memede tutmak iyi değilmiş meme 2 saatte sut toplamış sürekli tutunca proteinli kisimi alamıyormus zaten sutum az biliyorum mama takviyesi veriyordum ama yetmemiş artik 4-6 defa 60 cc deniycem önce neme sonra mama 15 gün sonra tekrar kontrol 500 gr alması lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…